magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Debreceni VSC 3 : 1 18:55

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2020.06.01, 21:41 (szerk.: 2020.06.01, 21:42)
  Lázmérés, maszk, fertőtlenítés, csökkentett kínálat

  Magyarország kormányának kedvező döntése után már a vasárnapi Budapest Honvéd FC–DVSC bajnokit is nézők előtt lehet megrendezni, igaz, erre csak a vonatkozó szabályok betartása mellett van lehetőség.
  Szurkolóink az érvényes bérletük felmutatása és testhőmérséklet-mérés mellett léphetnek be a stadionba. Kérünk mindenkit, hogy viseljen maszkot, továbbá figyeljen oda a stadionban kihelyezett táblákon olvasható, illetve a hangosbemondó által ismertetett ajánlásokra. A stadion több pontján érintésmentes kézfertőtlenítőket helyezünk el, kérünk mindenkit, hogy használja ezeket.
  A stadionban a büfé ezúttal is üzemel majd, de csökkentett kínálat mellett, és felhívjuk a szurkolóink figyelmét, hogy a védőtávolságot a létesítmény minden pontján, így nemcsak a lelátón, hanem a büfénél, a mellékhelyiségeknél és a beléptetésnél is tartsák be.
  A 65 év feletti bérleteseink is kilátogathatnak a mérkőzésre, azonban mivel veszélyeztetett korban lévőknek számítanak, ezért a kérésünk, hogy fontolják meg a találkozón való részvételt, hiszen ahogy a koronavírus alatti időszakban is hangsúlyoztuk, az egészségnél nincs fontosabb.
  Aki esetleg a koronavírus tüneteit észleli magán vagy tudomása van arról, hogy találkozott fertőzött személlyel, az a többiek védelmében tanúsítson önmérsékletet, hiszen komoly veszéllyel járhat, ha mégis kilátogat a mérkőzésre.
  Szeretnénk, hogy minél több bérletes szurkolónk buzdítsa a csapatot, ahogyan azt is, hogy az összes Honvéd-drukker egészségben szurkolhassa végig ezt a szezont is!

  https://honvedfc.hu/hirek/amire-erdemes-figyelni/2020-05-30
  Száz Loki-szurkoló ott lehet a Honvéd elleni meccsen

  Remek hírre ébredtek csütörtök reggel a magyar foci szerelmesei, ugyanis a legfrissebb kormányrendelet szerint visszatérhetnek a szurkolók a lelátóra az NB I-ben! Ez természetesen a szigorú szabályok betartása mellett zajlik majd, nézők például minden negyedik székre ülhetnek le a stadionokban.
  Együttesünk május 31-én, vasárnap 18.55 órától a Budapest Honvéddal csap össze az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, ahol tehát már szurkolók előtt lépnek pályára a csapatok.

  A kispestiek tájékoztatása alapján a stadion vendégszektorában száz Loki-szurkoló lehet majd jelen. A teljes árú jegyet 1390 forintért, míg a diák és nyugdíjas jegyet 800 forintért (feltétel: érvényes diákigazolvány, 65 életév betöltése) lehet megvásárolni.

  A Budapest Honvéd döntése szerint sem hazai, sem pedig vendég oldalon nem lesz helyszíni jegyértékesítés. Ez tehát azt jelenti, hogy a Loki drukkerei elővételben, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon tudják megvásárolni a számukra elérhető száz belépőt szurkolói kártya (stadionkártya) ellenében.

  Felhívjuk a szurkolóink figyelmét, hogy a nagy érdeklődés miatt minél előbb vegyék meg jegyeiket a vasárnapi meccsre!

  A stadion kapui a kezdősípszó előtt egy órával nyitnak. A létesítménybe való belépéskor kötelező a maszk viselete, emellett testhőmérséklet-mérés és kézfertőtlenítés is lesz. A találkozóra a Hajdúságból érkező érdeklődők a stadion környező utcáiban tudnak majd megállni gépjárműveikkel.

  Kérjük szurkolóinkat, tartsák be a Budapest Honvéd által előírt egészségügyi előírásokat!

  Mint ismert, jövő pénteken újból a Nagyerdőn lép pályára a Loki, amely a Kaposvárt fogadja 20 órától. Szurkolóinkat hamarosan tájékoztatjuk a mérkőzésen való részvétel feltételeiről.

  https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/szaz-loki-szurkolo-ott-lehet-a-honved-elleni-meccsen