magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MVM-Paks 2 : 0 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 3.5 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.03, 11:11
    Nagy sorozat volt ez a tavaszi, a harmadik helyhez éppen elég. Az MTK meccs után nem hittem a bronzban. Így végülis németes iparosmunkával sikerült behúzni.
    Gratulálok a csapatnak és magunknak, mert kiszurkoltuk! Remélem tudunk erősödni, mert ennél azért több kell a céljaink elérése érdekében.

    Fantasztikus meccs volt! Az első 15 perc után a szurkolás hatalmas volt! Azt hiszem ezt a napot, nem fogom egy hamar elfelejteni, és csak ez egy harmadik hely...Mi lesz ha bajnokok leszünk smiley

    Jovanovic elég jó osztályzatokat kapott itt ahhoz képest, hogy kétszer adta el a labdát ártalmatlan helyzetben a 16- osunkon belül, a többit meg elől. Csak a csapat küzdeni tudása és a közönség ereje segített, hogy elbírtuk őt és Somát, akitől mnden labda 8 méterre pattant és a továbbra is indiszponált Holmant. Ezzel szemben van jó kapusunk, stabil hátvédsorunk (beleértve kedvencem Bönig is), egy jó átlagra képes Gyömbink és egy zsenink. rájuk lehet építeni az EL selejtezőre... na meg van egy edzőnk, aki nem hangzatos nyilatkozatokat tesz csak, hanem nyoma is van a munkájának. 9- ből 9. Ich gratuliere Ihnen Herr Doll !

    Óriási gratula a csapatnak, ahogy végig harcolták ezt a tavaszt! Ez a mai meccs nagyon idegesen kezdődött, és a paksiak gyorsabbak voltak, nyerték a párharcokat. De szerencsére Doll megtanította a csapatot arra, hogyan szerezze vissza a kontrollt a meccsen! Amig éreztük, hogy nem megy a játék, inkább visszaálltunk, hogy ne kapjunk gólt, aztán a második félidőben meg tudtuk nyomni, ahogy kellett! Ezt a tudatos játékot pedig DOLLnak köszönhetjük, ezért tudtuk behúzni az a hihetetlen szériát!
    Azért pedig külön gratula, hogy az utsó 4 meccset teljesen megtizedelve, sérültekkel, eltiltottakkal, ifikkel a padon tudtuk hozni. Látszik, hogy CSAPAT épült Doll keze alatt, hiszen még a biztos távozók is kitették a lelküket a pályán!
    Egy óhajom viszont van a jövőre nézve. Tanuljunk már meg méltósággal ünnepelni, és ne a teljesen jelentéktelen újpesttel foglalkozzunk a legszebb pillanatokban....ez olyan gáz szerintem.

    Na végre otthon, hiszen muszáj volt megünnepelni szerényen az eredményt! Nem játszottunk jól, de azért lehetett érezni, hogy ezt behúzzuk. Viszont ha tényleg az utolsó meccse volt Jennernek és Jovanovicnak, akkor méltóképpen búcsúztak - legalábbis a helyszínen látottak alapján.

    Nagyo örülök, hogy végre elértünk valamit, és külön öröm, hogy a srácok már az Akeemos pólóban jöttek pacsizni, és Monzi nevét is bemondta Szasza, meg is éljeneztük.

    Her Doll ist über alles, és nem csak azért, mert olyan mintha mindenki apja lenne, amikor végigjattol a szurkolókkal, hanem, mert egy ilyen sorozat valóban tapsot érdemel. Remélem jövőre nem csak a sorozat, hanem a játék képe alapján is örömre lesz okunk, főleg, ha megyünk pár kört az Eurépa Ligában.

    Vegyes érzelmekkel hagyom ott a Puskást, mert örülök, hogy végre nem ebben a - sajnos - szörnyű adottságokkal rendelkező stadionban kezdjük az új szezont, de a jegyáras húzás miatt keserű szájjal fogom az összekuprogatott kis pénzecském a bérletre költeni. Remélem a srácok bebizonyítják, hogy megérik a számomra több mint 200%-os emelést.

    De most éljen a bronz, éljen a csapat és mindenki aki csak egy picit is segített az eredmény elérésben, beleértve titeket is srácok!

    Na haza értünk grat a csapatnak a második félidöhöz!!! megvan a bronz!!!!! elég durva volt a tábor közepén az első 15 perc méma csend mindenki számolt vissza de utána nagyot robbantott a tábor gratula érte egy élmény volt megint . hajrá fradi!!!!!

    Hát,azt hiszem,erre a meccsre szokták mondani,hogy gyorsan felejtsük el! Ami számít,az az eredmény volt.
    Véleményem szerint Leonardo az eddigi ittléte alatt ma játszott a leggyengébben.
    Na de félre a negatív jelzőkkel,emeljünk kalapot a fiúk előtt és köszönjük a 3. helyet nekik! Nagyon megdolgoztak érte,de Doll érdemei is vastagon benne vannak! Szép gesztus volt,hogy Akem pólóban vették át az érmeket.
    Ami szemet szúrt,hogy Leonardo nem volt ott az ünneplők között,a miértjére azonban nem tudom a választ,remélem nincsen köze a legutöbbi nyilatkozatához!

    Hát nem baszogatásból de sajnálhatja aki nem volt most ott főleg a GM nél alul hát olyan hangulat volt.. félelmetes végén pedig bementünk és nagyon jó volt azon amúgy meglepődtem hogy nem volt készenlétis lehet úgy voltunk vele hogy csak a balhét csinálják azok a majmok.. hát sracok irány europa! smiley

    és egyébként szerintem a Secusok teljesen normálisak voltak nem néztek át 150X pyronál odaáltak elénk de semmi balhét nem csináltak amikor pedig ott valakik beszakították a rácsot akkor se balhéztak hanem látásból teljesen korrektül lerendezték a dolgot. Ez most egy jó pont nekik,az én meglátásom szerint smiley

    Milyen fura, hogy Éger vastapsa kimaradt az NS összefoglalójából...

    Csodálatos játék ez a foci. Ilyen érzelmi hullámvasutat,nem hiszem,hogy másban át lehet élni. Első félidő letargia. Második félidő,javuló tendencia. A vége? Katarzis! Meglett férfiak sírnak.....A jó Isten,jókedvében teremtette a Ferencvárost. smiley

    Srácok, egy fórumtársunkkal vérre menő vitát folytattam, hogy Dani esetében volt-e kontakt a 11-es előtt. Szerintem volt.
    Az összefoglalón pontosan nem látszik, de 3.32-nél közel kerülnek a lábak egymáshoz és szerintem ott a bal térd bizony eltalálja a jobb vádlit, Böde ekkor felkapja a lábát és utána esik el. Csináltam egy printscreent.
    Az érveim:
    A két támaszkodó bal láb nagyjából egymás mellett van az 5-ös vonalán(kb. 30cm van köztük), a védő jobb térde indul előre, Dani teste már elöl van azaz a lába hátrafelé áll. A kép alapján takarás tuti van a lábak között a kamera szemszögéből. Azaz akár össze is érhettek.
    Szerintem azért értek össze, mert egyszerűen nem tudta a srác elrakni az előrelendülő térdét Dani vádlija mellett, ha a támaszkodó lábuk ennyire egymás mellett van. A videón ez után kapja fel a lábát és esik el.
    A másik: ha Böde eljátssza ezt, akkor szerintem nagy mágusnak kell lennie, hiszen a védő mozgása teljesen a háta mögött történik, ha nem ér hozzá nem tudhatja, mikor van olyan pozícióban a védő lába amikor hihetővé válik.
    Kassai is nagyon sasolja egyébként... és befújta.

    azért bebizonyosodott, hogy a GM nem bír el a puskába egy ekkora tömeggel(nem feltétlen az ő hibájuk). szerintem a szezonban voltak sokkal jobb meccsek is szurkolást tekintve

    http://ulloi129.hu/2014/06/01/elo-szezonzarorol/#more-104271