magyarfutball.hu

Budafoki MTE - Zalaegerszegi TE FC 0 : 2* 19:30 * hosszabbítás után

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Budafoki MTE - Zalaegerszegi TE FC 2023
  2. Budafoki MTE - Zalaegerszegi TE FC 2023
  3. Budafoki MTE - Zalaegerszegi TE FC 2023
  4. Budafoki MTE - Zalaegerszegi TE FC 2023
  5. Budafoki MTE - Zalaegerszegi TE FC 2023
  6. Budafoki MTE - Zalaegerszegi TE FC 2023
  7. Budafoki MTE - Zalaegerszegi TE FC 2023
  8. Budafoki MTE - Zalaegerszegi TE FC 2023
  9. Budafoki MTE - Zalaegerszegi TE FC 2023
  10. Budafoki MTE - Zalaegerszegi TE FC 2023
  11. Budafoki MTE - Zalaegerszegi TE FC 2023
  12. Budafoki MTE - Zalaegerszegi TE FC 2023
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.2 (5 szavazat)

játékvezető: 3 (5 szavazat)

hangulat: 3.6 (5 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 3 (1)
  2. 1 : 0 (1)
  3. 1 : 1 (1)
MOL Magyar Kupa 2022-2023, döntő
játékvezető : Vad II. István
nézőszámok:
  1. ztefc.hu: -
  2. budafok1912.hu: 24.152
  3. nso.hu: 24.152

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.05.04, 14:58
    Mátyus János: A történteket most, másfél-két perccel a mérkőzés lefújása után megfejteni azért nem lenne olyan egyszerű. Nagyszerűen helytálltunk, remekül futballoztunk, az első félidőben különösen. Lássuk be, azért a második félidőben, illetve a hosszabbítás egyes periódusaiban az ellenfelünk valamennyire fölénk nőtt, de ettől függetlenül nagyon boldog vagyok. Ez egy picikét olyan lúzer duma most, de tényleg úgy érzem, hogy nagyon fájó a vereség, de egy nagyon büszke vezetőedző vagyok is egyben. Az út legszebb állomása a mai volt, a legszebb esténk, amióta Budafokon vagyok, fantasztikus hangulatban, egészen elképesztő kulisszák előtt játszottunk, és helytálltunk, ezért jöttünk. Borzasztóan fájó a seb, hiszen másfél-két perc volt hátra. Nyilván ez nem egyszerű most így értékelni, de ettől függetlenül nem adtuk olcsón a bőrünket, mondtam is a meccs előtt talán, hogy nagyon nehéz dolga lesz zalaegerszegieknek velünk, az is lett. Szívből gratulálok az ellenfelünknek, és kívánom, hogy Európában is megfelelően, méltóképpen képviseljék a hazánkat.

    Boér Gábor: Biztos, hogy kiröhögöm én is, illetve nem hiszek annak, aki azt mondja, néhány hete, hogy Magyar Kupa-győztes leszek. Többször elmondtam már, hogy ilyen az edzői sors: egyszer fent, egyszer ellent. Ehhez most sok minden kellett, szerencse, munka, mert sokat dolgoztunk, és én is sokat dolgoztam azért, hogy egyszer itt álljak. Azt nem gondoltam, hogy ilyen hamar eljön az a szituáció. Óriási, amit ezek a srácok küzdöttek, le a kalappal előttük, és le a kalappal a Budafok előtt is, mindenképpen gratulálok nekik, mert nagyon-nagyon jól játszottak és nagyon egységesek voltak, megnehezítették a dolgunkat teljes mértékben, sőt, volt szerencsénk is a mérkőzésen, de azt gondolom, hogy most nehéz ezt reálisan értékelni, meg talán nem is szabad. Az egész keretben nagyon bízom, tényleg csak jókat tudok mondani erről az elmúlt tíz napban. Mondtam is nekik, hogy nekem élmény volt ez a tíz nap, és azt kérem tőlük, hogy élvezzék a döntöt - ez nem nagyon működött. Kicsit rástresszeltünk erre a döntőre. Hál' Istennek, hogy most is, hétvégén is a cserék rúgták a gólt, ez talán visszaigazolja a játékosoknak, akik nem kezdenek, hogy ők is hozzá tudnak tenni a csapathoz, a sikerhez. De nem akarok kiemelni senkit. Azt mondtam a játékosoknak, hogy ha kell, akkor nyerjük meg a 120. percben a döntőt. Azt nem gondoltam, hogy ennyire komolyan veszik majd... Jelen pillanatban mindent és az egész világot jelenti szerintem a kupagyőzelem Zalaegerszegnek. Nagyon hálás vagyok a szurkolóknak, akik ilyen késői időpontban is még itt vannak és nagyon-nagyon sokáig itt lesznek, és hosszú lesz az út is hazafelé. Abban nagyon bízom, hogy sikerült nekik egy nagyon boldog estét szerezni, és ők is büszkék erre a csapatra. Én nagyon büszke vagyok, hogy ilyen csapatnak lehetek az edzője. Köszönöm, köszönjük, hálásak vagyunk azért, mert kellettek ahhoz, hogy ez így alakuljon.

    https://www.csakfoci.hu/magyar-foci/mk-donto-mondtam-a-jatekosoknak-hogy-ha-kell-akkor-nyerjuk-meg-a-120-percben-nem-gondoltam-hogy-ennyire-komolyan-veszik-ertekelesek
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.05.04, 14:48 (szerk.: 2023.05.04, 14:52)
    Senkit sem szeretnék megbántani.Nagyon sok MNk ma már Mk döntőt láttam már ,de ez egy igen gyenge NB3 szinvonalnak megfelelő mérkőzés.Helyzetek,egyéni klasszis megoldások,variációk nélküli futkározás.Egy percig sem irígylem a helyszinen lévő szurkolókat.

    Ez egy küzdelmes NB II-es meccsnek jó lenne. Nem lehet mondani, hogy a srácok a maguk szintjén nem küzdenek. A probléma az, hogy a győztes nemzetközi kupában fogja képviselni a magyar labdarúgást: nem hiszem, hogy sokáig.

    még a 11-esek izgalmát is elvették tőlünk

    kár, hogy 122 percet kellett várni az első értelmes megmozdulásra.

    Ha Boér ért a focihoz ( bár sztem nem) akkor azt nyilatkozza hogy egy rossz taktikával felküldött gyenge csapat nyerte a kupát!
    Mondjuk lehet kiesnek az NB 1-ből. Hiányozni fog Moníz!

    A 2 gólszerzőt amúgy tényleg Moniz építette be a csapatba. Nem a szívem csücske a holland, de azért sajnálom, hogy nem vele nyerték meg a kupát.

    Ez a Szalay rúgott már egy óriási szabadot pár hónapja ha jól emlékszem. Az első gól inkább kapushiba, bár amikor ilyen szögből teljesen ütemtelenül még úgy tud a támadó beleszúrni a labdába hogy így menjen azt nehéz fogni
    Maga meccs nem volt nagy szám, ezt szokták úgy mondani hogy a küzdelem dominált. ZTE egyébként megérdemelte, erősebb csapat, de a Budafoknak is jár a gratuláció. ZTE továbbra is remélem hogy bennmarad, a sok magyar fiatallal

    Budapesti vagyok (BVSC drukker ) és a Budafoknak drukkoltam, mert NBII-es csapat és én legtöbb esetben a gyengébb csapatoknak szurkolok. Maga a meccs küzdelmes, de gyenge volt. Azonban a Zete 2 olyan gólt lőtt, ami nemzetközi szinten is ámulatba ejtő, megérdemelten nyertek a zalaiak, gratulálok nekik. Sajnálom, hogy a 2. helyezés nem ér európai szereplést, kíváncsi lettem volna, hogy mire megy Budafok. Remélem, mindkét csapat szurkolói jól szórakoztak, és a budakokuaknak sincs okuk sa szégyenkeznie. Remélem, jövőre a BVSC is az NBII-ben szerepel majd (MTK-val, Honvéddal és Vasassal.)

    Nagyon jó volt a Budafok, de azt hitték,hogy ha minél tovább húzzák annál nagyobb esélyük lesz... Hát ezt nézték be Mátyusék. Elfáradtak be lettek darálva. Ennyi...

    Ja, külön öröm számomra, hogy a 2 csapat kezdőjében mindössze 3 légiós volt, és nem csak 3 magyar.

    a ZTE kétségtelenül az egyik legszimpatikusabb játékospolitikájú embéeggyes csapat. Papíron övék a leggyengébb keret, sok magyarral és fiatallal játszanak, de Moniz időszakában jópárszor látszott hogy van elképzelésük hogy ilyen lehetőségek mellett mit akarnak és tudnak játszani. Sajnos az utóbbi időszakban eléggé lejtmenetbe kerültek, érett már az edzőváltás, de remélem a bennmaradás meglesz nekik

    Észrevételek, amiket többen érintettek:
    - vajon jót tesz e a magyar focinak, a megítélésének, hogy boldog boldogtalant odacsábítottak az ingyen jegyekkel?
    - ha már ilyen sokan voltak, jó élmény volt-e a fiataloknak két olyan csapatot nézni, amelyek csak ugatták a focit 120 percig?
    - sajnos én is rögtön arra gondoltam, hogy a régió c kategóriás csapatai már dörzsölik a kezüket, a magyar kupagyőztesre vágyva.. (mondjuk ez nem elsősorban ennek a két csapatnak a kritikája...)
    - egyszerűen hihetetlen számomra, hogy lehet ilyen esetlenül játszani. Értem, hogy Budafok csak ölni tudja a játékot, de ha a ZTE néhány esetben tudott volna emberhez passzolni, ahelyett, hogy a sárgalapot próbálja kikényszeríteni, akkor nem kellett volna +30 perc kínt okozni az embereknek.

    A színvonal NB2-es rakkolós volt, de a körítés méltó volt a Magyar Kupához.

    Alacsony színvonalú döntő volt. Két olyan csapat játszotta a döntőt, akik még soha nem nyertek kupát. Az NB II.-es Budafok szimpatikus kis csapat, hajtottak, küzdöttek, de a végére elfáradtak és ez döntötte el a kupát. A ZTE sem játszott jobban, csak az erőnlétük volt egy kicsit jobb.

    Előre bocsátom : A magyar kupa döntő két csapatának sosem voltam szurkolója. Tehát elfogulatlanul tudtam nézni a meccset.
    Meccs előtti értékelésekben olvastam: A ZTE magasan esélyese a találkozónak.
    Hát az a magas esély egy percig sem látszott.
    Ha nem tuudom, hogy melyik az NBI-es és melyik az NB II -es csapat, nem találtam volna el.
    Az én érték ítéltemben két másodosztályú csapat " ugatta " a futballt.
    A véleményem mellékes, a ZTE bekerült a magyar labdarúgás történelmébe a kupa megnyerésével.
    Az, hogy milyen döntő volt, már három nap múlva a két részvevő csapaton kívül senki nem fog emlékezni

    A meccs színvonaláról inkább ne is beszéljünk, mert senki nem várhatott "yoga bonito"-t egy nb2-es és egy viharvert időszakban,kiesés elől menekülő, nb1-es, értékben 11., utolsó előtti helyre taksált szerény költségvetésű csapattól, akik főleg fiatalokból állnak.
    A nyilatkozatok korrektek voltak, különösen respect Demjén Patriknak, aki megemlékezett Fülöp Marciról.
    Emellett külön köszönet Moniznak és a stábjának is. Remélem, hogy az az edzésmódszer, amit bevezetett az megmarad az klubnál maradt holland erőnléti edző által, mert az alap a nemzetközi szinten, hogy végig bírja a csapat a meccset.
    Még egy nagyobb feladat van a hétre: legyőzni a Felcsútot és dobbantani a veszélyzónából!

    "A meglévő becsült adatok alapján a Budafok–ZTE finálé volt a negyedik legnézettebb kupadöntő a Magyar Kupa 1909-es első kiírása óta"
    Remélem, ez mindenkihez eljut (és fel is fogja), aki hőzöngött a "minek a Puskába vinni ezt a két csapatot" témában!
    Egy élmény volt ott lenni és újra az ország legnagyobb stadionjában látni a Zetét!

    Gratulálok a ZTE-enek és Moniz edzőnek a történelmi sikerhez!
    Elcsúfítja a sikert az, hogy a sikert elérő Monizot és Dragóner Attilát elküldték a klubtól. Ide hozták a korábban sikertelen Boért és sunyi Sallóit.
    A nézőszám nem 24 ezer volt, hanem legalább 30 ezer. Kint voltam a Puskásban és láttam.
    Az, hogy több néző nézte meg a ZTE-Budafok Magyar Kupa döntőt, mint a Fradi-Újpest "derbit", azt bizonyítja, hogy a magyar nézők a magyar játékosokra kíváncsiak, nem a pályán unottan lézengő légiósokra.
    Hajrá Magyarok!

    A játékoskeretet illetően a legnagyobb probléma az, hogy nincsen Tajtin kívül játékszervező, olyan, akiben lenne egy csepp kis "finesszesség", aki látna is a pályán. A csapat csak rakkolni tud - majd csak begyötrünk valahogyan egy gólt. A játék nézhetetlen, ahogyan itt többen megjegyezték, tényleg kínszenvedés végignézni egy ZTE meccset. Utoljára Márton idején játszott elfogadható focit a ZTE, főleg akkor, amikor Márton behozta "spílereket"-általában a második félidőkben. Nekem az idei első osztályban valamiért csak a Kecskemét focija tetszik, az nézhető.

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2954763