magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC 1 : 4 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4.5 (2 szavazat)

játékvezető: 4.5 (2 szavazat)

hangulat: 5 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.10.04, 17:54
  Jova tehetséges, egy jó NB1-es kapus lehet belőle, képes nagy bravúrokra és hibákra is. Remélem, előbb-utóbb jelentkezik az új Szűcs Lajos (aki NEM ő), és kiszorítja.

  Gerson ma bebizonyította, hogy jobbhátvédként nem csupán arra képes, mint bármelyik középhátvéd, akit a szélre tolnak. Jól lépett be az akciókba és jól szerelt, a gól előtti "killer pass"-a emlékezetes, ezenkívül volt még egy jó kiugratása (Böde felé) és egy gyengébben sikerült. Védekezésben azonban előfordult, hogy nem volt a helyén.

  Besic Európa-klasszis játékos lesz, ez egyértelmű.

  Mateos egy magabiztos hátvéd, aki már a jelenlétével stabilizálja a védelmet. Nem varrnám a nyakába a kapott gólt, ott a védelem kollektíve hibázott. Moniz említette is a sajtótájékoztatón, hogy félreértették az emberfogással kapcsolatos utasításait és ez okozta a gondot.

  Bönig jól zárta le a szélt, bár Barczi meg Gosztonyi ellen ez nem nehéz. Jó rúgótechnikája van, szerintem nem lenne szentségtörés pontrúgásokat rúgatni vele. Ezenkívül az öt leggyorsabb játékosunk között van harminchárom évesen. Remélem, Hidvégi még jobb lesz nála.

  Gyömbér a mérkőzés legjobbja, sok labdaszerzése mellett szép gólt lőtt. Mellesleg védekező játékos létére ez az ötödik bajnoki gólja másfél év alatt. Akik szerint pazarlás volt őt jobbhátvédnek használni, azoknak igazuk volt.

  Józsiról annyit, hogy a hasznos és a látványos nem azonos fogalmak.

  Jenner szerintem jobb a balszélen, mint a jobbon. Igazságtalan támadásokat (nem kritikát, támadásokat) kapott az utóbbi időban, bízom benne, hogy a látványos gól elhallgattatja ezeket a hangokat.

  Holman harminc percig igazi labdavesztő automataként működött, de ezután váratlanul feljavult, a gólpassza szép volt.

  Somáliának még mindig van mit csiszolni a beadásain, és a megfelelő döntések meghozatalában (biztató jel a gólpassz), de ennek ellenére is nagyon hasznos itt az NB1-ben az akarata, a labdaszerzései és az elfutásai (gyorsasága) miatt. Ha a fenti két területen legalább a 10/7 szintet elérné, már régen nem itt játszana.

  Bödét ha tankként, előretolva játszatják, akkor nem lehet ennél többet várni tőle, mint amit ma mutatott. Nagyon erős, és ritkán hagy ki nagy helyzetet.

  Busai kevés labdaérintése között szerepelt egy szép gólpassz, ő még hosszú évekig hasznos kiegészítőember lehet.

  Jovanovic 2 percet kapott, ezalatt volt egy megindulása, egy szép megkerülős csellel megalázta Debrecenit, majd a lövését blokkolták. Mekkora lett volna már, ha az még bemegy smiley Egyébként nagyon hasznos játékos Jovanovic, mert keményen küzd, lendületes, ugyanakkor a játékintelligenciája is figyelemreméltó. (Emlékeztek a Győr elleni hazai 2-2-nél, amikor lepasszolta Beliczkynek olyan helyzetben, amikor 100-ból 99 játékos elbikázta volna a labdát?) Emellett nemcsak lát a pályán de általában oda is tudja tenni a kiszemeltnek. A cselek és a beadás a gyenge oldala, ezért sem stabil kezdő, de hasznos kerettag.

  Csukicsnak úgyis ez az utolsó éve itt (ez kell legyen), ki sajnálja tőle, hogy bejöhetett ünnepelni? smiley

  Rósa Dini mondása klasszikus lett!Nincs tragédia!
  Kikaptunk a mai meccsen egy gyenge fraditól,de ma mi is nagyon alulmúltuk magunkat. Sajnos minden csapat életében van ilyen. Amiért szar érzés,hogy 32 éve arcoskodnak,és most meg pláne azt fognak. Bognár meg a 3. félidősök kiverték gyorsan maguknak a meccs után,mert 4 meccsel ez előtt megmondták, hogy ki fog pukkadnia Diósgyőr!smiley SZ.L.A.M.B!!!smiley Én akkor is hiszek benne, hogy ott leszünk a végelszámolásnál és előre kell néznünk! Jó kis csapat ez,akiknek nem a mai volt az igazi "meccsnap"!

  A bíró egy cserépedény,de lássuk be,nem rajta ment el.Sőt! Tévedett a kárunkra,de nálunk két pirosat is kioszthatott volna,mert a fiaink fejben nem voltak ott!

  Ez a védelem ha együt játszik és jobban összeszokik,egész jó lesz.Bönig játéka nekem nagyon tetszett,nehéz dolga lesz Hidvéginek ha vissza akarja szerezni a balbekk posztot.Télen azért kéne egy jobbek,hogy Gerson aki ma nagyon jó volt ,egy sorral feljebb léphessen.Gyömbit a továbbiakban a posztján kell játszatni,kár volt eddig máshol.Jóska nálam továbbra is cserepad.Én még betenném Diallot,mert nagyon tetszik a játéka.Holman egy vallásos lelkis srác ,neki több idő kell ,hogy helyrejöjjön az Adams tragédiája okozta sokkból.Én azért nem felejtem ,hogy tud Ő nagyon jól játszani.A jelek szerint valóban ez a tragédia vetette vissza a csapatot,de én most is tartom,hogy egy profi csapatnak nem szabad egy hónapig ilyen lelki állapotban lennie ,mentálisan sokat kell még erősödnünk,Adams miatt is,hogy legyen szegénynek egy minnél fényesebb érme.Nagyon örülök a győzelemnek,és a vidi vereségének,de a helyén kezelem mindkettőt.Ha a vereségeknél kritizáltam Ricardót,most meg kell dicsérnem Őt is hiszen a győzelemnek is fontos része volt.Emberi nagysága elött pedig fejet hajtok és szeretném látni ahogy Akeem nyakába akasztja a remélhetőleg minnél fényesebb érmet.Hajrá FRADI!!!

  A meccsről csak két dolgot.Egy sürgősen kell egy kapus,Holman pedig nagyon megdogozott azért,hogy ismét a kispadot koptassa. Csak annyit tudnék neki üzenni,hogy ha valóban jó labdarúgó akar lenni,sokkal több alázat és szorgalom szükségeltetik ahhoz!

  Ez számomra egy meglepetés volt, egy fantasztikus ajándék!
  Ilyen hozzáállással – DE CSAK ILYENNEL – nincs lehetetlen ebben a bajnokságban!

  Mindenesetre az mindenképpen bizakodásra ad okot, hogy most már nyilvánvaló, hogy nem csak a véletlenek szerencsés egybeesése miatt tudunk kiemelkedő játékot produkálni bárki (pl.:Vidi(ligakupa), Győr, Diósgyőr, Újpest)ellen a bajnokságban. Viszont az is igaz, hogy most még szinte bárki ellen képesek vagyunk nagyon gyengén is teljesíteni. Ezen kell még változtatni, de ez is meg lesz, ha nem leszünk túlzottan türelmetlenek. Ez nem könnyű (nekem sem). Szó mi szó, ránk fért már ez a siker. Jöhet a folytatássmiley

  Szerintem a kulcsmomentumok:

  Gyömbér végre középen
  Gerson egészen kiváló volt jobb hátvédben
  Somália kiválóan játszott és nagyon jók Gersonnal
  Jenner magára talált bal oldalon
  Mateos azért sok labdát kifejelt
  Böde berúgta végre
  Bőnig is jól muzsikált Jennerrel

  De ami a legfontosabb, végre együtt mozgott a csapat, ment a letámadás mindeni tudta mi a dolga
  Leo átveszi Holman helyét, Buzsáky utoléri magát és Józsit kiszorítja – akár bajnokok is lehetünk

  A keretünk a legjobb!

  na végre !!!!!
  ma egy igazán agressziv és főleg kombinativ Fradit láttam. mind a 4 gólunk gyönyörű volt. nem talált gólok voltak ezek….
  de még ezen a szép napon is meg kell kérdezzem…..Józsi miért kezdő ?

  A diósgyőr nagyon elbízta magát és nagyképűen nyilatkoztak egész héten, innen tudtam hogy lesz esélyünk de nagyon tartottam a lélektelen játék miatt.
  Mindig így kéne.
  Csak 1 tábor volt a stadionban és az a miénk volt! Ez külön győzelem nekem!

  Illetve tudom, hogy sokan szerettétek volna, ha végre egy nagycsapat beleszalad a késünkbe. Gratulálok mindenkinek, végre teljesült ez is. Talán a legjobbkor.

  A csapat mai teljesítményét elnézve éppen azokat a hibákat javítottuk, amelyekkel szemben jó páran éles kritikát fogalmaztunk meg az utóbbi másfél hónapban.

  Ehehehe, a jó Szivity készűlt az ívelgetésre, erre meg rövid passzos játékkal átvágta Ricardo! Kiály vagy!!! smiley Ezt jól beszopta a taktikus Szivacs! smiley

  Az ölelések a végén Moniz irányába megnyugtattak engem, egységesek vagyunk és a mai játékkal még reménykedhetünk!

  Gratulálok a CSAPATNAK (így nagybetűkkel), mert ma valóban mindent beleadtak és az első félidő után simán hoztuk a meccset úgy, hogy Józsi továbbra sem jó és Holman is nagyon gyenge volt az első félidőben. Azt hiszem, történt valami, ami visszaadta a játékosok és talán Ricardo erejét is és újra CSAPATKÉNT tudtak játszani. (Valószínűleg Adams meglátogatása, a készülő stadion, a szekszárdi magabiztos győzelem és a szurkolók mind-mind fontos szerepet játszottak benne.)

  Amit ki kell (szerintem) emelni, az az hogy Gerson és Somi mennyire megértették egymást. Gerson elképesztő játékintelligenciával rendelkezik,nagyon okos passzokat adott. Érzi ,hogy hova kell adnia és így van egy jó jobboldalunk is. Jenner pedig a baloldalon sokkal veszélyesebben játszik,ezt ma is bizonyította.

  Az elmúlt hetek negatív történései bármilyen csapatot megtörtek volna. Két lehetőség volt: vagy elbukunk szép lassan egyenként, vagy túléljük egy Csapatként. Remélem ez egy fordulópont volt.

  Kettős érzés kavarog bennem. Tökéletesen látszott, még a gyorsan kapott gól után is, hogy ha valaki próbál focizni ellenünk, azt kivégezzük (ne feledjük:a 2. helyezett otthonában játszottunk). A ki-ki meccseken nagyon jók vagyunk. Egy ilyen gála után ismét mindenki csak védekezni fog ellenünk,mivel csak úgy marad esélyük. Meg kell találni annak az ellenszerét is, és akkor nagyon szép fordulók következhetnek. Lassan mindenki egészséges lesz. Remélem beigazolódnak gatyás Bobby szavai: átgázolunk a mezőnyön! Évekkel megelőzte korát egykori mesterünksmiley

  Szerencsére tegnap a pályán és a lelátón is sokkal jobb volt a Fradi. Kellett Szivics egója, aki nem akart beállni védekezni. Márpedig aki eddig nyíltan játszott ellenünk az nagyon megbánta. Ezek után a bekkelő ellenfelekre kell kitalálni egy türelmes játékot, hiszen még a Győr és a Fidi is beáll ellenünk. A továbbiakban nem fér bele hogy bekkelő ellenfelek egy-két kapura lövéssel pontot/pontokat vegyenek el tőlünk.
  A tegnapi szerkezet volt az eddigi legjobb. Stabil védekezés, jó szárnyjáték.
  Jova enyhén benne volt a gólban, aztán meglepetésre többször is jól jött ki.
  Gerson rendben volt
  Besic klasszis játék
  Mateos folyamatosan feljavult, tartották Futácsot
  Bőnig talán eddigi legjobb meccse
  Gyömbér ez az igazi posztja, a csapat tengelyében stabilitást ad. Az egyik nyerő ember.
  Józsi szinte mindenki szidja, ennyire nem rossz.
  Somalia a jobb szél az igazi helye. A másik nyerő ember.
  Hollmann irányítóban képes a legjobbra. És ha majd pontosabb lesz…
  Jenner úgy tűnik bal oldalon hatékonyabb.
  Böde lássuk be a középpályán nehézkes, elől az igazi. Ha kellő támogatást kap és szélről a védők mögül kapja a beadásokat ez az eredmény.
  Az okos a győzelemből tanul. A Hali szervezettebb és veszélyesebb csapat, mint a Dió. Nyilván bekkelni fognak, kell a forró szív, de a hideg fej is.

  Most értem haza, félelmetes túra volt.
  Külön öröm volt, hogy hazafele összefutottunk a csapat buszával egy benzinkúton és volt alkalmam Ricardóval pár szót váltani, illetve összeállni egy közös képre.
  Elképesztően közvetlen, szerény és aranyos ember, akit érzelmileg láthatóan megviseltek az elmúlt hetek eseményei…
  Legnagyobb tiszteletem Ricardo!!! Soha ne add fel!!!

  Szép volt fiúk!!!
  – Ez a szív diadala volt.
  – Én jósoltam" túl nagy már az arc Szivics Úr! Ilyenkor szokott jönni a koppanás!"
  -A legjobb magyar védő Kádár hiányát megsínylették.
  -Szivics gratulált nekünk., elismerte,hogy jobbak voltunk
  – Gyömbér középre , Holman Böde mögé vitele nagyon jó döntés volt, de kellett Matteos felépülése is.
  -Bár sokan bántják Holmant igaz voltak gyatra hibái, de szinte minden gólban benne volt és nagyon jó labdákat adott.
  – A védelmünk a z 1. percet leszámítva nagyon jó muzsikált.
  – Két negatívum a közvetítés és a riporter. A kommentátor(Menczer Tamás még Knétzyt is alulmúlta. Pedig ezt nem könnyű.
  – Javaslom a köztévének ,Mezei Dani vagy Faragó Ricsi esetleg Egri Viktor megszerzését. Mert így a színvonal méltatlan a sportközvetítéshez.
  – Ami még felháborító szinte nem mutatták a Fradi tábort és a hangjukat is kiszűrték. Mikor góljainknál odarohantak játékosaink . Egy kivételével a földet és a palánkot mutatták a szurkolók előtt. Szégyellheti magát aki ilyet kért az operatörtöl, mert véletlenül ilyen nincs!

  https://ulloi129.hu/2013/11/02/elo-a-dvtk-elleni-bajnokirol0-0/#more-96713