magyarfutball.hu

2008.08.31 Bori és Pollák az Újpestben folytatja

A bajnok MTK Budapest két kiváló játékosa, Bori Gábor és Pollák Zoltán is az Újpest csapatában folytatja pályafutását. Bori egy évig kölcsönbe kerül a lilákhoz, Pollák öt évre igazol Újpestre.

Hosszas tárgyalássorozat ért véget vasárnap hajnalban, amikor az Újpest megegyezett az MTK két kiváló játékosa, Bori Gábor és Pollák Zoltán átigazolásáról.

Sallói István, a lila-fehérek sportigazgatója elmondta, az Újpest szombati, Kecskemét elleni bajnokija után tárgyaltak a két futballista szerződtetéséről, és végül vasárnap hajnalban megszületett a megállapodás.

Ahogy már korábban beszámoltunk róla, a címvédőnél már nem számítottak a két, válogatottban is megforduló futballistára.

„Nem változtatunk a játékos-politikánkon, továbbra is a fiatalokra építünk. Éppen ezért a hétvégén távozhat a csapattól Bori Gábor, Pollák Zoltán és Horváth Levente, hogy a helyükre még fiatalabb játékosok kerülhessenek” – nyilatkozta korábban a Duna Televízióban Domonyai László, az MTK klubigazgatója.

Az MTK idén nyáron megtörte bevett szokását, miszerint kulcsembereit külföldi kluboknak értékesíti.

Az is kiderült, hogy Bori egy évre, kölcsönben érkezik Újpestre, míg Pollák öt évre szóló szerződést ír alá a lila-fehéreknél.