magyarfutball.hu

2013.07.06, JÁSZAPÁTI: HELYZETBEN. Herédi Attila az új edző, Dragóner Attila és Montvai Tibor távozik
Alapos vérátömlesztés várható. A „kezelőorvos” személye is változik Jászapátiban, hiszen Kotula László játékos-edző helyett Herédi Attila irányítja az NB III-as együttest, amelytől honlapunk információja szerint biztosan távozik Dragóner Attila.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.07.19, Dragóner megye egyes csapathoz igazol
Dragóner Attila a megyei első osztályban vezet le, a Jászapáti együtteséhez igazol - jelentette be a kiscsapat játékos-edzője, Kotula László egy szoljon.hu-nak adott nyilatkozatban. A városban nagy terveket szövögetnek, cél a bajnoki cím megszerzése.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.05.20, Visszavonul az utolsó Fradi-ikon
Dragóner Attila, a Ferencváros védője befejezi labdarúgó pályafutását. A 36 éves játékos vasárnap a Pápa ellen lép pályára utoljára. Dragóner több mint 350 meccset játszott zöld-fehérben, kétszer volt bajnok és Magyar Kupa győztes. Amennyiben a Fradi az utolsó fordulóban legyőzi a Lombardot, úgy bronzéremmel zárhatja karrierjét.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.10.21, Dragóner góllal tért vissza a Fradiba
Tavaszi sérülése óta először játszhatott a Ferencváros színeiben Dragóner Attila, a zöld-fehérek rutinos játékosa. A volt válogatott bekk az NB II-es csapatban lépett pályára az U19-es válogatott elleni, tatabányai felkészülési mérkőzésen (1-1) és a harmadokra osztott összecsapáson be is vette a hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtezőkre készülő válogatott kapuját.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.06.28, Két Dragóner is aláírt a Ferencvároshoz
Dragóner Attilával hároméves szerződést, míg fiával, Filippel egyéves tanulmányi szerződést kötött a Ferencváros. A zöld-fehérek védőjét még egy évig biztosan játékosként foglalkoztatja a klub, a továbbiakban pedig vagy edzőként, vagy a menedzsmentben kap szerepet.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.05.16, Dragónert műteni kell, 4 hónapig nem játszhat
Beigazolódtak a Ferencváros orvosi stábjának félelmei, elszakadt Dragóner Attila Achilles-ina a gárda Diósgyőr otthonában megnyert találkozóján. A ftc.hu beszámolója szerint a futballistát meg is műtik a nap folyamán, a bekk előreláthatólag négy hónapig nem léphet pályára.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.05.25, Dragóner A licences edzői képesítést szerzett
Sikeres vizsgát tett és ezzel megszerezte az A licences edzői képesítést garantáló oklevelet Dragóner Attila, a Ferencváros rutinos hátvédje, így adott esetben vezetőedzőként irányíthatna egy NBII-es együttest - írja az ftc.hu.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.04.20, Hat helyen tört el Dragóner arca
Hétfőn kora délután két és félórás műtétet hajtottak végre Dragóner Attilán, a Ferencváros Vác ellen arccsonttörést szenvedő rutinos védőjén. A 100%Fradi híre szerint a bekknek a korábbi hírekkel ellentétben nem három, hanem legalább hat helyen tört el az arccsontja.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.09.23, Dragóner hivatalosan is a Guimaraesé
Dragóner Attila portugál klubja, a Guimaraes megegyezett a belga Molenbeekkel, így a válogatott védő két hónap kihagyás után akár már szombaton pályára léphet az FC Porto elleni bajnoki mérkőzésen.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.07.08, FTC: Dragóner távozik
A belga fővárosban, Brüsszelben sikerült utolérnünk Dragóner Attilát, aki csütörtökön kétéves szerződést kötött az élvonalba jutott Molenbeek együttesével. A Ferencváros válogatott védője elmondta, hogy tavaly is mehetett volna, mégis az Üllői úton maradt, most viszont már családja jövőjére is gondolt, amikor döntött. Nem csak távozó játékosról hallani az Üllői úton, ugyanis a hírek szerint Bodnár László érkezésére is van esély.

...tovább: teljes bejegyzés »

2000.06.28, Dragóner visszatérhet az Üllői útra
Tegnap még Németországban intézte dolgait Dragóner Attila, a Bundesliga másodosztályából kiesett Fortuna Köln futballistája, ma délután pedig Gödön, a Ferencváros edzőtáborában visszatéréséről tárgyal az FTC vezetőivel.

...tovább: teljes bejegyzés »