magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MOL Vidi FC 4 : 1 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - MOL Vidi FC 2019
  2. Ferencvárosi TC - MOL Vidi FC 2019
  3. Ferencvárosi TC - MOL Vidi FC 2019
  4. Ferencvárosi TC - MOL Vidi FC 2019
  5. Ferencvárosi TC - MOL Vidi FC 2019
  6. Ferencvárosi TC - MOL Vidi FC 2019
  7. Ferencvárosi TC - MOL Vidi FC 2019
  8. Ferencvárosi TC - MOL Vidi FC 2019
  9. Ferencvárosi TC - MOL Vidi FC 2019
  10. Ferencvárosi TC - MOL Vidi FC 2019
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4.25 (4 szavazat)

játékvezető: 2.5 (4 szavazat)

hangulat: 4 (4 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.04.21, 10:56
    Videoton Drukkerkocsma:
    Jogos lapok, Hadzic fasz volt, kétszer is.

    Ekkora egy birka játékost, az ilyenektol kell elkoszonni. Van egy sárgája, aztán felrugja a gyereket a felpalyanal, óriási fegyelmezetlenseg.

    az EL menetelésre ráment a bajnokság, a téli igazolásokból egy sem vált be, de ami messze a leggyengébb csapatrész az a csatársor, már ha lehet egyáltalán sornak mondani. Oda nagyon kell az erősítés. Mostantól lehet adogatni a kiesőjelölteknek a pontokat, mint tavaly a dióknak.

    Hodzic? A szlávok felét fel sem szabadna engedni a buszra, akkora nulla játékosok. Ez a Hodzic Scepovicsot is bőven alulmúlja. Scepovics már küzdött legalább pár hónapja. Hodzic fizikálisan is gyenge, közelről nézi a meccseket. Semmilyen módon nem tud párharcot nyerni! A 10 ember sem indok. 10-en is lehet beszarás nélkül focizni. Nem feladni már a szünetben a meccset. Ha okosak vagytok tanultok belőle. Felesleges kimenni százéves Husztikkal és alibi szlávokkal a nemzetközi meccsekre. A Fradinál nem kiöregedett, meg sérült "sztárokat" igazolnak. Milanov, aki tud is focizni, alig kap lehetőséget. Vinicius meg egy szezonban 6-7 olyan szarvashibát vét, amin fontos meccsek mennek el. Ma is övé volt az első kettő. Ilyen embereknek van bérelt helyük a csapatban. Így semmit nem fogtok előrejutni. Remélem a fiatal debreceni magyaroktól is leckét kapnak kedden!

    Kell a frissítés, de azt se felejtsük el, hogy ez volt a csapat 51. tétmeccse. Nemcsak fizikálisan, de fejben is elfogytunk. Ezen a meccsen több egyéni hiba is volt már. Viniciusról kaptuk az első két gólt. Elek is rosszul szállt be. Hadzic túlpörgött. Ez benne van.
    Ma ez nem fért bele. 1-0-nál az egyenlítésig jók voltunk, de a piros után már nem volt bennünk több. Megérdemelten nyertek a zöldek.

    Tegnap sem mi voltunk a világ legjobb csapata, ma sem mi vagyunk a legrosszabb, holnap vasárnap.

    Tovább kell lépni.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177&token=13d10c6bedc1f6caeebd3abef0d595d1
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.04.21, 10:49 (szerk.: 2019.04.24, 13:24)
    Huh, ez a lépés meg van, már csak át kell esni a küszöbön. Óriási élmény volt, elsősorban az eredmény és a hangulat miatt. Amúgy nagyon sok hibával játszottunk, de egy fél órát leszámítva nagyon okosan, taktikusan. Haratin és Toki ismét megmutatta a kritikusoknak, Isaelt meg már ezért az alázásért megérte elhozni. Ilyen cselt bevállalni és megcsinálni, láthatóan holtfáradtan, az már önbizalom.. Lanza meg ezzel a mentalitással a kezdőben fogja újra találni magát. Köszönöm az estét a csapatnak, a közönségnek !

    Én a héten ostoroztam Lanzát, aki egy nagy játékos, de nagyon hangulatember. Néha nagyon akaratmentesen játszik.
    Ma viszont olyan volt, amilyennek lennie kell. Ment, mint állat. Na ezt a Lanzát én is szeretem!
    Hajrá FRADIII!
    HARMINCADIK!
    Bajnokcsapat, bajnokcsapat!

    Az elején kb. 5-20 percig toltunk egy rigmust, még a bekapott gól után is... Nem csoda, hogy bealudtak a srácok... De amikor kellett dörrent, ez a lényeg!

    Ennyit számít, ha időben megkapják a pirosat. Jelen pillanatban egyik csapat sem tud emberhátrányban partyban lenni a másikkal.
    Ezt már megérdemeltük.

    Felejthetetlen este! Tokmac végleg megérkezett, de 1-2 apró dologtól eltekintve senkire se lehet panasz. Isael gólpassza kellett, a csel meg... Parádé, bár benne több van

    Nem hiszem el.., szegény asszony Davide golja utan , ugy megijjedt.. Na mindegy

    Végre nem működött a Videó bunkó taktikája, helyette most mi lőttük a gólokat.
    Szép volt fiúk, ezzel megvan a 30.!

    Remélem a sok károgó fasz most elkussol.
    Tokmac-Isael-Petriak jelentette ma a különbséget.

    Ez így van. A mai meccs a szokásosnál kettővel magasabb sebességi fokozaton zajlott, ahhoz pedig kellettek ők, hogy ez ilyen jól menjen.

    Rebrov húzása zseniális. Pihentette Bödét, után egyből gólt lőtt. Most Lanzafamenál is bejött.

    No lám még a szakértők szerint is járt volna Viniciusnak a piros...

    Mi lett volna ha még Sigér,Nando is játszik? Persze most így tudják majd a pirosra fogni. Tökmag kellemes meglepetés, Szignyevics viszont hetek óta nagyon gyenge. És miatta padozik Dani és Lanza...

    Páratlan csóka ez a Rebrov, nem tudom, ment-e 80 fölé a pulzusa, mióta a padunkon van. smiley)

    Olvasom, hogy korrekt volt a bíró. Szerintem meg sok téves ítélete volt ellenünk és két nagyon komoly. Az előnyszabályt nem engedte el és Vinicius ámokfutása.. Ma ez is belefért.

    Lanza elleni szabadrúgás egyértelmű 11-es, amit nem kaptunk meg.

    Iván ltakarítása (vinicius) egyértelmű és azonnali piros lap - nem adta meg.

    A mol gólja les volt. Épphogy, de nem egy vonal volt.

    Ezektől eltekintve egész korrektül bíráskodott (az általunk megszokotthoz képest) , csodálkoztam is, hogy ki mert állítani valakit a molból.

    Én nagyon szeretem Danit és tényleg nem így kéne elválni egymástól de azért kapja be tényleg. Ünnepelni sem maradt a csapattal a végén.

    Egyébként magamat is beleértve Tökmagnak mea culpa. Ha nem is Páncél Józska, de közel van hozzá a srác. Mondjuk az első pár meccsén tényleg borzasztó volt, de az ő példájából is látszik, hogy türelmesebbnek kell lennünk. Heister is magára találhatna.

    Nagyon jó meccse volt, remekül játszott. Heister pedig nagyon jó a támadásszövésben, kisegít a szélsőnek, megjátszható, több beadásából lett gól.. A védekezésben kapkod, ügyetlenkedik időnként.

    Most is lehet majd Rebrovot basztatni. Pedig kurvara mas a 60. percben beallni frissen 10 ember ellen, mint az elejetol daralni a MOL vedelem ellen. Lanza eddig meg nem lott golt bajnokin a MOL ellen. Ahogy Varga Roli sem.

    Mondjuk Szignyevics mivel szolgált rá a kezdőre mostanában ?

    Akkorát küzd, hogy a védelmet egy percre se engedi pihenni. Se Lanza, se Böde nem tud ilyent

    Juhászt szájba verte. Öröm volt nézni.

    Az a Lanza gól... és Leó térdre esik mert TUDJA.. BAJNOK CSAPAT

    Most úgy tűnik összeállt minden. Persze vannak most is apróbb tüskék (Böde, Lanza), de a lényeg, hogy a klasszikus B közép részvételével leszünk bajnokok! Nagyon megérdemlik ezek a srácok ezt az élményt. Főleg annyi év után amit kihagytak. Kicsit paráztam a visszatérésük miatt, de le a kalappal előttük, semmi balhé, parádés szurkolás. Erre lenne a korona egy sikeres nemzetközi szereplés. Most azt mondom a csapat is adott rá, ha így marad.

    Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Nem értem, hogy az első gólunk után miért kellett átadni a területet a kutasoknak? A molosok megtették a szívességet és megkönnyítették számunkra a mérkőzést... Tokmac játéka és gólja emlékeztet egy volt játékosunkra. Nekem tetszett ma: Tokmac, Lanzafame, Isael. Doll is megérdemli majd az aranyat azért!

    Azért a Lanza-gól előtti szabálytalanság ritka ocsmány mozzanat volt, csak azért megérdemelték ezt a zakót

    Tökmag volt a meccs embere. Isael felőlem a pöcsén is pörgetheti a labdát, de nagyon szeretném ha hasznosabban játszana. Nálam még átlagos a pali. Azért a parmalat megmutatta az erejét ahogyan mentek az egyenlítésért, mi meg megmutattuk a gyengeségünket. Kabaré volt az az öt perc. A kiállítás eldöntötte a meccset, kíváncsi lettem volna azonos létszámmal. Hajrá Fradika!

    Én csak azt nem értem, hogy miért gondolja magáról, hogy szélső. Szerintem annyira nem fordulékony. Nincs is sok helye a vonal mellett. A középen megindulásaiban tegnap is több veszély volt, mint a szélen. Utolsó passzai szerintem jók lehetnének.De nem jut el odáig, csak beadási lehetőségig.

    Mondjuk a szoglete, amit Haratin befejelt, az legalabb ennyire zsenialis volt. Ugy adta be, hogy Haratinnak fel sem kellett ugrania. Egyebkent meg az ilyen trukkokert erdemes meccsre jarni. Isael nagyon jo focista.

    Szerhij ezúttal jól meccsel. Bár volt bennem hiányérzet, 1-0 után mikor az ellenfél szemmel láthatóan megroggyant, érthetetlenül visszaálltunk. Ezt amíg élek, nem fogom megérteni, de nem is én vagyok az edző. Ha ott beverjük a 2.-at, akkor az egy lefutott meccs, így viszont parázhattunk 1-1 után.

    A kiállítás jogos volt, azon felül hiányoltam még 1-2 sárgát, de alapjában véve nem volt befolyással a bíró tevékenysége a meccsre. Azért kíváncsi lettem volna a 11 vs. 11 meccsre, de úgy láttam főleg a hozzáálláson, hogy úgy is hoztuk volna a meccset.

    És azt is mérvadónak tartom, hogy mi fehérváron emberhátrányban egy 3. vonalas kapussal "csak" 2-0-ra égtünk.

    Sokat számított a hazai pálya is, meccshangulat volt, jókat robbant a tábor olykor-olykor.

    nem álltunk vissza, egyszerűen beszorultunk, megnyomták akkor nagyon.

    érdekes, hogy amikor kiegyenlítettek, akkor ők visszaálltak, várva a kontrákra.

    én nem így láttam. A kis kokót szinte kísérgettük, kb. 2 lépésnyi távolságra volt tőle mindig valamelyik védőnk.

    Az egyenlítő gól előtt ha visszanézzük, volt 3 olyan helyzet (Dibuszt nem beleszámítva), amikor elvehettük volna játszi könnyedséggel a vidistától a lasztit. de nem tettük.

    ezt a részt még nem értem a mestertől. és szerintem nem támadunk le idejekorán. átengedjük őket a félpályán túl és ott próbálkozunk.

    nem akarom a PL-hez hasonlítani a mennyeiben megszokott taktikákat, de ott gyakran a 16-oson kívülre is alig tudja kihozni az ellen a lasztit, annyira letámadja őket a támadó csapat.

    A bírói tevékenység létfontosságú. Amilyen favágást rendeztek ezek egész évben, most már elegük lett belőle. Különösen a decemberi volt ronda, ha ott korrektül elsül 1-2 piros, egyrész nem kapunk ki (már egy döntetlennel is +3 pont előnyünk lenne, igaz, Otigba volt benne leginkább sáros), másrészt a kupameccs is tán más hangulatban telik. Röhej, hogy utólag kell eltiltani a barmot az mlsz vizsgálata után.

    A bírói tevékenység helyreállása épp Dibuszt érte el (jogosan), és ha Viníciust is lezavarja a francba, akkor lett volna teljes szombaton. Aztán ha emiatt 5 vagy 6 gólt kapnak, majd elgondolkoznak rajta. A végén meg akkor lehet majd kirúgni a szögletzászlót meg mutogatni. Ez valahogy most is elmaradt. Meg a taps a viditábor előtt, amikor az esernyő alá beállt a Kiskokó. Már akkor is meg voltak lepődve, amikor az EL mecscen Husztit kiállították. Most sem értik, hogy hogy történhetett ez. Nem tudom mennyi van még ebben a Vidiben, sok meghatározó játékos 30+ éves, levezet, a szerbek fele bár jó játékos, de teljesen idióta. Nem biztos, hogy még egy ilyen EL-menetelés bennük van.

    Kele János elemzése: "Utóbbi területen elsősorban – a Böde és Lanzafeme balhéinak köszönhetően idén sokadszor célkeresztbe kerülő – Szignyjevicsnek jutott kulcsfeladat. A fehérorosz center labda nélküli mozgása volt az, amely katalizálta a folyamatokat, és szétzilálta a Vidi emberorientált védekező szisztémáját. Akár visszafelé, akár a szélek irányába mozgott ki Szignyjevics, a játéka tökéletesen alkalmas volt arra, hogy összekuszálja a szálakat a fehérvári hátsó alakzatban, főleg, hogy a mögötte játszó Isael-Tokmac-Petrjak hármas rendre agresszívan támadta a kiürített területeket."

    Én alapvetően szeretem Kele Jani analíziseit - Kele szerintem közel sem fradista, sőt... de tud tárgyilagos maradni -, de ezt a részt én sem értettem.

    egy kicsit túl van tolva az egész. az szerintem egy lényegi pont, hogy itthon tényleg sokszor nem kell megdolgozni egy-egy bajnoki aranyért. Lásd Böde Dani esete. Ha nagyon kell, tud focizni, de ha nem, el tud tűnni a mezőnyben órákra.

    Lássuk be, nálunk is csak a Vidi okozott nekünk kellemetlen perceket, a többit - ha még néha nehezen is - de nyertük. Kellemetlen tud lenni egy kispesti, újpesti, vagy egy debreceni túra, de ezeknek bele kell férnie egy ilyen kerettel rendelkező Ferencvárosnak.

    Igen, és ahhoz képest, hogy Huszti azt nyilatkozta, hogy nem fog örülni, ha gólt szerez ellenünk, ő rúgta ki a szögletzászlót, pedig nem is ő szerezte a gólt. Mit csinált volna, ha ő lövi a gólt?

    kép
    Az 58:23 tiszta játékidejű meccsen minden szempontból ellenfelünk fölé nőttünk. Labdabirtoklásban, kapura és kaput eltaláló lövésekben, párharcokban és passzpontosságban is – az egyetlen kivétel a szögletek száma.

    Az InStat-index szerint a legjobb öt játékos mindegyikét mi adtuk a meccsen, az első négy pedig az egész forduló négy legjobb pontszámát kapta. A három gólszerző a három dobogós, Lanzafame 363-as, Haratin 362-es, Tokmac 356-os pontszámot ért el, a két középhátvéd zárja a TOP5-öt, Dvali 314-et, Blazic 291-et kapott.

    Ezúttal a szokásostól eltérően megosztjuk veletek a Wyscout teljes anyagát a szombati meccsről. Így a részletes adatokat, ábrákat a lenti PDF fájlban böngészhetitek (az InStat és a Wyscout adatai közti kisebb eltérések a definíciók közti különbségekből adódnak).

    A meccsen egy ötperces időszakon kívül – a 16. és 21. perc közt beszorított minket a MOL – egy pillanatra sem tudott fölénk nőni ellenfelünk. Az összesen 0.75-ös xG-jük kétharmadát ezekben a percekben szedték össze. Fontos volt, hogy a kapunk közelében nem ajándékoztunk nekik szabadrúgásokat, csak egy ilyenjük volt a támadóharmadban, ezentúl csak az 5 szögletüket kellett kivédekezni. A támadó és középső harmadban 52 labdát szereztünk (ők 36-ot), így sokszor csírájában fojtottuk el a támadásaikat. Ezek után nem csoda, hogy csak kétszer tudtak kontrázni, míg mi hatszor – annak ellenére, hogy egész meccsen lődözték fel a labdákat (hosszú labdák aránya 12%, nálunk 5%). Sokkal intenzívebben is támadtunk le, mint ők (PPDA 7.9 vs. 14.1).

    Érdekesség, hogy míg ők mindössze egyszer járatták hosszan, 45 másodpercnél tovább a labdát, mi tízszer.

    Ami a mi támadásainkat illeti, a 2.25 xG melletti magas, 3.88 xCG (várható kapott gólérték) azt mutatja, hogy remekül céloztunk. Kovácsik legnagyobb védése az Isael csodacsele utáni Varga-próbálkozás volt. Dibusz xCG-je 0.73 volt, ebből 0.45 Nego gólja.

    A csapat nagyon kompaktan, fegyelmezetten játszott, átlagosan egy 30 méteres sávban mozgott együtt, ez remek érték.

    https://ulloi129.hu/2019/04/20/elo-a-videoton-elleni-bajnokirol-13/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2019/04/22/igy-teljesitettunk-a-videoton-ellen-11/