magyarfutball.hu

Debreceni VSC-TEVA - Paksi FC 2 : 0 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
  2. 2 : 1 (1)
  3. 3 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.02.21, 15:20
    A meccs igen alacsony színvonalú összecsapás volt. Tipikus "Csertői elleni" mérkőzés volt. Sok labdatartásra alapozott taktika - mind két oldalon, melyből mi jöttünk ki jobban. Némi bírói segédlettel (ajándék 11-es) és egy nagy védelmi hibával. Időnként csapás szerűen - Szakály vezetésével - előrébb helyeztük a letámadást és szereztünk labdát, de ezekből sem lett helyzet.

    Említésre méltó Bódi szabadrúgása és Coulibaly villanása. Utóbbinál egy passz lehet többet ért volna.

    Összességében a 3. tétmeccset is megnyertük és már a dobogón vagyunk. Nem elérhetetlen az ezüstérem. A sorsolás kedvező.


    A játékosokról:



    Radosevics - egyre magabiztosabban szedi le a beadásokat. Most bravúrra nem volt szükség. A paksi szabadrúgáshoz köze sem volt, tőle gól. Jó kapus lenne, de alacsony.



    Lázár - nem sikerült magát kiállíttatni, pedig mindent elkövetett érte ős is meg a "stáb" is. Sok felesleges és alattomos szabálytalansággal játszik. Szerintem az erőnléte rossz, ezért nem tudja megfelelően segíteni a támadásokat. Ha "fel megy" nem ér vissza és jön a szabálytalanság.



    Mészáros - hibátlanul látta el feladatát. Öreg fejjel megtanulta beosztani az erejét, így odaér mindenhova. Csak igen ritkán lépi át a felező vonalat - akkor sem adjuk neki ütemben vissza a labdát. Már a pontrúgásokhoz is alig-alig csatlakozik. Takarékos, beosztó üzemmódja a két hazai meccsen elég volt, hogy idegenben nagyobb nyomás alatt, több versenyfutási kényszernél mi lesz? Azt már szombaton tesztelhetjük.



    Brkovics - kiegyensúlyozott, megbízható teljesítmény hétről-hétre. Az ellenfél kapujára is veszélyes. Jelen pillanatban ő a legpiacképesebb játékosunk. Ha így folytatja, nyáron elviszi egy tőkeerősebb csapat. Remélem az nem magyar lesz.



    Korhut - mintha most tavasszal megint pislákolna benne valami. Ha így jön egyre feljebb meccsről meccsre megközelítheti a régi önmagát. Támadásban sokkal többet várok tőle. Beadások, lövések és főleg összjáték. Párkapcsolat kialakítása az aktuális baloldali támadóval.


    Jó meglátások bár az ajándék 11-eshez hozzá kell tenni hogy előtte egy teljesen jogost meg nem adott meg a bíró. Kompenzált, amit nagyon utálok!


    Ha láttad Vargát tegnap meg a Vasas ellen akkor tudod miért nem játszik. Nagyon messze van régi önmagától minden szempontból, fizikálisan, játékban és fejben is. Jelen állapotában nálam sem lenne kezdő ami nem jelenti azt persze, hogy idővel, ha visszanyeri a régi formáját, ne lehetne megint az.

    Nekem továbbra is Holman jelenti az üde színfoltot, néha olyan labdákat oszt ki bokából hogy csak na, vannak hibái is az tény, sajnos Szakályhoz hasonlóan könnyen elveszít párharcokat, de nagyjából tudja hova kell passzolni egy szituban és oda is tudja rúgni ez meg nagy szó az NBI-ben.


    Szerintem a vkp posztra nagyon nehéz a padról beállni. Varga stabil jó teljesítmény tud nyújtani sokat fut és ütközik és erre nagy szükség lenne szerintem mert pl Holman egyálltalán nem ütközik, bár ennek ellenére jó játékosnak tűnik és úgy néz ki jól illeszkedik a csapatba, bár ezzel még várjunk 5-6 meccset mert többször láttuk már hogy valaki idejön és pár meccs múlva nagyot esik a teljesítménye.

    Lázár viszont borzasztó volt, talán ha Jova játszana a helyén és Varga vkp stabilabbak lennénk.


    Hát igen, valamikor a felvetés is abszurd lett volna, hogy a paksi "tábor" leszurkolja a lokistákat, akár még Pakson is.

    A mai valóság, hogy simán nyerték a hangpárbajt a Nagyerdei Stadionban. Amúgy minden rendben....

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140