magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Paksi FC 3 : 0 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2022
  2. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2022
  3. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2022
  4. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2022
  5. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2022
  6. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2022
  7. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2022
  8. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2022
  9. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2022
  10. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2022
  11. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2022
  12. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2022
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.4 (5 szavazat)

játékvezető: 2.4 (5 szavazat)

hangulat: 3.8 (5 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 3 : 2 (1)
MOL Magyar Kupa 2021-2022, döntő
játékvezető : Bognár Tamás
nézőszámok:
  1. paksifc.hu: -
  2. fradi.hu: 38.979
  3. nso.hu: 38.979

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.05.14, 08:55 (szerk.: 2022.05.21, 12:27)
    Hát valahogy így kell ezt csinálni ! Csak a FERENCVÁROS !

    "Minek ekkora stadion?"- mert 40.000-n nem férünk el kisebben smiley

    Csodás este! És a sors, mintha oktatna is minket: Zaki és Boli!!!

    Gratulálok srácok! Ha lehet legközelebb hamarabb döntsétek el a meccset smiley Brutálisan jó volt a hangulat.

    Boliban sok van. Sokat köszönhettünk neki eddig is. Egy ilyen játékosnál belefér, hogy néha eltűnik. Több játékpercet kellene kapnia. De az nagyon aranyos volt, ahogy az edzővel beszéltek. Ez jót sejtet!

    Kis akadályoztatás után- eeeeez nagyon állat volt gyerekek!!!!
    Boli basszus.... ballal és jobbal is csodagól!!! NE TŰNJ EL TÖBBET!!!
    Óriásit játszottunk, Paksot, Bírót és VAR-t is csúnyán megvertük, jöhet az a nemzetközi!

    Hajrá Fradi - jó éjt mindenkinek!

    egy szó mint ezer, olyan magabiztosan nyertük mint a bajnokságot, és ezért respect mindenkinek, a 12.- nek főleg ! Ez ma jobban szólt mint a grupamában szokott !

    szóval elmaradt egy piros, jó pár sárga, még Hajdubé szerint is, de ez nem számít, mert nem "befolyásolta" a meccset...

    piros kettő, Lenzsér két sárgával és a Böszme direktből

    Akár tetszik sokaknak, akár nem, Csercseszov is belépett a nagy Fradi edzők sorába!

    KUPAGYŐZTES!!!
    Minden volt, ami kell egy jó döntőhőz, Fradi győzelem, jó hangulat, sok néző, helyenként jó megmozdulások, nagy küzdés!
    Elől jól elfogytunk a szezon végére, de szerencsére ma Boli hozta az extrát!
    Szép volt fiúk!
    Kupagyőztes, Bajnokcsapat!
    Hej! Hej!
    Hajrá Fradi!

    Csercseszov lemeccselte Bognárt, már a kezdővel is , a taktikával is. Jobb helyzetkihasználással ez 6-0

    Puskás stadion szépen megemelte a kupa fényét is. Amit már többen leírtak, ez a Paks azért rendesen a helyére került tegnap.

    Én annyira nem voltam oda, rugdosódtak, egészen addig, míg Ádám 3-0-nál Bolit agyon nem rúgta. Semmi értelme vem volt. Láthatóan lassabbak, gyengébbek voltak, állandóan elkéstek. Mellesleg a bíró volt a fasz, mert ha az elején ad lapot, nincs ez.

    A szombati meccs után nagyon feszült voltam napokig, de ahogy beléptem a stadionba, ez teljesen elmúlt. Tudtam ha beér mindenki, oltári hangulat lesz és ilyen atmoszférában egyszerűen csak a miénk lehet a kupa.
    A csapat most megmutatta hogy igenis képes egész meccsen jól teljesíteni még úgy is hogy közben faragják őket rendesen. Igazság szerint azt kell mondjam, még jobb is volt hogy a Paks nem olyan gyámoltalan volt mint mondjuk a Debrecen a Groupamában nemrég. Odaléptek, letámadtak, rákényszerítettek minket hogy gyorsabban passzoljunk és az első gól úgy ki is lett játszva, hogy a nagy csapatoknál is elégedetten csettintenének rá. Bár volt olyan pillanat amikor már azt hittem elhal a szépségben az az akció, de Marquinhos és Zaki fantasztikusan oldotta meg.
    Bolira meg szavak nincsenek, ez a két gólja pontosan olyan volt, amit megszokhattunk tőle korábban: ellentmondást nem tűrően, kapura életveszélyes és technikás gólok. A lefordulás, a másiknál az a kapáslövés ilyen pontosan, védhetetlenül a kapuba. Meg kell dícsérni Wingot és Loncart is a kiváló meglátásért és kivitelezésért, amivel a gólpasszt adták.
    Tényleg csak a legjobbat lehet mondani a csapatról a tegnap kapcsán, szerintem ez volt az eddigi legjobb meccsünk Cherchesovval. Bár mindig így játszanánk. Szép volt, fiúk! Hajrá Fradi!

    Nem térek magamhoz a tegnapi játék után. Régen láttam ilyen kompakt Fradit. A Paks az összes szimpátiámat elvesztette -Danit kivéve-. Ezt a mocskos játék rettenetes volt. Én Bognárt és Adámot fel évre elmeszelném.

    Amúgy tegnap Zaki játéka üdítő volt Tokmachoz képest. Nem volt labdára tekeredés, nem voltak felesleges körök, mindig gyorsan és többnyire jól szabadult a labdától, kapura is veszélyes volt, a végén pedig olyan labdát adott középről a kis brazilnak, amilyeneket látni akarok egy belső középpályástól. Szerintem legjobb meccse volt a norvég kölyöknek.

    Életem egyik Fradi meccse volt ez. A hangulat elképesztő volt, látni ahogy két karéjon is folyik a szurkolás, hátborzongató. Adja Isten, hogy egy BL csoportkör összejöjjön újra, mi lenne itt a Puskásban most már teltházzal egy A listás csapat ellen, te jó ég....

    Nagy érzés volt, ennyi embert magyar meccsen csak a nyolcvanas években láttam kettősrangadón, kölyökként. Egyértelmű lett, hogy az ikonikus bvsc elleni bajnokavatón sem voltunk 45 ezren smiley
    Sajnos, ahogy lenni szokott a majmok elleni meccseken is, most is sok volt az évente egyszer meccsre kijutó hülye, de alapvetően felülírta a kellemetlenségeket a hangulat.
    A meccsen végre olyan profin fojtottuk meg a Paks játékát, ahogy kell, a Laiduni - Esiti páros tanár volt, az 5 védő is működött. A Paksnak tisztelet, nyílt játékkal mentek fel, gólokat akartak szerezni, egyáltalán nem adták magukat könnyen. A rugdosódás viszont negatív votl, a végén, ahogy ÁdámM felrúgta Bolit, azt hittem berohanok a pályára...
    Zaki szépen jön fel, nagy szükség lesz rá a köv. szezonban, Loncar mindig meglep, milyen gyors, viszont a hibaszázaléka szörnyű, ő szerintem nem lesz meghatározó játékosunk.Pászkában továbbra is van potenciál, és szerintem Vécseiben is, bár valszeg én vagyok Militár Ivánnal együtt az utolsó Vécsei pártoló smiley Ja és látszik, hogy Botka mennyire a 3 védős rendszerben adja a legjobbat.

    Hihetetlen élmény volt a tegnapi. Boli első félidei katasztrófája után nem gondoltam, hogy a második félidőben 2 lufton kívül produkál-e bármi egyebet. De két rendkívül szép gólt szerzett. És hiába Zaki folyamatos basztatása, egyszerűen az a csávó a pálya közepén jó játékos. Egy undorítóan szar szélső játékos, de jó belső középpályás.

    Tegnap a kapu mögött (megint) nagyon nagy élmény volt szurkolni a csapatnak.
    Eddig legalábbis tiszteltem a Paksot, (magyar csapat, stb.) de a tegnapi favágó játékuk miatt már nincs így. Aissa többször volt a földön, mint talpon, és a végén, már 3-0-nál Ádám Martin brutál belépője....
    Apropó Ádám Martin. Tegnap meglátszott, hogy mennyit ér, ha egy (majdnem) nemzetközi szinten játszó csapat ellen kell(ene) gólokat szerezni.
    Hajrá Fradika!!!

    Gyönyörű stadion, rengeteg Fradista a lelátón, parádés hangulat és okos, jó futball csodaszép gólokkal.
    Számomra mégis inkább az Arénából kiáramló tömeg, a Dózsa György úton hömpölygő, daloló, boldog emberáradat az ami a legfelemelőbb volt.
    Utoljára ezt gyerekként, fiatal suhancként éreztem, éltem át még a nyolcvanas évek kettősrangadói után.

    Remek este volt. Ennyire sima kupadöntőre még én sem számítottam, pedig örök optimista vagyok a csapattal kapcsolatban.
    Valamennyi gólunk csodálatos volt. Olyan akciót, mint amilyen az elsőt megelőzte, hosszú évek óta nem láttam. A másodiknál az a zseniáls mozdulat..., a harmadik meg a pont az "i"-n.
    Ha egy szóval kellene jellemeznem, az a profi lenne.
    Egy héten belül két 3-0, de ezután valahogy más volt a séta hazafelé...

    Egy felejthetetlen este volt, egy nagyon jól és profin játszó Ferencvárossal.
    Ma azt az arcunkat mutattuk, amit mindig is szeretnénk látni. Vérprofi játék, kiváló mentalitás és szerintem még maradt is bennünk.
    Az egyedüli aggodalom Kubatov nyilatkozata volt, amikor azt mondta, hogy 4-5-6 játékos fog távozni ebből a keretből. Nagyon remélem, hogy hideg fejjel ebbe beleszámolta a Marin, Mak, Dvali, Kharasvili négyes távozását is. Jó lenne nem sok játékost veszíteni a kezdőből vagy a kezdő közeléből.
    Tudjuk le a Gyirmót meccset (mindegy az eredmény), fújjunk egy nagyot és kezdjünk el készülni a nemzetközire - igazolások, csapatépítés stb.
    A ma estéért gratulálok és egyben köszönöm a csapatnak, az edzői stábnak és a vezetőségnek, illetve mindenki másnak aki ehhez hozzátett!
    Mindörökké Ferencváros!
    24+33

    Tudod hogy minél többen szoktunk lenni annál szarabb a szurkolás , most nem így volt! Egy idős bácsika volt mellettünk a végén potyogtak a könnyei az örömtől,óriási hangulat volt!

    A beléptetés egyszerű és gyors volt, semmi különös ellenőrzés, jegyel baszakodas, de azért az érdekes hogy a 231 esbe szóló jegyel ,simán az oldal leletora jutottam, a137 esbe, kolegam mellé, aki 6500 ért vette. Talán ha felmentem volna egyel és ott át ,akkor a táborba jutok. De így is szuper volt. Így maradt hangom a holnapra.

    Ez zseniális volt! smiley Egy újabb olyan Fradi meccs, ami topkategóriás lesz az emlékek között. Elképesztő volt a közeg, közel 40 ezer ember. A szurkolás nagyon magas szintet képviselt. A 3-2-1 Fradi mekkorát szólt smiley aki ott volt tudja. Akkor most egy pillanatra gondoljon bele mindenki, hogy milyen sikereket értünk el 2019 óta! 4 bajnoki cím, 1 kupagyőzelem, 1 BL és 2 EL csoport pontszerzésekkel. ARANYKOR! smiley

    Erődemonstráció, igen. Én is valami hasonlót mondtam barátomnak és szurker-társamnak,odakint. Párharcot se sokat veszithettünk, inkább csak azt nem értettem, sokáig, amíg 1:0 volt, hogy miért nem rúgtunk már vagy kettőt-hármat? Aztán jött Boli! A Paksnak kb. esélye sem volt.

    Nagyon menő volt, ahogy a gólok után az ugrálásnál úgy remegett az egész stadion mint egy trambulin.

    Nagyon állat volt ma a csapat! Egy-két, sőt! elég sok kérdésre választ kaptunk a mai meccsen! A védelem, ha elég koncentrált, még egy 30 x gólos malacot is le tud szedni a pályáról úgy, hogy annak két megmozdulása volt "emlékezetes"! Az egyik, amikor lekönyökölte Mmaeet, a másik, amikor dühből beleszállt egy másik játékosunkba! Amúgy Márki ma nagyot ment (kár az elönzőzött helyzetéért), ahogy Zaki is végigzakatolta a meccset! Az Esiti, Lai duó uralta a középpályát! Boli meg (már megint) bizonyított, hogy több ő, mint egy kiegészítő ember... A két gólja önmagáért beszél, de addig is nagyon agilis volt! Egyébként meg hátul a széleken - úgy tűnik - megvagyunk! A Paks? Olyan magyaros. Se íze, se bűze. Örülhetnek, hogy csak 3at kaptak. A reális kb hat, hét-null lehetett volna! Megkíméltük őket attól, hogy a nyáron egy nagy pofonba beleszaladjanak egy európai kiscsapat ellen...!

    https://ulloi129.hu/2022/05/11/elo-a-paks-elleni-magyar-kupa-dontorol/


    Statisztikai adatok az elmúlt szerdai Magyar Kupa döntőről.

    A szerdai kupadöntőn – részben – a rengeteg szabálytalanság (13+23) miatt csak 45:57 volt a tiszta játékidő. 3-1-4-2-es felállásban játszottunk, 84.8%-kal passzoltunk és 63.1%-ban birtokoltuk a labdát. A passztempó meglehetősen alacsony volt (15 passz/perc, az MTK ellen ez 18.4 volt). 24+2 támadásból 17 lövésig jutottunk, ezekből 6 találta el Nagy kapuját (a másik kettő, Auzqui és Loncar lövése kapufa lett), ezek az adatok a másik oldalon: 23/7/1. Az xG-arány 2.5-0.36, míg az xcG-arány 3.16-0.03 volt. Mi a 7-ből 4, a Paks védői a 17-ből 2 lövést blokkoltak.

    A párharcok aránya 136-122 volt ide (Esiti 50/23, Laidouni 36/20, Boli 30/12, S. Mmaeee 22/16, Zachariassen 20/13), a támadópárharcok 40.4%-át (104/42; Paks 37.8%, 74/28), a védekezőpárharcoknak pedig a 62.2%-át nyertük meg (74/46), a fejpárbajokat 35-19-re hoztuk (Mmaee 12/10, Esiti 9/5, Zachariassen 7/6, Blazic 6/4), a szabad labdás párharcok aránya 13-13 (Esiti 7/4). Laidouni ellen 9-szer szabálytalankodtak a paksiak (Aissa 13 cseléből 9 lett sikeres), Boli ellen 5-ször. Mi 16, Bognárék 31 labdát szereztek az ellenfél térfelén, mi hatszor adtuk el úgy a labdát, hogy abból lövésig jutott az ellenfél, a Paksnál ez a mutató 4 volt.

    11 beadásunkból 7 ment jó helyre (Pászka 5/3). A hosszú passzok aránya nálunk 10.4% volt, a paksiaknál 17% (52 ill. 44%-os pontossággal). A letámadás intenzitására utaló PPDA (Passz Per Defenzív Akció) mutató nálunk 5.75, de a Paksnál is 6.98 volt.

    https://ulloi129.hu/2022/05/13/igy-teljesitettunk-a-paks-ellen-21/
    Boli 9.05
    Laidouni 8.31
    Esiti 8.12
    Zachariassen 8.05
    Pászka 7.76
    S. Mmaee 7.72
    Marquinhos 7.63
    Blazic 7.48
    Dibusz 7.44
    Loncar 7.28
    Botka 7.27
    Auzqui 7.12

    https://ulloi129.hu/2022/05/16/boli-laidouni-esiti/