magyarfutball.hu

fénykép helye
nemzetiség
Magyarország
életkor
23 éves
poszt
hátvéd
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
Videoton FC
2017 - 2020. július
Budaörsi SC (kölcsönben, kettős játékengedély)
2019. július - 2020
Szombathelyi Haladás
2020. július - 2022. január 17
Zalaegerszegi TE FC
2022. január 17 - 2023. augusztus 25
Caykur Rizespor
2023. augusztus 25 -
eredmények / elismerések
Magyar Kupa győztes
2023
fénykép helye

Videoton FC, 2017-2020

...

Budaörsi SC, 2019-2020, kölcsönben

...

Szombathelyi Haladás, 2020-2022

Örülök neki, hogy zajlanak az események, s újabb mérföldkövekhez érek. Két évvel ezelőtt azzal a céllal vettem búcsút a Mol Fehérvártól és szerződtem a Haladáshoz, hogy egyet visszalépve kettőt tegyek majd előre. Utóbb kiderült, ez jó döntésnek bizonyult, ahogyan az is, hogy Zalaegerszegre igazoltam, hiszen itt lettem válogatott kerettag labdarúgó.
Megemlíteném Mátyus Jánost is, aki Szombathelyen volt az edzőm, s olyanokat tanított nekem, ami nélkül nem biztos, hogy annak idején megugrom az NB II-es szintet. 1


Zalaegerszegi TE FC, 2022-2023

...
Köszönettel tartozom a teljes zalaegerszegi stábnak és Waltner Róbertnek is, hiszen ő adott nekem szerepet az első osztályban, az ő keze alatt szereztem tapasztalatot ahhoz, hogy ebben az évadban fontos tagja legyek a csapatnak.
Sokat köszönhetek Ricardo Moniznak. Azon túl, hogy majd' kicsattanok az erőtől, elhiszem neki, hogy nemzetközi szintű labdarúgó válhat belőlem, sikeresen sulykolta belém, hogy nincs leküzdhetetlen akadály. Amikor elmondtam neki, hogy meghívtak a keretbe, rám nézett, s azt mondta, hogy ebben nincsen semmi meglepő, mondta már korábban, hogy ha bízom magamban, összejön.1

...

Caykur Rizespor, 2023-

...
forrás
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2023.09.10, 14:28
  Törökországba való igazolása kapcsán:
  Egyreszt sok szerencset neki, engem meglepett hogy leigazoltak, de jarjon sikerrel. Masreszt a torkok szeretnek reprezentalni (magangep stb), csak aztan a fizetesek szoktak csuszni sok helyen. Hozzateszem ez a 4 eves szerzodes oriasi tulzas, nehogy rosszul jarjon vele ... max 2-ot irtam volna ala, de lehet meg az is sok. Aztan ha valami nem jon ossze, kinlodni fog hogy megpattanjon es ne padozzon/masodik csapatban jatsszon.

  Már korábban pedzegették hogy távozhat, Sallói nyilatkozta hogy ő az egyike azoknak akik értékesíthetőek lennének. 23 évesen amúgy valszeg az utolsó komolyabb esélye hogy külföldre igazoljon, ha bejönne neki akkor lenne egy újabb embéeggynél magasabb színvonalon edződő emberünk

  Kettővel ezelőtti idényben esett ki a Rizespor az élvonalból és idén jutottak vissza. Ha meg tudnak maradni az első osztályban és nem pofozógépek lesznek hanem középcsapat és Mocsi állandó kezdő lesz akkor az a magyar válogatott és foci szempontjából nagyon kedvező. Mocsit eddig is dícsérték, 23 éves még talán van esélye majd innen eggyel fentebb lépni akár törököknél egy felsőházi csapatba, vagy egy belga, holland kiscsapathoz. Nem lenne rossz ha a védősorunkban Orbán és Szalai mögött lennének NB1-nél magasabb szinten játszó kiegészítő emberek, mert jelenleg ha sérülés van nagy a gond. Valamint az se felejtsük el, hogy Lang se lesz már fiatalabb és jobb, mire ő kifut és kéne egy új jobboldali védő akkor inkább legyen az Mocsi pár év stabil török élvonalbeli tapasztalattal, mint egy random NB1-es csapatból folyamat cserélődő éppen legjobb formát mutató védő. Ha pedig inkább Varga Kevin féle szereplés lesz akkor jobb ha marad a ZTE-ben és folyamat játszik. Vetélytársa a válogatottban még a posztján Balogh akiben nála is nagyobb potenciál van csak neki télen vagy még most lépnie kellene folyamatos játéklehetőség reményében

  Láttam néhány ZTE mérkőzést az idén. Szubjektív vélemény Csóka szerintem jobb, mint Mocsi azon a mérkőzések alapján mondom amit láttam. Majd kiderül, hogy Törökországban, hogyan fejlődik. Nyilván a török bajnokság jobb, mint a magyar, bár tavaly a Fradi és a Trabzon között nem volt különbség.

  nagyon túl van hypeolva a fiú, ha nem lenne bemelírozva a haja, nem tünne ki a játékával, sőt sztem eléggé nagyképű játékos (a semmire).

  Most nézem, hogy 2020-ig volt vidis. Ezek az állatok akkor adták/engedték el, amikor Juhász befejezte a pályafutását. Most épp egy Larsen nenvű szerencsétlen, botlábú légióssal próbálkoznak, akiről Varga Barna úgy fordult le nemrég, mintha a grundon focizna 14 évesekkel szemben. Meg tavaly rendszeresen Csongvait erőltették kh-ban, aki nem elég magas a pozícióhoz (vagy nem elég nagy a súlypontemelkedése, ahogy tetszik).
  .
  Mocsira visszatérve: Csóka sztem is van olyan jó, mint ő, sőt! Persze nem látom a fizikai mutatóikat, de ránézésre semmiképp nem gyengébb nála.

  Ő az egyik olyan játékos, akit a Vidi elpazarolt (Csoboth is ide tartozik). A Haliban lett igazán jó játékos, mert ott folyamatosan megkapta a lehetőséget.
  A ZTE-ben meg folytatta a jó szereplést.
  Egyébként a Vidiben egyetlen egy meccsen játszott, azon az ominózus DVTK-Vidi utolsó fordulós meccsen, amikor a Vidi már bajnokként - kis túlzással - az ifivel állt fel a DVTK ellen. Ezzel kiejtették a Balmazt és nagyon felmérgesítették Horváth Ferit.

  https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2975025
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2017.07.02, 18:24
  A felvidéki születésű Mocsi Attila az ETO U17-es csapatától érkezett a Vidihez, részt vett többek közt a májusban Horvátországban zajló U17-es Eb-n, valamint a Vidi ausztriai edzőtáborában is, ahol kezdőként játszott a Skenderbeu és a Inter Zapresic elleni felkészülési mérkőzésen.

  "A Vidi kapcsán elsősorban a szurkolókat és a labdarúgást szerető közvéleményt is az első csapat eredményessége foglalkoztatja, ez teljesen normális így. Ezzel együtt nekünk nem szabad elfelejtenünk az
  utánpótlás folyamatos fejlesztését sem. Amellett, hogy egészen a kicsiktől építkezünk, olyan fiatalokat is keresünk, akik életkoruk és tudásuk alapján már egészen közel állnak a felnőtt csapathoz. Ennek a folyamatnak a részeként örömmel tudjuk bejelenteni, hogy három tehetséges magyar utánpótlás-válogatott csatlakozott hozzánk a nyáron, a saját nevelésű, szintén válogatott Szabó Bálint pedig a Vidi legfiatalabb profi labdarúgója immár. Bolla Bendegúz, Szabó Bence és Mocsi Attila is az első csapattal kezdte el a felkészülést. Mindegyiküknek volt anyagilag kedvezőbb ajánlata, de nagyon szimpatikus volt számunkra, hogy nem ez volt nekik az elsődleges szempont, hanem a klub által felvázolt hosszú távú stratégia és jövőkép. Bízom benne, hogy mind a négy tehetség sok örömet szerez majd a Vidi-szurkolónak!" - nyilatkozta a négy fiatal szerződtetéséről sportigazgatónk, Kovács Zoltán.

  http://www.vidi.hu/2017/07/01/negy-utanpotlas-valogatott-jatekossal-kotott-profi-szerzodest-a-vidi.html