magyarfutball.hu

MOL Fehérvár FC - Gabala FK 4 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (2 szavazat)

játékvezető: 4 (2 szavazat)

hangulat: 4.5 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 3 : 1 (1)
UEFA Európa Konferencia Liga 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
játékvezető : Sjöberg Kaspar (Svédország)
nézőszámok:
  1. gabalafc.az: -
  2. molfehervarfc.hu: 4.750
  3. nso.hu: 4.750

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.07.25, 21:45
    Michael Boris: Az első húsz percben, gyakorlatilag az ivószünetig nem igazán találtuk a teret, nagyon sok labdaérintéssel tudtuk csak felhozni a labdát, utána nagyon jól jött, hogy sikerült még a félidő vége előtt kiegyenlítenünk és 1-1-s döntetlennel szünetre mennünk. Utána bejött a videóelemző és megmutatta, hogy tudunk hatékonyabbak lenni. A második félidőben a pontrúgásból szerzett gól indított meg minket. Nagyon örülök, hogy a cserék is olyan iramban folytatták a meccset, ahogy azt a kezdő tizenegy elkezdte. Nem minden volt rendben, például Shabanov az utolsó percekben egy csodás szerelést mutatott be, amikor három az egyben jött az ellenfél, így tudtuk csak megőrizni a 4-1-et. A mérkőzés előtt aláírtam volna ezt az eredményt, mostantól pedig végig a visszavágóra fogunk összpontosítani. Ugyanilyen gyors labdarúgást kell produkálnunk idegenben is, hiszen láttuk az első húsz percben, hogyan működik az, ha nem a magunk játékát játsszuk

    http://www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/europa-konferencia-liga/boris-a-pontrugasbol-szerzett-gol-inditott-meg-minket-a-vidi-es-a-varda-is-az-ivoszunet-utan-tert-magahoz-edzoi-ertekelesek
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.07.23, 16:54
    Jó játékkal, szép támadó focival nyer a Vidi! Szép volt srácok! A Fradi stáb és játékosok is remélem követték a meccset. Így kell jatszani!

    Dárdai teljesen súlytalan volt. Nehéz volt megjátszani, és ha mégis sikerült, akkor sem volt épp öröm nézni a játékát.

    nem tudom mennyi esélyük van egy koeff csoportkörre azért. az látszik h borissal mint német edző azt elsajátították hogy miután vezetnek sem állnak le hanem mennek előre. ez német edzői sajátosság

    Na, grat a Fidinek, ezt most jól csinálták a végén.Benne volt az első félidő képében egy 3-0-ás Qabala-vezetés is, de végül nem így lett.Odakint kell rúgni legalább egy golátót és akkor már nem jön vissza az ellenfél.

    Dárdainak volt két gól passza. Mit kellett volna csinálnia még?

    Azért örülhetett a Qabala, mert a bíró kicsit is szigorúbb többen is mehettek volna előbb zuhanyozni. A középhátvédjüknek több lerántása is volt, valamint Kodro 2. góljánál fel akarta rúgni majd lerántani. A letalpalásokról nem is beszélve. Sok sárga elmaradt.
    Grat a Vidinek!!!

    a kis Dárdainak futballoznia kellett volna. Sztem. Nehogymár egy jó pontrúgás meg egy előreb.szott labda (amiből Kodro csinált helyzetet és gólt) után egyből ki legyen kiáltva a meccs hősének... Voltak már ennél sokkal jobb meccsei, remélhetőleg még lesznek is. Ma a 2 gólpasszal együtt is súlytalan volt, hangozzék ez bármilyen furcsán is.
    .
    Gratula a Vidinek, kihozták a meccsből, ami benne volt!

    Szép eredmény, de ez az iram ill. játék borzasztó kevés még csak az európai középmezönyhöz is.

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2904325
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2022.06.15, 17:45
    Csapatunk az azerbajdzsáni Gabala FK együtese ellen fog játszani. Az első meccset Székesfehérváron rendezik meg.

    Gabala FK (Azerbajdzsán, 3297 km)
    Az 1995-ben még Gogol néven alapított, 2005 óta a Gabala nevet viselő klub legnagyobb sikerét a 2018/2019-es szezonban érte el, amikor megnyerték az azerbajdzsáni kupasorozatot. 14 éve szerepelnek megszakítás nélkül a legmagasabb osztályban, a 2021/2022-es idényt a negyedik helyen zárták, a kupában pedig az elődöntő jelentette számukra a végállomást. Ugyanaz a három csapat végzett előttük a bajnokságban és a kupában is, így negyedikként a kupagyőztes helyén indulhatnak az EKL-ben. Gabala városában 13 ezren élnek, amivel nem fér be a kaukázusi régió legnagyobb országának 50 legnépesebb városa közé.
    TM becsült érték: 6,03 millió euró
    Stadion: Qabala City Stadion, 4500 férőhelyes
    Koefficiens: 3.500

    “2016 nyarán kint voltam Gyirmóton azon a találkozón, amikor a Gabala legyőzte az MTK-t az Európa Liga selejtezőjében, majd otthon is nyertek az azeriek, akik akkor így kettős győzelemmel jutottak tovább, sőt, a Lille-t és a Maribort is elbúcsúztatva bejutottak a csoportkörbe is. Az azeri klubokra általánoságban mindig is jellemző volt, hogy előszeretettel igazolnak többek között brazil labdarúgókat, most is van a Gabala keretében több jó képességű légiós is. Ahogy Michael Boris is elmondta, azért kezdtük ilyen korán a felkészülést, hogy a már az első mérkőzésre megfelelő állapotba kerüljön a csapat, a célunk pedig természetesen az, hogy továbbjussunk a következő fordulóba” - nyilatkozta sportigazgatónk, Sallói István a sorsolást követő percekben.

    “A sorsolást követően egyből megkerestük a Gabala meccseit, gyorsan átnéztük az általuk szerzett gólokat. Az már elsőre látszik, hogy erős, támadásban gyors csapatról van szó, amely sok gólt szerez pontrúgásból. A negyedik helyen végeztek az azeri élvonalban, edzőjük már 2020 óta ott dolgozik, így vélhetően a játékstílusuk már nem változik a selejtezőig. Az Európa Konferencia Liga miatt kezdtük hamarabb a felkészülésünket, hat hetet edzünk majd az odavágóig, ahol jó játékkal szeretnénk megmutatni magunkat Európában. Mióta eltörölték az idegenben szerzett gól jelentőségét, azóta nem annyira fontos, hogy melyik csapat kezdi hazai pályán a párharcot, de természetesen szeretnénk győzelemmel indítani a szezont Sóstón” - mondta a sorsolás után néhány perccel vezetőedzőnk, Michael Boris.

    https://www.molfehervarfc.hu/2022/06/15/elo-ekl-sorsolas-masodik-selejtezokor.html