magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Mezőkövesd Zsóry FC 1 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
OTP Bank Liga, NB I 2019/2020, 26. forduló
játékvezető : Iványi Zoltán
nézőszámok:
  1. dvtk.eu: 2.255
  2. mezokovesdzsory.hu: 2.255
  3. nso.hu: 2.255

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.06.01, 21:26 (szerk.: 2020.06.01, 21:28)
    Újra EGYÜTT a DVTK Stadionban
    A DVTK klubvezetése úgy döntött, hogy nézők előtt rendezi meg a DVTK - Mezőkövesd mérkőzést szombaton 19 órától a DVTK Stadionban. A bérletesek természetesen a helyszínen szurkolhatnak, a fennmaradó értékesíthető helyeket pedig online lehet megvásárolni péntektől.

    A Magyar Közlöny 2020. évi 123. számában megjelent a Kormány 241/2020. (V. 27.) Korm. rendelete a szabadtéri rendezvényekről, amely értelmében erősen korlátozott létszámban a helyszínen szurkolhatnak a diósgyőri drukkerek a szombati DVTK - Mezőkövesd OTP Bank Liga-mérkőzésen. Az MLSZ ajánlást fogalmazott meg a klubok felé, miszerint a mérkőzést szervező klub dönthet, él-e a kormányrendelet adta lehetőséggel.

    - A DVTK természetesen megnyitja a stadion kapuit, mert mi rendelkezünk az ország egyik legjobb és legnagyobb szurkolótáborával - mondta Sántha Gergely a DVTK elnöke. - A szabályok betartásával több, mint háromezer néző szoríthat a helyszínen, így biztosak lehetünk abban, hogy ilyen körülmények között is Diósgyőrben lesz a legjobb hangulat. A szurkolóinkat folymatosan tájékoztatjuk a DVTK hivatalos honlapján, a DVTK.eu-n.

    A bérletek természetesen érvényesek. A kötelező távolságtartás miatt nem mindenki szurkolhat a megszokott helyéről, ám azt garantáljuk, hogy a Napos oldali bérletesek a középső (L, M, N, O) szektorokból nézhessék a mérkőzést.

    A fennmaradó helyekre a jegyértékesítő rendszer kalibrálása után - várhatóan pénteken délelőtt - online lehet belépőjegyet vásárolni. A jegyárak változatlanok.

    A jegyvásárlással, a belépéssel, az ülőhelyek elfoglalásával, és minden más speciális szabállyal és hasznos információval kapcsolatban később tájékoztatjuk a szurkolóinkat.

    Addig is elő lehet készíteni a mezt, sálat, és köszönjük a türelmet!

    http://dvtk.eu/merkozesek/pre/9904-merkozes-Diosgyori_VTK-Mezokovesd_Zsory_FC/20106-Ujra_EGYUTT_a_DVTK_Stadionban-cikk-labdarugas
    Szurkolóink kérését meghallgatva szombaton 15 órától a DVTK Stadion jegypénztárában is lehet belépőjegyet váltani a DVTK - Mezőkövesd bajnoki mérkőzésre, amennyiben nem fogy el addig. A DVTK klubvezetésének döntése értelmében a rendkívüli helyzetre való tekintettel továbbra is az elővételes árak érvényesek.
     
  2. avatar: fgymat
    2020.05.30, 21:41
    A 90+4 percben Bukrán Erik a kispadon, Feczkó Tamás vezetőedző pedig a 45. percben kapott sárga lapot.