magyarfutball.hu

2022.01.13, Bori Gábor távozik a Kerülettől!
A korábbi válogatott játékos, Bori Gábor elhagyja a labdarúgó NB II-ben szereplő III. Kerületi TVE együttesét, rajta kívül Tamási Zsolt is távozik az óbudaiaktól – tudtuk meg a klub Facebook-oldaláról.

...tovább: teljes bejegyzés »

2019.06.26, Bori Gábor a III. kerületi TVE csapatához igazolt!
A korábbi válogatott játékos Monorról érkezik.

...tovább: teljes bejegyzés »

2018.06.24, Bori Gábor Monorra igazolt!
Az angol Leicesterben is megfordult középpályás szerződése lejárt, így szabadon igazolható labdarúgóként választotta a Monor csapatát.

...tovább: teljes bejegyzés »

2017.06.22, Bori Gábor visszatért az MTK csapatához!
Ismerős arcokkal erősített az MTK: Balogh Béla, Bori Gábor és Szentpéteri Viktor érkezik.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.08.19, Borival szerződést bontott a Vasas
Bori Gáborral közös megegyezéssel szerződést bontott a Vasas FC.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.02.06, Bori fél évig kölcsönben a Vasasnál szerepel
Megérkezett a DVTK-tól Bori Gábor kölcsönadási szerződése, így elhárult az akadály az elől, hogy pénteken a játékos és Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója is azt ellássa névjegyével.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.06.13, Bori Gábor az első érkező Diósgyőrben
Rutinos középpályással erősödött a DVTK Európa Ligára készülő csapata. A 30 éves, korábbi válogatott Bori Gábor Paksról érkezik Miskolcra.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.11.22, Bori Gábort műteni kell, hosszú időre kidőlt
Meg kell műteni Bori Gábort, a Paks labdarúgóját, aki a Győri ETO elleni keddi Magyar Kupa-mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést, így ebben az évben már biztosan nem léphet pályára. Kiss Tamás és Zsók József után Bori a harmadik játékos, aki hosszú időre kiesett a tolnaiaknál.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.08.31, Bori Gábor a Pakshoz igazolt
Bori Gábor a KTE-től az MVM Paks együtteséhez igazolt pénteken, miután a klubok megegyeztek a váltás feltételeiről.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.12.04, Megműtötték Tököliék egyszeres válogatottját
Átesett egy régóta esedékes műtéten Bori Gábor, a KTE-Ereco jobbszélsője. Ha minden jól alakul, a futballista az alapozást már együtt kezdheti a csapattársakkal.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.07.27, Bori marad Kecskeméten - a tulaj jelentette be
Bori Gábor marad Kecskeméten - a hírt Rózsa Pál, a KTE-Ereco többségi tulajdonosa jelentette be a Gong Rádió egyik adásában. Urbányi István elmondása szerint a futballistának külföldi ajánlatai is voltak, ezért is nagy dolog, hogy a lila-fehérek meg tudták tartani.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.07.13, Bori mégsem igazol Hollandiába - Kecskeméten maradhat
Bori Gábor nem lesz a holland másodosztályban szereplő FC Volendam játékosa. Úgy tudjuk, a futballista hazatért az ismerkedésről, de nem tér vissza Németalföldre, így az is benne van a pakliban, hogy továbbra is Kecskeméten futballozzon.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.02.05, Bori újra lila-fehérbe öltözik: Kecskeméten folytatja a szélső
Eldőlt Bori Gábor sorsa: a korábban a Ferencvárosnak is elígérkező, de a Diósgyőrrel is szóba hozott szélső elhagyja az MTK-t, és fél évre, kölcsönbe a KTE-Ereco csapatához igazol. Bori szombattól kapcsolódik be a Kecskemét felkészülésébe.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.01.29, Bori mégsem igazol a Fradiba - visszalépett a fenyegetések miatt
Bori Gábor megerősítette a pepsifoci.hu értesüléseit, melyek szerint a Fradihoz igazolásának bejelentését követő szurkolói fenyegetések miatt mégsem igazol a Ferencvároshoz. Az MTK szélsője honlapunknak elmondta, ő maga is kapott az interneten "negatív tartalmú" üzeneteket.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.01.27, Bori Gábor a szezon végéig a Fradié
Bori Gábor kölcsönbe fél évre hozzánk kerül az MTK-tól. Erről Berki Krisztián tájékoztatta a 100% Fradit. A 26 éves középpályás holnap esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.07.21, Visszatért Törökországból Bori Gábor és Jucemar
Visszatért Törökországból Bori Gábor és Jucemar. A két futballista ügyében az élvonalbeli újonc Diyarbakispor megállapodott az Újpest FC-vel, illetve az MTK-val (ahonnan Bori kölcsönbe érkezett a lilákhoz), ám az előzetes hírekkel ellentétben a két játékos nem jutott egyezségre a török egyesülettel, így mindketten Willie McStay csapatával készülnek tovább.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.08.31, Bori és Pollák az Újpestben folytatja
A bajnok MTK Budapest két kiváló játékosa, Bori Gábor és Pollák Zoltán is az Újpest csapatában folytatja pályafutását. Bori egy évig kölcsönbe kerül a lilákhoz, Pollák öt évre igazol Újpestre.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.01.08, Véglegesítette Bori Gábor szerződését a Leicester City együttese.
Véglegesítette Bori Gábor szerződését a Leicester City együttese. Az MTK szélsője a klub ötödik új téli szerzeménye, korábban Laczkó Zsoltot is kölcsönvette az angol másodosztályban szereplő együttes.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.12.17, Az MTK-s Bori Gábort meghívta az angol Leicester City csapata
Bori Gábor néhány napot az angol másodosztályú Leicester City csapatánál tölt kint – adta hírül az MTK hivatalos honlapja.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.06.28, Bemutatjuk új játékosainkat: Bori Gábor (5.rész)
A nyáron a felnőttekhez felkerülő játékosok közül Bori Gábor számára nem idegen a Hidegkuti Stadion.
A középpályás 2002-ben a Bognár György által irányított csapatban hat meccsen szerepelt az első osztályban, azt követően pedig Bodajkra került, ahol eredményes két szezont produkált.
Gábor három éve az MTK labdarúgója, s talán NB I-es múltjának köszönhetően is, az előttünk álló évnek önbizalommal telve vág neki.

...tovább: teljes bejegyzés »