magyarfutball.hu

Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 3 : 1 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.06.26, 12:54
  Nehéz dolog ez. A csapat tompán, szinte lélektelenül játszott, elképzelés nélkül. Talán nem kellett volna azt játszatni a csapattal, amit szokott. Ebben a lélektani helyzetben, lehet jobb lett volna kontrázgatni. De ez csak utólagos okoskodás. Mindenesetre nem álltunk messze egy katasztrofális vereségtől. A Ferencváros körül elég zavaros minden. Éppen ezért kellene lenyugodni mindenkinek.

  nem a légiosokkal van baj,hanem Moinzal. Somália nem balhát, Jozsit nem rakja ki a csapatbol Jovánál Kurucz jobb kapus és mindig Jova véd. Gyömbér nem jobbhátvéd. Holman és ionescu nem szélsök. Böde meg Tujp együtt szerepeltetése luxus. Vaalport nem volt még csere se,de Csukics és Busai a kispadon volt. Moinz hogy akar kreativ játékosokat a csapatba ha kispadon sincs. Csukics, Busai,Tujp mit keres a kispadon ezt senki se érti. Vaalport és két fiatal srácot kéne ilyenkor a kispadra rakni.
  Gerson és Jozsi nem tudja meg oldani,hogy irányítsák a csapatot és bödét tömjék labdával. Ez is edzöi hiba. Ionescu és Buzsáky meg tudná ezt oldani,de szerintem mind ketöt ki fogja rakni szélre Moinz.

  A meccs előtt is lehettek kétségeink, hogy képes lesz-e a csapat kellően függetleníteni magát a szörnyű hétközi eseménytől. Megmondom őszintén, engem mint szurkolót a meccs elején nem is igazán érdekelt a játék, az eredmény, nem tudtam ráhangolódni. Lehet, hogy a játékosok is hasonlóan voltak vele. Felvetődött, hogy nem kellene-e halasztást kérni, s utólag láthatjuk, hogy jobb lett volna. A csapat fejben nem volt elég friss, kisebb-nagyobb koncentrációs hibák miatt kaptunk gólokat, lapokat. Az ellenfél nyilván motiváltan játszott, és amíg a csapatukban volt egy-két rutinos játékos, aki mindig hozzá tudott tenni pluszt a játékhoz (Hajduch, Tóth B., Lencse, Czvitkovics), amíg mi tompák, erőtlenek voltunk. Ráadásul szerencsénk sem volt. A bíró is megér egy misét… Besics kiállítása több mint vicces volt, szegény tanárian játszik hétről hétre, (ma is), s amikor egy fordítottnak látszó ítélet után ledobja a labdát, kiállítják. Ez pont az a szituáció, amikor Németh Ádámnak mérlegelnie kellett volna.

  Lehet itt bármire hivatkozni, bárkit ócsárolni, a szégyen az szégyen marad!
  Akeem ne add fel! A csapat sajnos nem érted játszott!

  Ami számomra a legnagyobb szomorúság volt az a tábor! Már a meccs előtt is feltűnt, hogy nagyon kevesen vannak, nincs GM drapi, hogy is lehet ez. Nem olvastam a meccs előtt semmit, hogy nem jöttek volna. Aztán beszedtek mindent a kerítésről egy BMLSZ után és feljebb vonultak.

  Azt meg nem kommentálnám, hogy az életéért küzdő AKEEM nevét a tábor egyszer sem ejtette ki a száján, csak azt hogy buzi…
  Inkább megsértődünk, minthogy a csapatot ízig vérig belehajszoljuk a győzelembe???
  Inkább nem is biztatjuk AKEEM-et, mert elvették egyesek kártyáját???
  Ócsároljuk a csapatot, mert lélektelenül játszottak???
  Gondolom mindenki átélt hasonló szitut, hogy valaki hozzátartozója az életéért küzdött, netán még rosszabb…Mekkora kedvel dolgoztok egy ilyen történés után? Semekkorával! Ma is ez történt sajnos a pályán!!!!!
  KÖNYÖRGÖM NE ESSEN SZÉT A TÁBOR, MERT ÚJRA JÓ FRADISTÁNAK LENNI!!!

  Beléptetés:
  Legutóbb előre jelezték, hogy csak nagy kerülővel lehet a vendégszektorokba bejutni, most senki nem szólt előre, elég sokan kerültünk feleslegesen.
  Az 50-60 sárgamellényes, 3-5x motozással csak a szokásos, máskor is ez volt.

  A meccselején:
  A Tábornál valaki hangosbemondóból közölte, hogy kb 200-an kint rekedtek, elvették a kártyájukat, jegyüket, pedig ők csak az ünneplők közé tartoztak és, hogy "aki egyest nyomott, vegye be a ...". Majd rákezdtek a "buzi mlsz" éneklésére.
  (Előtte néhány percig azért volt biztatás, éneklés)
  Eltelt némi idő, majd megindultak a lelátóról hátra, a korlátok mögé (nem tudom mennyien mentek hátra, mert nem tűnt utána üresnek a szektor…).
  Még az első félidőben a biztonságiak kiemeltek pár embert, de, hogy miért azt nem láttam/hallottam.

  Körülöttem a K szektorban:
  Idős bácsi szurkol a csapatnak, nem szid senkit. Néhányan szidnak mindenkit, játékost, edzőt, vezetőt. A bácsi szól nekik, hogy miért nem inkább a csapatnak szurkolnak? Erre majdnem neki estek.

  A tábor jobb oldaláról volt némi biztatás, éneklés, de a hangulat leginkább olyan volt mint egy temetésen.

  A harmadik gól után aztán a tábor újra megszólalt a "buzi Kubatov" vagy a "Kuabatov takarodj" rigmussal (nem emlékszem melyik volt)

  A játékvezetés kritikán alulinak tűnt a lelátóról (bár Besic 2. lapja jogos volt a labdaföldhöz vágásáért a szabályok szerint)

  Úgy látom, hogy Moniz olyan játékot akar játszatni, amihez nincsenek meg az emberei.

  Ha ez így van, akkor vagy új játékosok kellenek, vagy más taktika.
  Persze most is azt mondom, hogy Leonardóval lesz bal szél, Buzsákyval irányító úgyhogy tavaszra össze is állunk ezen a téren.

  Viszont továbbra sem lesz jobb hátvédünk, bár nekem Jovanovics tetszett mostanában. kár volt kivenni egy remek formában lévő játékost csak azért, hogy Gyömbér játsszon. Aki egyébként simán megoldaná Gerson szerepét, akkor viszont minek hoztuk ide a brazilt?

  Egyet aludva a dolgokra, talán nyugodtabban tudunk értékelni. A lényeg az, hogy nagyon gyengén játszottunk. Gyengén, lélektelenül. Nem akarok okos lenni, de lehet ez a meccs már a kezdés előtt eldőlt. Ami a csapatot illeti, nem szabad hiú ábrándokat szőni, messze vagyunk mi még az első helytől. Képtelenek vagyunk támadásokat felépíteni, ez a szervező játékosok hiánya miatt van. Hiába védekezünk 6-8 emberrel, mégis katasztrófális a védelmünk. Gyors támadásokkal átfutnak a középpályánkon, nem tudjuk szűrni a támadásokat. Előre felé pedig Jennerre játszunk mindent, aki húzogat a szélen de nem sok sikerrel. Kevés labda érkezik a kapu elé. Az egésznek az a lényege, hogy nem jó a felállás, s lehet nem is a megfelelő játékosok játszanak. Biztos,hogy Leonardo képes lenne váratlanokra, de a jelenlegiek közül szinte senki. Az elmúlt szezonban nagyon sokan le minuszoltak, mert többször kritizáltam Somalia játékát. Figyeljétek meg most. A Moniz féle rendszerhez egyszerűen nulla. Nem fogja tudni azt nyújtani, amit várunk tőle. Ezért is van a kispadon. Még a gyorsasága sem tűnik ki, mint anno. Ugyan ez a helyzet Holmannal, és Dialloval. Voltak jó meccseik, góljaik, de összeségében kevesek lesznek ide. Tuijp számomra rejtély, ki tudja mi lesz belőle. Lehet semmi. Valpoort-Ionescu-Jovanovic kevés lehetőséget kapnak, pedig nem rosszabak mint akik játszanak. Nekem nem tetszik Gerson, sőt Gyömbér játéka sem. Őket mért nem lehet kihagyni? Vagy akár Józsit. Nagyon sok itt a kérdőjel. Választ pedig nem fogunk rá kapni. Válltoztatni kell,míg nemkéső. Nem lenne most jó, ha hullámvölgy jönne. Ha lemorzsolódunk nehéz lesz visszaverekedni magunkat. Várom már Leot és Buzsákyt, hát ha válltozik valamelyest a csapat képe.

  http://ulloi129.hu/2013/09/28/elo-kozvetites-a-fradi-pafc-meccsrol-0-0/