magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 0 : 3* 17:30 * 69. percben félbeszakadt

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.10.04, 19:40
  Egy dolog, hogy a csapat egy rakás szar. Megint más, amit ezek az elemek műveltek. Az biztos, hogy tetteikkel csak ártanak a csapatnak, használni semmit.

  Ja…ez a “csürhe” tesz meg mindent a csapatért, emiatt a csürhe miatt van még Fradi, és nem azok miatt akik otthonról okoskodnak. Miért azokat savazzák akik hangot adnak az elégedetlenségüknek? Miért nem lehetett a bírságok feléből minőségi játékosokat leigazolni? Ha ez nyitja fel az angolok szemét akkor ez kell, majd átgondolják legközelebb hogy kivel szórakozzanak….Nehogy már akár 1 szurkoló is hibás legyen…Ez a szégyen hogy vannak akik a szar lélektelen játékosok meg a telekspekulánsok helyett a másik szurkolóra köpködnek. Nektek ez tetszik ? Kimentek és ezt a szart nézitek ??? Aztán hazamentek mint a birkák ? Hát inkább 200 csürhetag legyen a stadionban mint ti !!!

  itt tébányán is felmerült hogy új biztonsági szolgálatot alkalmazzanak. akik addig voltak nyeregben megüzenték hogy ha váltanak akkor ezentúl minden hazai meccsen balhé lesz. ugyanez van nálunk is mert mi mertünk váltani. HA meg nem így van és azok akik ezt tették FRADI szurkolók akkor… akkor nem tudom hová süllyedjek szégyenemben.

  Nem így kellett volna reagálni, DE KIESŐ HELYEN VAGYUNK!!! TUDJÁTOK MIT JELENT AZ, HOGY A FERENCVÁROS KIESŐ HELYEN VAN?

  Nem hiába hívják a pályát szentélynek, a Fradi is ugyanúgy szent. Semmi jelét nem mutatták az angolok annak tegnap, hogy bármit is tennének a csapatért. Leváltották Davisont, mert félt a feleségével együt… Majd jön még 3 béna légiós. HURRÁ!!! Lehet örülni! Ha nem rúgják ki a biztonságiakat év elején, ez a balhé sem jöhetett volna létre. Köszönjük Terry Robinson és a többiek!!! További felelősségteljes munkát kívánok!

  Igen én is láttam, Robinson dobált be és ő mászott a kerítésre is. Sőt a harmadik d.győri gól előtt nagyon rosszul helyezkedett. Na és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy mit csinált a mohácsi vész idején…

  a székház előtt semmi nincs,szétfújták a népet a sünök.

  A szezon leggyengébb “produkcióját” nyújtotta ma a csapat. Tiszta görcs az egésaz társaság,nem hiszem,hogy a köv.fordulóban eredményt tudunk elérni.
  Idén amúgy sem kell már meccsre menni,sőt,talán tavasszal sem kell egy darabig a stadionba kilátogatni… Az a csürhe,aki a balhét csinálta lehet,hogy most tönkretette a klubot. Nem hiszem,hogy amig ilyen görények bemehetnek a stadionba akár egy normális játékost is igazolhatunk,mert éppeszű ember nem akar ilyen környezetben focizni. Nem tudom mi lesz,de az biztos,hogy gyenge a csapat,erősíteni kell(ene),de erre lehet,hoyg nem lesz lehetőség,köszönhetően annak a csürhének,akik ma is balhét csináltak. Baj van,össze kéne fogni,de erre nem látok esélyt.

  A csapatról meg annyit hogy Dragóner eddig az egyik kedvencem volt de amit ma a Balajtival vsinált az undorító szemmét dolog volt és remélem eltiltják örökre. A többiek meg egy nagy rakás szar nem csapat. Vagy hozunk normális embereket vagy inkább mennyünk vissza az nb 2-be ott legalább van sikerélményünk mert itt nem sok van.

  Mondjuk az tény, hogy a Tábor megoldotta kulturáltan a dolgot, a 16-osban lévők viszont…
  Csak mindig azt mondom, hogy ok, okozat!

  Aczél Zoltán (a DVTK vezetőedzője):
  – Ameddig a mérkőzés tartott, addig mind taktikailag, mind a helyzetek számát tekintve a Ferencváros fölé nőttünk. Örülök, hogy fel mertük vállalni a játékot, azzal együtt, hogy kétségtelenül voltak azért nehezebb időszakok is. Mertünk futballozni, Fradi úgy rúgott gólt 0-3 után, hogy igazából helyzete sem volt, amúgy ez egy tipikus olyan gól volt, amelyet ránk jellemző. Meleg lett volna az utolsó huszonkét perc, sajnálom, hogy így ért véget a meccs. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb rend lesz majd a Fradinál is, mert a Ferencvárosnak nemcsak az NB I-ben, hanem a topcsapatok között van a helye. Ez nem udvariasság, ezt így gondolom.

  Craig Short (az FTC vezetőedzője):
  – Soha nem fogom elfelejteni edzői karrierem első mérkőzését. Két egyéni hiba nagyon nehéz helyzetbe hozta a csapatot. Hangsúlyozni szeretném, hogy a játékosaim nyilvánvaló önbizalom hiányban szenvednek, ez már az első félidőre is rányomta a bélyegét. Nem véletlen, hogy mondjuk egy Real Madridnál olyanok játszanak, akik bírják az ilyen lelki terhet. Fiatal játékosaimnak ez nagyon nagy próbatétel lesz, hogy ezen túl tudjanak lendülni, Tóth Bencén például látszott, hogy félelem nélkül játszott. Most nem tudok nagyobb léptékben gondolkodni, csak a következő meccsre figyelek.

  érdekes, hogy a Hertha elleni mecssnél is a Hooligánok csinálták a balhét, már akkor el lehetett volna őket kapni, na de ez senki érdeke nem volt, most jól meg lehetett őket szervezni
  tényleg a Bközép előtt le a kalappal (már aki nem ment át a Hooligánokhoz) ki kell vonulni szégyen szöveggel a szájukon
  egyébként kösz annak a sok idiótának aki elrontotta Bence játékát, végre berakták, végre ment neki, amikor labdát kapott (mert sajna az első félidőben Lowton, Kulcsár és Rósa hüleségeit kellett néznem)
  köszi bunkók, hogy Kistulokinak ilyen ászt adtatok, annyi az eszetek, mint egy döglött hintalónak, de lehet, hogy Ő fizetett titeket????

  Ami tegnap történt az a magyar labdarúgás és a magyar haza szégyene. Szívem szerint körbezártam volna tegnap a 16-ost, és összsen 5 ezer évre büntettem volna őket. Az állatok…
  Mi játékost, edzőt, szponzort várunk. Ki lesz az a barom, aki ezek után a Fradi hallattán idejön…
  Ha nem tiltjuk ki a férgeket a stadionból, akkor örökre végünk. És ez nem jelenti azt, hogy az angolok mellé állok. Nekik helyre kell hozni, amit elrontottak, de a mi csürhénk, akkor is börtönbe való!

  Tudod, van akinek a Fradi nem a befektetőket, a szponzorokat meg a Nike kollekciót jelenti.

  Tudod, volt olyan időszak is, nem is olyan régen, mikor jópár ember ki volt tiltva a stadionból. Én nem vettem észre, hogy özönlöttek volna a családok. Ne a Népszabadság adja az érveiteket, akkor se, ha a “tájékozottság magabiztossá tesz”, vagy mi.

  Érdekes dolog, hogy a nyáron csődben lévő Diósgyőr tudott úgy erősíteni, hogy az új játékosai révén lemosnak minket a pályáról, nálunk meg a nagy anyagi jólétben csak ígéretek vannak. Terry jön, hogy a büntetések miatt nincs pénz igazolásokra, az eddigi büntetések összege még a Bori kölcsönbevételét sem érik el.

  Két dolgot nem értek?
  1. A rendőrség miért nem üritette ki a szektort, és akkor a meccs rendben befejeződhetett volna!
  2. A nagy ikonjaink (Lipcsei, Dragóner) miért nem mentek oda csititani a tömeget? Meg sem próbálták!

  Nem mondom, hogy helyeslem a tegnap történteket, sőt. Jobb kommunikációval az egész megelőzhető lett volna. Terry pénteki kirohanása olaj volt a tűzre, mintha éppen ez lett volna a cél:(

  Ez volt a cél, tudja ezt mindenki szerintem, sőt 2-0 után már érezhető volt, hogy még egy gól és annyi.

  Először is hadd kérjek elnézést a Diósgyőriektől.De csak a játékosoktól.Mert a nézőik hergeltek minket.Ez azonban nem megoldás.Fradi szurkolóként gyakran megfordulok a magban,de ami most történt az kritikán aluli.Az a helyzet hogy el kell érni azt,hogy a törvényhozás tényleg segítsen a kluboknak ezeket a férgeket eltávolítani.Mert ezek férgek.Én bízom benne hogy a fiammal is fogok állni a K szektorban és majd mesélek neki egy-két gyönyörű kupaszereplést,izgalmas bajnokságnyerést.De amíg ezek a férgek itt vannak örüljünk ha megmarad a klub. Az angolok angolosan belátják tévedésüket.Alábecsülték az NB1-et.Sztem megérdemelnek egy esélyt,hogy ezen javítsanak.Most nem lehet keretet cserélni,igazolni. Télen majd igen.Adjuk meg nekik az esélyt,hogy addig kitartunk mellettük, és SZURKOLUNK! Ha elüldözzük őket végünk!

  https://ulloi129.wordpress.com/2009/10/31/elo-a-diosgyor-meccsrol/comment-page-4/#comments