magyarfutball.hu

2010.01.29 Bori mégsem igazol a Fradiba - visszalépett a fenyegetések miatt

Bori Gábor megerősítette a pepsifoci.hu értesüléseit, melyek szerint a Fradihoz igazolásának bejelentését követő szurkolói fenyegetések miatt mégsem igazol a Ferencvároshoz. Az MTK szélsője honlapunknak elmondta, ő maga is kapott az interneten "negatív tartalmú" üzeneteket.

Mint ismeretes, egy videó verte ki a biztosítékot az FTC fanatikusainál, amelyen a szélső egy Fradi-sál elégetésében vett részt.
A pepsifoci.hu megkeresésére Bori megerősítette, nem öltözik zöld-fehérbe, és az okokat is vázolta:
– Nem én magam olvastam a visszhangokat, ismerősöktől hallottam a fogadtatásról. Olyanoktól, akik olvasták a fórumokat, az egyéb helyeket. Emellett kaptam internetes úton negatív tartalmú üzeneteket is. Ugyanakkor azt is hallottam, hogy a Fradi-tábor egy része szívesen fogadott volna, mert jó játékosnak tart. A saját érdekemben végül úgy döntöttem, nem igazolok a Ferencvároshoz – nyilatkozta honlapunknak a játékos.
Az értesüléseink szerint most Diósgyőr felé kacsintgató Bori még nem tudja pontosan, hol folytatja:
– Szinte kizárt, hogy külföld legyen a dologból, hiszen már csak két nap van hátra az átigazolási időszakból, ráadásul erre az őszi sérülésem miatt sincs sok esélyem. Maradok itthon, de azt még nem tudom, melyik csapatnál.