magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - MOL Vidi FC 0 : 1 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.04.07, 16:31
    Videoton Drukkerkocsma:
    Ezzel a slusszpoénnal megérte végigszenvedni.

    Hodzic elcseszett ollózása kb olyan volt, mint amivel az uru küldötte Elek szemét. Az se kapott érte semmit sem. Ráadásul itt nem is talált. Nem mondom, hogy nem voltak durva jelenetek, de nem volt piros jelenet. Ki is lettünk sárgázva. Két kör és jönnek az eltíltások.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.04.07, 16:26 (szerk.: 2019.04.07, 16:30)
    Csak a Kispest Drukkerkocsma:
    gyenge meccs, szokasos vereseg

    Tök irreleváns hogy kikaptunk vagy x lett volna, a kupát kell megnyerni, a dobogó már úgyis elment.

    Ellenben a post hemi éra elég fosnak ígérkezik ha a csávó vízilabda csapatából indulunk ki.

    Hányok ettől az egész rendszertől, előbb utóbb csak rájuk rohad...

    Szerintem tegnap VadII a tizenegyest nem láthatta, mert ahhoz látnia kellett volna azt is, hogy NGog mellel löki tovább a labdát, de csak a hátát láthatta.

    Öt játékvezető nézi a meccset. Ha vakkető nem láthatta (csak n'Gog hátát, akkor még mindig ott voltak ketten (az alapvonali és az oldalvonali spori), akiknek viszont látniuk kellett volna!!! Azt viszont vakkettő pontosan látta, hogy a védő hozzáér a labdához, az viszont nem zavarta, hogy utána nem látta a labdát, mert az ment tovább a kapu felé, igaz? Meg Juhász ippont érő belső combdobását sem látta, igaz?
    Nem tudom elfogadni a magyarázatot, a spori egyértelműen elvezette a meccset! A szabadrúgásoknál is csak félig nézte a meccset, majd nézd vissza hány könyökölést, lerántást, csúnya belemenést még csak le sem fújt, nemhogy sárgát adott volna a Fideszoton-osoknak.

    Azonos feltételek mellett tegnap a teljesen alattomos módon játszó Juhász simán hamarabb mehetett volna be zuhanyozni! N'Gog felrúgása után a 11-es és a második sárga is elmaradt. Az első etapban Gazdagot sípszó után rúghatta ágyékon büntetlenül (emlékeim szerint) Viníciusz v. Stopira. Nem véletlenül vannak kiakadva szép számmal az edzők a játékvezetésre.

    Nemzeti Sport Vad II-ről: Erélytelenül, következetlenül bíráskodott, mindkét csapat kárára tévedett, a 71. percben nem "merte" megítélni a tizenegyest a hazaiaknak.

    A tegnapi meccsen a sok féregség mellett, ami vidisták és a bírók kooperációjából adódott szerintem az volt a döntő, hogy a vidi kispadján volt olyan játékos, aki tud meccset eldönteni. Nálunk a Horváth, Kálnoki-Kis, Szendrei, Májer, Bamba, N'Gog, Kukoc kispadról egyedül N'Gog az, akit nyugodt szívvel be tudtam volna tenni, így nem hibáztatom a csak egyetlen cseréért Supkát.

    Az a bizonyos Juhász szerelés bizony tizenegyes volt.Juhász nem becsúszva szerelt,amikor ha elrúgja a labdát és a csatár átesik a lábán az szabályos szerelés.Itt viszont Juhász nem becsúszva szerelt,hanem szemből állva és otthagyta a lábát,azon esett át N'Gog.Igaz beleért a labdába Juhász,de az továbbpattant N'Gog elé csak hogy ő átesett az ottmaradt lábán.Juhásznak nem csak az ottmaradt lábán esett át N'Gog hanem még a testének is nekiütközött,ami feltartás !!!!!!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387
    http://csak.taccs.hu/2019/04/07/a-szimpatikus-jugoszlavok-ismet-hoztak-a-formajukat/