magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 0 : 2 16:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.09.28, 21:17
  Jova – Pihennie kell. Hülyeségt csinált és az első gólnál is ki kellett volna jönnie.
  Alempijevic – Láthatatlan volt, de védekezésben talán nem hibázott.
  Grúz – Mindkét gólban tevékeny részes volt. A szögletnél elfelejtette, hogy ő fogja Csamit. Az indításnál meg fogalma nem volt róla, hogy milyen rendezvényen van. Nagyon gyenge, de nincs alternatívája.
  Klein – Borzalmasan gyenge, de szintén nincs alternatívája. Ráadásul Levi hibáját azzal fűszerezte, hogy kiállítatta magát. Jobb is, hogy nem játszhat a következő meccsen.
  Sváb – Ő sajnos még a labdát is csak néha tudja átvenni, nagyon gyenge.
  Cukic – Szerintem kifejezetten jól játszott.
  Gyömbér – Szintén nagyon jól játszott, főleg középhátvédként volt meggyőző.
  Józsi – Nem is értem, láthatatlan volt.
  Somalia – Futni tud, mást nem, így a csapat számára egyelőre haszontalan.
  Böde – Ő volt a legjobb, de sokat ront a teljesítményén, hogy még az üres kapuba sem talált be.
  Hakola – Szintén gyenge volt, talán, ha nem a hajára fordít több időt, hanem a focira, akkor jobb lesz.

  Jovanovic – Védekezés rendben, támadás nincs rendben.
  Beliczky – Semmit nem tudott hozzátenni a meccshez, értékelhetetlen a teljesítménye.
  Máté – Mint Beliczky

  Érthetetlen, hogy Orosz miért nem kapott szerepet a meccsen, ha mást nem, de a pontrúgásokat sokkal jobban elvégezte volna…

  Ebből is látszik, hogy szükségünk van 1 kapusra, 4 hátvédre, 2 középpályásra és 1 csatárra.

  Mindezek mellett tegnap összességében nem voltunk rosszak, sőt, lefociztuk a kispestet, de az eredmény számít, az meg nincs.

  Természetesen én sem bánom, hogy Dömét, meg Pölőt, meg még sok kétballábas ingyenélőt eltávolítottak és persze azt sem várom, hogy egy új edző pár nap alatt csodát tegyen. A baj az, hogy szerintem jöhet ide bárki és kitalálhat bármilyen zseniális taktikát, ha nincsenek olyan játékosok,akik képesek lennének azt megvalósítani.
  Lehetne itt Guardiola is az edző, a kapusunk akkor sem tudna megbízhatóan kijönni, a védőink akkor sem tudnának helyezkedni, embert fogni és szerelni, az irányítóink 3 méterre pontosan passzolni, a szélsőink beadni, a csatáraink pedig eltalálni a kaput.
  A probléma tehát sajnos sokkal nagyobb annál, hogy azt egy edző – legyen bármilyen tehetséges – orvosolja, márpedig sokan ezt várják és ha nem történik csoda, akkor pár 7 múlva megint jön majd a “Moniz takarodj” kórus…

  Szurkolótársaim jól elmondták a véleményüket a mérkőzésről, Jováról, Svábról….stb…. Mint mindig voltak szélsőséges vélemények, de ez így van rendjén. Én más oldalról /is/ közelíteném a kérdést. Moniz mester jó edző, ki is fog hozni pár plusz pontot a csapatból, de azt neki is látni kell /szerintem látja is/, hogy ezzel kerettel a 10. hely környékén vagyunk /leszünk/. Egy TV adásban mondták, hogy ez lesz az új világ., idegenlégiósok minden mennyiségben. Ha ez így van, akkor a következő bajnoki címünk tényleg kb, 30 év múlva lesz, mert amit 1995-ben elkúrt a Szívós, Furulyás, Havasi, Gál féle banda, azt csak azidőre lehet jóvátenni! A másik aggasztó jelenség a nézőszám drasztikusan tragikus visszaesése. Ez is megérne egy tanulmányt egy hozzáértő részéről. Én mint öreg drukker mondom, hogy feröeri, izlandi, albán, máltai szintre jutottunk, bár a kiváló edző fog valamennyit segíteni, és ennyi az éhhalál elkerülésére lesz elég. Bár, ha jön pár új játékos /6-7/, akkor ki tudja….

  A Honvéd mégis csak vezette a tabellát amikor idejött, az eddigi játékunkat látva pedig még egy megye 1-es csapat se lett volna beszarva. Szerintem nagyon kevesen számítottak rá, hogy Moniz pár nap alatt ekkora változást tud csinálni a játékunkban.
  Emlékezz csak vissza mit csináltunk 2-3-4 hete. Nekem az első 4 fordulóról 1 jelenet ugrik be amikor nem tudom ki ellen a jobb szélen volt egy szép összjáték, és talán Jovanovics sarokkal tette tovább a befutó társnak. 4 forduló alatt ennyi maradt meg. Ezek alapján ki gondolta volna hogy simán a kapujuk elé szorítjuk a Honvédot? Mert én nem.

  ezt a meginogást én nem vettem észre eddig, inkább az szokott baj lenni hogy a közönség nem él együtt a játékkal. Például amikor űzni, hajtani kéne a csapatot akkor mindne ok nélkül rákezd a tábor a lalázásra ami inkább altató mint feltüzelő nóta.

  Nekem tegnap egyedül Sváb játéka nem tetszett… hiába futott sokat, hiába próbálkozott 1 valamirevaló beadása volt az egész meccsen, ha tegnap lett volna egy jobb baloladali védőnk akkor simán nyerünk…

  Azért érdekes volt amikor a meccs végefelé Böde kapott egy labdát a bal oldalt, mennyire másképp játszotta meg mint Sváb, átvette nyugodtan, kicselezte a védőt és pontosan beadta…

  A Honvéd ennyit tud. nagyon sok magyar csapat játsza ezt a nézhetetlen focit. 8-10 emberrel védekezik, néha kontrát vezet, minden támadásunknál szabálytalankodtak, elejétől húzták az időt, minden párharcnál dobálták magukat. Sajnos a hazai bírói kar is ott tart, mint a magyar focisták. Engedik ezt a harcmodort. Utána csodálkozunk, hogy nemzetközi meccseken kiállítanak a magyar csapatokból, illetve nem adnak szabadrugást a műesésekre.

  Hajrá FRADI!

  a honvéd elsősorban azzal tart előrébb, hogy már kineveltek az akadémiájukon egy czuczit, vécseit, faggyast, baráthot, hidit, vernest, korábban debreczenit és a bobál ikrekről még nem is szóltam.
  U szinten ott vannak legalább az európai középmezőnyben.
  erre már lehet építeni…

  Nagyon sok apró hiba van a játékban amit helyre kell tenni pl.Beliczky beállítása után az ő oldalán egyel több lett a védekező.Mindenki tudta hogy cselezni fog.Sokszor négyen vették körül.
  egy jó edző ilyenkor elmondta volna neki, hogy ne cselezzen álló helyzetből, hanem fordítson át gyorsan a másik oldalra ahol hiány van a védőkből.
  Ez az egész csapatra jellemző, hogy nincs gyors fordítás a másik oldalra.
  Józsi sokszor visszaadja a zűrös csínes helyzetben lévőnek a labdát.
  Mi szükség van erre?
  Ezek a helyzetek kijavíthatóak, csak előre kell tudni mit csinálunk.

  Személy szerint nekem tetszett a tegnapi produkciónk, nem érdemeltünk vereséget.Végig mi domináltunk, az első félidőt nagyon megnyomtuk.
  A bekapott gól után sem roppantunk össze, morálisan és mentálisan nagyon összeszedte a csapatot Moniz.
  Az új tréner csak pár napja van itt, de már most látható volt az előrelépés a csapatjátékot illetően.Nagyon jól járunk vele, remek igazolás volt a holland!
  Ha nem kerülünk emberhátrányba, biztos vagyok benne, hogy mi győzünk.De még így is megvoltak a lehetőségeink a győzelemre, vagy a döntetlenre.
  Nem tudom van-e még lehetőség igazolni játékost, de jó volna legalább egy védőt és egy támadót megszerezni valahogy.Bízom benne, hogy Moniz erre kap lehetőséget, és a személye vonzó lesz a jobb képességű labdarúgók számára.
  Végre ismét pozitívan látom a klub jövőjét, és boldog vagyok, hogy végre nem az edző személyén akartunk spórolni, mint az szokás volt.
  Remélem Moniz legkésőbb télen megválik a nagytól meg a balitól, és a helyükre is igazi szakemberek érkeznek.
  Hajrá Fradi, hajrá Moniz!

  Nem akarom ismételni az itt már leirtakat,szerintem is biztató volt ez a tegnapi teljesitmény a vereség ellenére is,de abban biztos vagyok hogy komoly csapat nem birja el hogy egyszerre 3 annyira képzetlen játékosa legyen a pályán akik csak kínozzák a labdát…Sváb,Somalia,Jovanovics:egyik se tud se beadni se kapura rúgni,ami azért egy futbalista esetén elég gáz.Tényleg muszáj lenne legalább egy balhátvédet igazolni,plussz az a Perics is igen jól jönne,k.pályán megvagyunk,Jova Levinek meg kéne egy kis pihenö. Bizom benne hogy megindulunk végre felfelé,lessz ez még jobb is!

  https://ulloi129.wordpress.com/2012/08/25/elo-kozvetites-a-honved-elleni-merkozesrol-2/#more-77960