magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Mezőkövesd Zsóry FC 1 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.02.18, 17:32
    Szerintem nem kell temetni a csapatot.Mezőnyben jobbak voltunk, több helyzetünk volt, csak úgye a góllövés.Nem a játékvezetőn múlt, mert ha az elején belőjük a helyzeteinket, akkor nem hiszem, hogy nyernek.Õk meg találtak 2 gólt helyzet nélkül.Persze jó csapat, jó edzővel, ráadásul ez a Bodnár még nem vezetett úgy nekünk, hogy legalább a hazai pályát megfújta volna, sőt..Inkább a Kövesdnek fújt több kétes helyzetben.Azt mondom, inkább kapjunk ki úgy, hogy fociztunk, mentünk előre, mint egy nyögvenyelős vagdalkózós meccsen szerezzünk 1 pontot.Én nem temetném a csapatot, ez ma nem jött össze.

    Ma csapatként nem funkcionált a társaság. Ma az őszi formában játszottak a fiúk. Szerintem az első hatban nem leszünk benne a végén, egyszerűen kevesek vagyunk ahhoz, túl sok gólt kap a védelem.

    Szerintem most játszottunk a legrosszabbul az 5 meccsből, ráadásul a fordulópontokból is mi jöttünk ki rosszul. Rengeteg eladott labda, pontatlan passz jellemezte a játékot, és ami legjobban bánt, azt a szintű küzdést se láttam a csapaton mint a múlt héten.

    Én szinte egy az egyben azt gondolom erről a meccsről amit Vitya mondott a sajtótájékoztatón. Nagy hiba lenne most hirtelen egy vereség miatt rögtön fejeket követelni, sokan a stadionban lefújás után gyalázták a csapatot mondván hogy "egy Kövesdet sem tudunk már verni", ami nem volt túl szimpatikus.

    Azért nézzük már meg ezt a Mezőkövesdet hogy ki áll mögötte, milyen játékosai vannak, hogy áll a táblázaton. Ráadásul Kuttor mióta építgeti ezt a Kövesdet és milyen jó, masszív csapatot rakott össze mostanra. Azért jóval előrébb jár munkában mint Vitya.

    Nem azt mondom hogy nem nyerhettünk volna, de egy-egy meccs nagyon összetett, sok kis dolgon múlhat a dolog. Az első félidőben sokáig ez egy jó iramú ki-ki meccs volt, ott volt Szécsi lábában a vezetés, ki tudja akkor mi van ha berúgja. A hibáinkat viszont a Kövesd könyörtelenül kihasználta és nagyon megéreztük hogy megbomlott a védelem, de ezt azért sejtettük előre sajnos, hogy így lesz.

    Én úgy éreztem taktikailag és fizikálisan is fölénk nőttek ma, a fizikális alatt nem azt értem hogy ne bírtuk volna erővel végig mert bírtuk, hanem hogy a párharcok nagy részét megnyerték, a lepattanó labdák nagy részét ők szerezték meg. Egyszerűen erősebbek voltak fizikálisan. Összességében jobb csapat jelenleg mint a Loki az a véleményem, még ha mondom, teljes csapattal ha úgy alakul éppen meg is verhettük volna őket.

    A hozzáállás, ahogy mentünk végig az továbbra is pozitív, szerintem ahogy Vitya is mondta egy vereség miatt nem szabad letérni a megkezdett útról.

    Ami Szacsát illeti, igen, rosszabb játékos mint Kinyik adott poszton, nem véletlenül Kinyik kezd alapból, de ez a mai meccs konkrétan nem Szacsán ment el szerintem, pl. az első gólnál sem ő ragadt be hanem Habovda. Mint csapat veszítettünk ma, mindenki benne volt, van ilyen.

    Most jön két meccs ami meghatározó lesz, Paks idegenben, Várda itthon. Minden esélyünk megvan jól szerepelni ezeken. A Fradi ellenit ami a kettő között lesz direkt nem veszem ide, az külön téma és nem túlzottan érdekelne ha ott kikapnánk amennyiben a másik kettőből legalább 4 pontot hozunk.

    Tisztán látszik pedig, hogy nagyon rövid a kispadunk (racijonális gazdálkodás). A következő három meccsen már az esetleges pontszerzésnek is örülni kell.

    Az első gólnál nem sikerült felvenni két darab kövesdi játékost. A második gólnál Ferenczi(!) és Pávkovics lesre próbálta állítani a kövesdit, de ezt sikeresen megakadályozta védelem túloldala, igazán belesérülhettek volna az integetésbe.. Szécsi ajtó-ablak helyzetben lövés helyett cselezni próbált. Ezek a realitások..

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=309d2397b365de3d679a2a2d60f93881