magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 3 : 0 21:05

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2020
  2. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2020
  3. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2020
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 3 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.06.16, 11:29 (szerk.: 2020.06.16, 12:18)
    Jó kis meccs volt. Engedtünk pár helyzetet nekik meg néhány komoly lövősanszot, aztán kijött a különbség. Kifejezetten jó hangulat volt, bár én több nézőt vártam. Az viszont milyen, hogy a gyerek 3 méterre ül mellettem, de alattam és fölöttem fél méterre idegenek ? Azt hittem a családok ülhetnek egymás mellett.. A meccsről még annyit, hogy ilyen időben csodálkoztam a két tornyunk becserélésén, csúszós pályán, de ők is megoldották a feladatot..

    Az első félidőben bealudt párszor a középpályánk/védelmünk, aztán a félidőben mi összeszedtük magunkat/a pirosak meg fejben elfáradtak.

    Hazaértem, a helyszínen egy kimondottan élvezetes mérkőzést láttam, rengeteg kihagyott helyzettel és egy-két kimagasló egyéni megmozdulást.

    Erődemonstráció..lehetett volna... Zubkov bizonyított,csak kérdés kinek...

    Boli fantasztikus csatár, jó lenne megtartani, nehéz ilyet találni. És kellene neki egy jó csere.
    Somalia végre mutatott abból, miért is volt kedvenc. És az a mai napig.
    Botkát biztos sokan megtalálják majd a két hibájáért a meccs elején, utána viszont nagyon jól játszott. Főleg támadás építésben a legjobb hátul , hasonló mint korábban Besic. Nem hiányzott Blazic 10 elszórt labdája...
    Civicet is ki kell emelni, végre ő is jól játszott, harcolt.

    Isael és Tokmac voltak ma is magukhoz képest gyengék, többet várna az ember tőlük. No meg Sigér gyenge napot fogott ki

    Most bevédem Isaelt.Mindig tőle várja az ember a kulcspasszokat,ma is volt neki az első félidőben 3-4,amiből,ha berúgjuk,akkor azon törnéd a fejed,hogy 8,vagy 9 az osztályzat.Nem ment be.És ez ellen a Diós ellen,akik 8-an,+ a kapus őrizték a 16-ost nem egyszerű ez a feladat...

    Jó foci, történelmi meccs, szép gólok! Mit lehet ehhez hozzátenni? Örülök, hogy ennek is részese lehettem! (Közben új hülye játék vert gyökeret a lelátón, a keresd a saját képed társasjáték. smiley )

    Hazaértem. Ez már nagyon hiányzott. Kifejezetten tetszett hogy akkor rúgtunk 2 gólt mikor a rezesek elkezdtek cigányozni smiley

    Most. hogy több idő volt pihenni, azért jelentősen frissebben mozogtak a fiúk.

    Most ertem haza, ez fasza volt. Sok volt a szepen kidolgozott helyzet. Boli kimondottan agilis volt az elso felidoben. Isael hozott egy o szintjen kozepeset, Zubkov kurvara porgott, nagyon tetszett. Geri a masodik felidoben vegre igazan lenduletesen nyomta. Siger 10esben nem volt az igazi. Somalia fantasztikus volt, ahogy a 80. perc utan is sprintelt es aggresszivan letamadt, ez az a Somi volt, akit 2015 tavaszan/ nyaran lattunk, mielott eligazolt. Endi az elejen bizonytalan volt, de aztan a nemcsak a golja miatt a vedelmunk legjobbja volt. A Vecsei-Skvarka-Lodico harmas helyett viszont johetne egy igazan jo 8as, ott kell sztem erositeni.
    En Nagy Tokmac fan vagyok, de az is feltuno volt, h lenduletesebb, direktebb volt a jatek nelkule, jo lenne, ha o is ujra igy menne, es nem dajkalna annyit.
    Az is pozitiv, h tudtunk rotalni, valszeg Blazics es Tokmac is kezdeni fog szerdan. El tudom meg kepzelni, h Marci is.

    A Diós megtette azt a szívességet, hogy játszani akart és nem parkolta be a buszt. Okoztak is némi kalamajkát a kapunk előtt, de borítékolható volt, hogy kapnak párat.

    Elég tudatosan tolták az első félidőt. Az elejét megnyomták, aztán beparkoltak, kitoltak minket a szélekre, a végén megint ránk jöttek. Megtervezte ezt a Feczkó, csak nem számolt azzal, hogy egy félidőnyit parti képes csak a csapata

    Nem pakolta be a buszt?Az első félidő kb 5. percétől (addig volt kb 2-3 lehetőségük) a félidő végéig,mintha nagypályás kézilabda meccsen lettem volna...

    Ma látható volt,ha Zubkov erőnléte rendben van,akkor mekkora érték...Kérdés ősszel látjuk-e Fradi mezben...

    Zubkov ma tudta meg, hogy Ukrajnában közvetítik az mb1-et.

    Boli óriási tempó közben is igen technikás.
    Villámgyors de fineszes megoldásai voltak.

    Egyébként Szigony is hozta, amit egy cserecsatárnak kell.

    A végére nagyon sima lett, de ha őszinték vagyunk magunkhoz, akkor elismerjük, hogy a sima győzelemhez kellett a szerencse az első gólnál, és a dió kapus lepkéje Zubi bombájánál. Utána nem volt kérdés. Jó volt látni, hogy a csereként beállt, motivált játékosok és Soma mentek előre, nem a mostanában megszokott kimért alibi ment.

    Ha rúgunk egy hatost, egy szavuk nem lehet. Végre azt a harcos Fradit láttuk, amit nagyon vártunk. Jót tett a csapatnak az egy hetes pihenés. Nálam a meccs embere Somalia. Rengeteg labdát szerzett és a 80+ percben is letámadott és hajtott becsülettel, szinte hiba nélkül. Újra a régi Szomit láttuk. Gratulálok a csapatnak, szép estét varázsoltak.

    Mindkét csapat elég jól játszott. A különbség az, hogy bennünk bőven van még, a kohászok meg 110 százalékot mentek.

    1.szép volt! végre előre játszottunk, nem ültünk rá az első gólra.
    2. 2700 megjelent bérletes mellé szerintem simán bejöhetne a kapu mőgé 1000 ember. van annyi Táboros bérlet szerintem. így akkor nem fog minden vidéki mókusörs tobzódni a grupiban! SENKI nem tartja be a távolságokat (a kapuk mögött) ,nekünk sem kéne mindig a \"jó fiút\" játszanunk.....

    Nem akartunk bemenni igy.
    Majd egyutt. Csak egyutt.
    Na az komoly lesz smiley

    értem én, csak így meg minden jöttment 200 fős vendég teleüvölti a stadiont... :((((((

    Végre egy meccs,ahol igazából mindkét félidőben jók voltunk, olyan meccs rengeteg volt,hogy az egyikben szuperek voltunk,viszont a második gyenge lett.

    Viszont annak nem tudok elég hálás lenni,hogy a történelem egyik legjobb Fradiját láthatom, 51. meccs zsinórban otthon,hogy nem hódoltunk be,ebből 40!-et megnyertünk. Albertéknek sem sikerült ilyen sorozatot produkálni,meg semmelyik másik egyébként szintén fantasztikus csapatunknak. Kazettán megvan egy \'96-os Győr elleni meccs,amit 1-0-ra nyertünk Hrutka fejesével, \'99-2000 körül két dolog miatt is sóvárogva néztem, egyik, hogy tömve voltak a lelátók,majdnem teltház volt, a másik,hogy mondta a kommentátor hogy a \"Ferencváros őrzi kétéves hazai veretlenségét\". Mindkettő álomnak tűnt 2000 környékén. Most mindkettő valóság. Több mint 3 éve szenvedtünk vereséget, és végre ismét úgy nyilatkoznak az ellenfél edzői,hogy tisztes helytállás,szeretnének esetleg pontot szerezni, és nem a 3 pontért jönnek nagy hanggal.

    A, Diósgyőrt jócskán túlértékelik, elsősorban saját maguk. Nem lenne rossz csapat, ha lenne tartásuk és nem beszari játékosokból állna. Ha ők lőtték volna az első gólt, ma akkor is megvertük volna őket. Ezzel szemben, ők padlót fogtak a gólunknál és már fel sem álltak.

    Somi hozza azt a bátorságot, és jó értelemben vett agresszivitást, ami abban a korábbi Fradiban benne volt, és amire a mainak is szüksége van.

    Annak külön örülök, hogy az első gólnál az a gyökér Ivanovszki maradt bent és miatta nem lett les... Egy ritka nagy gyökér...

    A másodiknál a hisztis Rui Pedro veszített labdát...

    Botkának meg kellett s gól.. megérdemelte

    Rui Pedro minden ellenünk vívott meccsén hisztizik. Még mindig meg van sértődve?

    Egyébként azoknak, akik rendszeresen panaszkodnak a pontrúgásaink minőségére, figyelmébe ajánlom Endi tegnapi gólját.
    Az szerintem nagyon jól megmutatta, hogy a középen érkezőkön legalább annyi múlik, mint azon aki bead. Skvarka olyan szögletet adott be, ami miatt Rolit, vagy anno Hajnalt rendszeresen kritizálták, mondván nem túl magasan a rövidre semmi értelme nincs beadni, mert az első védő kifejeli. Endi viszont nagyon szépen lépett párat a labda felé, nem pedig állva várta, hogy a fejére szálljon. Így egy nem túl erős szögletből is egyből gólt is tudott szerezni.

    kép
    Az 53:56 tiszta játékidejű találkozón majd’ minden területen megmutatkozott, hogy nagy fölényben játszottunk. 60%-ban birtokoltuk a labdát, közel kétszer annyiszor lőttünk kapura és több, mint kétszer annyiszor találtuk el a kaput. A párharcok 55%-a a miénk volt, mindkét csapat pontosan passzolt (87.7%, ill. 85%). Ami a helyzetek komolyságát mutató xG értéket illeti, ott 2.63-1.11 az arány, a különbség még nagyobb a lövések minőségét mutató xcG-nél: Dibusz kapujára 0.13, diósgyőri kollégája kapujára 3.32 gólértékben zúdultak a kísérletek.

    Az InStat TOP5-ben holtverseny van az élen: 1. Alekszandr Zubkov és Eldar Civic (342), 3. Somalia (299), 4. Lovrencsics Gergő (288), 5. Franck Boli (284).

    Nagyon kompakt volt a csapat, a meccs nagy részében 4-3-3-at játszottunk, Haratin és Somalia előtt Sigér volt a három támadó, Zubkov, Boli és Isael mögött. Legutóbb a Kaposvár elleni 5-0 alkalmával lőttünk többet kapura, vagy találtuk el azt, ahogy azóta most támadtunk a legtöbbet (24+3 ill. 21+3). Azóta messze most adtuk el a legkevesebb labdát (89, ez a Felcsút ellen 109, a Dózsa ellen 113, a DVSC ellen 119 volt); ezen belül a saját térfélen eladott labdák száma is alacsony maradt (31, ez Felcsúton 37, a Dózsa ellen 58 (!), a Loki ellen 40 volt). A támadóharmadban most szereztük a legtöbb labdát az újraindulás óta (14-szer, Felcsúton ez 7, Újpesten 4 volt), igaz, ez még mindig kevesebb, mint az azt megelőző átlagunk.

    A mieink jó tempóban, 17.16 passz / perccel járatták a labdát, a vendégek inkább lassították a játékot (15.16, a februári MOL elleni 1-0 óta a legalacsonyabb érték). Csak 6.33%-ban próbálkoztunk hosszú labdákkal, ez messze átlagon (9.58) aluli. Pikírt módon megjegyezhető, hogy ennek Blazic hiánya lehetett az oka. A letámadás intenzitását mutató passz per defenzív akció (PPDA) mutató is javul, 10 alá került (9.76), igaz, ez továbbra is rosszabb a szezonátlagnál.

    Dibusznak nem sok dolga volt, 2 lövést kellett védenie (0.13), 18 passzából 17 volt jó, kétszer jött ki a kapujából, 12-szer adtuk neki a labdát.

    Lovrencsics 71 akciójának 65%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.01 xG). 83%-kal passzolt, 16 párharcból 5-öt nyert, 9-szer adta el, 4-szer szerezte vissza a labdát, 3 passzt lopott le. 1 lövést készített elő (0.35 xA).

    Otigba 101 akciójából 88% volt jó, 94%-kal passzolt, 9 párharcból 5-öt nyert. 6 labdavesztése és 5 labdaszerzése volt.

    Botka 109 akciójának 75%-a volt sikeres. 1 fejesből 1 gólja volt (0.11 xG). 85%-kal passzolt, 20 párharcból 11-et nyert meg. 13-szor vesztette el, 11-szer szerezte meg a labdát, 4 passzlopása volt.

    Civic 81 akciójának 63%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.06 xG). 79%-kal passzolt, 15 párharcból 7-et nyert, 10 labdavesztés mellett 13-szor szerezte vissza azt, 3 passzlopás mellett. Az ő lövése lett tökéletes gólpassz Bolinak.

    Haratin 62 perc alatti 64 akciójának 78%-a volt sikeres. 89%-kal passzolt, 6 párharcból 2-t nyert. 4 labdavesztés mellett 3-szor szerezte azt vissza, 2 passzt lopott le.

    Somalia 80 akciójának 69%-a volt sikeres. 95%-kal passzolt, 26 (!) párharcból 14-et nyert meg. 4-szer vesztette el, 8-szor szerezte vissza a labdát, 3 passzt lopott le. 1 lövést készített elő (0.24 xA).

    Sigér 78 percet volt a pályán, 54 akciójának 65%-a volt sikeres. 2 lövéséből 1 talált kaput (0.05 xG). 86%-kal passzolt, 18 párharcból 9-et nyert. 7 labdavesztése és 7 labdaszerzése volt, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő és ő a labdát Zubkovnak a gólja előtt.

    Zubkov 78 percet kapott, 51 akciójának 59%-a volt sikeres. 4 lövése volt, 2-szer találta el a kaput, 1 gólt szerzett. 75%-kal passzolt, 18 párharcból 8-at nyert meg. Két lövést készített elő (0.42 xA).

    Boli 72 percet kapott, 40 akciójának 48%-a volt sikeres. 4 lövéséből 3 talált kaput (1.49 xG), 1 gólt szerzett. 100%-kal passzolt, 16 párharcból 6-ot nyert. 1 lövést készített elő (0.03 xA).

    Isaelnek 72 perc jutott, 41 akciójának 49%-a volt jó. 5 lövéséből 1 talált kaput (0.37 xG). 75%-kal passzolt, 12 párharcból 4-et nyert meg. 2 lövést készített elő (0.14 xA).

    Vécsei 32 percet kapott, 27 akciójának 78%-a volt jó. Egy lövése volt (0.03 xG). 84%-kal passzolt, 7 párharcból 5-t nyert. 3 labdavesztés mellett 4-szer szerezte azt vissza.

    Skvarka 22 percet játszott, 17 akciójának 71%-a volt sikeres. 80%-kal passzolt, 5 párharcból 3-at nyert. 2 lövést/fejest készített elő, közte Botka gólját (0.31 xA).

    Szignyevics 22 perce alatt 15 akciót mutatott be, 60%-os sikerességgel. 1 lövése volt (0.2 xG). 100%-kal passzolt, 6 párharcból 3-at nyert.

    Tokmac 16 perc alatt 16 akciót mutatott be, 69%-kal. 100%-kal passzolt, 6 párharcból 4-et nyert.

    Frimpong 16 percet kapott, 13 akciójának 92%-a sikres, 92%-kal passzolt, 2 passzt lopott le, 3 labdát szerzett vissza.

    Tképpen miért kellett jelezni, ha valaki nem megy ? Azt hittem az engedett számig feltöltik jegyvásárlókkal..

    Mikor mentünk a bejárat felé, egy idősebb úr jött velünk szembe. Mikor mellénk ért megállt, és szomorú hangon kérdezte, hogy most ez miért, neki bérlete van és nem engedik be, hogy mi tudtuk-e ezt? Neki nem szólt senki, hogy nem mehet be.Szegény majdnem elsírta magát , aztán elköszönt, mondván hogy akkor megy haza, hogy legalább tévén lássa a meccset.Szívfájdító volt látni,ahogy ballagott el a stadiontól.

    Hát, igen!... Egyszerre szomorú és nevetséges az egész! A D-szektor kongott az ürességtől. Ott nem fért volna el 8-10 nugger???... Dehogynem!

    Nem szoktam panaszkodni, de valami nagyon félrement.ez bőven nincsen meg a negyed stadionnyi ember. Pedig én nagyon mentem volna. Hülyegyerek módjára frissítgettem óránként a jegyeladási portált csütörtök hajnaltól. A visszamondott jegyeket gondolom valami alapján szétosztogatták, akik nagy része meg nem jött ki. Tudom, mièrt nem vettem bérletet.... De ettől függetlenül az utóbbi két évben két hazain nem voltam csak. Ebből egy alkalommal gyerekem született, egyszer meg nyaraltunk. Remélem a várda ellen korrektebben csinálják!

    Ha belegondolsz meglesz az a magyarázat, hidd el! Segítek: egyszerűen nem akar a vezetőség semmilyen felesleges kockázatot, minél kevesebben vannak annál jobb! Ez a szezon már így fog lemenni, a hátralévő meccseken se leszünk sokkal többen... Ilyen egyszerű!

    Egyedül mi tartottuk a szabályokat. Ezért rajtuk kívül lehet mindenki zárt kaput fog kapni. Sokan szidják a tábort, miért nem jöttek be és álltak a csapat mellé. Pedig pont ellenkezőleg kellene, ők viselkedtek felelősen. Jobb lett volna, ha most bent lettek volna, utána meg zárt kapu? Akkor valszeg ugyanazok szidnák a tábort, akik most is.... Főleg, ha igaz a pletyka, és két hét múlva bent leszünk....

    Nálunk mennyi néző lehetne, tudni ?

    5ezer körül

    Az elmúlt hónapok után már annak is örülni kell, hogy egyáltalán lehetnek bent nézők.

    Egyedül mi tartottuk be az előírásokat. A vendégben is egymás hegyén-hátán voltak. Nálunk folyamatosan jöttek az őrök és irányították a helyfoglalást. Én sem ülhettem a fiam mellé, volt közöttünk három kartonfigura. Lent a kerengőn meg mindenki jó közel egymáshoz, fent meg távolság, semmi értelme az egésznek. Ettől függetlenül verbális inzultus miatt biztos mi kapjuk majd a legnagyobb büntetést.

    https://ulloi129.hu/2020/06/07/elo-a-diosgyor-elleni-bajnokirol-15/
    https://ulloi129.hu/2020/06/10/igy-teljesitettunk-a-diosgyor-ellen-15/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.06.07, 11:20
    A vendégszektor megtelt!
    Mind a 300 vendégszektorba eladható belépőjegy elfogyott a vasárnapi FTC - DVTK mérkőzésre, így immáron biztos, hogy - a 300 spártai után szabadon - a labdarúgókon és a stábtagokon kívül ezúttal 300 diósgyőri lehet ott a helyszínen, hogy hangerőben is megvívja a csatát a várható jelentős túlerővel szemben. Kérjük szurkolóinkat, érvényes belépőjegy nélkül senki ne induljon útnak!

    http://dvtk.eu/merkozesek/pre/9903-merkozes-Ferencvarosi_TC-Diosgyori_VTK/20138-A_vendegszektor_megtelt-cikk-labdarugas
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2020.06.01, 21:00 (szerk.: 2020.06.01, 21:05)
    A Ferencvárosi Torna Club a 241/2020 (V.27.) Kormányrendelet alapján az alábbiakról döntött a Groupama Arénában június 7-én, vasárnap este 21.05 órától sorra kerülő FTC-DVTK labdarúgó bajnoki mérkőzés esetében:

    – Lévén a rendkívüli veszélyhelyzet visszavonásáig a kormányrendelet iránymutatása alapján a 65 év felettiek kiemelten veszélyeztetett korúak, ezért az FTC lehetőséget biztosít a belépésre minden 65 év alatti, akár egész évre, akár tavaszra szóló B vagy C vagy D (családi) szektorba érvényes bérlettel rendelkező szurkolójának.

    – Az FTC lehetőséget biztosít a belépésre minden azon 65 év alatti szurkolójának, akik – korábban megvásárolt – B vagy C vagy D (családi) szektorba érvényes jeggyel rendelkeznek a DVTK elleni mérkőzésre.

    – Érvényes bérlettel, valamint jeggyel rendelkező szurkolóink megértését kérjük, de nem tudjuk biztosítani a megvásárolt helyet, ezért a helyfoglalás érkezési sorrendben fog történni, kérjük, kövessék a belépési pontokon kollégáink útmutatását.

    – A belépés a megszokottnál tovább tarthat, az FTC gondoskodik a beléptető rendszer fertőtlenítéséről, valamint minden nézőnek biztosítja a kézfertőtlenítést a rendszer használata előtt és után egyaránt.

    – A kapukat 2 órával a mérkőzés kezdete előtt, tehát 19.05 órakor megnyitjuk. Minden kapucsoporton át lehetséges a belépés, kérjük, vegyék igénybe a D szektorok felé eső belépő pontokat is.

    – Minden belépőt arra kérünk, hogy szigorúan tartsa be az előírásokat, az egymástól való lehetőség szerint másfél méteres távolságot mind a lelátón, mind a büfék előtt, a mosdóhelyiségekben, mind a beléptetés során. Mindenki türelmét és megértését kérjük, az emberi egészség és élet védelme a legfontosabb számunkra.

    – A B típusú kártyával rendelkezők belépése továbbra is a számukra kijelölt kapucsoportnál történik, azonban a B és C szektorok közti, lelátók alatti átjárót megnyitjuk.

    – A szájmaszk viselése szabadtéren nem kötelező.

    További fontos tudnivalók:

    – A bajnokira érvényes belépési lehetőség NEM érvényes azon szurkolóinkra, akik a május 20-án közzétett közlemény alapján visszatérítést igényeltek (vagy a mérkőzés napjáig igényelnek) akár a bérletük, akár a megvásárolt jegyük esetében. A már elküldött visszatérítési igény nem visszavonható.

    – Lévén a kormányrendelet iránymutatása alapján a 65 év felettiek kiemelten veszélyeztetett korúak, ezért a bajnokira érvényes belépési lehetőség a rendkívüli veszélyhelyzet visszavonásáig NEM érvényes azon szurkolóinkra, akik a mérkőzés napjáig bezárólag elmúltak 65 évesek, még akkor sem, ha érvényes bérlettel vagy jeggyel rendelkeznek. Az ő megértésüket különösen kérjük, de úgy gondoljuk, továbbra is az emberi egészség és élet védelme a legfontosabb. A járvány elleni csatát megnyertük, de a veszély nem múlt el.

    Fontos kérés! A szurkolói szolidaritás jegyében azt kérjük ugyanakkor minden belépésre jogosult szurkolónktól, vagyis az érvényes bérlettel és jeggyel rendelkező 65 év alattiaktól, amennyiben biztosan tudják, hogy nem kívánnak, vagy nem tudnak ott lenni a vasárnap esti mérkőzésen, ezt legkésőbb június 3., szerda éjfélig jelezzék a jegypenztar@fradi.hu e-mail címen. A lemondó e-mailben, kérjük, ruházzák át a helyüket a klubra, mert így lehetőség nyílhat majd további szurkolók, olyanok beengedésére is, akik sem bérlettel, sem jeggyel nem rendelkeznek. A bérlet átruházása most kizárólag a klubra történhet, ennek megtétele ingyenes. A lemondás és átruházás minden esetben csak a soron következő mérkőzésre vonatkozik.

    Az FTC minden, az idei bajnokságból hátralévő hazai mérkőzésére biztosítani kívánja és biztosítani tudja a bérletes szurkolók helyét a fenti feltételekkel.

    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/kinyit-az-arena-eloszor-a-berleteseink-johetnek-be

    Tisztelt Szurkolótársaink!

    Amint azt olvashattátok, a törvényi szabályozások enyhítése értelmében, ugyan szigorú feltételekkel, de újra látogathatóak a labdarúgó mérkőzések. Örömteli a hír, mivel újra valódi élettel telhetnek meg a magyar lelátók, de sajnos mégsem lehet felhőtlen az örömünk.

    A szabályozás egyelőre igen szigorú korlátokat szab a mérkőzésen résztvevő szurkolók létszámára vonatkozóan. A Ferencváros Tábora abban a szerencsés, de jelen helyzetben szerencsétlen helyzetbe került, a magyar lelátón kiemelkedő létszáma miatt, hogy teljes egészében nem, sőt inkább nagyon kis töredékében tudná látogatni a mérkőzéseket.

    Ferencvárosi B-Közép!

    Az elmúlt sok-sok évben együtt voltunk veletek jóban, rosszban. Együtt tartottunk ki a stadionon kívül, veletek együtt tértünk vissza, együtt nyertünk bajnokságot és együtt kalandoztunk Európában. Oly sokszor tértünk már vissza a történelem során, de mindig EGYÜTT tértünk vissza. Nem lesz ez most sem másként!!

    Folyamatosan egyeztetünk a klub vezetésével, teljes mértékben közös célunk, hogy a lehető leghamarabb tudjunk akkora létszámban megjelenni a kapu mögött, ami már elfogadható, és a Tábor visszatérhet.

    Kérünk titeket, hogy a klub felhívása értelmében minden bérlettel vagy jeggyel rendelkező társunk, aki kitart velünk, jelezze a klub felé, írásban LE KELL MONDANI a mérkőzés látogatásának lehetőségéről.

    Minden fejleményről tájékoztatunk majd benneteket!

    Kitartás minden szurkolótársunknak!

    B-Közép Ferencváros