magyarfutball.hu

Grúzia Zivzivadze Budu (Kutaiszi 1994.03.10 - )

alias
Budu Zivzivadze
ბუდუ ზივზივაძე
nemzetiség
Grúzia
életkor
25 éves
poszt
csatár
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
FC Dinamo Tbilisi
2012 - 2014
FC Torpedo Kutaisi
2015
FC Samtredia
2015 - 2016
Esbjerg fB
2017 - 2019
FC Dinamo Tbilisi (kölcsönben)
2018
FC Torpedo Kutaisi
2019
MEzőkövesd Zsóry FC
2019. július 11 -
eredmények / elismerések
?
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.07.12, 16:07
  KÉTSZERES GRÚZ GÓLKIRÁLYT IGAZOLTUNK!
  kép
  A négyszeres felnőttválogatott center, Budu Zivzivadze három éves szerződést írt alá a sárga-kékekhez.

  Tegnap szinte derült égből villámcsapásként érkezett a hír, miszerint Stefan Drazics távozik a Mezőkövesd Zsóry FC-től. A hír kapcsán „robbant is az internet” nagyon sok sárga-kék szimpatizáns fejezte ki aggodalmát, és szomorúságát, amiért a kínai másodosztályban szereplő Csangcsun Jatajhoz szerződött a kiváló szerb labdarúgó, szerencsére azonban a drukkereknek nem kellett túl sokat várniuk, hogy kiderüljön, ki lesz majd az adott poszton szereplő új ember.

  Nos, a mai nappal hivatalossá vált, hogy Budu Zivzivadze révén, egy kiváló pedigrével rendelkező csatár csatlakozott a kerethez. A huszonötéves center eddig négy alkalommal szerepelt Grúzia nemzeti együttesében, hazájában pedig kétszer is gólkirályként fejezte be a bajnokságot. Érdekesség, hogy a jelenleg futó pontvadászat góllövőlistáján is előkelő helyen áll a Zsóry új szerzeménye, tehát valóban egy veszélyes játékossal gyarapodott a mezőkövesdi keret. Zivzivadze a négy felnőtt mérkőzésen túl, az U21-es korosztályig bezáróan, minden utánpótlás korcsoportban oszlopos tagja volt a különböző válogatottaknak.

  A Mezőkövesd Zsóry FC-vel hároméves szerződést aláíró támadó Grúzián belül a Dinamo Tbilisi, a Torpedo Kutaisi, az FC Samtredia csapataiban szerepelt, míg külföldön a dán Esjberg együttesében. Budu Zivzivadze csütörtökön már csatlakozott is új alakulatához, amellyel elkezdte a közös munkát, szombaton pedig az ukrán FC Minaj elleni felkészülési mérkőzésen a pályán is kipróbálhatja a Kuttor Attila irányította szakvezetés.

  2019.07.11
  http://mezokovesdzsory.hu/ketszeres-gruz-golkiralyt-igazoltunk/