magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2 : 1 18:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
 1. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2014
 2. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2014
 3. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2014
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (4 szavazat)

játékvezető: 3 (4 szavazat)

hangulat: 2.5 (4 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.06.26, 13:21
  Hogyan kell csinálni egy edző mérkőzésből izgalmas meccset kreálni? Erre adott választ a tegnapi Ferencváros- Puskás mérkőzés!
  Egyszerűen nem értem,hogy berúgtuk a második gólt és után lezártnak tekintettük a meccset.Hihetetlen könnyelműség volt.Ahelyett,hogy tovább nyomva,rúgtunk volna még rá kettőt,ma olyat kell olvasnom,hogy az ellenfél játékosa szerint a döntetlen igazságosabb lett volna.
  remélem ez végérvényesen egy örök tanulság volt és tudomásul veszik,hogy a meccs addig tart,amíg a bíró le nem fújja azt.
  Különösebb elemzésbe most nem mennék bele,de azt megjegyezném,hogy roppant örültem Lahm és Kukuruzovic jó játékának,pedig a Gera nélkül felálló csapatomat féltettem egy kicsit,de Kuku rám cáfolt.
  Kiemelkedően játszott még Böde és Pavlovic. Ez a játék után pedig végleg bebizonyosodott,hogy Gyömbérnek egy jó kis kispadozás már éppen kijárna és ez vonatkozik Busaira is.
  Ugrairól pedig már beszélni sem szeretnék,egyszerűen nem első osztályú labdarúgó.Gondolom ezt már vezetőink is látják és télen szépen elköszönnek tőle.
  Amit még meg szeretnék említeni,az a pálya talaja.Ámulatra méltó volt a minősége,ennyi eső után kitűnőre vizsgázott,nagy gratuláció érte!!

  Az egyetlen pozitívum a győzelem amit sokakkal ellentétben , bizony lehet magyarázni ! Továbbra is 50 , 60 perces a csapat ! sokakkal ellentétben én azt vallom , nem hogy a kispadon nincs Fradi szintű játékos , de azok között sem nagyon akik a pályán vannak !
  Bizony ez a teljesítmény és helyzetkihasználás , édes kevés !
  Természetesen lehet ezt másként látni , de majd meglátjuk , mindannyian , hiszen ezek után jönnek azok akik támadnak is .

  Dollnál egy baj van sajnos nem tudd normálisan cserélni. Az elsö félidöbe Dilavert és Somáliánál meg volt a szélső játék és ezt a Busai Nalepa cserével meg bontotta és evvel fel hozta az akadémistákat mert Nalepa volt a jobbhátvéd és az ö lassusága miatt is ott kaptuk a gólt. Az se értetem,hogy Lauth helyett miért Csukics jött be. Ilyen mecseken be kel dobni a fiatalokat.

  Én örülök a tegnapi eredménynek, mert pont az ilyen meccseket szoktuk elbénázni, most meg relatív simán behúztuk. Nagyon sok és komoly hiányosság van persze. Nekem nagy élmény volt hogy életemben először szakadó esőben nem áztam el Fradi meccsen, a stadion szinte tökéletes. Azért csak szinte, mert a 22. sorban még vizesek a székek, bár meccs közben meg senki nem ázott, érdekes.
  A szekuriti viszont minősíthetetlen bunkó, ezekkel valamit csinálni kell.

  Amúgy meg nem volt rossz ez a 7000 néző. Drága jegyek mellett, mocsok szar időben, szakadó esőben egy kieső jelölt ellen voltunk kint ennyien. Ez igen is jó teljesítmény. (Jó a vip alapból bántóan üres, de szerintem alapból baromság ekkora vip.)

  Azért látszik Doll német típusú szisztematikus építkezése, és most a mentalitás is nagyjából rendben volt, bár az első félidők vége felé és a második közepén nem szabad lett volna visszavenni ennyire. Az viszont látszik, hogy erőben egyre jobb a csapat és gyorsabban, pontosabban ment az összjáték is, szépen használtuk a széleket, volt sok beindulás, keresztmozgás és a párharcokba is beleálltunk. valahogy így kellene 90 percig, max pár perc szusszanástt lehet beiktatni. Látszik, hogy mit akar Doll és most már időnként a játékosok meg is tudják valósítani, persze a tudásukhoz mérten. A helyzeteket még jobban kell kihasználni, pl. mindjárt a makik ellen..

  A Tuyp Lauth összehsonlítás is végleg eldőlt, Lauth igy klasszis, és végre láttam örömöt az arcán.

  A meccsről: nem gondoltam volna, hogy ez a kezdő, Zoli nélkül így tud játszani! Kétszer 10 perctől eltekintve jó játék, szép labdakihozatalok, ötletes támadások és sok helyzet, lövés. Már csak a kihasználásukon kell javítani. Szép volt fiúk!

  Most értem haza ,bőrig áztam, tán meg is fáztam ,na mindegy is ,amikor mentünk a tesómmal a meccsre ,bocsánat szaladtunk a szakadó esőbe, azt beszéltük biztosan elmarad a meccs,mert nem csak esett,özön víz volt.Ehelyett mélységes meglepetésemre 1 db tócsa sem volt a pályán.Parádés körülmények várták a csapatokat az ítélet idő ellenére.A meccs amúgy gyengus volt 2-0 ig szépen megnyomtuk,ahogy hazai pályán illik egy Ferencvárosnak ,azután érthetetlen módon átadva a terepet gyakorlatilag a meccs végéig kibekkeltük azt.Örülök a győzelemnek ,de egy 3-0 a azért szebb lett volna.A Dózsa ellen ez tuti kevés lesz.Hajrá Fradi!!!

  Sima győzelem, de be kellett volna darálni őket! Hangulat nulla, a sípos akciót, pedig jobban elő kellet volna készíteni!

  A hangulatról: jó volt, de személy szerint nekem hiányzott a Tábor.

  A meccsről: a második gól után érhetetlen volt a visszaesés. De miért estünk vissza?.Ugrai "nagyon" népszerű.. Mondjuk nem csodálom. Somalia, Lauth, Böde nálam a meccs emberei voltak.

  Az első félidő legelején nem kellett volna kiállítani a védőt? Sajnos, csak sárgát kapott. Nem tudom mikor fogják megismételni a meccset... tényleg mikor fogják?

  Ami hiányzik: egy lendület a középpályáról. A hiányzók: Holman, Nagy Dani, Buzsáky és Lamah jó...

  Összefoglalva: örülök a három pontnak! Jöhet a derbi!

  Volt itt szó arról a félidők elején akciónak tűnő sípolásról-fütyülésről? Az mi volt? Tudja valaki?

  volt sípolás, de még nem terjedt ez el ilyen rövid idő alatt. a szurkolók 90 % kb. nincs tisztában azzal hogy mi történik mostanában nálunk ( tábor kontra vezetőség ügyben)

  Hát ez a gond, hogy mar minden le van szabályozva. Csak amiket itt olvastam: ha esetleg telefonalni szeretnél és mennél a kerítéhez, ahol hallasz is valamit, rádszólnak, kijárat elotti resznel alni nem lehet, legtetejére az utolsó sorok moge, ahol senkit nem zavarsz nem állhatsz, székedrol szinten nem álhatsz fel mert megint rád szólnak... kib..tt szinhaz lett az egesz. Ha meg nem tetszik, vagy ellenkezel akkor már ki is vagy tltva!!! Ezert kell most tiltakozni, mert ha mindenki beadja a derekát, akkor már késo lesz...

  Ilyen gond nincs a kapu mögött. Mivel nincs szék, ezért nem tobzódnak ott hála az égnek a sárga ruhások. Végre valami pozitívum.
  Az új stadionban arra korlátozódik a feladatuk, hogy figyeljék, fel áll e valaki a helyéről.

  http://ulloi129.hu/2014/09/14/elo-felcsut-meccsrolhttpulloi129-huwp-adminpost-new-php/