magyarfutball.hu

2010.10.21 Dragóner góllal tért vissza a Fradiba

Tavaszi sérülése óta először játszhatott a Ferencváros színeiben Dragóner Attila, a zöld-fehérek rutinos játékosa. A volt válogatott bekk az NB II-es csapatban lépett pályára az U19-es válogatott elleni, tatabányai felkészülési mérkőzésen (1-1) és a harmadokra osztott összecsapáson be is vette a hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtezőkre készülő válogatott kapuját.

A 30 perces harmadokból álló találkozón végül 1-1-es döntetlen született, a ferencvárosi gólt pedig az a Dragóner Attila szerezte, aki hosszú sérülése után lépett újra pályára, és hamarosan tétmeccsen is visszatérhet - írja az ftc.hu. Az U19 részéről Czár Richárd volt eredményes.
Az U19-es válogatott október 25-én, Moldova ellen kezdi meg szereplését a hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtező minitornán, majd 27-én Finnország, 30-án Lengyelország lesz a mieink ellenfele.
- Az első három napban azt a játékrendszert gyakoroltuk, amelyet a jövő héten alkalmazni szeretnénk a selejtezőkön - mondta az mlsz.hu-nak Szepessy László szövetségi edző. - A Fradi második csapata ellen is ezt a taktikát csiszoltuk tovább, pörgős, jó ritmusú mérkőzést vívtak a futballisták, a keret minden tagja játéklehetőséget kapott. A hátralévő napokban még javítani kell néhány taktikai elemen, a szélső támadásoknál, a rögzített szituációknál éreztem némi bizonytalanságot, és pontosság terén is tudunk még előrébb lépni. A hátralévő napokban a regeneráción lesz a hangsúly, megpróbáljuk kijavítani a hibákat, hogy a hétfői első mérkőzésre már a lehető legjobban összeálljon a játékunk.