magyarfutball.hu

Luxemburg - Magyarország 0 : 1 20:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
859. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Luxembourg, Stade Josy Barthel
játékvezető : Árnason Þorvaldur (Izland)
nézőszámok :
 1. mlsz.hu: -
 2. nso.hu: -
 3. pepsifoci.hu: 1.000
 4. Nemzeti Sport: 1.213
 5. nb1.hu: 2.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.11.01, 20:39 (szerk.: 2017.11.01, 20:39)
  kép
  Nemzeti Sport, 2011. június 4.
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2011.06.04, 11:03
  Amit meg tudok tenni, azt megteszem. Átestem a tűzkeresztségen, természetesen mindenki arra készül, hogy folyamatosan válogatott legyen, de tudom, hogy van Király Gábor is. Igyekeztem végig irányítani a védelmet, folyamatosan kapcsolatban voltunk, egy hibától eltekintve elégedett vagyok a teljesítményemmel, hiszen győztünk és nem kaptam gól – mondta a Nemzeti Sportnak a lefújást követően Bogdán Ádám, a magyar válogatott kapusa, aki ezen a meccsen debütált a nemzeti csapatban.

  forrás:
  http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/egervari-sandor-annak-oruljunk-hogy-nyertunk-2080343/
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2011.06.04, 10:12
  "Szerencse, hogy kedden San Marino vár ránk, és nem Svédország, az eredmény ugyanis - a ma látottak alapján - előre borítékolható lenne." --> itt a lényeg, siralmas


  Mi volt ez a sza"? Sanyibá mondjá le big_smile ez a győzelem felér egy vereséggel.Szomorú látni hogy ezek a fiúk nem is akartak oké hogy szabi ,tengerpart stb na de vissza is lehet utasitani a válogatott meghívott.Sikerült kis szerencsével megverni az amatőr szakácsokkal, pékekkel felálló aranylábúakat.GRAT


  Gyenge meccs, gyenge teljesítmény. San Marino ellen is készülhetünk egy ki-ki harcra? yikes

  Juhász is alulteljesített, Dzsudzsák még úgy-ahogy csinált valamit, de igazából nem emelhető ki senki, mert max átlagosat hozott.

  Egervári meg itt mondja, hogy veszélyesek voltak. Mikor hol? A sok lesből melyiket nézte el? A gólt levéve veszélyes kapura menő lövésünk nem is volt a második félidőben, és max 2 volt, ami rémlik, hogy közel volt a kapura.


  Nem tudom mit vártatok egy szezon végén, mindenkinek nyűg volt ez a meccs...


  Még szerencse, hogy csak egy félidőig kellett élveznem a Tököli-showt. Vicces rúgás-emelés, béna sarokpassz, színészkedés, reklamálás köpéssel megspékelve, gyatra mellé lövés, a végén pedig Dzsudzsák leszidása, amiért elmerte kérni a labdát. Vicc. Sanyi bácsi remélem tudja, mit kell rajzolni amikor a teljesítményét értékeli.
  Kezdem érteni, Koman miért nem játszik csapatában. Itthon a média kicsit ferdít. Agyon szolizott arccal, nyávogó hangon nyilatkozgat, közben a pályán meg nulla. Laczkó és Szabics elmehetnének fodrászhoz, ne arra kelljen már figyelniük meccs közben, hogy ne lógjon a szemükbe.
  Szabics gólt lőtt az igaz, de ha azt onnan a 4 éves fiam nem lőné be, egy hétig nem kapna enni. (Tőlem Tököli éhen halna.) Kíváncsi vagyok, mennyi súlyfelesleg van rajta?!
  Bogdán a hazaadásnál visszaadta a labdát az ellenfélnek, kicsit bizonytalan volt. A hazaadásra visszatérve, valaki magyarázza már el ennek a 66-szoros válogatott Juhásznak, hogy haza mindig a kapu mellé adjuk a labdát.
  Lipták hátul elszórt pár labdát, Dzsudzsák állandóan lesen volt-az asszisztens szerint, Németh bűn gyenge, Vanczák volt talán a legjobb, és ez kritika a többieknek. Röviden ennyi.
  Ha egyszer tudjuk, hogy júniusban még tétmeccs vár ránk, akkor miért kell a bajnokságot ilyen hamar befejezni? Miért volt a bajnokság vége felé hétközi forduló is?


  Kapust nem tették próbára.
  Védelem néha gyökeret eresztett, amin átmentek ezek az amatőr játékosok. (Lipták is sokat hibázott) De nagyobb gond nem volt.
  Középpálya jobb oldala 0. Koman nem jobb oldali támadó, hanem középső, irányító! Egervári Úr, ezt is észrevehette volna az elmúlt évek alatt!
  A többiek fásultak voltak, mint ha valami edzés lenne. Igaz, edzőmeccs volt, de minden játékosnak kötelező szívvel, lélekkel játszania!!!
  Tököli tényleg nem való ide. Nb1-ben még elvan a védők közt, de ha már egy Luxemburg ellen se tud gólt lőni, akkor majd a Svédek ellen tudni fog? Németh és Szabics nem rossz, de ők se az igazi. Más is ki kell próbálni! Magam nevében Nikolicot és Gosztonyit tudnám ajánlani. Gosztonyi jobb oldalra oda is férne. Nikolicot meg ki kell próbálni. De mondhatnám Stiebert. Ha már kiemelkedő és fiatal is, őt kötelező lett volna az öreg helyett meghívni! Tőzsér is elférne a középpályára...
  Egervári úr, van mit javítania!


  Az egész meccs legviccesebb jelenete az volt, mikor a himnusznál a játékosok a szívükre tették a kezüket, kivéve Tökölit aki az ellenkező kezével valahol a mája fölé..


  Ez nagyon gyenge volt! Egy ilyen szintű csapat ellen is egy csatárral kezdtünk, nevetséges! Tököli magyar szinten jó csatár, de nemzetközileg nulla, Németh Krisztián azon kívül, hogy játszott a kapitány ifi válogatottjában, minek köszönheti a meghívót? Sovány volt.


  Jah, az pedig, hogy ez "csak" barátságos meccs volt, nem magyarázat.

  Igen, barátságos meccs, de címeres mezben, ráadásul 3 nappal egy tétmeccs előtt, azaz felkészülési meccs. Alázat, hajtás, akarat. Egyiket sem láttam ma.


  ezen a meccsen semmi pozitívumot nem találtam.a mieink még hagyján,de még az ellenfél is egy arrogáns kisjobbágyok gyülekezete volt,fantasztikus jászai-díjas szenvedésekkel,amiket a bede-szintű izlandi sporttárs megkajált rendre.az egervári-fiúk közül pedig egyedül Szabics volt értékelhető,a többiek kalap kakik.Dzsudzsi mehet Mahacskalába,ott majd a ruszki edzők lefaragnak az arcából.Lipták,Tököli,Laczkó meg Elek válasszon valami rendes polgári foglalkozást,nagyobb hasznára lennének a társadalomnak.


  Nem haraxotok, ha megmondom az igazat? Egy luxemburgi másodosztályú csapat ellen kellett játszani, a magyar válogatott a játékosok dublőreit küldte ki. Nekem ilyen Dzsudzsákosra kellett csinálni a frizurámat, meg egy kicsit futnom. Azért jól jött ez a kis dublőri gázsi, de kicsit sokat kellett futnom...


  Szerintem:
  Bogdán Ádám 4
  Vanczák Vilmos 2
  Juhász Roland 2
  Lipták Zoltán 2
  Laczkó Zsolt 3
  Koman Vladimir 2
  Elek Ákos 2
  Vadócz Krisztián 3
  Dzsudzsák Balázs 3
  Hajnal Tamás 3
  Tököli Attila 1
  Szabics Imre 3
  Németh Krisztián 3
  Pintér Ádám 2
  Czvitkovics Péter 2
  Koltai Tamás 1


  Bogdán Ádám 0
  Vanczák Vilmos 5
  Juhász Roland 5
  Lipták Zoltán 4
  Laczkó Zsolt 5
  Koman Vladimir 5
  Elek Ákos 4
  Vadócz Krisztián 5
  Dzsudzsák Balázs 5
  Hajnal Tamás 6
  Tököli Attila 4
  Szabics Imre 6
  Németh Krisztián 5
  Pintér Ádám 0
  Czvitkovics Péter 0
  Koltai Tamás 0


  Nekem nem ez volt a legnagyobb bajom. Szarul játszottak, nem is kérdés. Mind egy szálig. Bogdánt is nyugodtan megtaníthatták volna, hogy ne rúgja ki a labdákat a tribünre.
  Ami nagyobb gond, hogy a Luxemburgi srácok a hetvenedik perctől oktatták a rövid passzos játékot. Ha lenne rendes csatáruk, vagy előbb áll be a kevésbé luxemburginak látszó fekete srác, simán lehozták volna döntetlenre. Három alkalommal tök simán játszotta át Juhászt, amikor meg nem, akkor csak szimplán fizikálisan nyomta el...
  Mi meg ívelgettük előre a labdákat, remek lestaktikát alkalmazó védőik mögé. Hát gyönyörű volt. Nálunk mikor jönnek rá, hogy a relatív alacsony csapatunknak nem fekszik ez a játék. Bár valószínűleg az a baj, hogy a rövid passzos, gyors játékot senki sem tanította meg a srácoknak


  Bogdánon és Némethen kívül mindenkit hazazavarnék. Dzsudzsák is alibizett, legalább 10 olyan helyzet volt, amikor 40 méter üres terület volt előtte, ill. 1 emberre vezethette rá. Ezeket tétmeccsen kegyetlenül megcsinálja, most meg inkább elpasszolta. San Marino ellen követelem, hogy Tököli a padra se üljön!


  Tökölinek voltak bíztató megmozdulásai, ahogy ő helyzetbe tud kerülni, úgy senki más. Türelem és töretlen bizalom kell, hogy sugározódjon iránta, és előbb-utóbb a helyzeteket gólra is váltja.


  Győztünk az a lényeg(és megvan a 3 pont smiley)))
  Meg amúgy sem volt ott Gera, Rudolf, Szalai tehát tartalékosan is győztünk.smiley
  De az tuti, hogy nem lesz sima a keddi meccs.


  Franciaország emberelőnyben csupán 2-0 arányban nyert nemrégiben luxemburg ellen. A fehér oroszok 0-0-át játszottak velük.

  A meccs nézhetetlen fos volt, nemcsak az nb1-es hangulat és kameraállás miatt, de az eredmény véleményem szerint rendben van.

  További pozitívum, hogy Tököli remélhetőleg ezután a produkció után végleg elfelejtődik, és Németh+Szabics kettőssel rohamozunk majd San Marino ellen.


  "Hamarabb kivettük volna a rugót a lábukból."
  szeretem a nyolcvanas évek szlengjét smiley


  Lehet, hogy Tököli nagyon csibészes, de hogy kurvára nem szerethető, az biztos.
  Sanyi bá meg... Nem olvastam mindent vissza, de érthetetlen volt pl. számomra, hogy levitte Komant, amikor nagyon jól látszott, hogy Némethnek milyen forintos zsugákat osztogat. Tényleg nagyon érzi egymást ez a két csávó.


  angyalhentes: Mondjuk Némethen remekül látszott, hogy miért is kéne meccseket játszania folyamatosan.Mert a leshatárról kiugrást nem lehet edzésen begyakorolni.

  forrás:
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=90&na_step=30&t=9018358&na_order=
  http://www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?id=76042&p=1
  http://www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?id=76039&p=1
   
 4. avatar: Golyó
  2011.06.03, 23:34
  A Federer-Djokovics meccs sokkal jobb volt.
   
 5. avatar: Ailton
  2011.06.03, 23:17 (szerk.: 2011.06.04, 11:02)
  Luc Holtz: A vereséggel sosem lehet elégedett az ember, szerencsére azonban időnként jól játszottunk, megnehezítettük a magyar csapat dolgát, közel jártunk ahhoz, hogy döntetlen legyen a vége. Sajnálom, hogy ez mégsem sikerült, de ez a papírforma.
  Sajnos kevés helyzetet alakítottunk ki; ha mezőnyben a mérkőzés több periódusában egyenrangú ellenfelek is voltunk, a kapu előtt sajnos határozatlanoknak bizonyultunk. Sokkal többet vártam támadásban, ezért elégedetlen vagyok. Tudtam jól, hogy erős csapat lesz az ellenfelünk, amelynek több labdarúgója is igen nívós bajnokságban szerepel"


  Egervári Sándor:– Mindenekelőtt a győzelemnek kel a örülni, a három pontnak. Voltak időszakai a mérkőzésnek, ami nem arról szólt, amit szerettünk volna, különösképpen az első félidő második felében. Örülünk a három pontnak, véleményem szerint jól felkészültünk, felpörögtünk ahhoz, hogy Európa-bajnoki selejtezőn, San Marinóban eredményesek tudjunk lenni. Az alapvető probléma az volt, hogy mi is elkezdtünk dulakodni, verekedni, ütközni, ahelyett, hogy lenn a talajon folyamatos labdakéréssel uraltuk volna a játékot. Beleestünk ebbe a hibába, viszont pariba volt az ellenfél. Úgy érzem, a második félidőben is sikerült néhány gólhelyzetet kialakítanunk, és a helyzetek alapján is sikerült legyűrnünk ezt a rendkívül kellemetlen ellenfelet. Nem csak számunkra, hanem a franciáknak, a románoknak, a szlovákoknak is ugyanígy megkeserítették a dolgukat – nyilatkozta Egervári Sándor, aki arra a kérdésre, mi történt volna akkor, ha már az első félidőben eredményes a csapat, így reagált.
  – Hamarabb kivettük volna a rugót a lábukból. Az első félidő második részében kicsit hitehagyottan voltunk a pályán. Örülök mind a két második félidőben játszó támadónknak, nem csak Szabics Imrének, hanem Németh Krisztiánnak is, jól oldották meg a feladatukat, veszélyesek voltak, több mélységi passzt tudtunk eljuttatni a két ék számára, mint egynek. Az első félidőben hajnal Tamás talán kicsit jobban visszalépett a labdákért, mint kellett volna.

  forrás:
  http://www.pepsifoci.hu/node/92584
  http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/egervari-sandor-annak-oruljunk-hogy-nyertunk-2080343/
   
 6. avatar: Ailton
  2011.06.03, 23:11
  Egy kis sajtószemle:
  Szánalmas győzelem Luxemburgban: 0-1 (index.hu)
  Szabics megmentette a blamázstól a fociválogatottat (origo.hu)
  A magyar válogatott egyetlen góllal tudta legyőzni Luxemburgot (hvg.hu)
  Szabics győztes góllal tért vissza a válogatottba (telesport.hu)
  Szabics volt Luxemburg végzete! (sporthirado.hu)
  Szabics lőtte a győztes gólt (blikk.hu)
  Ennyire futotta Luxemburg ellen – nem túl sok (magyarnemzet.hu)
  Gyenge–gyengébb 1-0
  Szabad Föld Kupa-színvonal a luxemburgi barátságos találkozón (nol.hu)
  Tartalékoltunk a San Marino elleni meccsre Luxemburgban (nso.hu)
  Szabics-góllal vertük Luxemburgot (pepsifoci.hu)
  Luxemburg-Magyarország 0-1
  Szabics lett Luxemburg hercege (nb1.hu)
   
 7. avatar: magyarfutball.hu
  2011.05.31, 08:50
  Ma megkezdtük a felkészülést a következő lépésre a magyar válogatott életében. Tudom, a szurkolók egy része úgy véli, hogy ez a lépés könnyű lesz, hiszen nem a futball élvonalából sodort elénk ellenfeleket az élet. Ne felejtse el azonban senki sem, hogy a lebecsült Luxemburg nemrég legyőzte a legutóbbi világbajnokságon szerepelt szlovákokat, de megizzasztotta a románokat és a franciákat is. Pénteken nagyon szívós csapat ellen kell megküzdenünk, ami kimondottan jól jön a San Marino elleni Eb-selejtező előtt. Ráadásul fontos betenni ezt a mérkőzést a programba, mert így a többség számára már hetek óta tartó szabadság idején nem tétmeccsen kell visszazökkenni a játékba.

  Sajnos ez a felkészülési hét sem kezdődött rossz hír nélkül. Gera Zoltán bokája annyira bedagadt, hogy állni és járni is alig tud, de az orvosi teamünk kezelésbe vette, van remény rá, hogy a selejtezőn már pályára léphet. A többi kerettag egészséges, nagyon jó hangulatban telt el az első edzés, amelyről csak Vanczák Vilmos hiányzott, aki vasárnap este még kupadöntőt játszott Svájcban, de ő is csatlakozik hozzánk.

  Akadnak új arcok, Szabics Imre és Németh Krisztián, akik alkalmasak arra a futballra, amilyen szerkezetben mi játszunk. Csütörtök délelőttig Telkiben töltjük az időt, az edzések mellett alaposan elemezzük is az ellenfelet, majd elutazunk a találkozó helyszínére. Több lesz az, mint barátságos találkozó, hiszen júniusban készül el a július végi világbajnoki selejtező-sorsolásra a csapatok rangsorolása, és ha csak hajszálon múlik, hogy mi a harmadik vagy negyedik kalapba kerülünk, akkor sokat számíthat egy luxemburgi győzelem is.

  forrás:
  http://www.mlsz.hu/cikkek/egervari-sandor/2011/05/30/luxemburg-ellen-is-fontos-a-gyozelem
   
 8. avatar: magyarfutball.hu
  2011.05.24, 09:27 (szerk.: 2011.05.24, 09:28)
  Csernyánszki Norbertet a szövetségi kapitány, Egervári Sándor, meghívta a válogatottba!

  Váratlanul érte ez a megkeresés?
  Igen meglepett, hiszen kialakult, hogy kapus poszton kik szerepelnek a válogatottban. Nem tudtam róla, hogy Fülöp Márton megsérült. Az ő helyére kerültem a keretbe.

  Ugyan hivatalosan még nem szerepelt a válogatottban, de kerettag már volt?
  Igen, Bozsik Péter idejében már egyszer bekerültem, de tétmérkőzésen nem szerepeltem, csak felkészülési találkozón. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy ismét meghívtak. Itthon már mindent elértem, amit ellehet, de a válogatottság még hiányzik. Remélem, egyszer majd sikerülni fog.

  Erre most mennyi esélyt lát?
  Király Gáborral és Bogdán Ádámmal leszek együtt. Egyértelmű, hogy ők elsőbbséget élveznek. Az eddigi pályafutásomra az volt a jellemző, hogy a magam erejéből értem el mindent, lépésről lépésre. Majd kiderül, hogy egyszeri alkalomról van szó, vagy esetleg hosszabb távon is számolnak velem.

  Mennyire tekinti ezt az elismerést a klub sikerének is?
  Egyértelmű, hogy a csapat nélkül nem lett volna ilyen sikeres az évem. Bár a kapus poszt, egyéni poszt, de kell hozzá egy jó csapat is. Közösen produkáltuk azt, amit idén elértünk. Minden körülmény adott volt a jó teljesítményhez, mind a csapat, mind az edzők, Heizler János és a vezetőség részéről. Feltettünk mindent egy lapra, éreztük, hogy idén nagyot tudunk alkotni. Nekem ez az ezüstérem a debreceni arannyal ér fel!

  Hogy érzi, lett volna a csapatunkból még olyan játékos, akit a kapitány meghívhatott volna a válogatottba?
  Azt gondolom, ahhoz, hogy valaki akár csak kerettag is lehessen, legalább egy éven keresztül jól kell teljesítenie. Több példát is láthattunk arra, hogy egy-két fiatal néhány meccsen jól játszott, bekerültek, most pedig már sehol nincsenek. Ezek alapján én szerintem tőlünk, a korukat is figyelembe véve Bartha Lászlót és Fiola Attilát említem meg. Mondjuk, Attilának még sokat kell fejlődnie, de nagyon jó alapképességei vannak. László pedig mindent alárendelt annak, hogy a Pakstól kapott új esélyt megragadja, ami sikerült is neki. Ha ő játszott, akkor a támadójátékunk kiszínesedett. De rajtuk kívül is nagyon jó teljesítményt nyújtott még több játékos is.

  forrás:
  Zomborka Zoltán - paksifc.hu
   
 9. avatar: magyarfutball.hu
  2011.05.23, 10:20
  Egervári Sándor szövetségi kapitány egy kényszerű változtatást eszközölt a Luxemburg és a San Marino elleni mérkőzésekre készülő keretben.

  A múlt héten kihirdetett válogatott keret három kapusa közül Fülöp Márton a hétvégén egyéni gyakorlás közben csuklósérülést szenvedett, és hétfőre eldőlt, hogy nem tudja vállalni a játékot a soron következő mérkőzéseken. Egervári Sándor szövetségi kapitány ezért egy cserét eszközölt a keretben, Fülöp helyett Csernyánszki Norbert, a Paksi FC kapusa került az együttesbe.

  - Néhány napot vártunk Fülöp Márton sérülése után, de a csuklósérülése nem javult, az orvosok hosszabb pihenést írtak elő számára. Továbbra is három kapussal szerettünk volna készülni a következő mérkőzésekre, ezért döntöttem úgy, hogy az utóbbi időben remek formát mutató Csernyánszki Norbertet hívom meg a válogatott e heti összetartására - mondta az mlsz.hu-nak a változtatásról Egervári Sándor.

  forrás:
  http://www.mlsz.hu/cikkek/valogatott/2011/05/23/fulop-helyett-csernyanszki-a-keretben
   
 10. avatar: magyarfutball.hu
   
 11. avatar: magyarfutball.hu
   
 12. avatar: magyarfutball.hu
  2011.05.23, 10:03
  Az elmúlt hetekben sokat utaztunk, és nemcsak az itthoni bajnokikat tekintettük meg, hanem a külföldi bajnokságokban szereplő játékosok formájáról is meggyőződhettünk. A válogatott tagjainak jelentős részét megnéztük, illetőleg olyan futballisták formájáról is képet kaptunk, akiknek neve felmerült a keret kialakítása kapcsán. A magunk mögött hagyott időszakban válaszokat kaptunk a kérdéseinkre, és végül ennek alapján állítottuk össze a keretet, figyelembe véve azt is, hogy kik azok, akik jobban illeszthetők a csapatjátékunkba, és hatékonyabban tudnak segíteni a céljaink elérésében

  A legjelentősebb változás érthető módon a támadósorban van, hiszen az elmúlt évben köztünk lévő mindhárom csatár, Szalai Ádám, Rudolf Gergely és Priskin Tamás is sérült, ezért itt kényszerű változtatásokat kellett eszközölnünk. A két rutinos csatár, Szabics Imre és Tököli Attila utóbbi időben nyújtott teljesítménye kapcsán örömmel tapasztaltuk az előrelépést, míg az elmúlt időszakban klubcsapatában többet szereplő Németh Krisztián esetében kiváló lehetőség kínálkozik arra, hogy felzárkózzon a többiekhez a válogatottban.

  A felkészülést május 25-én és 26-án egy kétnapos összatartással, összesen három edzéssel kezdjük el, mivel több játékosunk már befejezte a bajnokságot, és nem szeretném, ha hosszabb szabadságról érkeznének a meccsekre. Ez indokolja a San Marino elleni selejtező előtt megrendezett� luxemburgi összecsapást is, mert nem szeretném, ha szabadságról érkezve a tétmérkőzésen kellemetlen meglepetés érné a csapat tagjait.

  Ezzel az összetartással egy picit kitoljuk a szezont a játékosok számára, ami sajnos a szabadság rovására megy, de örömmel vettem tudomásul, hogy minden labdarúgó jelezte: szívesen jön haza, és egyáltalán nem bánkódik a rövid vakáció miatt.

  Vannak olyan futballisták, akiknek még tart a szezonjuk, mert a klubjuk igényt tart rájuk, ilyen például a Sampdoria is. Éppen ezért nem biztos, hogy mindenkit meg tudunk kapni a jövő heti összetartásra, de az UEFA és FIFA garantált napokon, május 30-tól már teljes kerettel készülünk az előttünk álló feladatokra.

  forrás:
  http://www.mlsz.hu/cikkek/egervari-sandor/2011/05/20/uj-tamadok-a-keretben
   
 13. avatar: magyarfutball.hu
   
 14. avatar: magyarfutball.hu
  2010.12.07, 12:16
  A Magyar Labdarúgó-szövetség sajtófőnöke, Pajor-Gyulai László a Nemzeti Sport Online kérdésére megerősítette azt a luxemburgi sajtóhírt, miszerint a magyar válogatott június 3-án Luxemburggal játszik felkészülési mérkőzést.

  A wort.lu luxemburgi internetes oldal néhány nappal ezelőtt számolt be a hírről, miszerint a magyar labdarúgó-válogatott június 3-án a luxemburgi nemzeti csapat ellen lép pályára. A Nemzeti Sport Online kérdésére az MLSZ sajtófőnöke, Pajor-Gyulai László elmondta, megszületett a szóbeli megállapodás a két szövetség között.

  „Meg tudom erősíteni a hírt. Június harmadikán, néhány nappal a San Marino elleni Eb-selejtezőt megelőzően Luxemburg ellen, idegenben lép pályára a magyar válogatott. A megállapodást még nem írtuk alá, de az már csak formalitás" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Pajor-Gyulai László, aki hozzátette, azt továbbra sem lehet tudni, hogy 2011-ben ki ellen játssza első meccsét a magyar válogatott, még folynak az egyeztetések.

  Luxemburg a FIFA-világranglistán 90 hellyel áll a mieink mögött – a 133. pozíciót foglalja el. Az Eb-selejtezőben a D-csoportban eddig négy mérkőzést játszott Luc Holtz csapata, mérlege: egy döntetlen és három vereség.

  forrás:
  http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/szalaiek-luxemburggal-keszulnek-san-marino-ellen-2055547/