magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Mezőkövesd Zsóry FC 1 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
OTP Bank Liga, NB I 2019/2020, 18. forduló
játékvezető : Iványi Zoltán
nézőszámok:
  1. honvedfc.hu: 1.973
  2. mezokovesdzsory.hu: 1.973
  3. nso.hu: 1.973

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.02.02, 15:11 (szerk.: 2020.02.02, 15:14)
    - az elso felido nem volt rossz, raadasul Cipf hatarozottan jol mozgott - tobb lehetoseget kell adni neki, most tenyleg volt fantazia a sracban

    - a masodik felidot inkabb hagyjuk, Moutarin kivul nem sok eletjelet mutattunk (vicces leirni, de ezenkivul meg Tonci is a jobbak koze tartozott, nyilvan nem a vedekezes reszet oldotta meg jol)

    - el kellene kezdeni dolgozni a vedelemben a plan b-n (Temesvari?), most a semmibol ket nevetseges golt kaptunk, de egyebkent sem voltunk urai a helyzetnek

    - amin leginkabb bosszankodtam, az a nezoszam, pedig az idojarastol kezdveelvileg minden adott volt egy jo meccshez... (oke, ez vegul is nem jott ossze smiley )

    Én is így láttam valahogy. Toncsi várakozáson felül játszott.

    Májronban még mindig nem látom az isteni szikrát.

    Az első félidőben harcosan, szervezetten játszottunk, de két ilyen balek gólt...

    Akkor ennyit a dobogóról.

    Átgondolva a tegnapi meccset ma sem változott a véleményem a szeretett csapatomról,
    gyenge védelem,
    szürke középpálya,
    Impotens csatárok.
    Tök mindegy ki játszik.
    Örülhetünk hogy nem kaptunk négyet csak kettőt.
    Lehet a bírót szidni, de ettől a fenti problémák nem oldódnak meg!

    Banonak nagyon össze kellene kapnia magat, a masodik félidöben az eladott labdaja utan, amiböl a Kövesd golt szerzett, kb. zsinorban öt passzt rontott el.

    Most mar tényleg ö elég sok lehetöséget kapott, u21es valogatottban is szerzett rutint, kicsit kezd elfogyni vele kapcsolatban a türelem.

    A nala egy évvel fiatalabb Szendrei mar tavaly stabilabbnak tünt és szerintem Majernek is lehetöséget kellett volna kapnia középpalyan helyette.

    A mai nap elkezdödik az nb2 is, több fiatalunk is jatszani fog.

    Mindkét gólnál hibázott a védelem,ezt el kell ismerni,Tujvel is középre ütötte ki a labdát és Kamber mellett is végül be tudta adni a labdát,de miért volt mindkét esetben teljesen üresen a tizenhatusonkon az ellenfél játékosa ???!!! A középpályásoknak ,szélsőknek nem lehet szabadon hagyni az ellenfél játékosait !!!!!
    Sajnos még mindig a három védőnkre tudom azt mondani,hogy rendben vannak,kellene mögéjük fiatalabb,játékos,a középpályánk katasztrofa,Hidi alig van játékban,pedig neki kellene a legtöbbet találkozni a labdával,Banó és Kesztyüs nagyon középszerű játékos,ez így kevés a középpályára,se védekező se támadó,se szervező középpályás nincs !!!A cstárokról is írhatom,hogy kevés,Moutari inkább szélső,sok helyzetet kihagy,Cipf fiatal rutintalan,nem elég rámenős,nem erőcsatár.Ezzel a két csatárral nem sok gólt fogunk lőni,az emlitett középpályások nagyon kevés támogatásával.Sajnos Lanza sem sokat segíthet,megtalálták a módját már a csapatok,hogy lehet semlegesíteni,már a mezőnyben apró faltokkal,kapuelé nem nagyon engedve feltartóztatják.Ha volna elől jó partnere legalább azokat helyzetbehozva tudna csak segíteni !
    Ezért kár volt megvenni a tulajdonosoknak a csapatot,miden csapat tudott igazolni,Zizivadot,Guzmicsot, csak mi nem,holott tele vagyunk komoly sérültekkel,akik méd jó ideig nem játszhatnak.Középpályánkról két meghatározó ember Nagy G. és Gazdag hiányzik,Vadócz elmegy és csak az erősen leszálló ágban lévő Hidit hozzák.

    http://csak.taccs.hu/2020/02/01/sima-meccs-volt-csak-nem-ugy-ahogy-szeretnenk/
    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387&token=e1aea6888a097e67aeff910010411228