magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Diósgyőri VTK 1 : 0 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.03.17, 10:07
    Ez egyszerűen valami botrányos!!! Ennyi eladott labdát, amit ma produkált a Loki…. Döbbenet, hogy ezeknek a játékosoknak ez a főállása, a foglalkozása!

    Az ilyen meccs után, mint a mai, ahol szintén 3 pontot adnak ezért a hígfosért, nincs mit csodálkozni a nézőszámokon. Szívós, kemény munkával sikerült leküzdeni a béka segge alá a nézőszámot. Gratulálok!

    Szécsi volt a mezőny legjobbja. Zsórinak adtam volna még 20 percet

    3 pont a lényeg, a többit felejtsük el. Azért nyolc nap alatt megnyertünk három fontos meccset, ez remek.

    Remélem Takácsnak nyáron összejön egy dél-koreai másodosztályú csapat. Mindenki jól járna.

    Tényleg volt hogy jól játszottunk és nem nyertünk, hát ma nem játszottunk jól és nyertünk. Igazából a Diósgyőr egy pontot simán megérdemelt volna, de szerencsére nem pontozásos sportág. A második félidőben végig jöttek, mi próbáltunk kontrázni, kb. nulla sikerrel.

    Mi igazából egy szemre is tetszetős, jó akciót vittünk végig és azzal meg is nyertük a meccset. A Kövesd ellen is hasonló meccset játszottunk, mondhatni a helyzetkihasználásunk jó voltsmiley

    Nálam egyébként a két középső védő a meccs embere, de főleg Kinyik. Hibátlanul lehozták a meccset pedig bőven volt dolguk a második félidőben. A legrosszabb meg ma Haris volt talán, még akkor is ha a gólban benne volt. Egyszerűen képtelen volt ma hozzátenni bármit előre játékban, lehet mondani hogy nem is ez a dolga, de azért na, mikor a sokadik kontránk akad el rajta mert fogalma nincs hova passzoljon vagy ha igen akkor nem tudja végrehajtani a passzt az ezen a szinten már túlzás. Bandi bá is már toporzékolt az oldalvonalnál és rendesen osztotta. De nem akarom most őt kipécézni meg egyébként is, győztes meccset nem kell megmagyaráznismiley Csak ez elég feltűnő volt ma.

    Mindig mondják a győzelmet nem kell magyarázni, úgy látszik azt itt mégis meg kell, segítek a Loki játszott 15-20 percet, addig a vendégcsapat ölte a focit úgy, hogy ők voltak hátrányban.

    Nem mondom nem játszottunk sokat, a két félidő elejét megnyomtuk és ennyi elég is volt, sok pontatlanság volt a támadóharmadban, voltak védekezési hibáink is, de 3 meccs 3 gól 0 kapott, de tovább megyek, hazai pályán eddig 1 (!) vereség 4 X és 8 győzelem ... ha van felesleges 10 milliárdod, na jó elég a fele is (évente), hidd el lesz itt olyan foci mind a 21 ujjad nedves lesz ...

    Nagyon sok védekező típusú játékos volt a pályán, ezért volt feltűnő, hogy Haris jött mindig második hullámban, akinek azért támadásban megvannak a korlátai (ha nem lennének, nem itt játszana). Viszont a sok védekező játékos megfojtotta a Diósgyőr támadójátékát, nagyon helyzetük sem volt. Ezért lett ilyen rossz a meccs. De ne legyünk ilyen kemények, mondjuk inkább azt, hogy nagy taktikai csata dúlt a pályán.

    Tegnap a 3 védekező középpályással nem is lehetett jobb a játék és Bandi még egy negyediket is behozott az eredmény tartása miatt.Bejött.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140