magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 1 : 0 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.06.26, 13:05
  Nekem nagyon bűzlik ez az egész meccs. Végig az az érzésem volt, hogy mindkét csapat a Felcsút győzelmét akarja. Mi indokolja hogy egy vezető gól után, emberelőnyben teljesen visszaállunk és épphogy nem kapunk gólt?
  Szeretném bejelenteni a cinkelést.

  Gyanítom hogy a Böde nagyon szeszel mert hogy ilyen forma hanyatlásnak mi lehet az oka. Egyszerűn nincs értékelhető momentuma.Busai egyértemüen tévút, darabos , nincs ütemérzéke futkározik össze vissza. Egyébként lötünk egy életerőset kapura mert én nem emlékszem

  Neki nem az a posztja, hogy a védőkkel egy vonalban, háttal a kapunak bohóckodjon, hanem hogy a 16-os előterében szemben a kapuval megverjen 1-2 védőt és gólhelyzetet teremtsen!
  Ezen a poszton soha nem is fog jobb teljesítményt nyújtani, mert ez nem neki való!!!!

  Aki a mai győzelem után is fanyalog annak értékén, az rosszul ítél, mert csak az tud nyerni, aki gólt tud rúgni. Ma ezt mi tettük meg. Az egyéni teljesítményekről röviden. Kiemelkedő Leonardo. Kiváló, jó Mateos, Pavlovits, Jovanovits, Csukity. Változó Somália. Felejthető, olykor hasznos Busai és Böde. Az utóbbi kettő fejben és mozgásban fájdalmasan darabos. Dibusznak volt két ragyogó bravúrja, míg többször rosszul pozicionálta magát, és nem rajta múlt, hogy nem kaptunk gólt. Hídvégi számomra az utolsó lehetséges megoldás csak. A többiekről nem jut eszembe semmi, valószínű őket nem lehetett észrevenni. Bár Jenőben én látom a küzdést, de ez csak egyéni belső harca, lehetne Ő sokkal jobb is. Ezek után, ma is jó a többi meccset nézni, győzelmünk bearanyozta a hétvégét. Hajrá Fradi, hajrá Doll!

  Nincs mit hozzáfűzni, még a Felcsútnál sem vagyunk jobbak. Azért meg kell mondanom, hogy amellett, hogy Benczés jó edző, arra nem gondoltam volna, hogy ilyen taktikát vet be. Polonkai többet rúgott Leoba, mint a labdába. Mindegy a 3 pont a fontos, vesztettünk eleget. A szerkesztőknek meg dícséret a "Felcsút" elnevezéshez. Mezei teljesen felidegesített a Puskásozással.

  Fájdalmas volt végigülni a meccset, szinte szerencse, hogy a végére nem tudtam maradni. Hídvégi sajnos nem kellene, hogy beférjen a keretbe, persze, ha nincs más megoldás a sérülések miatt, akkor érthető. Busai nagyon halovány volt, Böde nagyjából egyszer nem tudja úgy levenni a labdát, hogy ne méterekre pattanjon el tőle, és lassú, körülményes. Jovanovic megint hajtott, de sajnos továbbra is inkább lelkes, mint technikás. Holmann nem zavart sok vizet, Ugrai szerintem abszolút tévút. Szomorú, hogy a csapatból a magyar játékosok lógnak ki lefelé, nem ennek a tendenciának kéne lennie. Pozitív kivétel Dibusz és Gyömbi. Leonardonak pedig ismét köszönöm, hogy minket kápráztat el hétről-hétre, de egyedül sajnos kevés.

  Számomra megfejthetetlen volt,hogy ma mit is akartunk játszani,úgyanúgy mint az,hogy otthon miért nem lehet két csatárral játszani,a puskás idegenben is be merte vállalni,mi otthon sem.Lehet,hogy volt valamiféle taktika de a srácok nem tudták megvalósítani,szerintem.Érthetetlen az is ,hogy a hónapok óta formán kívüli,jelentős felesleggel küzdő Dani miért kezdő hétről-hétre.Egy igazi labdatemető az utóbbi időben.Hídvégi borzalmas volt Busaival eggyütt ,aki fejben is nagyon lassú.Papíron van legalább négy vkp-nk,de egyik sem ér el egy Kapic szintet sem,de szerintem Morrison is jobb volt náluk.Ide is muszáj lesz igazolni.Továbbra is elég rosszak a pontrúgásaink,ami azért is bánt,mert vannak magas jólfejelő játékosaink,(Ráadásul Pavlovics úgy megy fel mint anno Fischer Pali)és mégsem élünk a lehetőséggel.Szerintem ez egy drága ,de javarészt középszerű játékosokból álló keret,Leo nélkül nem sokat érünk támadásban.Szerintem Doll jó edző ,de a keretet nyáron alaposan fel kell frissíteni ha komolyak a szándékaink.Három meccsen kilenc pont az nagyon jó ,és ennek örülök is nagyon,de a mai mutaott "játék"nagyon elkeserít.
  Végezetűl beszéltem valakivel aki kijár az edzésekre és Buzsákyról azt mondta,hogy még mindig külön edz a többiektől.

  1,30 perckor álltunk be a sorba 2,15 perckor jutottunk be!!! 1 db pénztár volt nyitva basszák meg!!!! Ez a meccs versenyez életem legszarabb meccseim egyikére!!! Dibusz, Leo. Leonardon,és Gyömbéren kívül mehet mindenki a sunyiba!!

  Azért lehet felül kéne vizsgálni a rendszert, mert voltak időszakok amikor kb 2-3 percet tartott egy ügyfél kezelése (felteszem a szerverek nem bírták, hogy egyszerre akár 5 szálon/pénztáron is támadják …)

  Ha valakinek úgy kezded az első meccs élményét, hogy 40 percet szopatod a sorban, nem biztos, hogy legközelebb kijön.

  Az a baj, hogy Leon és Holmanon kívül nincs játékosunk aki nem hogy cselezni, előre felé passzolni merne. Cukic is szokott, de abból általában kontra van, de szvsz Busainál ő és Józsi is jobb. Ez így nagyon meleg. túlságosan Leotól függünk, pedig jobban ki lehetne használni a képességeit. Tud ő okosan visszapörgetni kényszerítőt, meg lekészíteni labdát lövésre is, de ha nincs aki felpasszolja?

  Ha azt mondjátok hogy a csapat gyengén játszott akkor a GM féle szurkolásra mit lehet mondani???? úgy mentem ki hogy jó hangulat lesz előző hét után… de a GM teljesen alkalmatlan még arra is hogy egy ilyen újpest elleni meccs után még egy puskás ellen is feltüzeljék a tábort Fél meccset végig röhögcsélte az ember Újpest elleni szöveg csak a 2. félidőbe volt évente 2x tudnak jó hangulatot csinálni újpest ellen és akkor se ő hanem oda alapból feltüzelve mennek az emberek.

  Ahogy figyelem a mérkőzéseket,egyre jobban tudatosul bennem az a tény, hogy egy dologban nagyon rossz felé megyünk. Ez pedig,hogy nagyon Leonardo centrikus lett a játékunk. Ne értsen félre senki,semmi bajom Leoval,a magyar mezőny torony magasan a legjobb légiósa. Sajnos most ott tartunk,hogy abban bízunk a meccseinket Leo majd úgy is eldönti valahogy,de arra nincsen jelenleg semmi féle alternatívánk,mi van ha esetleg neki sem megy,vagy nagyon kiveszik a játékból. egyszerűen nincs ilyenkor olyan emberünk,aki esetleg át tudná venni a karmesteri pálcát.Holman sajnos a föld felett jár két méterrel,a foci iránti alázatnak a szikrája sincsen benne(hol tartana egy Jovanovic mentalitásával),Ionescu pedig nem fér bele Doll elképzelésébe.
  Nem tudom ti hogyan látjátok ezt a kérdést, de nekem ez a véleményem.
  Amit pedig a legfontosabb kérdésnek tartok és ezt le is írom minden mérkőzésünk után,ez pedig a CSATÁR kérdés megoldása.
  Ma is volt az első 30 percben 2 olyan szitu is,ahol Leo 1000 forintos labdát adott előre,de egyszerűen nem volt olyan játékosunk,aki ezzel élni tudott volna.
  vezetőinknek itt nyáron nem szabad kicsinyeskednie és ha kell,bele kell nyúlni a pénztárcába,mert ha nem,a következő szezonunk is hasonló lesz,mint a mostani.
  Aminek örülök,az Dibusz.Mateos,Pavlovic egyre biztosabb játéka.Hátul kezdünk rendbe lenni,remélem most már az előre játékunk is hasonló ütemben fog fejlődni.
  Még egy megjegyzésem lenne,ez pedig Bödével kapcsolatos. El kellene gondolkozni,lehet,hogy egy kis padozás nem ártana neki,mert egyszerűen botrányos a játéka.

  Vettem egy mély lélegzetet és értékelek:
  Dibusz-8 Köszönjük.
  Jovanovic-6,5-nálam biztos maradó.
  Mateos 5-fejjjel jó,talajon borzalmas
  Pavlovic 6-pedig Ő sem volt ma a toppon
  Hídvégi-3 Junior hozzá képest egy futballisten volt,lassú,agyatlan,képzetlen,hihetetlenül gyenge játékos.Nem tudom,hogy Laczkóval mi van,remélem nem egy újabb táppénzcsaló akadt a horgunkra…
  Busai-3 Kedves Csilus Tomi,ha ide nem vagy képes bekerülni,akkor hagyd abba a focit és legyél karosszéria lakatos inkább.
  Gyömbér-6 Hajtott,de kp-ás védekezésünk a 0-val volt egyenlő…nem varrom a nyakába,mert nem rajta múlt elsősorban.
  Jenner-4 hónapok óta sehol semmi…
  Leo-7 úgy hozta a meccset,hogy nem is játszott jól(magához képest) és nincs egyetlen társa sem
  Soma-5 Legalább futott.
  Böde-4 Kilátástalan
  Holman-5
  Cukic-5
  Ugrai-0

  Thomas! Először is gratulálok Ricardo Moniznak,hogy Leonardo nélkül ezt a csapatot felhozta a mennyei első felébe! Másodszor pedig kérlek,hogy ennyi összeállítási hibát ne kövess el többet hazai pályán. Mire gondolok? Tudjuk,hogy tíz emberrel védekeznek ellenünk. Mi mégis a labdaügyetlenek garmadájával álltunk fel. Lehet mondani,hogy nyertünk,de! EZ A FERENCVÁROS! Böde,Busai,Hidvégi,nem lehet a pályán,ha támadni akarunk. Holman tudja,hogy milyen mez van rajta? A mai játékban nem volt benne a jövő! Egyébként pedig,kibaszott boldog vagyok,mert nyertünk!

  Ennyire bágyadt, gyenge játékkal nyerni, hát nem kis szerencse kellett hozzá, illetve Leo felelősségvállalása, amivel összehozta a döntő tizenegyest, valamint Dibusz parádéi voltak a számunkra győzelmet hozó momentumok.

  A kezdőcsapat láttán kissé értetlenkedtem, vajon mivel érdemelte ki Busai a szereplést, illetve Böde, akiről úgy pattantak el a labdák, mintha gumifalra lőtték volna a társak a labdát. Ezek alapvető készségbeli hiányosságok, amiket már nem nagyon lehet orvosolni, illetve a szegény Dani sebessége is, pontosabban lassúsága is elképesztő csatár pozícióban.
  Hidvégi, én komolyan mondom egy paródia volt a szereplése, az első játékrészben nagyítóval kellett keresni a jó megoldásait, kész csoda, hogy a pályán maradt. Nálam ő a mai meccs citrom-díjasa.
  A játékunk nagyon lassú, körülményes volt, rengeteg elemi hibával fűszerezve, a vállalkozókedv teljes hiányával (kivétel Leo), ami a második félidőben csak egy kicsit változott meg.

  Pozitívum Dibusz remek formája, illetve Leo ismételt nagyon odatette a magáét, a középpályán csak Ő és védekezésben Gyömbér nyújtott megfelelő játékot, amilyet egy Fradiban elvárna az ember.

  Hosszabb távon úgy tűnik nem csupán a csatár posztot kell megerősíteni, de a középpálya támadószellemű embereit is meg kell találni, mert az nem fog sokáig működni, hogy Leo mindent elintéz. Ez egy csapatjáték. Böde egyértelműen pad. Az egycsatáros játékot pedig jó volna már elfelejteni, mert látványosan impotens produkciót eredményez.

  A 3 pont a lényeg, ez a fontos, de azért bőven van min javítani, leginkább az a bántó, hogy én a mai meccsen a fejlődésnek semmi jelét nem láttam a Csapat játékában.
  Dinamika nulla. A védelem pedig sokszor volt igen sebezhető, a középpályát simán kipasszolta a PAFC és szemre is veszélyes támadásokat vezettek végig, amiket inkább magunktól vártam volna.

  Tanulságos győzelem volt, kíváncsian várom, ki meri-e hagyni majd Bödét és Busait, akik látványosan formán kívül fociznak hétről hétre.

  Nyáron muszáj lesz komoly csatárokat (Rudnevs-típusúakat), szélső hátvédeket, illetve kreatív, gyors középpályásokat igazolni, ha nagyot szeretnénk alakítani a következő idényben. Ezek hiányában marad a lassú, totyogós játék fantázia nélkül, ami marha kevés lesz az új Szentélyben.

  http://ulloi129.hu/2014/04/12/elo-felcsut-elleni-meccsrol-0-0/