magyarfutball.hu

2011.05.20 Visszavonul az utolsó Fradi-ikon

Dragóner Attila, a Ferencváros védője befejezi labdarúgó pályafutását. A 36 éves játékos vasárnap a Pápa ellen lép pályára utoljára. Dragóner több mint 350 meccset játszott zöld-fehérben, kétszer volt bajnok és Magyar Kupa győztes. Amennyiben a Fradi az utolsó fordulóban legyőzi a Lombardot, úgy bronzéremmel zárhatja karrierjét.

Már akkor is nagyon nehezen éltem meg, hogy befejezem a pályafutásomat, amikor erről úgy egy hónapja döntést hoztam - mondta az ftc.hu-nak Dragóner. - Azóta pedig napról-napra nehezebb. Szombathelyről mikor hazaértünk és leszálltunk a buszról, azonnal eszembe jutott, hogy nem fogok többet együtt utazni a csapattal. Elmaradnak a kártyapartik és a csapaton belüli mindennapok is múlttá válnak. Ahogy közeledik a mérkőzés, egyre jobban kavarognak bennem az érzések, hogy mennyi mindent kaptam a Ferencvárostól és mennyi szép emlék köt ide.
Dragóner Attila szeretne győztes meccsen és bronzéremmel búcsúzni a Fraditól:
- Egyértelműen győzelemmel szeretnék búcsúzni, arra számítok, hogy a szurkolóink olyan hangulatot fognak teremteni, ami egy újabb élmény lesz számomra. Drukkereink nagyon magukénak érzik a klubot és nagyon szeretnék, hogy újra nemzetközi mérkőzéseken szerepeljen a Fradi. Nekem eszembe sem jut más, csak a győzelemmel történő búcsúzás.