magyarfutball.hu

MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC 0 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.03.14, 18:17 (szerk.: 2022.03.17, 11:55)
    Ryan és Dini volt ma a nyerőemberünk, de persze jár a gratulàció az egész csapatnak! Nem volt könnyű meccs, várható volt, hogy a vidi ellenünk koncentráltabban fog játszani, mint az utóbbi meccsein.

    Nem gondoltam, hogy ennyire fosnak majd tőlünk és ilyen defenzívek lesznek mint az első félidőben, de mikor felbátorodtak és kijöttek a buszozásból, jól meg is lettek büntetve. Ryan gólja zseniális, nekem se tetszett sokszor a flegmázása de most már leszarom, rágózzon végig az ellenfél 16osa körül ha ilyen csodaszép dolgokat művel. Mi mehet ott fehérváron úristen, és hogy mi ennek mennyire örülünk... Várom a négeres trollfocis posztotsmiley

    Helyenként jól játszottunk. 16-osig jól megy a foci, láthatóak tudatos mozgások, jól és jó helyen támadunk vissza. A kapu előtt azonban továbbra is töketlenek vagyunk, borzalmasak az utolsó passzok. Egyes "nagyon hasznos" játékosok teljesen érthetetlen módon folyamat kezdők, onnantól van játék, ahogy le vannak cserélve. Az nagy problémám, hogy messze nem olyan fegyelmezett a csapat, mint Rebrovnál volt. Belementünk egy oda-vissza csapkodó rohanásba, amivel majdnem ajándékoztunk egy gólt a fehérvári csődtömegnek. Ezeket a helyzeteket sokkal jobban kell kezelni. Ryanen kívül ma sem lett volna senki, aki képes lett volna eldönteni a meccset. Ez szintén probléma.
    Rengeteg munka van még ezzel a csapattal. Már aki biztos marad, azzal...

    A védelem elképesztő hibákra képes,Botka és Wingo,de Blazic is. Ma talán Kovecsevics volt jó.Zachariassen,Zubkov semmi s lehetne sorolni.a mai győzelmet Rayannak és Dibusznak köszönhetjük.

    Ryan első gólja baromi szép volt. Ma a bevitt ütésünktől végképp rászámoltak a molra. Tetszett a végén ahogy Fityót lekellett fogni, mert szive szerint nekiment volna saját szúrkereiknek akik szídták őket rendesen.

    kapott egy jó adag sör zuhanyt is, az verte ki nála a biztosítékot

    A tempo sajnos még mindig nem versenyképes NK szinten. A magyar színvonalhoz elég csak. Patikamérlegen kimért a teljesítmény. A beadásaink hatékonysága nagyon pocsék. Sok Munka vár még a csapatra.

    az első gól után, simán lezárhattuk volna, sőt, most az első félidő sem volt olyan enervált ott is volt 15 jó percünk, ami hiányzik, az a nagyobb tempó, a gyorsabb passzok, ahogy az is látszik, hogy Tokmac nélkül nagyon kevesek lennénk, de kell mellé társ, mint Ryan

    Nem tudom tévén keresztül milyen volt a meccs (hozzászólásokat még direkt nem olvastam), de élőben én úgy láttam, hogy bár a mi akaratunk érvényesült, nemigazán tudom mi az amit játszani akarunk. Középpálya mintha nem lett volna. Esiti takarított (bár szerintem Dárdai vagy 3-4x lefejelte az első félidőben), Laiduni próbálkozott, de valami nem működött, mert folyamatosan Blazic indítgatott. (akár az is lehet, hogy a Vidi ennyire jól zárt középen)
    Főleg a cserékig azt láttam, hogy tegyük ki szélre, indítsuk a szélsőket, adják be, aztán lesz ami lesz.
    Ez akár működhetne is, ha nem a formán kívüli Zubkov és a nem szélső Zaki játszana ott. Magához képest szerintem Civic is szar beadásokat produkált, Botka sem villogott. Wingo meg kb olyan, mint én a megye kettőben voltam, lelkes, hajtós, de ennyi. Látszólag talán még izgul is. Lovre játékával én sem voltam maradéktalanul elégedett, de ennél többet még most is hozzá tudna tenni.
    Blazic az elején veszített pár fejpárbajt, de utána hozta a saját szintjét. Kova szerintem hatalmasat játszott.
    A cserék pedig hozták a taktikánk másik "elemét", azt, hogy egyéni villanásból lőjjünk gólt.
    Maee kibaszott jó játékos, de lesznek olyan meccsek, hogy a flegmaságára még ráfázunk (1-0-nál a ziccer pl). Illetve mezőnyben is volt, hogy egy lazaság után eladott labdából megléptek. Vele és Laidunival kapcsolatban van egy olyan sehtésem, hogy külön fogadást kötöttek, ki oszt ki több kötényt a szezonban.
    Dibusz csak a szoksásos.

    Egyéb: viszonylag közelről láttam a műsort, amit Fiola levágott az RDB előtt. Szívderítő volt smiley

    Nekem úgy tűnt, hogy az első félidőben ívelgetünk nulla eredménnyel. Az egyetlen komoly helyzet, a kapufa éppen nem az ívelgetős játékból lett. Szerencsére, a második félidőben sikerült váltani.

    Egyébként végig mi voltunk a jobbak. A Mágust idézve, a "futball paródiája lett volna, ha nem mi nyerünk". smiley

    A cserékig a szélsők beadásaira szerettünk volna építkezni (Zubkov volt a bal, Zacharissen a jobb oldalon), Marquinhos beállásával a tükörszélsős felállásra váltottunk (gyorselemzés).
    Kovacevic tanári.

    Végre elővettük a szélsőjátékot és a beadásokat. 7 védővel felálló ellenfél ellen a középen begyötrős taktika halálra van ítélve. Az más kérdés, hogy a tegnapi meccsen talán egyetlen beadás sem jutott emberhez. Ezen dolgozni kell.

    Zaki nagyon súlytalan, eddig vártam a csodát, magára talál majd stb.... Szigony karrier lesz ez, most már látom... :(
    Bolit nem csesztetném, majd ha a beadásainkból legalább 2-3 értékelhető, akkor meglátjuk mit kezd vele!

    Általában reggel fél öt körül a Csercseszov interjúhoz szólok hozzá. Ma Ryan gólja miatt hallgattam, mert csak az volt a fejemben. Pedig addig elég keserves volt. Hogy a 3 szélsőhátvédnek egyetlen beadása nem megy emberhez, az már kínos, viszont Dini, Laidouni és Mmaee játéka annyira különleges volt. (Igaz Lai labdavesztése, amiből a lesgól született, infarktus és agyvérzés közeli állapotot generált.).

    Nem értem miért volt keserves a gólig? Ellenfél is van a pályán, akik ellenünk az életük meccsét akarják játszani. A kútnál ez többszörösen igaz, mivel minket tartanak /tartottak/ egyedül csak igaz riválisnak. Aztán bebizonyosodott, hogy másokkal sem bírnak. Mindenki tett a győzelemhez, mert ez csapatjáték. Így legyen ez továbbra is. A gyűlölet nem pálya, pedig a média gerjeszti általában...

    Jók voltunk , elol, kozepen megvagyunk Esiti, Laidouni, Tokmac, Marquinos, Ryan kimagaslo, de Bolit is ideveszem , aki nem adta fel es ujra motivalt lett. Denesen sose mult semmi, de igazabol mindenki tetszett, meg Zacharissen is, o is hozzatette a magaet, lesz o meg sokkal jobb is, edzettsegi alapota rendben van, amikor a kis Dardait lesprintelve visszaert es szerelt az mindent vitt.
    Talan a legjobb dolog tegnap megis az volt ahogy Hajnal tulfutve, boldogan 1 vekony pulcsiban nyilatkozott, nagy teher ment le rola is, sok energiajuk benne lehet a keret kialakitasaban, beleertve az edzot is, 19 re huztak lapot es jol tettek. Nagy gratula nekik is, talan innen mar meglesz a bajnoki cim, a 2 utolso meccs nem volt konnyu.

    Statisztikai adatok az elmúlt hétvégi bajnoki találkozóról.

    Az 57:06 tiszta játékidejű meccsen 52%-ban birtokoltuk a labdát (1. félidő 57%, 2. félidő 48%), a szokottnál pontatlanabbul, 80%-kal passzoltunk. 39+3 támadásból 14 lövésig jutottunk, hét talált kaput (+2 kapufa), a hazaiak 29+2 támadásból 9-szer lőttek (4 talált kaput), az xG-arány 2.74-0.93 (xcG 3.77-0.83). 25 beadásból 8 ment emberhez (32%, MOL 26%), 40%-kal nyertük meg a támadó párharcokat (a MOL 35%-kal). Nagyon sok labdát szerzett a hazai csapat a térfelünkön és a védekezőharmadunkban (42 ill. 15), igaz ezek jelentős részét (15 ill. 10) a meccs 75-93. perc közti szakaszában. Mi 25 ill. 11 labdát szereztünk a MOL térfelén és védekezőharmadában. A párharcok aránya 107-112 oda (1. félidő 55-45 ide, 2. félidő 52-67 oda).

    Így értékeltétek a Videoton elleni teljesítményt.

    R. Mmaee 8.47
    Dibusz 8.18
    Laidouni 7.06
    Kovacevic 7.05
    Tokmac 7.05
    Marquinhos 6.56
    Blazic 6.49
    Civic 6.40
    Esiti 6.40
    Botka 6.14
    Wingo 6.11
    Zubkov 6.10
    Boli 6.08
    Vécsei 6.03
    Zachariassen 5.63

    https://ulloi129.hu/2022/03/13/elo-a-videoton-elleni-bajnokirol-21/
    https://ulloi129.hu/2022/03/14/igy-teljesitettunk-a-mol-ellen-9/
    https://ulloi129.hu/2022/03/16/mmaee-dibusz-laidouni/