magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2 : 1 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.04, 17:42
    7 győzelem ezt már tényleg senki nem tudja mikor is volt zsinórban
    Aminek az alapjait Ricardo lerakta arra Doll tökéletesen épít-közben a csapat is megtanult nyerni..ebbe a csapatba még kellene 1 vagy inkább 2 klasszis csatár és..mondjuk mit nem adnék ha a következő bajnokságot kezdenénk így--
    Munkanap11000 ember előtt majdnem a legvégén nyerni több hiányzóval...tényleg Doll mester is megérdemelné a dIcséretet a Tábortól is...
    HAJRÁ...!

    Kiizgultuk. Jó hangulat, jó meccs. Néha infarktushatár, de meg van.
    Ideje már elhagyni a stadiont mert bármennyire is kiereszti a hangját a tábor,a G szektorig
    dobos-diósok hangja vitte a prímet.
    Egy nagyon szervezett jó szurkolótáborral támogatott csapatot vertünk. Csak meg lenne az EL.

    Ilyen összeállításban teljesen rendben volt ez a meccs! Doll jó szakember; kihozza a maximumot ebből a keretből.

    Gyorsan beírom ide, mielőtt elfelejtkeznénk: Csukics a lehetőségekhez képest nagyon jól lehozta a meccset egy teljesen idegen poszton, 90 percig sárgával játszva.

    azert majdnem kiallitatta magat.,ha megadja kassaigeci a tizit meg a pirosat akkor vegunk,Csukics a tuzzel jatszik de en nalam a top 5 ben benne van,nagyon hajt es tudasa maximumat hozza ki magabol, minden meccsen,nagyonnagy harcos.vki leirja ki nemjatszik Haladas ellensargak miatt?koszi

    Cukic ma bizonyította, miért kell ide. Nem fiatal, de a szíve viszi, tökéletes példa a mentalitása és az akaratereje. Jovanovic szintén óriási, igazi harcos. Ilyen mentalitású játékosok kellenek a zsenik mellé. Dibusz ma bizonytalan volt, de a mai meccsen Bönig volt a különbség (2 gól). És jelzem, a valaki által Hupikék Törpikéknek titulált hátvédsorunk hősiesen helytállt, sőt ismét góllal járultak hozzá a győzelemhez. smiley

    Böde kapott eleget (én is kritizáltam), ma sem ment neki, de egyszer ott volt, ahol kell és eldöntötte a meccset.

    Mindenkinek megvan a szerepe az idényben: Moniz visszaadta a fanatizmust és az odaadást a szurkolóknak, Doll hozta magával az eredményességet. Dibusz több meccsen hozott pontokat, Mateos hidegvérrel értékesíti a büntetőket, Pavloviccal együtt remekül működnek. Besic az Besic, a középhátvéd az ő igazi posztja, Gyömbér és Busai mutatják azt, hogy a lelkesedés és a mentalitás csodákat tehet. Nem zsenik, de hozzáállásuk példaértékű.

    Diallo ugyanez, igazi csapatember, mindent megtesz a győzelemért. Leonak ma nem ment annyira, de óriási az a munka, amit elvégez és ahogy tűri a szabálytalanságokat. A MŰVÉSZ melózik, így esély nyílik arra, h a ZONGORACIPELŐK is hősök lehessenek! smiley Ha lesznek klasszis szélsőink és csatárunk, akkor még nagyobb reményeink lehetnek.

    Szerintem Besic tökéletes helyen van a jobbhátvéd posztján. Nem tudom, hogy mi volt ma, de ma megint olyanok voltunk a beíveléseknél, mint a Doll előtti időszakban. Középen jobb a Mateos-Pavlo kettős, mint a Besic+X.
    Mume kiválóan érzi az egy az egy elleni játékot, pl. szögleteknél ász hátul a kontrákat lefülelni, viszont egy betonbiztos védelmbe kell mellé két "tank" a beívelt labdákhoz.
    Ha leszokna arról, hogy hatszor oda-vissza veszi a labdát, és kicsit gyakorolná a beadásokat egy világszínvonalú jobbhátvéd lenne belőle.

    A mi Csapatunk a Ferencváros, mostanság célfutballt játszik, illene már észrevenni, hogy, igen hatékonyan!
    Lehet, hogy ez sokaknak nem tetszik, és anyáznak, szidnak itt játékosokat (a mi saját Játékosainkat) sokszor alpári, sőt útszéli módon... - hát Ők ne nézzék ezt a Csapatot!
    Nosztalgiázzanak kicsit, milyen szép cselt csinált Ez, de jól védett Az, - ja csak éppen Velük sorban kikaptunk...

    Hiszitek, ha nem, de az egyenlítés után is TUDTAM, hogy nyerni fogunk! - bár ez kicsit izgisre sikeredett...

    Nem akarom fényezni Dollt, bár miért ne, hisz rászolgált, de baromira stabil a játékunk, és nagyon jól védekezzük le az ellenfeleket már a saját térfelén.
    Szerintem két nagyon-nagyon jó szélsőt kellene még találni, illetve egy csatárt Böde mellé.
    Amúgy külön öröm, hogy úgyis sorra hozzuk a meccseket, hogy Leo meccsek óta nincs olyan formában, mint a szezon elején.

    Ez Doll meccse volt.Miért is mondom? Az adott helyzetben szerintem a legjobb csapatot küldte fel,nekem egyedül Cukicnak a védelemben való szerepeltetése volt meleg.Hát mondjuk rá,többé-kevésbé megoldotta,habár az nagyon látszott,hogy erre a posztra ő borzalmasan lassú.
    Az egész meccsen látható türelmes játékunk,az,hogy nem kapkodtunk,vártunk a megfelelő pillanatra,hogy gólt szerezzünk,szintén az edzőnk érdeme.
    Látva Holman bal szélen való kínlódását és azt,hogy a jobboldali védőt ma egy gyors csatár simán verheti,megcserélte Holmant és Ugrait,jó húzásnak bizonyult.
    Az,hogy ma az eddig a mellőzött játékosok,akár kezdők voltak,akár csereként játszottak, mind megszakadtak a pályán és nem alibiztek,hanem bizonyítani akartak,ebben is benne van Doll keze,na meg az,hogy szerződésük lejár és mikor bizonyítsanak,ha nem most!
    Egyszóval a mai győzelmünk egy igazi csapatmunka volt és ez Doll mester legnagyobb érdeme.
    Most nem szeretnék a hibákról beszélni,mert valljuk be,volt belőle bőven,de Besiccel kapcsolatban lenne egy megjegyzésem,illetve jó tanácsom! Így,ilyen könnyelműen nem lehet belső védőt játszani,mert esetleg a Vb-n ez biztos ,hogy megbosszulja magát. Ma is volt két olyan könnyelműsége,amiből könnyen gólt kaphattunk volna.nem rajta múlott!
    Jó magam,nagyon drukkolok neki,hogy igazi nagy spílerré nője ki magát,de ahhoz ezeket a hibákat sürgősen le kell vetkőznie.
    Végezetül üzenném a nagy Fradi verő Sivicnek,,hogy ahogy ősszel Diósgyőrben,úgy most sem sikerült megvernie bennünket,ajánlom neki ,hogy valami más jelzőt próbáljon magára aggasztani,mert ez idejét múlt!

    Most könnyen le lehet mérni ki nézte otthonról és ki szurkolt kint. Aki szerint Ugrai jó volt tévézett, aki szerint egy kalap fos az kint volt. Ugrai egy kalap fos volt.

    Bal szélsőként valóban gyengét nyújtott, viszont miután cserélt Holamannal rendszeresen megverte a védőjét, gólpasszt adott, jó lövése is volt. Teljesen másnak tűnt a játéka mert csak a balszélsőként játszott előttem élőben. A másik oldalhoz meg sajnos távcső kell a Puskásban.

    Én Tv-ztem. Sőt, csak az első félidőt volt lehetőségem. Azt is félszemmel.
    Felüdülés volt az első gólja előtti megindulást látni, illetve az az utáni másodikat is. Szeretem Jencit, meg Somát is, de tőlük baromira ritkán látok ilyet. Többnyire csak erőlködést. Az ilyen beindulásokból van rettenetes hiánya a játékunknak.
    Az önbizalomhiányra pedig a játék a gyógyír. Szerintem sok van a gyerekben és többet kellene játszatni.

    Gyors edzői értékelések, Szivicsnél a 11-es reklamálását még értem (nincs edző, aki ezt kihagyja), de hogy ők milyen játékkal örvendeztették meg a szurkolóikat azt nálam homály fedi...

    Tomiszlav Szivics (Diósgyőr):
    Remek időben, nagyszerű közönség előtt érzésem szerint egy jó mérkőzést játszottunk a Frencvárossal! Sajnos végül nem szereztünk pontot, de azt hiszem ezúttal ebben a játékvezetőnek is szerepe volt, hiszen egy 11-es a sípjában maradt! Annak azért nagyon örülök, hogy a minket szép számban Budapestre is elkísérő szurkolóinkat ilyen játékkal tudtuk kiszolgálni!
    Több olyan játékosunk van, akik korábban hosszabb ideig nem játszottak, ennek fényében nagy dolognak tartom, hogy ma itt tart a DVTK!
    Thomas Doll (Ferencváros):
    Óriásit küzdöttek ma a fiúk és ennek köszönhettük a mai győzelmet. Több jó szakasza is volt ennek a mérkőzésnek, végül összességében nekünk sikerült jobban kijönnünk ezekből!
    Nagyon oda kellett figyelnünk a rögzített szituációkra, hiszen a DVTK játékosai a mieinknél sokkal magasabbak!
    Tudtuk, hogy nekünk a döntetlen nem sokat ér, így 1-1 után is csakis a győzelemért hajtottunk! Úgy érzem, hogy megérdemelten nyertünk és mindenki nagyon boldog most a Ferencvárosnál, hogy ilyen sorozatot produkálunk, amilyet most ezzel a zsinórban aratott hét győzelemmel!
    Szombathelyen is csak a győzelem lehet a célunk és továbbra is a nemzetközi kupaszereplés!

    https://ulloi129.hu/2014/05/10/elo-dvtk-elleni-bajnokirol/#more-103367