magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 2 : 1 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 2019
  2. Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 2019
  3. Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 2019
  4. Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 2019
  5. Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 2019
  6. Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.67 (3 szavazat)

játékvezető: 3 (3 szavazat)

hangulat: 3.33 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.16, 22:09
    Hajrá Loki drukkerkocsma:
    Grat a csapatnak Herczeg András jól felrázta a csapatot a szünetben. Tözsér, és Bódi is jól játszott. Igy kéne minden meccsen hajtani.

    Alig várom hogy hazaérjek és visszanézzem a Zsóri góljátsmiley Persze, tudtam tehetséges, nagyon gyors, ügyes, de ilyen gólt rúgni, jó ég...

    Az ikszet előzetesen simán aláírtam volna, azt meg is érdemeltük a játék képe alapján, de ez így nagyon szép.

    A két edző közötti különbség döntött a javunkra. A mieinket a rossz kezdés után felrázta Herczeg a szünetben, és egyre javuló játékkal, meglepő cserével húztuk be a meccset. A Fradinál meg érthetetlenül ráültek arra az egy gólra szerencsénkre, és a második félidőben nagyon gyatra játékot produkáltak.

    Az utolsó tíz percben nagyon nagyot játszottunk, megmutatkozott a Loki szív. Nagyon nagy gratuláció a csapatnak!

    Eloszor is gratulalok, megerdemeltetek a gyozelmet. Masodszor:Ekkora hulyeseget, amit ez a gyerek csinalt...

    Elete elso (?) NB-1-es meccsen meglovi az egesz palyafutasa legszebb goljat... Minek focizik ezekutan???

    Herczeg Bandi gól utáni sprintjét mérte valaki? Füstölt a gyep!

    Nyilván az ember még a hatása alatt van és ilyenkor hajlamos túlozni, de szerintem nem túlzás hogy ilyen pillanatokért érdemes focimeccsre járni.

    Na, ami magát a meccset illeti, szerintem mindent megtettünk ami ettől a csapattól elvárható, a Fradi nagyon jól kezdett, kiemelném Sigért aki rendkívül jól mozgatta őket ebben a szakaszban, utána visszajöttünk a meccsbe és párszor már jól meg gyorsabban hoztuk ki a labdát.

    A góljuk a semmiből jött kicsit azért, a meccsnek abban a szakaszában már pont nem volt benne. A második félidő viszont egyértelműen a mienk volt, bár igazán nagy helyzetet nem nagyon tudtunk kidolgozni, de eléggé nyomtunk azért néha és tudtunk dominálni is, amit nem is nagyon vártam egy Fradi ellen.

    Õk teljesen visszaálltak és kb. várták a meccs végét, nem tudom ez Rebrov utasítása volt-e vagy a mi játékunk eredménye, de az ikszre rászolgáltunk a második félidő alapján.

    Bódi helyzetfelismerése nagyon jó volt a tizi előtt, aztán ahogy kellett rá is segített kicsit, esni kellett, esett, de ez tényleg fújható volt bőven. Zsóri gólja meg...arról már mindent leírt mindenki.

    Összességében a Loki önmagához és ahhoz képest ki volt az ellenfél kifejezetten jól játszott, akkor is ezt mondanám ha nem sikerül megfordítani és marad 0-1 mert ez is benne volt azért.

    Hát igen a hullámvasút ismét felfelé ívelt, az optimisták örülnek a károgók nem tudom... mondjuk úgy nehéz vitába szállni, hogy tudva levő, hogy ez az nb1 és itt bárki-bárkit, bármikor megverhet, illetve azt tudva, hogy ez egy viszonylag rutintalan csapat a miénk és emiatt várható a hullámzó teljesítmény. Sajnálom azokat akik nem jöttek ki, ilyen élmény nem minden nap adódik, aztán lehet, hogy következő fordulóban meg simán kikapunk a kövesdtől, de ettől ez még megsüvegelendő volt.

    Hozzá kell tenni az akarás megvolt, ami hiányzott az a higgadtság és ugye az előző meccs utáni magabiztosság is híjján volt szerintem és emiatt a csapat teljesítménye nem sokkal volt jobb, mint az előző heti meccsen, csak a fegyencek visszaálltak bekkelni, nekünk meg volt egy Bódink, aki kihasználta Dibusz hibáját (franc se érti minek futott ki), de kit érdekel, ezután bejött egy Zsóri és hát nem tudom ki passzolta be, Bódi vagy Ferenczi, de épp kapóra jött Daninak. smiley

    Az volt a baj, hogy a kapott gólig túlzottan visszaálltunk, így tudták tenni-venni a labdát. Utána letámadtunk, és így már elrugdosták, vagy eladták. Onnantól, bár azért voltak helyzeteik, de már inkább mi irányítottunk. Jól jöttünk ki a szünet után, ott már kellett védeni egy nagyot Dibusznak. Viszont a 70 perc után úgy tűnt elfáradtunk, a Takács csere sem jött be (..), jól jött Bódi szemfülessége, Dibusz hibája. Bódi odaugrott, elpöckölte a labdát, Dibusz meg elütötte őt. Mondjuk utána rögtön majdnem rúgtak egyet, Ferenczi az utolsó pillanatban ért oda. A vége meg...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.16, 21:38 (szerk.: 2019.02.18, 13:48)
    Az első félidő olyan focit mutatott amit szeretnék látni, kivéve azt, hogy 3 gólt legalább kellett volna ennyi helyzetből rúgni. Nekem kimondottan tetszett, hogy láttam mit akarnak játszani. Viszont itt jön az, amit nem tudok. 50 perc után elfogytunk erővel, volt egy 90 percig gyenge Kharatin, és szélsőt játszó Gorriaran, elfáradt támadók, erre behozza Leot...van két állítólag klasszis szélső, aki kaphatott volna 30-35 percet. Ha tudjuk mit akarunk és meg is tudják csinálni, akkor kurva nagy baj van, ha a 3. Fordulóra még csak 45-50 percre van hozzá erőnlét...

    Sok meccsen voltam, de azt, hogy a meccs előtt játszott dalokat teli torokból nyomtuk, olyat még nem tapasztaltam. Nagyon-nagyon odatettük pedig a szurkolást.
    Jól megháláltátok kedves játékosok! Köszönjük!

    Hogy mondjam nem egy közönségcsalogató a játékunk! És akkor rendkívül visszafogottan fogalmaztam.

    debreceni barátom annyit írt a helyszínről, hogy el kell ismerni, a Fradi tábora verhetetlen.

    Engem rohadtul idegesít a Dibusz! Lábbal borzalmas. A háztagurításos szarakodások az agyamra mennek. Ma kicsit meghaltam a vereség miatt de annak örülök, h a jövő héten két meccsre is mehetek!!

    Dibusznál jobban teljesítő játékost nem találsz a csapatban idén.

    Ma is fogott ziccert nem is egyet.

    Megöl az ideg… hacsak előtte nem kapok infarktust, de szerintem, sokan vagyunk így!
    Már megint nem tudtunk szégyenszemre kihúzni szar 10 percet!
    Már megint valami „csodacsatár” ellenünk lövi élete gólját, meg se lehet számolni (Szombathelyen az ifista gyerek, tavalyelőtt pont a Lókaki ellen a háromkapufás találat, a puflás hentegyerek 60 méteres gólja)!
    Már megint elkezdtünk a vezető gól után buzizni, ezerrel, ahelyett, hogy a nyomorult második gólt belőttük volna…
    Már megint a pályán maradt a szünet után Lanza és Petya, pedig formán kívül vannak, a Petya oda rúghatta volna, ahova csak akarja, erre középre,a kapuskezébe gurít…
    Így el fogjuk szarakodni a tuti előnyt, de legalábbis a körmünket kell rágni egész tavasszal,
    mi van a csapattal??? ÉBRESZTŐ!.

    Nem csak a csapat állt vissza, hanem ő is benne van vastagon, hibás döntésekkel. Még mindig nem bírom felfogni, hogy a két utolsó meccsen mit akart a szűrőket- Leóra cseréktől. És Nandóban sem látok olyan kvalitást, mint itt sokan. Néha már inkább kerékkötő..

    Utolsó hat meccsünkből kettőt nyertünk... Ilyen rossz szériája utoljára Moniznak volt... Csak nem ilyen kerettel.

    Valaki szóljon ennek a barom ukránnak, hogy vagy átgondolja, mit várunk el Tőle, vagy húzzon vissza hazájába....
    Döbbenetes, hogy a harmadik meccsünkön 1-0-ra játszunk.....Védekező középpályást hozunk be csatár helyett, mikor az NB1 legdrágább játékosa Nálunk van...Nándi meg a seggén vette a levegőt, és nem Őt cseréli le...Vak vagy mester?
    Miért igazoltunk ennyi játékost, ha nem játszatjuk Őket?
    Ez nem játék, ez egy fos....az első félidőben 25 percig nem volt a lokinál a labda, miért nem lehet a gól után továbbra is azt játszani....Miért nem lehet 2-3 gólt beverni, és akkor nem körömrágva izgulnánk, hogy kihúzzuk-e? Nem fogjuk, mert ebben a védelemben egy gól mindig benne van, csak isteni szerencse mentett meg Bennünket a picipest ellen is.....
    Kedves Rebrov úr: qrvára gondold át, hogyan taktikázol a jövőben, mert Fradisták ezreinek kúrtad el a hétvégéjét a beszari és ostoba taktikáddal!!!!!

    A Debrecen megérdemelte a győzelmet,megdolgoztak érte. Lám,nem kellenek sok milliós sztárok,elég egy jó edző,a becsületes hozzáállás,és meg is van a győzelem.
    Amit látok a pályán,a lassú letámadás,a kevés mozgás,az ívelgetés,ami biztos jele a bizonytalanságnak,egyenlőre nem látszik kiút ebből a gödörből.
    Még két-három ilyen meccs,és Máté Csabit köszönthetjük a padon.

    Tokmac ma sem mutatott semmit.
    Ezt Amadou vagy Bőle is tudná. Haratin szintén. Fikarcnyival nem jobb mint Szpiró. Szignye szintúgy megmutatta miért voltak 6 gólos szezonjai a batéval.
    Helyettük jobb lett volna egy 30 év körüli tapasztalt rókát igazolni. Mert egy ilyen még most is hiányzik a csapatból, ezt a szart meg nélkülük is simán hoznánk.

    Amúgy Szignyének mi a posztja? Mert nem úgy tűnt, mintha Dani posztriválisa lenne. Amúgy nem játszott rosszul, de kapura teljesen veszélytelen volt.

    Azt néztem én is, hogy Nandó lassan már a fülén veszi a levegőt. Vártam Rebrov mikor cseréli már le, de nem inkább Lanzát hozta le. Leot kedvelem, de ő már lassú ide.

    Csalódott vagyok, ahogy mindenki. Leginkább a mutatott játék miatt. Nem értem a dolgot egyáltalán. Sem az összeállítást, sem a taktikát, sem a hozzáállást. Miért játszunk két védekező középpályással? Miért nem próbáljuk ki a 3 milliós emberünket? Ennyi védekező emberrel hogy a bánatban nem tudjuk megállítani a debreceni támadásikat? Miért állunk vissza?
    Nálam még megvan a bizalom, de nagy változásokra lesz szükség és a szerencsét is magunk mögé kell állítani!
    Hajrá Fradi!

    Lovre sajnos megint vastagon benne van, az ő embere ért oda több méteres hátrányból. Bár az tény h a többiek sem brillíroztak, de vszeg nem is látták a csatárt.

    Nehéz higgadtan reagálni a mai meccs után. Már az újpesti meccs is satnya volt, unalmas, semmi kockáztatás, semmi támadás csak az egy gól őrzése. Ma ugyan ez. Leültem megnézni a két meccset, de már nagyon bánom. Sajnos pontosan azt a gyenge focit hozzuk, amit a felkészülési idő alatt is. Az előnyünk 6 pontra olvadt. De ez el is fogyhat, ha ezt a fogyatékos játékot folytatjuk. Sajnos Spirovszki nagyon hiányzik. Petrijak most már leülhetne a kispadra, talán újra el kezd majd küzdeni, mert csak árnyéka annak, amit akkor mutatott mikor ide került. Sajnálom Amadou-t is, az egyik kedvencem volt, nagyon kellett volna ma is a bátor cselezős focija. Ez amit mutatunk egy nagy 0. Azt hittem pénzzel lehet csapatot csinálni, nem bánom, ha külföldiek vannak a pályán, ha meghalnak a győzelemért, de most már azt hiszem ez lesz a keresztünk, az utánpótlásunk hiánya, a számunkra drága magyar játékosok miatt. Szomorú valósággá alakult a nagy álmodozás egy nemzetközi szinten is erősnek vélt csapatról.

    A gól után teljesen eltűnt a pályáról a Szigony...
    Szigony jó lenne, ha lenne mellette egy befejező csatár akinek megszerzi, megtartja majd lepaaszolja a labdát...
    Nem az a típus aki könyörtelenül bevágja a 16-oson belül...

    Nahát, hazaértünk, ezért nagyon nem érte meg 500 km-et autózni. Gorriaran a második félidőre halálosan elkészült az erejével, sorra rossz döntéseket hozott. Petrjak, Haratin szintén nem mutatott semmit, nem is értem, hogy ők miért maradtak fent végig. Heister nekem továbbra is talány, én Őt semmivel nem tartom jobb játékosnak pld Steinbergnél. Ma megint nagyon sokszor elölragadt vagy össze-vissza kóválygott a pályán, bár lehet, hogy ez a remek taktikánk része volt. Dvali és Frimpong nem volt rossz, és Tocmak is jól szállt be. Hatalmas csalódás a játékunk eddig.

    Amit én gondnak látok :
    A kp nem elég stabil védekezésben és támadásban is harmatos.
    Azt hittem Haratin legalább védkezésben ad majd egy stabilitást,de eddig semmivel sem jobb az eddigieknél.
    Én úgy látom,hogy bátrabb sem lett a csapat,nincs pl egy olyan játékos aki higgadtan labdát tartana,irányítana amikor az ellenfél megpróbál beszorítani és utána megszerezzük a labdát.
    Az elején frissen mozogtunk,de a 2.félidőben már elfogyott az erő a félidő felénél többeknél.Oxigénhiányos aggyal nehéz jó döntést hozni,ezt láttuk a 2.félidőben amikor ziccereket lehetett volna kialakitani.Szóval a kondival is gond van.A helyzetkihasználásnak is javulnia kéne,mert az első félidőben is 3-4 ziccert elrontottunk.
    Rebrov egy olyan játékot próbál meg makacsul ráerőszakolni a csapatra,ami nem nagyon izlik neki,ráadásul nem méltó a Ferencvároshoz sem.Reméljük Isael nagy pozitív változást hoz majd,de Rebrovnak is át kéne értékelnie az eddigieket,ha nem lesz lényeges és tartós változás a játékunkban hamarosan,akkor el kell köszönni Tőle mert ezt eddig Máté Csabi is hozta volna.

    Most fogjuk meglatni h Rebrov milyen edzo, mert ezt azonnal rendbe kell rakni. Ugyanazt a hulyeseget kovetjuk el harom meccsen. Nando kivetelevel nulla a kozeppalya, es a csatarok is kuszkodnek

    Lehet nem kellett volna elégedettnek lennie a dózsa elleni meccsel, akkor talán nem hitték volna a játékosok, hogy ez így van jól és nem állnak le egygólos vezetésnél. Mester.

    Azon felül,hogy Rebrov elvesztette a kapcsolatot a csapattal a Böde-affér óta, az a legnagyobb baj, hogy sehol se látom a tüzet a csapatban!
    A kondásokon látszott, hogy orrvérzésig küzdenek. Láttátok annak a gyereknek a szemét, aki az ollót lőtte, a becserélése előtt? Csak úgy villogott a szeme, látszott, hogy "ez az első nb1-es meccsem, most megmutatom!" Hát meg is mutatta, bassza meg...

    Könyörgöm, ne próbáljuk 1-0 után a kontrajátékot gyakorolni minden meccsen, akkor se, ha a nemzetközihez állítólag az a kulcs. Maradjunk fenn, próbáljunk rárúgni még egyet. Majd ha 5 meccsel a vége lőtt 10 ponttal vezetünk, akkor kísérletezgessünk, ha muszáj. Ha pedig Nandónak nem lehet javítani a kondiján, akkor bele kell kalkulálni a cseretaktikába, hogy minden meccsen 60 perc után lejön. Van nyilván más is, de ezek a legnyilvánvalóbb visszatérő problémák.

    Mesélje el már a világ top 50-ben lévő edzője, hogy egy ellenfél tizenhatosának vonalában elvégzett bedobást miért kell visszajáratni a kapusig!? Ráadásul egy meccsen többször is? Magunkra húztuk ezt a gyenge fos Lokit, akinek 2 épkézláb játékosan van a kiöregedő Tőzsér és a seggdugasz, szintén nem fiatal Bódi személyében. Amikor meg már fáradnak jön Dibusz, aki egy teljesen ártalmatlan szituációra olyan homállyal jön ki, hogy nem lehetett nem megadni rá a tizit. Nulla taktika, eszement cserék, nézhetetlen halom fos játék.

    Sima győzelmet mondtam és az első félidő képe alapján az is lehetett volna. Rebrov megint szarul meccselt, gyáván játszatja ezt a csapatot. A Loki meg amikor éppen nem bundázik, erősen szorítja Fortuna kezét.
    Azért ez a meccs x-es volt, de jött az a ismeretlen gyerek és akkora gólt rúgott, hogy ilyet még a külföldi nagy sztárok mint Messi vagy Ronáldó, Bale, Neymar stb sem láttak nemhogy rúgtak volna. Esetleg hasonlót. Rengeteg meccset láttam már életemben, de ez a mai az kurva nagy volt.

    Nem, a foci nem a gól után szűnt meg. Már az első félidőben észrevehető volt, hogy labdaszerzés után sokszor rettenetesen rosszul játsszuk meg a labdát. Rossz ütemben, csínbe, vagy ellenfélhez passzolva megy a labda, nem lehet megindulni vele, mert vagy le kell kezelni, vagy cselezni kell azért, hogy birtokolja a játékos. A második félidőben pedig a tempó sem volt meg, nemhogy ritmus. Minden debreceni átadás, kipattanó hozzájuk került, még egy tisztességes belebikázással sem sikerült felszabadítani, ólomlábakon mászkált mindenki. Rossz volt nézni. És az, hogy az utolsó két meccset a hosszabbítás legvégén veszítjük el, ez tragikus. Miért nem lehet egy gól után tovább nyomni és bevágni még kettőt? Ez tényleg Rebrov csapata.

    A hibapontok:

    1. Frimpong kiesése, mert nagyon tanári hátul Dvalival.
    2. Leandro középpályán már nem elég, ez most már tisztán látszik.Max bal hátvédnek
    3. Petryak borzalmasan gyenge.
    4. A két szélsőhátvédünk, főleg Lovre. Heister nagyon fegyelmezetlen tud lenni és lassan zár vissza, Lovre meg sajnos nem kicsiket hibázik minden meccsen.
    5. Nandót vissza kell hozni középre, ha az egyik vkp-nk kiesik. Rebrov próbálta Leót, h megtartsa a labdát, nem jött be.
    6. Ha szorít a cipő, nem Tokmac kell, hanem Varga, aki legalább ismeri a csapatot és Lovrét.

    A rendkívül rövid tiszta játékidejű, 47:27 “hosszú” meccs 55%-ban nálunk volt a labda, az eldőlt párharcok többségét ezúttal is nyertük, többet is lőttünk kapura és pontosabban, bár nem pontosan passzoltunk (78% ill. 73%), de mindez hiába, hisz kikaptunk. Mielőtt azt néznénk meg, hogy miért, itt van az InStat-TOP5, melyben egy fradista van: Bódi Ádám (299), Nagy S. (281), Sigér (261), Kusnyir (255) és Ferenczi (249) a sorrend.
    kép
    Az elmúlt napokban már sokan elmondták Rebrovtól a kommentelőkig, hogy az első félórában, Dvali góljáig egész máshogy, sokkal jobban játszottunk, mint utána. Ezt a számok is pontosan mutatják.

    Az első fél órában 64.2%-ban nálunk volt a labda, 84.5%-kal passzoltunk, az eldőlt párharcok 64%-át megnyertük. A mieink 10-szer lőttek kapura, 4-szer találták el, a várható gólérték (xG) ebben az időszakban 1.76 volt, míg a hazaiaknál 0. Azaz rengeteg helyzetet alakítottunk ki, az elmúlt 3.5 évben is ritkán alakítottunk ki ennyi lehetőséget fél óra alatt.

    A harmincadik perc után 53%-ban volt nálunk a labda, fele olyan sűrűn és sokkal pontatlanabbul passzoltunk (70.8%), az eldőlt párharcok 49.3%-át nyertük meg és tízszer kevesebbszer szereztük vissza a labdát, mint a hazaiak. Ami az xG értéket illeti: egy óra alatt az 0.62 volt, a hazai 1.2-vel szemben, ami akkor sem szívderítő, ha a tizenegyesen kívül igazi ziccere nem is volt a hazaiaknak – mégis két gólt lőttek.

    Azonkívül, hogy pontatlanabbul, erőtlenebbül játszottunk Dvali gólja után, mi változott? A passzaink 25.3%-a hosszú labda volt (56.6%), az első fél órában ez 7.7% volt, azaz 3.5-szer annyit küldtük előre a játékszert, mint korábban.

    Hogy mennyire megváltozott a játék, és hogy az első félórával szemben mennyire kivettük a két középpályásunkat a játékból a fellőtt labdákkal, azt mutatja, hogy Sigér és Haritin az első félórában 48-szor (24+24) passzolt, míg a Sigér, Haritin, Leo hármas az utolsó órában szintén éppen 48-at (14+24+10), pontosan kétszer annyi idő alatt. A pontosság is visszaesett, 90%-ról 80%-ra.

    Amint a passzrajzon is látszik, ezúttal Lanzafame a három, egy sorban helyezkedő csatár mögött játszott mintegy 5 méterrel, s az ő dolga volt az első fél órában és lett volna a hátralévő időszakban a játék szervezése. De amíg az első fél órában 12-szer passzoltak neki a társak, addig a pályán töltött további 48 perc alatt mindössze 4-szer.

    A meccset egyébként mindezek ellenére Petrjak egymaga eldönthette volna, társai háromszor hozták valódi ziccerbe (4 lövés, 0.82), Nando is négyszer próbálkozott (0.45), Dvali háromszor kísérletezett (0.68), Szignyevics egyszer, az nagy lehetőség volt (0.28). Rajtuk kívül Haratin, Lovrencsics és Lanzafame próbálkozott a gólszerzéssel.

    Ami a Debrecent illeti: a számok azt mutatják, nem ők javultak fel: a passzjátékuk pl. még pontatlanabb lett (74.5%-ról 68.5%-ra esett vissza), mi ajándékoztuk meg őket a győzelemmel.

    Hogy mi a visszaesés oka – amelyről Leó és Rebrov is elmondta, mindhárom tavaszi meccsünkön tapasztalható volt -, arról a statisztika nem árulhat el sok mindent. Talán az, hogy a játékunk nem lett lényegesen rosszabb az utolsó fél órában a középső szakaszhoz képest, azt mutatja, hogy nem elsősorban erőnléti okai vannak – bár azok is lehetnek (erre mindjárt visszatérünk).

    Néhány mutatót kiemelünk a második és harmadik fél órából: párharcok (54%, ill. 46%) , labdaszerzések (22 ill. 35) passzok (64.3%, ill. 75.2%), labdabirtoklás (44%, ill. 61.2% ) és az xG (0.35 ill. 0.26) – a párharcoknál látható visszaesést Leandro 8-ból nyert 0 párharca egymaga magyarázza, ő pedig nem lehetett fáradt.

    Ami mégis az erőnlétre mutat, az az, hogy míg a 2017-18-as szezonban a 75 perc után 23 gólt szereztünk (ez az összes egyharmada), és 6-ot kaptunk 33 meccsen, addig Rebrov eddigi 16 meccsén a végjátékban mindössze 4-et szereztünk és ugyanúgy 6-ot kaptunk.

    Ennél is nyugtalanítóbb az, hogy míg a tavalyi szezonban minden hetedik lövésünkből gól lett, addig Rebrovnál ez a szám tíz felett van kicsivel. A szezon első öt, még Doll által vezetett meccsével összevetve még nagyobb a visszaesés: akkor minden 5,4. lövésünk gól lett.

    Visszatérve a Debrecen-meccs adataihoz, középen alakítottuk ki messze a legtöbb gólveszélyt, ami a szélsőink középre húzását látva aligha meglepő. 14 beadásunk 36%-a volt pontos, 29 hagyományos támadás mellé 3 kontrát írhatunk fel. Bár az első félórában támadtuk a legtöbbet, ez az arány nem olyan lesújtó, mint a többi hasonló összevetés (14-7-11)

    Dibusznak a magyar bajnokságban utóljára egy éve épp Debrecenben, de a DVTK ellen kellett annyi lövéssel, 6-tal szembenéznie, mint most (xcG: 1.52). 4 védése volt, háromszor jött ki a kapujából, 75%-kal adta a hosszú labdákat (12/9) és 100%-kal a rövideket (9/9)

    Lovrencsics 58 akciójából 57% volt sikeres, 75%-kal passzolt, 10 párharcából 4-et nyert, 9-szer vesztette el a labdát és ugyanennyiszer szerezte vissza. Kétszer lőtt kapura, egyikből gólpassz lett.

    A megsérült Frimpong 62 perc alatt 46 akciót mutatott be, 72%-os hatékonysággal, 78%-kal passzolt, 14 párharcából 9-et nyert, 8-szor vesztette el és 7-szer szerezte vissza a labdát.

    Dvali 87 akciójának 74%-a volt sikeres, 3 kapura lövéséből egy gól lett. 88%-kal passzolt, a hosszú passzai 70%-ban találtak embert. 19 párharcból 9-et nyert meg. 8-szor vesztette el, 16-szor szerezte vissza azt.

    Heister 73 akciójának 51%-a volt jó. 63%-kal passzolt, 40%-kal a hosszú labdákat. 19-szer vesztette el, 9-szer szerezte vissza a labdát.

    Sigér 63 akciójának 65%-a jó volt 67 perc alatt. 76%-kal passzolt (hosszú passzok 44%), 13 párharcból 7-et nyert. 7-szer vesztette el és 8-szor szerezte vissza a labdát. 7 átadást olvasott le.

    Haratin 88 akciójának 61%-a volt jó. 2 lövése volt (0.1 xG), 88%-kal passzolt, 26 párharcból 9-et nyert meg (11-et vesztett el), 9-szer vesztette el és 12-szer szerezte vissza a labdát. 8 átadást lopott le.

    Lanzafame 64 akciójának 45%-a volt sikeres, 78 perc alatt. Egy lövése volt, 58%-kal passzolt, 4-ből 5 sikeres csele volt. 30 párharcából 11-et nyert meg. 4 lövést készített elő (xA 0.55).

    Petrjak 44 akciójának 45%-a volt sikeres. 4-szer lőtt kapura (0.82 xG). 12-szer passzolt mindössze, ezeknek 75%-a lett pontos. 5 sikeres csele volt és 18 párharcból 9-et nyert meg.

    Szignyevics 77 akciójának 49%-a volt sikeres, egy lövése volt (0.28 xG). 73%-kal passzolt, 40(!) párharcából 17-et megnyert. 2 lövést készített elő (0.3 xA).

    Gorriaran 104(!) akciójának 40%-a volt sikeres. 4 lövése volt (0.45 xG), 69%-kal passzolt, 41 (!) párharcából 11-et nyert meg, 8 átadást lopott le. 2 lövést készített elő (0.53 xA).

    Botka 34 percet töltött a pályán ezalatti 17 akciójának 71%-a sikeres volt. 11-ből 10 jó passza volt (91%), 4 párharcból 1-et nyert, 1-szer vesztette el és 3-szor szerezte vissza a labdát.

    Leandro 29 percet játszott, ezalatt 25 akciójának 56%-a volt jó. Bár 100%-kal passzolt (10/10), 8 párharcából egyet sem nyert meg. A labdát nem vesztette el, 3-szor szerezte vissza.

    Tokmac 18 perc alatt 20 akciót mutatott be, ezek 60%-a volt jó. 7 passzából 5 jó volt, 9 párharcból 5-öt megnyert. 2 lövést is előkészített (0.16xA).

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2019/02/16/elo-a-debrecen-elleni-bajnokirol-4/
    https://ulloi129.hu/2019/02/18/igy-teljesitettunk-a-debrecen-ellen-8/