magyarfutball.hu

Szombathelyi Haladás - Ferencvárosi TC 1 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.11, 13:25
    Ezen a meccsen a szokásos, gyalázatos bírói ténykedést láthattuk.
    Csatárainkat megint szanaszét rugdosták, ezt simán elnézte a bíró, lesen megállítottak, mikor nem volt az, stb.
    Heinz kiállítása előtt közvetlenül vagy 3-4 szabálytalanság volt a hali részéről, legalább egy sárgalapos, és szvsz Heinz is max sárgát érdemelt volna.
    Ha tisztességesen fújnak, el sem fajult volna idáig, és a hali max 8 emberrel fejezi be a meccset.
    Undorító volt…a dél-amerikai videoval vetekszik.
    Dini nagy gólt lőtt, BZ beindulása miatt mindenki oda várta a passzt, váratlan megoldás volt, és ráadásul a lehető legjobbkor!

    két dolgot minden tisztelt fikázó figyelmen kívül hagy:

    1. ez a haladás az egész mezőnyt végigverte tavasszal szombathelyen. ld. videoton, konda, stb. minket nem.

    2. ez a “szar” fradi olyan irigyelt helyzetben van, hogy saját kezében van a dobogós helye. kérdezzétek meg nem cserélnének-e velünk kondafalván, egerszegen, győrben, stb…

    mi a fa..t kell folyton szitkozódni, takarodjozni?!

    nincs pénz, alig van épkézláb játékos, néző alig jár ki, mégis egy karnyújtásnyira van a bronz.

    és már csak reménykedni kell, hogy a selejtezőben a máltai, lichtensteini csapatot kapjuk.

    MINDENKI KIFELÉ A PÁPA ELLEN!!!

    Dragóner mind a két meccsen centernek (tehát középcsatárnak) jött be, ami természetesen kényszermegoldás, de arra mindenképp jó, hogy egy pozíciós játékban vagy felívelt labdáknál fejjátékban a hasznát vegyük. És abban a pillanatban, hogy gólt lövünk, mehet vissza védőnek.

    Mellesleg szólva a kiállítás után egyből volt kit visszavonni a középpályára, az egy más kérdés, hogy nem volt rá szükség, mert Andó nem merte tovább vezetni a meccset, de a helyezkedésből látszott, hogy ez következett volna, persze a tévéből gondolom nehezebb az ilyeneket meglátni.

    Bár gondolkodni azért lehetne…

    Ez a mai Fradi lelkileg van összeomolva. Sokan elmondták, hogy Tutto elfelejtett focizni, vagy Csizi is volt már válogatott stb-stb. Heinz-nek sem megy a játék, talán csak Schembri, Morales és Pölő nyújtotta az utolsó 2-3 meccsen azt, amit tudnak, a többiek mélyen tudásuk alatt teljesítenek egész tavasszal.
    Ha meglesz a harmadik hely és ezzel az EL, akkor azt a szurkolóknak nagyon megköszönhetik a srácok. mert legalább 50%-ig a Táboré a bronz.
    Itt van előttünk az utolsó meccs. Döntse el mindenki kinek szurkol, a Fradinak, vagy a Fradi ellen? Aki nekünk és ki tud jönni az igenis jöjjön ki, mert “fújni” kell még egyet a csapaton, hogy meglegyen a bronz!
    Hogy mire jó nekünk az EL? Esetleg jobb játékosokat is tudunk ide csábítani egy nemzetközi indulással, több szponzor érdeklődhet utánunk, vagy aki eleve jön, több pénzt lehet tőlük elkérni. Egyszóval kell a bronz és az EL!!!
    Gyertek szurkolni a Pápa ellen!!!

    az 1-1-es döntetlennel teljesitették a fiúk az alapelvárást, utolsó fordulóban saját kezünkben van a sorsunk a bronzérmet, EL indulást illetően. A játék pocsék volt, mint ahogy tavasszal mindig, vagy pontosabban majdnem mindig. Annak ellenére, hogy nem vagyunk messze csúcsformában egész tavasszal, szerintem otthon biztosan verjük a Pápát. Ők egy szétesett csapat, a dózsás geci Véber utolsó napjait éli kispadukon. 21-én mindenki a Szentélybe a Pápa ellen. Csináljunk poklot, harcoljuk ki az EL-t!! Hajrá Fradi!!!

    A lényeg, hogy minimális célt elértük, megvan az iksz egy borzalmas meccsen egy nagyon kellemetlen ellenféllel szemben.

    A játékunk olyan volt mint egész tavasszal, nyögvenyelős, sajnos nagyon akadozik az összjáték, de az viszont tény, hogy küzdünk és gürcölünk a pontokért.

    A Pápa ellen szerintem se lesz könnyű, pláne, hogy most már Heinzre sem számíthatunk. Ez minden játékos számára az év meccse lesz, hiszen itt valóra válthatják azt, amiért egész évben küzdöttek!

    Egy biztos, ott a helyünk a meccsen, mert nem lesz könnyű menet.

    Hajrá Fradi!!! Kitartás Prukner Úr!!

    Haber valószínű fogta volna a büntetőt. Nem értem miért került megint ki? Sok mindent nem értek, a cseréket, a játékot, az erőtlenséget, a fantáziátlanságot

    Valaki felemlegette Davisont, akinek szűkös volt a repertoárja: de legalább abban az egyben jók voltunk, amit most egyáltalán nem mondhatunk el

    Kevés Prukner, kevés…

    Ritka gyenge meccs volt meg kell hagyni.
    A középpálya hozta a szokásos gyenge, előre játékra képtelen alibi focit.De ezt már megszokhattuk.
    Józsi minden meccsen kilóg a csapatból.Hihetetlenül gyenge.Nem tudom elhinni, hogy a tartalékba nincs egy! játékos, akire ki tudná cserélni az edző!Ezt a teljesítményt amit ő nyújt, BÁRKI képes lenne túlszárnyalni!Bárki!
    Remélem jövőre már nem lesz itt, mert őt tartom a leggyengébb láncszemnek a keretben.
    Rósa gólja nagyon szép volt és viszonylag jól is játszott.
    Reméljük a Pápa ellen már valami csoda folytán jó játékkal rukkol elő a csapat.

    Az történt amit elterveztünk, mert tudtuk, hogy a Haladás védelme nagyon masszív és nem lehet gólt lőni nekik. Ráadásul a hétközi meccs is sokat kivett a játékosokból és ez jól meglátszott ezen a játékra alkalmatlan csúszós pályán. Sajnos a csapat körüli anyagi problémák miatt nem tudunk 1 meccsen két helyzetet kialakítani. Pölö elfáradt a sok futásban ezért hoztam le és mivel télen minden normális bevethető embert kölcsönadtam kevesen vagyunk.

    szégyen, hogy ilyen edzőnk van

    Ranilovic-al nem volt baj. Kinézett egy 11-estsmiley
    Csizmadia elképesztően gyenge. Süt róla a bizonytalanság.
    Tutoric elfelejtett focizni. Intelligens védőből egy favágó lett.
    Balognál maradjunk annyiban, hogy jók a bedobásai…
    Stanic nálam a legnagyobb rejtély. Ötletem sincs miért erőltetjük.
    Morales csupasziv játékos, de rengeteget hibázik. Ő kell a csapatba, mert 3 ember helyett fut.
    Józsi menekül a labda elöl, pedig Dénes gólja előtt látszott, mit jelent, ha bekapcsolodik az összjátékba.
    Rósa valóban a mezőny legjobbja volt. Végre!
    Schembri ment ahogy szokott, de nem jöttek a dolgai.
    Pölötől nem elvárható, hogy minden meccsen veszélyes legyen. Ma nem is volt.

    Az összefoglaló után Puhl nem nyilatkozott Heinz kiállításáról, de az látható volt, hogy az Abdi elleni szabálytalanságot nem intette be a partjelzőn az oldalvonalnál, amikor Heinz nekiment a Haladás védőnek, hogy ez szándékos volt-e egyáltalán nem volt látható. Viszont, sem a partjelző, sem a bíró nem nézett a tizenhatoson belülre, tehát semmit nem láthatott az esetből. Akkor miért adott pirosat?

    sajnos szerintem meg jogos volt a piros.bár amit fodrek is művelt sokszor az is sok volt így ha összeadjuk.heinz pedig tudjuk már hogy könnyen felmegy nála a pumpa.megmaradt az esély,amit hozunk is.utána(vagy már most is)Orosz_prukner kettős törheti a fejét h kik jöhetnének.gyengék vagyunk mostnanában hátul is(szezon előtt meg mindenki köztük én is)hogy ilyen védelem senkinek.csizi tuto rodi drago Bz.és közben most mindegyikre lehetne vmit mondani ami igaz is,és nem feltétlenül jó vélemény.kantáéknál már most próbálkozni kell.ha 3an jönnének úgyis megérné(kanta tischler pátkai)Böde esetleg.heffler.és akkor tímár,gyepes,lázok.lehet nevekkel dobálózni de konkrétat nálunk a Fradiban csak akkor mondanak ha alá is van írva a papír.

    Heinz szerintem kiállíttatta magát.

    Jobb is ez így. Nem lennék meglepődve, ha kedden azt írná az Üllői, hogy Heinz idő előtti kimenőt kapott és hazautazott a beteg feleségéhez Csehországba. Látszott rajta, hogy egyetlen porcikája sem kívánja a játékot, egy olyan helyen meg főleg, ahol hétről hétre legelőkön játszik, három havonta kap félhavi fizetést meg pár új arcot a vezetőségbe, szétesik a Klub.

    Egy EB_t és ilyen csapatokat megjárt játékosnak ez sok. Köszi mindent, Marek, tölts sok időt a családoddal!

    Azt, hogy konkrétan mit csinált Heinz, nem láttam (állítólag még odataposott a földön fekvő játékosba), de azt viszont már láttam, amit biztosan nem mutatott a tévé, hogy a kiállítás után fél méterről beleüvöltött a bíró arcába és kiverte a kezéből a piros lapot, úgyhogy garantált a 3-4 mecces eltiltás.

    Sajnos van benne valami, hogy jelen pillanatban úgy érzi, hogy biztosan nem hosszabbít, és ezért mindegynek gondolta, hogy 1 vagy 4 meccset kap, és ezért engedett meg magának annyi mindent, de ez akkor lesz kellemetlen, ha esetleg mégis változnak a körülmények és rábírjuk a hosszabbításra… Mert ha most kap 4 meccset, egy szavunk nem lehet majd.

    https://ulloi129.wordpress.com/2011/05/15/igy-kezdenek-a-fiuk/comment-page-9/#comments