magyarfutball.hu

2010.07.13 Bori mégsem igazol Hollandiába - Kecskeméten maradhat

Bori Gábor nem lesz a holland másodosztályban szereplő FC Volendam játékosa. Úgy tudjuk, a futballista hazatért az ismerkedésről, de nem tér vissza Németalföldre, így az is benne van a pakliban, hogy továbbra is Kecskeméten futballozzon.

Bori Gábor az MTK kölcsönjátékosaként futballozott Kecskeméten a tavasszal, nem is ment rosszul neki a játék, alapembernek számított a lila-fehéreknél.
Nemrégiben felmerült az esélye annak, hogy az elsősorban szélsőként bevethető, de újabban a védelem jobb oldalán is szerephez jutó futballista a Volendamhoz igazolhat, Zsidai Lászlóval egyetemben ki is utazott Hollandiába, ahol néhány napig ismerkedett a csapattal.
Annak ellenére, hogy a második ligás alakulat honlapja már a klub igazolt játékosaként, a keretben tüntette fel Borit, információink szerint a labdarúgó mégsem igazol a hollandokhoz, hazatért Magyarországra.
Úgy tudjuk, egyelőre kérdéses, hol futballozik a játékos az ősszel, és arra is megvan az esély, hogy Bori továbbra is a Kecskemétet erősíti majd.