magyarfutball.hu

2010.06.28 Két Dragóner is aláírt a Ferencvároshoz

Dragóner Attilával hároméves szerződést, míg fiával, Filippel egyéves tanulmányi szerződést kötött a Ferencváros. A zöld-fehérek védőjét még egy évig biztosan játékosként foglalkoztatja a klub, a továbbiakban pedig vagy edzőként, vagy a menedzsmentben kap szerepet.

kép

Rakonczay András, a Ferencváros utánpótlás-szakágvezetője elmondta, Filip nagyon tehetséges játékos, kifejezetten gyors.

„Elsősorban az a célunk, hogy ezzel a szerződéssel jelezzük a fiataloknak, hogy számítunk rájuk. Összesen tizenkilenc fiatal játékossal kötöttünk hasonló szerződést. Dragóner Filippel nemcsak tanulmányi szerződést köttünk, hanem egy évvel meg is hosszabbítottuk hároméves amatőr szerződését.”

Dragóner Attila a sajtótájékoztatón elmondta, bár a Honvédnál nevelkedett, és sokat köszönhet a kispesti klubnak, mindig is a Ferencváros volt a legkedvesebb klub a számára.

„A Honvédnál nőttem fel, amit sohasem felejtek el. 1997-ben kerültem a szeretett klubomhoz, a Ferencvároshoz. Biztosan követtem el hibákat, de mindig mindent megtettem a klubért. Az elkövetkező években szeretném meghálálni azt a szeretetet. Ezt az évet biztosan játékosként töltöm el a Fradinál, az év végén pedig megbeszéljük, milyen szerepet szánnak nekem a vezetők.”

Berkes Zoltán, az FTC Zrt. vezérigagatója elmondta, játékospályafutása befejezése után is számít a klub Dragóner Attilára.

„Hároméves, részben játékos, részben menedzseri szerződést köttünk Dragóner Attilával. A jövőben az új menedzsment a hagyományokra is épít, foglalkoztatjuk azokat a játékosokat, akiknek valósággal zöld vér folyik az ereiben.”