magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 1 : 0 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.02.21, 12:02 (szerk.: 2021.02.27, 10:39)
    Azt kell, hogy mondjam, Horváth Feri nagyon hamar rátette a kéznyomát ezekre. Csapat benyomását keltette az eddigi csürhe. A Bozsikban veszélyes csapat lesz. Erősödik a mennyei. Lásd: DVTK. Horvát mentalitással küzdöttek.

    Dibusz volt az egyetlen, aki hiba nélkül játszott, több bravúrja volt. Nálam 10-es.

    Dibusz fantasztikusan védett, Laidouni a végére elfáradt (hibázott is, igaz rohamtempóban kijavította), de egyébként kimagaslóan játszott, Uzi 77 hozta a szokásost. Sok mindent nem értek, de ez egy dolog, a másik, hogy vezetjük a tabellát. Gratulálok a győzelemhez.

    Hát a helyzetek alapján lehetett volna ez 1-1 is! Dininek a csapat remélem holnapra vesz valami ajándékot. Nem tudom mi van, de ez a tavaszi szezon a közepes nb1-es teljesítményünkről szól, én nem tudom hogy ezzel a tempóval, játékkal hogy lehet majd felkészülni a következő nemzetközi szezonra.

    A középpályásaink megint jótékonysági bálon éreztél magukat,annyi helyzetet ajándékoztak az ellenfélnek...ezért Dibusz bravúrok nélkül bajba lettünk volna

    Örülök a győzelemnek, küzdelmes meccs volt. Viszont roppant bosszantó, hogy az 59. percben kettő az egy ellen nem tudunk gólt szerezni , lezárhattuk volna a meccset előbb !

    Boli ismet nagyon okos volt....magahoz kepest nem jatszott rosszul, az a baj, hogy magahoz kepest, nem pedig ahhoz kepest, amit egy ertelmes csatartol varnank. Uzuni okosan elrakta a hosszuba, latszott, hogy nem rabikazza, hanem helyezni probalja, Boli meg belebikazta a tomegbe, holott a hosszu ott tatongott uresen. A ketto az egyben ravezetesrol nem is beszelve...

    Ez a honvéd 4-3-3 elég rendesen látszik, hogy 4-1-4-1

    Mondjuk Laidouni nagyon komolyan lehozta sárgával a zsebében az egész meccset (kivéve azt az egy megmozdulását, amiből ziccer lett), pedig eléggé utazott rá a spori...

    Én se voltam elkápráztatva, de maradjunk az örök igazságnál: A győzelmet nem kell magyarázni.

    Azért furcsa volt, hogy a gól előtti kezezésnél mindkét csapat megállt. Csak a vak paraszt farkas nem látta.

    Az alapvonali vakegér esetében menthető, mert háttal állt neki, és maga előtt volt a honvédos keze. Amúgy nem nagyobbította meg a testfelületét. De azt nem látni, h. Hidi 2 mp-ig befogja Boli karját, na az a nem semmi.

    Ugyanazt a szart játszuk, mint amikor Rebrov idejött tavasszal...lesimázzuk az ellenfelet, rúgunk egy gólt és utána értékelhetetlen a játékunk, a Bl terhelés alatt nem érdekelt, de most rohadtul zavar

    Szerintem meg a mostani hasonlít valamelyest a BL-terhelésre a heti két meccsel, és még a téli pihenő is rövid volt előtte. Egyszerűen azok a különbségek, amelyek a mi játékosaink és a mennyei többi játékosa között megvannak, kevésbé jönnek ki ilyen sorozatterhelés mellett. Fizikuma meg ma már minden mennyei csapatnak van.

    Dibusz parádés. Lovre direkt felpasszai az első félidőben nagyon ültek, ügyesen gyorsította a játékot. Laidouni az első félidőben nagyot ment, remélem ismét jó periódusa jön. Uzuni aktív és pontos volt, emellett eldöntötte a meccset. Dibusz mellett a meccs embere. Boli ismét szépen és hasznosan játszott, de most is elmaradt a gól. Ha megtalálná a góllövő cipőjét, akkor ő lenne a tökéletes ember a két belső középpályásos játékunkra.

    Az első 6x perc az idei legszebb támadójátékunkat hozta. A helyzetkihasználásunk viszont szemre sehol sincs az őszhöz képest. 6x perc után teljesen elvesztette a csapat a lendületét, ekkor kellett volna visszaállni a labdatartós alapjátékunkra.

    Szavunk nem lehetett volna ha a végén találnak egy gólt, mert ordító ziccereik voltak, csak Dini a helyén volt. A tegnapi második félidő talán az idei NB1 eddigi legszínvonalasabb 45 perce volt.

    Az nb1 merkozeseinek 80%-at ilyen iramban es mentalitasban kellene hogy lejatszak. A jatek minosege egy masik dolog de az akaras kuzdes nem. Latszott a Honved rajott itt mar az eletukert jatszanak. Az alapnak ennek kellene lenni. Meg valami az ilyen tehetsegtelen buta birokat szamuzni kene a megye I- be. Az meg elmegy mikent iteli meg a 11-es sztuaciokat, de , hogy Gazdag hatulrol bokan rugja Lovret es nem ad erte sargat azt mutatja egy sotet buta ember.Meg valami a kormany, a Tv milliardokat kolt a kozvetitesekre. Az hogy a sportosztaly vezetoje egy okos tojas elmegy az viszont hogy keptelenek egy-egy lesgyanus helyzetet normalisan visszajatszani esetleg bevonalazni mar nekem nem fer bele. Tehetsegtelen szajkarates rohadt jol fizetett, alapjaiban nyalo gepek es ezzel tobbet artanak a focinak mint hasznalnak igaz maguknak nem artanak vele.

    Gazdagnak volt egy szándékos kezezése a kapunk előtt,már a sárga birtokában.A szpíker,meg Lai-t akarta mindenáron kiállíttatni.smiley

    A kamera mutatta is Farkast, ahogy magyarázza Gazdagnak, hogy ezért szabály szerint sárga járna...

    Amúgy szabálytalanságok 8-24; sárga lapok 2-3 (2 reklamálásért) ...

    Tudom mindent megírtatok a bíróról, meg a meccsről. Nekem csak egy kérdésem van. Megéri remegő gyomorral várni a mérkősés végét, mert nem tudunk lezárni egy meccset? Ha Batik fejese bemegy, biztos infarktus. Nagyon csókoljuk meg Dinit és a kapufát. Lehet, hogy a Mester nyugodt és az is lehet, hogy igaza is van, de basszus én meg szurkoló. Ráadásul a Honvéd drukkerek joggal mérgelődnek. /az a sok eladott labda hátra kikészít/

    Tudtuk,hogy harcos,küzdelmes meccs lesz a Honvéd elleni,miért nem Baturina kezdett,aki jól tartja meg a labdát,és jó felépítésű? Vagy Gera Dani miért nem kezdhetett? Ő is ilyen harcos szélső,aki technikailag is képzett.Biztos,hogy motiváltabb lett volna,mint Toki.Isael is gyenge régóta,mégis őt erőlteti Rebrov.Érthetetlen...

    A gólig lefociztuk őket, szépen toltuk, helyzetek is voltak a szerencse és a bíró akadályozta meg hogy vezessünk. A gól után már mindegy volt a honvédnak elkezdett támadni , mi pedig a cserékkel nem tudtunk változtatni. Akár még X is lehetett volna vagy 2-0 ha Boli nem tököli el a kontrát. A mezős csúnya X most visszajött pontokban. Ja a és a vidi ....ezek szerint nem az edző ellen játszottak, ez a csapat ennyit tud. Nem lesznek 2.-ok.

    elég sablonos a játékunk, és beállt védelemnél nem húzunk váratlant. Amikor kijött a honvéd a gól után miért nem kontràztuk szarrá őket? Boli, Myrto, Tokmac kivàlóan alkalmas erre. Viszont kurva lassan játszuk át középpályát, sokszor indítás vagy előrepassz helyett jön az alibi hátrapassz. Sokszor 1-2 ütemkéséssel megy a passz előre és akkor már nem tudunk helyzetbe kerülni. Ha ezt megoldanánk +2 gól meccsenként legalább.

    Azért,mert nincs futásban és gondolkodásban gyors középpályásunk,mint Gorriaran volt.
    Talán Laidouni az,aki néha meg tud tud indulni...
    Emiatt ilyen a taktikánk .

    kép
    A szombati, 55:46 tiszta játékidejű találkozón 59%-ban nálunk volt a labda, pontosabban passzoltunk (87.8 ill. 82.6%), a párharcokat 55%-ban nyertük – miközben a vendégek 4-szer annyit szabálytalankodtak: nekünk 3, nekik 8 szabálytalanság kellett 1-1 sárgához. Többet lőttünk kapura és valamivel több találta el a kaput. Az xG-arány 2.02-0.88, az xcG 1.99-0.6 volt a javunkra. Valamivel többet támadtunk (31+3 ill. 24+4, az első 60 percben ez az arány 24+2 ill. 11+3 volt).

    Az InStat TOP5-ben négy fradista közé egy ex-fradista került: 1. Dibusz 335, 2. Haratin 313, 3. Civic 304, 4. Batik 277, 5. Blazic 257.

    A mieink 37, a vendégek 19 labdát szereztek az ellenfél térfelén, nálunk 3 (Laidouni 2, Uzuni), a Honvédnál 5 labdavesztés vezetett lövéshez. 71 támadópárharc 46.5%-át nyertük meg, a vendégek 49 45%-át, a fejpárbajokat 25-14 arányban hoztuk. Lovrencsics 5, Civic 4, Isael, Botka, Blazic, Laidouni 2-2, Mmaee 1-szer kellett tisztázzon.

    A mieink meccstempója átlag feletti volt (17.9 passz/perc), a vendégeké enyhén alatta volt az átlagnak (16.4). Mindössze a passzaink 8.1%-a volt hosszú. Az első hatvan percben a letámadásunk az átlagosnál (9.8 PPDA) jobb volt (8.6), utána rosszabb (16.5) – átengedtük a területet, az utolsó félórában 55%-ban volt a vendégeknél a labda.

    Dibusz 5 lövést (0.6) kapott, 1-szer kellett kijönni, 19 passzából 17 volt pontos, 14-szer passzoltunk neki hátra.

    Lovrencsics 77 akciójának a 71%-a volt sikeres. 89%-kal passzolt, 13 párharcból 6-ot nyert. 5 labdát vesztett, 13-at szerzett (5-öt az ellenfél térfelén), 7 passzt lopott.

    Blazic 98 akciójának 89%-a sikeres volt, 1 lövése volt (0.3). 94%-kal passzolt, 9 hosszú labdájának 56%-a volt jó. 7 párharcból 4-et nyert. 3 labdát vesztett, 8-at szerzett, 5 passzt lopott.

    Botka 79 percet volt a pályán, 116 akciójának 92%-a volt sikeres. 96%-kal passzolt (!), 12 párharcból 9-et nyert (!). 4 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 3 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.43).

    Civic 89 akciójának 71%-a volt sikeres. 78%-kal passzolt, 4 cselből 3 volt jó. 19 párharcból 13-at (!) nyert, 11 labdát vesztett, 12-t szerzett (6-ot az ellenfél térfelén). 3 lövést készített elő (0.45).

    Haratin 77 akciójának 81%-a sikeres volt. 4 lövése volt (0.56). 89%-kal passzolt, 7 hosszú labdájából 6. 9 párharcból 7-et nyert. 6 labdát vesztett, 7-et (4) szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.3).

    Laidouni 120 akciójának 68%-a volt sikeres. 94%-kal passzolt, 9 cseléből 6 lett jó. 33 párharcból 15-öt nyert meg. 14 labdát vesztett (5), 11 labdát (7) szerzett, 13 passzt lopott (!)

    Isael 71 percet volt a pályán, 53 akciójának 49%-a volt sikeres. 2 lövése volt (0.03). 74%-kal passzolt, 14 párharcból 6-ot nyert, 1 lövést készített elő (0.23).

    Tokmac 79 percet kapott, 52 akciójának 54%-a volt sikeres, 73%-kal passzolt, 13 párharcból 5-t nyert meg.

    Uzuni 87 percet volt a pályán, 63 akciójának 56%-a volt sikeres. 2 lövéséből (0.19) 1 gól lett. 93%-kal passzolt, 19 párharcból 6-ot nyert. 2 lövést készített elő (0.24).

    Boli 71 percet volt a pályán, 41 akciójának 49%-a volt sikeres. 3 lövése volt (0.87), 87%-kal passzolt, 13 párharcból 5-öt nyert meg. 1 lövést készített elő (0.08).

    Zubkov 23 percet kapott, 14 akciójának 43%-a (6) volt sikeres, 6-6 passzának és párharcának fele-fele.

    Sigér 23 perc alatt 15 akcióban vett részt 13 (87%) sikeres volt. 9 passzából 8 embert talált, 5 párharcát megnyerte. 4 labdát vesztett, 4-et szerzett, 1 passzt lopott.

    Mmaee 14 percet kapott, 8 akciójából 7 (88%) lett jó, Mind az 5 passza sikeres volt, 1 párharcát megnyerte. 3 labdát szerzett, 3 passzt lopott.

    Mak is 14 percet kapott, 5 akciójából 2 (40%) lett sikeres. 1 passza jó volt, 2 párharcát elvesztette.

    Baturinának 6 perc alatt 2 párharca volt, egyet nyert meg.

    https://ulloi129.hu/2021/02/20/elo-a-honved-elleni-bajnokirol-19/
    https://ulloi129.hu/2021/02/22/igy-teljesitettunk-a-honved-ellen-16/