magyarfutball.hu

Csehország - Magyarország 1 : 2 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
barátságos válogatott mérkőzés
868. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Prága, Generali Arena
játékvezető : Probert Lee (Anglia)
nézőszámok:
 1. pepsifoci.hu: 10.000
 2. fotbal.idnes.cz: 17.102
 3. Nemzeti Sport: 17.102
 4. nso.hu: 17.102
 5. nb1.hu: 17.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2023.05.08, 12:44
  kép
   
 2. avatar: ingersheim
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2012.06.10, 18:41 (szerk.: 2023.05.08, 12:43)
  Egervári Sándor: Külön öröm, hogy ilyen okosan futballoztunk, azt a nagy iramot, amit a csehek szerettek volna ránk erőltetni, azt ez a csapat nem tudta felvállalni. Okos ritmusváltásokkal és egy fegyelmezett védőjátékkal sikerült a magunk javára fordítani ezt a mérkőzést, természetesen ehhez kellett a játékosok jó hozzáállása is. Szerettünk volna többet megjelenni a támadóharmadban, de az ellenfél nagyon ránk erőltette az akaratát. Nagy meglepetés nem történt, de többet szerettünk volna elöl tartózkodni. De hogy nem így történt, "csak" nyertünk, ez is örömmel tölt el minket

  Jól illeszkedtek be az újonc játékosok, jó teljesítményt nyújtottak a debreceniek is, a többiek is, Gyurcsó pedig a mérkőzést eldöntő góljával nagyon sokat tett hozzá a mai győzelmünkhöz. Örülök az új játékosok bemutatkozásának, és a rutinos érett futballisták teljesítményének is, mint amilyen Dzsudzsák Balázs, aki nem csak egy okos góllal, hanem egy nagyszerű gólpasszal is segítette a játékunkat. Sajnos elég komolyan sújtanak minket a sérülések, azt hittük, hogy a tavalyi évvel ezt letudtuk. Úgy néz ki, Juhász Rolandnak beszakadt a vádlija, az egész biztos, hogy a soron következő mérkőzésre elveszítettük őt, de tartok tőle, hogy 3-4 hétig fog neki tartani ez az egész. Közel van már a hétfői mérkőzés, még nyalogatjuk a sebeinket, majd meglátjuk, ki milyen állapotba tudja magát hozni. De a győzelem segít, reménykedem benne, hogy megfelelően tudjuk kezdeni a találkozót, amelyre nagyon sok nézőt várunk majd.

  Michal Bílek: Nem kell kétségbeesni, mert kikaptunk a magyar válogatottól. A kontinensviadal más lesz, nem szabad ebből a mérkőzésből kiindulni. Csapatunk nagy fölényben futballozott, végig irányította a mérkőzést, de sajnos a hajrában gólt kaptunk. Mi a vereség oka? Két alkalommal is hibáztunk. Az első gólnál nem figyeltünk oda arra, hogy a magyar együttes ravaszul végzi el a szabadrúgást. A másodiknál pedig a védelem hibázott, hiszen az ellenfél jobb oldali támadója teljesen egyedül maradt a tizenhatosunkon belül. Ekkorákat nem szabad hibázni, ezekből a helyzetekből mindenképpen tanulnunk kell, hiszen az Európa-bajnokságon kisebb bakik sem férnek majd bele. A csapat közel van ahhoz, hogy bemutatkozzon az Európa-baj- bajnokságon, ilyenkor lélekben már ott vannak a labdarúgók. A figyelmetlenségekre ez lehet a magyarázat, de még alaposan elemeznünk kell a szituációkat. A vereség pozitív oldala, hogy a csapat éhes a sikerre, és a kontinensviadalon még nagyobb erőket mozgósít.

  forrás:
  http://pepsifoci.hu/node/113948
  Nemzeti Sport
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2012.06.10, 18:38 (szerk.: 2012.06.10, 18:39)
  21%-os labdabirtoklással nyertünk!


  Ilyen gyengén rég játszottunk. Laczkó hihetetlen, hogy ott van a válogatottban. De ez tényleg az.
  Laczkót és Vanczákot annyiszor játszották át, ahányszor nem akarták. Pintér úgy mozgott, mint egy 40 éves.
  A támadókat azért nem érheti nagy kritika, mert miután megszereztük a labdát (hahaha volt nálunk talán 5 percet a labda...), nem tudtunk mit kezdeni velük. Laczkót zavarta a labda, Vanczák előre b@szta a nagy senkinek, Pintér is rúgta előre Szalainak 4 védő közé, egyedül Varga dicsérhető. Szembetűnő volt, hogy Varga és Pintér egy poszton játszottak, de mekkora különbséggel...
  Koltai és Szakály semmit nem tudott hozzátenni.
  Gyurcsónak örülök. Dzsudzsák se villogott, de összehozott egy okos gólt és adott egy nagyszerű gólpasszt. Gyurcsó Ádám meg szépen bevágta. smile Ez a két villanás volt az elfogadható az egész meccsen, de az a 79%-21% labdabirtoklás elég sz@r... ez is mutatja, hogy Vargán kívül senki nem tett azért semmit, hogy legalább fél percre birtokoljuk azt a kib@szott labdát.
  De lehet ez a meccs nem is ér ennyi magyarázatot...


  Durva, hogy Picasso-val ugyanolyan szarul játszunk, mint korábban, viszont mégis hozzuk a meccseket..


  Azta qrva grat a gyözelemhez!De a játék siralmas volt .6 dolog biztos
  1.Nem a Csehek nyerik az EB-t big_smile
  2.Rudolf elöl nagyon hiányzik .
  3.Szakály nem válogatot szintű játékos
  4.Koltai sem .
  5.Lackó meg végkép nem az
  6.Gyurcsó góljának örülök főleg mert győztes gól volt.
  Juhásznak jobbulást. Remélem rémálmaiban sem látom még egyszer Szakályt 10-es mezben meg Koltait jobb szélen és persze Lackót se válogatot mezben ha csak nem lesz gyúró .


  Szakály nem a posztján játszott, így nyilván nem tudott semmit se mutatni. Bár ha a szélen játszik, lehet akkor se tud, mert 21% labdabirtoklásból 15% volt Bogdánnál volt - többet ért a labdába, mint bárki a magyar csapatból - a maradék meg leginkább a védelemnél... mindenesetre Szakály nem a posztján játszott, csak úgy mint Laczkó és Vanczák, bár utóbbi kettő tényleg nem válogatott szintűek.


  Nem értem mért kellett ennyit várni azzal, hogy Vanczákot lehozzuk és Vargát kitegyük szélre. Bár Varga a közepén is hasznos volt ma - Pintér mellett... ugyan ez a másik szélen. Laczkó helyett tényleg bárki jobb lenne. Akár Halmosi - ha már ott van. De ha Gyurcsóval nem várt Egervári, akkor Korhuttal se várjon. Biztos vagyok benne, hogy legalább a labda nem zavarná...


  Nyilván nem lesz Szakály kezdőjátékos. De Dzsudzsák se tudott elmenni a szélen. Kétszer-háromszor kapott labdát és befele húzott. Ezt Szakály is jól tudná csinálni. Talán jobban.
  Bár az lenne a legjobb, ha felépülne Hajnal vagy Koman és a közepén kapnának helyet, legalábbis egyikük. Dzsudzsákkal megvolt eddig is nagyjából a bal szélünk, viszont jobb oldalon (Gerával, Komannal, Hajnallal) nem volt semmi játékunk. Gyurcsóval most ugyan azt tudnánk játszani, amit Dzsudzsákkal a másik oldalon.


  Én is gratulálok a csapatnak,a helyzetkihasználásunk tökéletes,Bogdán úgyszintén.Gyurcsóból nagy játékos lesz,ha rendszeresen ő lesz a jobbszellőn a Vidiben,és a válogatottban is,akkor ez is megvan.

  Egyedül szélsővédőket nem találunk sehonnét.

  Azonban egy dolgot látni kell:a csehek jó ha 30%-ot adtak ki magukból.Látszott,főleg a Laczkó ide-oda behülyítésén,hogy ha itt pontra menne a dolog,kalap-kabát lenne.Az viszont látszik a cseheken is,hogy nem (magyar mércével mérve) fullgyengék,a csoportjukból már most megmondom,hogy utolsóként zúgnak ki.


  Tavalyelőtt ilyenkor szarrá vertek minket a Vb-re készülő németek és hollandok. Ahhoz képest elsőrangú az eredmény. Szerintem egy több kulcsemberét nélkülöző, több hetes szabiról visszatérő magyar csapattól nem nagyon lehetett elvárni a jó játékot. Nekem se tetszett, amit műveltünk, de ha már gyengék voltunk, legalább az eredménynek lehessen örülni


  Mivel nekik mindig volt üres ember a két szélen esélyünk sem volt, hogy megtartsuk a labdát, hiszen kedvükre passzolgattak. Nem is került hozzánk a labda. Ha hozzánk került a szélek üresen hagyása miatt középen magunkat is betömörítettük így nem volt hely a passzoknak, azonnal szereltek, vagy eladtuk...
  A baszdelőre módszer meg kb 10 éve lejárt.
  A mai taktikába belefér, hogy a szélsőket üresen hagyják, de nem így, hogy utána sem lépünk oda nekik.


  Érdekes az itt olvasható két pólus. Évtizedeken át a magyar válogatott vicc volt. Rossz meccsek, eredménytelen selejtezők, bűn gyenge csapatok ellen döntetlenek, vereségek (itthon), stb.
  A mi kis világunkban el is voltunk, mindenkinek nyűg volt a klub és a válogatott is, amikor sorozatokat kezdtek, alig várta sok ember a végét.
  Talán most elindult valami. Nyeregetünk. Amit végre tudatosítani kellene a többségben, hogy a profi futball eredmény centrikus. Lehet romantikázni 5-6 meg 7-0-ás meccsekről, de ennek a korszaknak vége. Mindenhol. Olvassunk már külföldi oldalakat végig. Hozzánk képest szuper csapatok vezetői simán betolják a kamerába, hogy "nyertünk, ez a lényeg. Ja, hogy maga a futball az tragikus volt? Az. De nyertünk. Majd legközelebb olyan meccset játszunk, hogy a labda le sem esik 90. percen keresztül, 8 góllal fogunk nyerni és mindet oxival szerezzük. Félpályáról. Háttal a kapunak".
  Aztán a következő meccsen megint jön a "célfutball" vagy nem is tudom, most minek hazudják.
  Uraim. Idegenben nyertünk. Nem a hátsó kertben, hanem Prágában. Olyan csapatot vertünk meg, akiket nem sokan tudnak. Hogy megaláztuk a játék szellemét? Nem tudom. Voltak érdekes momentumaink, de nyertünk. És ez a lényeg. Ne legyünk már ennyire lazák, hogy valami sziporkázást várunk el. Szökőévenként van klub csapatunk EL-BL csoportkörben, a leghíresebb légiósunk az egyébként erős orosz ligában beugró - a másik meg a belgában fix kezdő. A belga bajnokságban. A kapusunk (fantasztikus kis srác) pedig most zúgott ki a PL-ből.
  Hagyjuk már a lírai mellékzöngéket, Várhidi Péter idézte egyszer az édesapjának egy remek mondását: sok kis 1-0-al kell megtanulni focizni. És nyerni. Utána majd csiszolunk a játékon. Vagy nem. De legalább nyerünk. Gratulálok a csapatnak.


  Felrobbant a vendégszektor a 88. percben. A cselákok pedig ismét bizonyították, hogy a szurkolás nem igazán az ő sportjuk.


  És egyébként még hozzá,hogy nehéz bevallani,de Koxi tényleg nem válogatott szint.Még nehezebb,hogy inkább Gyurcsó az.Nem csak a gólja miatt,hanem hogy könnyebben be lehetett venni a játékba a gyorsasága miatt.(Koxiról mindent lehet mondani,csak azt nem hogy gyors lenne) Ennek ellenére vészesen nem lógott ki a csapatból,volt a lecserélése előtt két szép csele,amiután felvágták.De - egy szó,mint száz - aki attól tart,hogy bennragad a csapatban,ne tartson tőle.Vészmegoldás csupán.

  Mészáros az újoncok közül a legjobb.Stabil volt,jól mentett általában,és mivel csatár volt régen,nem is lassú.Egyszer tökölődött belül,elvették a labdát tőle,és helyzet lett,de szerencsére nem lett nagyobb baj.Kiváló helyettese volt Juhásznak,úgyhogy szerintem az írek ellen is megállja a helyét.Korcsmár szintén jó volt,többször is nagy mentése volt.Vanczák Vili változatlanul olyan gyors,mint egy reumás csiga,szerencséje hogy másik oldalon egy nála nagyobb antitalentum leledzik.


  Középhátvédposzton is rendben voltunk, miután taktikát váltottunk, és feljebb, aggresszívabban támadtuk le a cseh védőket (ez kb a 30. percben megtörtént). Itt a probléma az oldalhátvédposzton volt (szokásosan). Szerintem - látszólag sokakkal ellentétben - Vanczákkal volt a legnagyobb probléma, és nem Laczkóval. A mi jobboldalunkon jött a legtöbb cseh támadás. Vilinek meg esélye sem volt követni a cseh balszélsőt (ami érthető, hiszen nem ez a posztja). Reménykedtem benne, hogy amikor bejött Mészáros, ő megy ki jobbra ez Vanczák jön középre. Nem így lett. Az írek ellen jó lenne ilyesmit kipróbálni.

  Ezen kívül rendben volt a védekezés (egy ca 20-perces periódust az első félidőben - a gólunk után a 30. percig - leszámítva). A támadással volt gond. Főleg azért, mert Szakály abzolut nem tudta megtartani a labdát, Koltai meg szinte soha nem volt megjátszható. Nagyon látszott rajtuk az NB1-es iram, sajnos. Ég és föld van itt, ha Rudolf, Hajnal, Gera vagy Koman játszik támadó középpályást. Jobban "odaragad" a labda, és felérhetnek a többiek is.


  ne kelljen már a győzelmet megmagyarázni. Főleg, hogy korábban június elején előfordult, hogy játékosok egyszerűen nem akartak válogatottak lenni, akik meg összeálltak, egy nagy torna előtt kaptak egy hetest az arra készülő ellenféltől. Jó, a csehek nem hollandok vagy németek, de hozzállásban meg szervetettségben legalább csapatra emlékeztettünk, tartalékosan nyertünk, ez jó.

  forrás:
  http://forum.nb1.hu/viewtopic.php?id=109317&p=1
   
 5. avatar: magyarfutball.hu
  2012.06.10, 16:05
  A magyar válogatott csütörtök délelőtt útra kelt Prágába, a pénteki, Csehország elleni felkészülési mérkőzés helyszínére. Nem tartott a csapattal Hajnal Tamás, akinek a szerda délutáni edzésen megsérült a combja, és az ultrahang vizsgálaton kiderült, a combhajlító középső harmadában részleges izomrostszakadást szenvedett. A VfB Stuttgart középpályása elhagyta az edzőtábort, és visszautazott Németországba.

  Nem játszhat a prágai mérkőzésen Koman Vladimir sem, aki a hét első felében szenvedett kisebb bokasérülést.
  Ő szinte már teljesen tünetmentes, de elővigyázatosságból a pénteki mérkőzésen még nem kap szerepet, az írek ellen várhatóan már bevethető lesz.

  Egervári Sándor szövetségi kapitány ma 18.30 órakor, a prágai Generali Arenában, a holnapi mérkőzés helyszínén tart edzést a keret tagjainak.

  forrás:
  http://pepsifoci.hu/node/113808
   
 6. avatar: ingersheim
   
 7. avatar: NNS
  2012.06.04, 10:52
  Matt két húzásból
  2012.06.02. 13:32 / Black Lotus

  "A csapatunk előre lépett az elmúlt évben, de ez még kevés volt ahhoz, hogy a hollandokat vagy a svédeket megelőzzük a csoportunkban, és kijussunk a 2012-es kontinenstornára. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne akarnánk gólokat rúgni és győzni Prágában, és a találkozón jó lehetőségünk lesz új játékosok kipróbálására is" - olvastam a mérkőzés napján eSándor eszmefuttatását, mely "futballmagyarról" magyarra fordítva annyit tesz: a három-négy gólos vereség is simán benne van a pakliban. Ez alapján a játék nem, az eredmény viszont meglepő: 2-1-es győzelemmel a zsebükben indulhattak haza titánjaink Prágából. Hawaii, dizsi, napsütés - feltéve, hogy a livescore-on vagy a sportnapilap mai, hozsannázásban nem szűkölködő cikkéből tájékozódtunk és nem a tévé képernyője előtt szenvedtük végig a Csank-éra legszebb napjait idéző, 21 százalékos labdabirtoklást.

  Magyar szempontból kimondottan jól indult a mérkőzés, Dzsudzsák szemfüles megoldásának köszönhető már a hatodik percben mérséklődött a háromgólos vereség veszélye. A folytatásban aztán magukra találtak a csehek és egyre jobban kihasználták, hogy szélsőhátvéd posztra akár az Expresszben is lehetne hirdetést feladni, olyannyira nincs rá emberünk - ennek ellenére az egyenlítést mégsem a szélek használata, hanem a Bede sporttársat idéző játékvezetés hozta meg számukra. A gól után is a vendéglátók maradtak aktívabbak és fölényük a második félidőre egyértelműen nyomasztóvá vált az időnként a Morales-féle Honvéd játékának kilátástalanságát idéző meggypirosak ellenében. Hiába érezhették azonban a hazaiak, hogy egy már-már az egykoron Európa-bajnokságot nyert görög válogatottat idézően bekkelő válogatott ellen küzdenek, támadásaik erőtlennek bizonyultak az áttöréshez, amikor pedig ez mégis sikerült volna, a nagy napot kifogó Bogdán tartotta életben a reményeket. A csattanót ismét Dzsudzsák biztosította, akinek álompasszából Gyurcsó /tovább/ 1/1-ről 2/2-re javította a magyar kapura lövési indexet, egyúttal szolgáltatva a találkozó egyetlen pozitív hozadékát: amíg az elmúlt évtizedekben az utolsó perces gólok szinte mindig minket sújtottak, az utóbbi két évben valamelyest megfordult ez a tendencia (Finnországban, a svédek ellen, majd most is). Ezzel együtt - ahogy Egervári is jelezte - minden játékelemben van mit fejlődni, mert egy törökök vagy románok elleni tétmeccsen aligha valószínű, hogy a tegnapi produktum a 88. percig garantálná a döntetlent.

  Keresztvíz-lehúzás, tömjénezés:

  Bogdán Ádám: Indítsunk rögtön a tömjénezés résszel: Ádám teljes mértékben visszaigazolta az Angliából érkező dicséreteket. Kis híján a tizenegyest is fogta, egyebekben pedig a védése olyan szilárd volt, mint Hemi apó hite a félévenkénti játékoskeret-tisztogatás szükségességében. Tavaly ilyenkor még komoly kérdés volt, hogy mi lesz, ha már Királyt is a nyugdíjasotthonból kell kölcsönkérni, az elmúlt idényben azonban Bogdán és Megyeri is öles léptekkel haladt előre a beérés rögös útján. Ha másra nem, erre biztosan jó volt a mögöttünk hagyott szezon. 8

  Vanczák Vilmos: Az elmúlt években volt idő hozzászokni ahhoz, hogy ha Vilmos császár fenségterülete a pálya valamelyik szélét jelenti, akkor minden, az ellenfél által azon az oldalon indított akció során a gyomrom liftezik, mint a Haladás a bajnoki tabellán. Szerencsére a cseh szélső csak szimplán gyors volt, de technikailag nem túlképzett, így legalább bohócot nem sűrűn csináltak belőle, de ez így is csak 4. Cseréje, Halmosi Péter behozatala sajátos rendszerszintű beismerése annak, hogy a szélsőhátvéd poszton a magyar mezőny annyira lepusztult, mint a felújítás előtt álló egri stadion. (-)

  Korcsmár Zsolt: Nem az eufóriát kiváltó tavalyi formáját hozza ugyan, de megbízhatóan teljesített. Más kérdés, hogy Juhász kiválása után a második félidőben nem tudta kellően összefogni a védelmet - ezt a szerepkört még el kell idővel sajátítania. 5.

  Juhász Roland: Nem játszott rosszul, de a sérülés, illetve a róla (indokolatlanul) befújt tizenegyes miatt aligha valószínű, hogy pályafutás szép emlékei között emlegeti majd a tegnapi meccset. Jobbulást! 5. Cseréje, Mészáros Norbert, bár a 75. percben majdnem gólhoz segítette Pilart, de összességében korrektül látta el a beugró szerepkört. 5

  Laczkó Zsolt: A magyar válogatottban krónikus problémát jelentő balhátvéd poszton ezúttal sem bizonyította, hogy ő a kétséget kizáróan legjobb megoldás - gyakran még a családfájában 500 évre visszamenőleg nem csak cseh felmenőkkel bíró Gebre Selassie is megbolondította. Előre törésekre sem vállalkozott a mérkőzés első perceit kivéve. A második félidőben az ő oldalán valamivel mérséklődött a forgalom, de erősen kérdéses, hogy ez az ő karizmájának vagy az ellenfél tudatos döntésének volt köszönhető. Maradjunk annyiban, hogy 4.

  Varga József: Nem feltétlenül önkéntes jobb oldali száműzetéséből visszakerült eredeti posztjára, védekező középpályásnak, és ki is virult, mint Lázok a Vasas-korszakában az első három-négy bajnoki fordulóra. Az első félidőben kimondottan agilis volt, küzdött, elöl is felbukkant (az első gól előtt vele szemben szabálytalankodtak) - a második félidőre kicsit visszaesett, de így is indokolt a 6.

  Pintér Ádám: Vargánál valamivel kevésbé látványosan, de megbízhatóan tette a dolgát, igaz, a második félidőben már ő sem tudta érdemben nehezíteni a cseh támadásszervezői tevékenységet. Sallangmentes, megbízható munkát végez, kár, hogy az Elekben meglévő előretörések úgy hiányoznak a játékából, mint az ellenfél iránti tisztelet Bajzát Péterből. 5

  Koltai Tamás: Ha abból az irányból vizsgáljuk szerepét, hogy a barátságos mérkőzés ideális terepe a kísérletezésnek, akkor helyes döntés volt a csatasorba állítása - Szakállyal karöltve páratlan hatékonysággal alakították a láthatatlan párost. Nem tudom, hogy ennél többre is képes lenne-e a válogatottban, ha nem, akkor legfeljebb Andorra ellen célszerű próbálgatni, mert komolyabb csapat ellen ez szűkös, mint a Kaposvár anyagi lehetőségei. 4. Cseréje, Gyurcsó Ádám - aki az elmúlt idényben a fizika törvényszerűségeit némiképp a magyarfutball viszonyaira áthangolva bizonyította, hogy a Videoton II és a Videoton I öltözője között nem az egyenes, hanem a Kecskemét a legrövidebb út - jóval agilisebbnek bizonyult, időként támadás vezetésével is próbálkozott, majd a 88. percben üzembiztosan pörkölte be a játékszert a meglepett BL-győztes mellett. 7

  Szakály Péter: a mérkőzés előtt megsérült Hajnal helyére került a gárdába és tökéletesen helyettesítette riválisát - már amennyiben Hajnalnak a címeres mezben gyakran elővezetett, tökéletesen semmitmondó produkciójához hasonlítjuk ténykedését. Győztes meccs után hármast nem illik adni, így marad a 4. Cseréje, Szabics Imre önéletrajzában a "válogatott voltam", illetve a "válogatott csapatkapitánya voltam" rovatot is egy-egy bummedlivel gyarapíthatta. (-)

  Dzsudzsák Balázs: Félretéve a kissé félresikerült oroszországi fejlesztéseket, a meccs előtt lenyomta a reset gombot a memóriájában, így a hatodik percben gond nélküli futtatta le magán a potyaleső alkalmazást - szerencsénkre. Az első félidőben még akadt ígéretes kísérlete (amely a háló helyett Sivok fejét károsította), majd a második félidő sokáig szürkébbnek tűnt, aztán a 88. perc más megvilágításba helyezte ténykedését. Tankönyvi definíció szerint a klasszis az, aki egyetlen villanással képes eldönteni a mérkőzést - a 88. percben Gyurcsó lábára rajzolt labda pedig kimeríti ezt a kategóriát. 8. Cseréje, Debreceni András belülről is megvizsgálhatta a stadion gyepszőnyegének állapotát. (-)

  Szalai Ádám: Magára hagyatva próbálkozott elől, ráadásul kívülről úgy tűnt, hogy Pilar könyöke mélyebb nyomot hagyott a teljesítményén, mint Pintér Pinyő ferencvárosi munkássága néhány játékosa lelkivilágán. 5. Cseréje, Németh Krisztián szűkre szabott időkeretét egy lesre futással próbálta kitölteni. (-)

  http://labdabiztos.blog.hu/2012/06/02/matt_ket_huzasbol
   
 8. avatar: szmarci8
  2012.06.01, 21:27
  na, legalább nyertünk.
   
 9. avatar: magyarfutball.hu
  2012.05.31, 16:50 (szerk.: 2023.05.08, 11:53)
  A magyar válogatott csütörtök délelőtt útra kelt Prágába, a pénteki, Csehország elleni felkészülési mérkőzés helyszínére. Nem tartott a csapattal Hajnal Tamás, akinek a szerda délutáni edzésen megsérült a combja, és az ultrahang vizsgálaton kiderült, a combhajlító középső harmadában részleges izomrostszakadást szenvedett. A VfB Stuttgart középpályása elhagyta az edzőtábort, és visszautazott Németországba.

  Nem játszhat a prágai mérkőzésen Koman Vladimir sem, aki a hét első felében szenvedett kisebb bokasérülést. Ő szinte már teljesen tünetmentes, de elővigyázatosságból a pénteki mérkőzésen még nem kap szerepet, az írek ellen várhatóan már bevethető lesz.

  Egervári Sándor szövetségi kapitány ma 18.30 órakor, a prágai Generali Arenában, a holnapi mérkőzés helyszínén tart edzést a keret tagjainak. A pénteki találkozót az angol Lee Probert vezeti, asszisztensei honfitársai, Stuart Burt és Jake Collins lesznek. A negyedik játékvezető a cseh Libor Kovarik.

  Jegyinformációk

  A június 4-i Magyarország-Írország találkozóra (Puskás-stadion, 20.30) május 15-én, kedden kezdődött meg a jegyek értékesítése. A belépőket a szokásoknak megfelelően az IBUSZ irodáiban, valamint a ibusz.hu internetes oldalon lehet megvásárolni - elhelyezkedéstől függően - 2000, 3000, 4000, 5000 és 7000 ezer forintos áron.

  A mérkőzésen Családi szektort is kialakítunk, minimum három fős családok számára. A család férfi tagjának a jegye 4000 forint, a női családtag jegye ingyenes, a gyerek(ek) belépője 1000 forint/fő. A gyerek és a családi szektor kedvezménye nem összevonható.

  forrás:
  http://www.mlsz.hu/hajnal-tamas-megserult-elhagyta-az-edzotabort
   
 10. avatar: magyarfutball.hu
  2012.05.21, 19:35
  A híradások szerint izomsérülést szenvedett Tomás Rosicky, a cseh válogatott karmestere, a gárda egyik legfontosabb játékosa, így kétségessé vált, a középpályás pályára tud-e lépni az Európa-bajnokságon és a mieink elleni felkészülési mérkőzésen.

  A labdarúgó orvosi vizsgálatokon vesz részt, utána kap majd pontosabb képet a stáb a probléma súlyáról.

  Michal Bilek szövetségi kapitány azonnal reagált a történtekre, meghívta a keretbe a Viktoria Plzen játékosát, Vladimir Daridát.

  – Jelenleg azért nincs ok a pánikra Rosicky állapotát illetően. Viszont ha Tomás a hét vége felé sem lesz még hadra fogható, akkor Daridát viszem ki az Európa-bajnokságra és valaki kimarad az előzetesen megadott névsorból – nyilatkozta a tréner.

  forrás:
  http://pepsifoci.hu/node/113093
   
 11. avatar: magyarfutball.hu
  2012.05.16, 16:39
  Négy olyan játékost jelöltünk a keretbe, aki korábban még nem volt köztünk az A-válogatottban, de az elmúlt hónapokban kiemelkedő teljesítményt nyújtott klubcsapatában - mondta az mlsz.hu-nak Egervári Sándor. - A DVSC két meghatározó játékosának, Mészáros Norbertnek és Szakály Péternek a meghívása, azt gondolom, nem meglepetés, ők már a Bajnokok Ligájában is bizonyították, hogy nemzetközi szinten is megállják a helyüket, és Megyeri Balázs is kiérdemelte a meghívót, hiszen fantasztikusan jó idényt tudhat maga mögött. Gyurcsó Ádám személyében a keret tagja egy olyan fiatalember is, aki nagyon szép jövő előtt áll, és lehetőséget szerettünk volna biztosítani számára, hogy ne csupán a jövő játékosa lehessen, hanem már a jelené is. Képességei alapján komoly karrier előtt áll, meghívását nem nevezném megelőlegezett bizalomnak, idei teljesítményével kiérdemelte a kerettagságot. Beszélni kell a hiányzókról is, Gera Zoltán hosszú sérülése után érhető módon még nem tud csatlakozni hozzánk, Rudolf Gergely és Priskin Tamás pedig egyaránt izomsérüléssel bajlódik, velük megbeszéltük, hogy most még nem számítunk rájuk. Elek Ákos és Lázár Pál sajnos nagyon kevés szerepet kapott klubcsapatában, a formájuk alapján őket ezúttal nem tudtuk meghívni.

  forrás:
  http://www.mlsz.hu/ujoncokat-avathat-a-magyar-valogatott