magyarfutball.hu

FC Ararat Yerevan - MOL Fehérvár FC 2 : 0 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 1 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)
UEFA Európa Konferencia Liga 1. selejtezőkör 2. mérkőzés
helyszín : Gjumri, City Stadium
játékvezető : Pajac Igor (Horvátország)
nézőszámok:
  1. fcararat.am: -
  2. molfehervarfc.hu: -

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.07.16, 12:38
    A mutatott játék alapján ez kimeríti a szándékosság fogalmát. Ez az antifoci, lélektelen játék mindent elárul erről a csapatról…

    Említsük meg, hogy az örmény csapat jól játszik. Így kell jobb csapatnak lenni.

    Bárki bármit mond, ez a Fehérvár nem csapat és ebbe a legnagyobb sara az edzőnek van! Se taktika, se szervezettség, se csapatszellem! Szabics Imre csókoltatlak!

    Gyalázatos!Ezek után talán kisebb lesz az arcuk mert nagyon magasan volt.Megérdemlik hogy sok szurkoló legyen a bajnoki mérkőzésen. Biztos kevés pénz kaptak a továbbjutásért.

    Az utolsó 10 percben hallgatni a kommentátort Tisztán érződött, h rosszat nem nagyon mondhat, de mást nagyon nem tud smiley Elég szánalmas volt ez.

    Azért a nagy meleg az EB játékosok fáradtsága,a hosszú utazás és a játékvezető sem volt velünk!
    Több pirosat nem adott meg vagy a végén egy szabályos gólt vett el.

    Heister gyorsan bement az oltozobe, tavaly meg BL-ben Juve es Barsza ellen jatszhatott, most meg egy Jerevan ellen mar elso korben kiestek, gondolom mire gondolhat.

    Sajnos ez kellemetlen, az ellenfél csapat keretének értéke kb ötöde/hatoda a Fehérvárénak, ezért ez az idei kupaszereplés még kiábrádintóbb, mint a tavalyi.

    Szabics, nagyon jó kísérletet tettél, hogy tudsz-e irányítani egy komolyabb csapatot. Csakhogy nem a csoportkörig vezettél egy arra esélyes csapatot, hanem a bőven abszolválható első fordulóból sem sikerült továbbjuttatni az általad vezetett csapatot.
    Köszönjük ebből a kísérletedből többet nem kérünk.
    Inkább építsd fel magad az osztrákoknál, hogy ismét egy sikeres másodedző legyél.
    Az összes osztrák most rajtad röhög...

    Az utolsó 20 percben felváltva tárták szét a játékosok a kezüket. Nem értették, hogy a másik miért oda rúgja, miért oda mozog. Mint minden elképzelés nélküli csapat, a Fehérvár is csak ívelgették be középre a labdát. Fiola játszotta volna a háromszögelést és a helycserés kapura indulást, de nem volt kivel. Dárdai beállásával javult némileg a helyzet. Még a hátvédeink is a vonalban lévő vagy kicsit előrébb helyezkedő védőtárs mögé passzolták a labdát, így még a lehetőségét is megfojtották annak, hogy lendületesen indítsunk egy támadást. A második félidőben már egymással veszekedtek. Nem volt vezér, aki rendet rakott volna. Mentálisan gyenge emberek katyvasza.

    Nagy baj ez, hogy kiestek, de még nagyobb, ahogyan kiestek. Ez egy NBIII-as szint volt, az örmények lefocizták ezeket a sztárokat, élen Fiola professzorra, Nego tanár úrral, stb. Nem tudom, milyen érzéssel állnak majd az automata előtt, amikor ki kell venni egy kis megélhetésre valót a jól megérdemelt fizuból. Gondolom, belekszarnak egyet.

    én nemis nagyon értettem mit látok.. csak úgy kocogtak még a második félidőbe is.. hátrányban!! leszrták az egészet..ilyet?? stopirát egyazegybe beforgatta,gól!!nyégónak egyetlen jó megmozdulása nem volt.a nikolics játszott egyáltalán??nem lehetett észrevenni.. még talán a dárdai,fiola oldalon próbálkoztak,de semmi eredmény.

    Ha szokásos gyalázkodáson sikerül tullépni, a két meccs alapján megállapitható, hogy a jobbik csapat jutott tovább. Nem biztos, hogy egyénileg jobbak - valószinüleg nem -, de csapatként jobb benyomást keltettek. Az a szörnyű, hogy e vonatkozásban a léc azért nem volt tulzottan magasan.

    Nikolics mi a bánatot csinált 90 percen keresztül? Ha a válogatott játékosok fáradtak voltak az EB nem kellett volna játszatni őket.

    Ez a szakmai stáb sara, jobb játékosai vannak a Fehérvárnak, gond nélkül tovább kellett volna menni. Én drukkoltam a Szabicsnak, de rutintalan még. Nem szerencsés dolog szerintem ilyen fiatal,haveri hármast kinevezni edzői teamnek.

    Amugy nemrég ért véget az EB és már játszani kellett, ez se normális azért. Gondolom mennyi kedvük volt a válogatott hajtás után Örményországban nyomni smiley Ettől még szégyen ez a kiesés a vidire nézve de azert azt is meg kell jegyezni h a lebonyolitas is rossz, tul koran kezdődnek ezek a meccsek, van akinek alig volt szabadsaga

    Szabics csapatánál Mártoné is jobbb futballt játszott. A mai meccsen nemhogy ötlettelenül játszott a csapat, de egy cseppnyi elszántságot sem láttam a félpályánál tanácstalanul passzolgató fehérváriakon. A második gólnál pedig bohócot csinált a gyerek két rutinos hátvédből meg a kapusból. Nagy szégyen ez a megérdemelt kiesés.

    Mondanám hogy sajnálom, de nem....Ez a Videoton/ Fehérvár megérdemli, hogy megalázza öket egy jereváni csapat. Ilyen lelketlen focit tölük nem is tudom mikor láttam utoljára, talán akkor, amikor megbuktatták Mezeyt egy bajnoki cim után.... Szerintem a triónak és Kovácsnak mennie kellene, amig ök a labdarugás közelében vannak, ott nem lesz sikeres csapat

    Nem csak a vereség fájó, hanem a teljes elkêpzelés nélküli játék ês a kondíció hiánya is.

    Houri-Petrjak-Zidzivadze mit akarnak velük? Súlytalanok nemzetközi szinten.De Bambgoje is nulla volt.De az egész csapat gyenge volt.Sajnos teknikai tudásban sem tudtak az örmények fölé nőni.Persze már az is mutatta hogy gond van,hogy csak harmadikak lettek a bajnokságban.

    Nehezen tudok megszólalni. Arcpirítóan gyenge játék. A két meccsen teljesen ötlettelenül, elképzelés, taktika nélküli futóbolondokat láttam csak. Fiola, Nego,Nikolics,Petrjak,Heister ennyire o játékosok? Nem, nem o játékosok, már bebizonyították! Kovácsikkal sincs probléma. Akkor? Akkor a tulajdonosnak az éjszaka folyamán a teljes vezetést elküldeni!! Egyetértek egy korábban írttal, celebekre nincs szükség! Nagy a gond Fehérváron, nagyon nagy! Megalázták az országot, szégyen!!Pfuj!

    Szégyen gyalázat. Pedig a magyar focinak éa a válogatottnak írtó fontos lenne, hogy a Vidi meg játékosai (Fiola, Nego, Niko, Kovácsik stb) minnél több meccset játszanak nemzetközileg, és egy nemzetközi szintű csapatbam.
    Sajnálom, de Szabicsék már április óta átvették a csapatot, és legkorábban kezdték a felkészúlést, és én nem látok semmi elképzelést, dinamikát, karaktert a Vidin. Pedig a keret nagyon erős. Nem tudom mi lesz ebből. Vagyis szerintem ebből nem lesz semmi. Sajnos.
    És mégvalami - ennyi év sikertelenség és elkölrött pénz után, Kovács Zoltánnak ideje lenne menni.

    Ez bmeg sokkal gyengébb volt, mint Márton Gábor edzősködése idején, pedig ő sem tudott az öltöző vezérévé válni, túl nagy falat volt neki a Vidi. De amit ma láthattunk, abból az jön át, hogy az Imihez a másodedzői poszt jobban passzol. SEMMI nem látszott abból, hogy mit akarunk játszani, pedig a védelem - évek óta először - végre rendben van, és a mai ellenféllel szemben a kp és a csatársor is VASTAGON elég kellett volna legyen. Ehhez képest nem úgy néztünk ki, mint egy bizonyítani vágyó ifjú titán csapata, hanem úgy, mint egy hozzánemértő idiótáé.
    .
    Düh helyett komoly SZÉGYENÉRZET van bennem.

    Az utolsó 20 percben kétszer fújt ellenük a bíró, mert BEDOBÁST rontottak. Dárdai Palkó szegény három labdát engedett ki a jobbszélen. Olyan kínos volt, hogy a kommentátor meg sem említette. Közben a Puskás továbbjutott, megvan idénre is a két \"versengő\" szét hype-olt csapat a Puskás és az FTC

    Pedig azt gondoltam, hogy itt fixen csoportkörös lesz az összes csapatunk, és gyűlhet az UEFA koefficiens. De nem, sikerült a fehérvári alakulatnak elb.sznia. Ez egy vicc. Én még az NB1-ről is lemondanék a helyükben, ekkora szégyen és gyalázat után.

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2838479
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.07.15, 19:41
    Vardan Bichakhchyan: Az első mérkőzésen mondtam, hogy minden Gyumriban dől majd el, mivel az idegenbeli gólunk nem jelentett előnyt az UEFA szabálymódosítása miatt. Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz. Hősies teljesítményt rakott le ma minden játékosunk a pályára, órisái gratuláció jár nekik, hiszen egy jó játékosokkal felálló, erős csapatot győztek le. Tudtuk, hogy ha egy másodpercet is adunk az ellenfélnek, biztos gondot okoz nekünk a Fehérvár. Az elsőtől az utolsó percig fegyelmezetten, nagy koncentrációval játszottunk és jókor szereztük a gólokat is. Ha én választhatnék, hogy hol legyen a következő európai meccsünk, azt mondanám, hogy ugyanitt, mert remek támogatást kaptunk a lelátóról.

    Szabics Imre: Gratulálok az Ararat csapatának a győzelemhez és a továbbjutáshoz. Az történt a mérkőzésen, amit vártunk, de elmondtam a meccs előtt is, hogy a sikerhez száz százalékos teljesítményre lesz szükség, a határainkig kell elmennünk, ez sajnos nem történt meg. Azt terveztük, hogy többet birtokoljuk és nagy tempóban járatjuk a labdát, de lassan játszottunk. A probléma az volt, hogy nem tudtuk száz százalékig kontrollálni az ellentámadásban jó játékosokat, pedig ezekre a lehetőségekre számítottak végig. Az Ararat játékosain azt éreztem, hogy jobban akarják a továbbjutást és sikerrel jártak. Sok sikert kívánok nekik a folytatáshoz!
    Nem becsültük le az ellenfelünket. Múlt héten már találkoztunk, és mint mondtam korábban, az történt a mérkőzésen, amire számítottunk. De ez a kellemetlen stílus, amiben játszanak, számunkra valamennyire szokatlan, ez igaz. De nem volt szó arról, hogy lebecsültük az Araratot. A szokatlant arra értem, hogy ellenfelünk az elsőtől az utolsó percig töretlenül ragaszkodott ahhoz az elképzeléshez, amely a hosszú- és második labdákra, valamint a kontratámadásban veszélyes játékosokra épített.

    https://www.molfehervarfc.hu/2021/07/15/szabics-imre-es-vardan-bichakhchyan-ertekelese.html