magyarfutball.hu

MOL Vidi FC - Debreceni VSC 1 : 1 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 5 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.08.11, 12:23
  Videoton Drukkerkocsma:
  Scsepovics talán a bátyja miatt bojkottálta a mai meccset? smiley) Még ziccerben is visszahúzta a lábát.

  Majdnem úgy nyert a Loki ellenünk, mint mi a Ludogorec ellen,d e a végén Tamás jól eltalálta. Legalább ennyi, mondjuk nem lett volna reális, ha nyernek. De ha mi sem. smiley

  A végén gyakorlatilag a BL-csapat volt fenn, épp Tamás volt a kakukktojás, szerencsére... smiley Nincs igazából mély keretünk, nem nagy újdonság. Bereczet még ilyenkor sem lehet becserélni, Sós egy félidőre jó... Most a nemzetközi kupa a fontos, de akkor sem értem, miért nem erősítettünk eddig.

  Debrecenben azért vannak akik együtt éreznek velünk.
  kép

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2018.08.11, 12:19
  Hajrá Loki! Drukkerkocsma:
  Annyira tudtam... Ajtó ablak helyzet ide a 80. perc után aztán egy ilyen ... Ettől függetlenül ez férfi munka volt ,gratulálok a fiúknak!

  Szép volt fiúk!Ha Bereczkiben kicsit több rutin van, akkor megnyerjük a meccset. De így is megérdemlik a dícséretet a fiúk.Szatmári egészen kiválóan játszott.Meglepődnék, ha Kevin mellett nem hívná meg Rossi a válogatottba.

  Nézzük úgy hogy félig tele a pohár. A végén a gól rettenetesen bosszantó persze, kicsivel több rutinnal simán lehoztuk volna ezt a meccset, sőt lezárjuk korábban és 2-0-al jövünk haza, de ez van.

  Sok volt a pozitívum nálunk, külön örülök hogy Kevin végre betalált, nagyon kellett, Szatmári játéka szintén nagyon pozitív. Azzal nem akarok foglalkozni hogy a Vidi milyen összeállításban játszott meg hogy a Malmö volt náluk a fejekben mert ez a két dolog előre tudható volt. Ez a Vidi így is egy igen erős csapat, bravúr az iksz is ellenük idegenben.

  Az ikszet szerintem sokan aláírtuk volna a meccs előtt, de így több mint bosszantó. Varga, Szatmári és Haris nagyot játszott.

  Szerintem is inkább félig tele van az a pohár. Az első félórában mi voltunk a jobbak, utána ők, a döntetlen reális. Ott rontottuk el, hogy a szélsőhátvédeink a második félidőben nem nagyon vállaltak szerepet a támadásokban, így meg nehéz játszani a támadójátékunkat. Talán nem kellett volna lecserélni előről a támadó felfogású játékosainkat sem a végére, mert így szabadon előrejöhettek a Videoton (igen, Videoton) védői. Bereczkit nem hibáztatom, mintha megcsúszott volna egy pillanatra ezen a csodatalajon a visszacsel pillanatában. Ez így alakult, most ők rúgtak gólt a végén, a Mezőkövesd ellen meg mi.

  Nagy kár a bekapott gólért a végén, gratula a srácoknak és Bandibának a ponthoz. A stadion minősége meglepően gyenge volt, lehet elromlott az öntöző berendezés smiley vicces jelenet volt amikor két vidi játékos összefutott és szabadrúgást kaptak smiley

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140