magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Videoton FC 2 : 2 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.09.17, 15:04
  Az utolsó 25 perc jó volt,így kellene hajtani az első percektől kezdve.

  ezt sem nagyon értem,mi folyik itt?a birok sorba ellenünk fújnak ,sok apró bakik és az edző nem foglalkozik velük.csak ül és azért látni ,hogy közben azért megeszi a méreg.2-2 nél mikor Wolf kifutott hozzá lehetett látni egy kicsit felszabadult.én mondjuk sajnálom mert látni rajta,hogy nem tudja milyen közegbe került és a nagy fejek is átverték és azért miattuk ő kap minden kritikát és neki kell elviselni a szurkolói haragot is.de ha a havas csapatát legyőzi remélem a tábor a vállán fogja vinni.talán ő is megnyugszik.

  Nem volt rossz meccs. Hajtottunk, nem adtuk fel, de jelenleg nincs klasszikus támadó középpályásunk. Nem akarok vitát szítani, de ha nem lett volna a sokak által becsmérelt, lenézett B-Közép, akkor a mai meccs nem lett volna döntetlen se… Kegyetlen jól szóltunk! Hajrá Fradi, Hajrá ULTRÁK!

  ami furcsa volt: bobby megcserélte a peti meg a Morrissont. ezt ki érti? bár morrisson küzdését és zakatolását egy rossz szó nem érheti, de hát ő egy védekező kp- szerintem az egyik legjobb az országban.
  a másik: mamicsot előbb kellett volna behozni, vagy vele kezdeni. ha megnézitek akkor fordult nagyot a játék képe, amikor bejött. lehet, hogy nem csinált semmi különöset, de jobban megosztották pistával a védőket, merthogy minimum koeman óta tudjuk, hogy egy csatár az nem csatár!
  ja és bede. nekem úgy tűnt, hogy mezőnyben is rengeteg apró foultot fújt ellenünk, viszont nekünk keveset. a végéről meg ne is beszéljünk!

  egyébként szerintem a tábor Dragóner ügyben példamutatóan viselkedett, nem került sor attrocitásra, mégis jött a szurkolók részéről egy nagyon erős vélemény nyilvánítás! és ezek igenis számítanak, sokkal inkább, mint ha csak minden meccs után fejcsóválva hazasétálnánk…

  amúgyis van egy olyan érzésem, hogy rövidebb-hosszabb időn belül saját lábra kell majd állnunk, és nem egészen úgy, ahogy az idillisztikus maccabe tervekben fel volt vázolva…
  persze inkább legyen úgy, hogy mögöttünk van egy elkötelezett tulaj, de ha nem, hát nem, a világ akkor sem fog megállni!

  sorozatban rossz döntéseket hoznak a fiuk.mire gondolok?mikor öten vagyunk elöl kapura rúgjuk még 30méteről is,ahelyett ,hogy játszanánk,ha viszont a Ferency egyedül van 5 védővel akkor neki akarjuk tenni a lasztit.semmi variáció nincs sem a szögletre se a szabadrúgásra ezért nem is tudjuk meglepni az ellenfelet.Joaguin is sokszor elviszi a szélen a labdát de még véletlenül sem csinálna egy cselt,hanem egyből beadja ha várja valaki ha nem.

  azt hittem a szezon elejen h a kozeppalyank erosege lesz a sikerunk kulcsa.de katasztrofalis. Asht+Petit nem birja a vedelmunk,tamadasba szinten nulla. Rosa is rengeteget alibizik, talan kozepen jobb lenne. Adnannak gyorsan fel kell noni a feladathoz, mert lilakat verni kell.

  Én osztályoznék.
  Haber 6
  Joaquin 6
  Wolfe 8
  Balog 6
  Alcantara 5
  Ashmore 3
  Lipcsei 5
  Morrison 7
  Rósa 5
  Abdi 7
  Ferenczi 6

  a kapus jó ,hátvédsor gyatra ,középpályán kevés a futó ember ,csatársorunk meg vagy nincs vagy nem lépnek a labdáért egy lépést sem.ezért nem is megjátszhatók.de a mai meccs az végre javulást mutat,csak szerintem Bobby az ujpest ellen megint megkever mindent.Dragót vissza a csapatnak és a csapatba!

  ebben a 2:2- ben vastagon benne van a magyarosan “végére leengedek” Vidi is.
  A védelmünk katasztrófa, középpálya impotens, támadóink meg nincsenek.
  Bede meg…no comment…
  csak azt tudmám, hogy miért nem nyomja végig a csapat az egész meccset úgy mint most az utolsó 20 percet??????

  Engem csak az zavar és nem is nagyon tudom megemészteni,hogy az ellenfelek mindigis rettegve léptek be a Szentélybe.Manapság meg,ha egy ilyen Vidi-féle csapat ellen nagynehezen kiegyenlítünk a saját pályánkon-még nekünk kell örülni.Sőt,boldogok lehetünk,mert ki is kaphattunk volna.És a Paks is pontot hozott el innen.

  tartok tőle hogy ez a kibrusztolt 1 pont megmenti a nagy “mestert”…ha zakózunk talán magától lemondott volna ,bár így sem tartom elképzelhetetlennek ,hiszen egyszer azt nyilatkozta hogy ha a nép akarata az hogy ő menjen akkor menni fog ,nos ennél egyértelműbb célzást a szurkolóktól nem kaphatott volna arra hogy menjen,6000-en kiabálták neki hogy GO HOME !!!

  Van tanulsága a mai meccsnek, felsorolok párat:
  1. Ashmore nem kell a csapatba!!!
  2. Lipcsei lassú, de a beadásai jók!
  3. Pár ember lassan helyre kerül: Abdi, Mamics, Wolfe, Joaqiun, Alcantara egyre jobbak. Lehet rájuk számítani.
  4. Rósa helye nincs meg a csapatban!!!
  Többet ne tegyük szélre, az nem az Ő posztja.
  5. Van két kapusunk, bár Haber a mai meccset túlizgulta. A végén majdnem kaptunk egy gólt róla, de nem lesz vele gond.
  6. A középpályával valamit csinálni KELL! Ott nem tudjuk a labdát megtartani, a párharcokat megnyerni.

  A jelenlegi tudásunkhoz képest ez egy szép eredmény.A mindenkori Fradihoz képest pedig méltatlan,de ezt most hagyjuk.Ma legalább volt tartásunk,ez is dicséretes.Pista megtalálta magát újra,Wolfe nagyszerű volt,Abdi,meg Morrison is jól játszott.Lipcsei szögletei életmentőek voltak.A többiek is kiköpték a belüket,ez ma ennyire volt elég.Amúgy se taktikánk,se csapatunk,se edzőnk,se elképzelésünk nem volt.Egyszerűen a közönség annyira belelkesítette a fiúkat,hogy ennek egyenlítés lett a vége.Legalább ezúttal nem kaptunk ki.

  Remélem ez volt az utolsó egycsatáros meccsünk!Nem igaz hogy nem látja hogy csak így lehet!Gratula a fiúknak,mert képességek terén ez a csapat önmagát múlta felül.Sajnos Bobby hozta a szokásost,de legalább nem az utolsó 5 perrcre váltott játékrendszert.

  Davison nem hajlandó nyilatkozni? Hmm. Még Ő van felháborodva, hogy szurkálják a vereségek/csalódások miatt. Már nem azért, de van miért… Persze a játékoskeretünk is egy nulla, de az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy nincs edzőnk…

  HAJRÁ FRADI!

  Szerintem Peti volt a csapat esze. Akkor is ügyesen megjátszotta a labdát, amikor más csak a reménytelen felívelést választotta volna. Szerintem erőnlétilegis rendben van – ahhoz képest, amit várhatunk tőle – azért mióta visszatért a csapatban, valamivel jobbak vagyunk, mint az első 4 fordulóban. A pontrúgásai továbbra is nagyon jók. Lehetne többet játékban, de szerintem pont az a játékos, aki ebbe az ütköző-rohanós, de nem elég kreatív és játékintelligens csapatba kell. Ashmore-t viszont nyugodtan ki lehetne hagyni, nem sokat vesztenénk. Sajnos James az nb1-hez kevés, ez az elmúlt 9 meccsen elég egyértelműen kiderült.

  Én is néztem a második gólt. Először Loaqiun hagyta egyedül a fehérvárit, a kipattanónál, meg Wolfe (de lehet Morrison) nem kapcsolt időben.
  Petit meg ne bántsa senki!
  Tényleg kevés már, a szíve viszi előre. Úgy érzem, ezt Ő is tudja, és ha veszünk 3-4 JÓ középpályást, azonnal azt mondja majd, hogy köszönök mindent Ferencváros!

  Most értem haza a meccsről. A kapu mögötti részről így láttam:
  Az első félidőt felejtsük el, arra kár szót vesztegetni. Nekem úgy tűnt, hogy szinte nem léptünk át a másik térfélre. Persze tudom, hogy ez előfordult, de a Vidi játékában benne volt a gól. A hangulat nem volt valami jó. Tény, a kapu mögötti szektorok állandóan énekeltek, de ez nem ragadt át.
  A második félidőben a 2. gólig próbáltunk támadni, de érezni lehetett, hogy nem tudunk gólt lőni, így a futball íratlan szabályai szerint kapunk egyet. Sajnos ez bejött. Szerencsére gyorsan sikerült szépíteni, a közönségünk is eszement buzdításba kezdet, olyanba, amit én a meccs kezdéstől mindenkitől elvárok (tudom, amilyen a csapat játéka, olyan a szurkolás). Megköszönhetjük, hogy Alves kihagyta a meccslabdát, de az utolsó hús perc miatt megérdemeltük a döntetlent.
  Nagyon jó volt Morrison, hihetetlen, hogy mennyi akciót állított és a pálya minden résén feltűnt. Rajta kívül Pista, Wolf, Haber (köszönjük, hogy a utolsó pillanatban nem fúlt 11-t Bede), Abdi. A második félidőre már nem kellett volna Ashmore-t a pályára küldeni. A srácot pihentetni kell, ez nyilvánvaló.
  0-1-nél már a döntetlennel is kiegyetem volna, nemhogy 0-2-nél. Legalább nem rossz szájízzel megyek a Barbie Stadionba.
  Lehet, hogy lepontoztok, de leírom. A 2. gól után történt: a 7Side-sok odamentek a kispad mögé és szóban osztották Bobbyt. Teljesen egyetértek velük, de ne a meccs közben ordítsátok a fülébe. Csatlakozzatok a közönség nagy részéhez, kiabáljátok velük, hogy menjen vagy várjátok meg meccs után!
  Bocs, hogy ilyen hosszú lett!

  https://ulloi129.wordpress.com/2009/09/25/elo-kozvetites-a-videoton-elleni-meccsrol/
   
 2. avatar: Coimbra
  2014.11.23, 10:45
  Számomra ez volt az utolsó olyan meccs, amikor kártya nélkül lehetett menni. Ezután már csak egy ilyen volt, október végén a Diósgyőr elleni, de azt ki kellett hagynom. Sokaknak tetszett a szurkolói kártyás időszak szurkolása is, nekik üzenem, hogy amikor a K-ban a GM, az L-ben az SS volt, az volt az igazi szurkolás. Az L utána javarészt csoporton kívüliekből töltődött fel, így ők nem voltak olyan hangosak, a 2013-as derbin is alig volt szurkolás az L-ben, hiába a szép videók.
  0:2-ről egyenlítettünk, megőrült a B-közép. A hosszabbításban Lipcseinek lett volna egy szöglete, aztán Bede mégsem engedte, és lefújta a meccset. Pedig akkor olyan szurkolás volt, amit sose felejtek el. 1-1.5 évvel később találkoztam Bedével egy kelenföldi élelmiszerboltban, akkor már "nyugdíjasként" ásványvizet vett, de nem szóltam hozzá. De ez már mellékes. Szóval ekkora még olyan igazi ereje volt a szurkolásnak, amit az SS megszűnése óta nem érzek, hiába volt sokszor pokoli hangulat. De már ez a pokoli hangulat is a múlt.