magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Paksi FC 1 : 1 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.07.03, 14:03
  Bobby azt kapta amit érdemel,legyünk öszinték ha egy ilyen fos magyar edzönk lenne már tüntetnénk ellene a székház elött.Nem a gyerekünk ,hogy kötelező szeretni a súlyos hibáival eggyütt!Az angoloknak meg üzenem hogy ez nem az atlétika szakosztály ide nem elegek csak a futóbolondok.

  Sajnos középcsapat leszünk, ez a teljesítmény hazai környezetben is kevés, idegenben meg nem is beszélve, hisz’ mindenki ránk feni a fogát. Itt a nagy kérdés, hogy olyan emberek, mint a Pista, egyszerűen elfelejtettek focizni? Látszott, hogy nem mertek felvállalni semmit egyénileg, gyorsan szabadulni akartak a labdától – Mindezt otthon – erre végképp nem vevő a közönség. Valakinek el kellene magyarázni végre, hogy mit jelent Fradistának lenni, és igen is szokni kell a közeget, és fel kell a dolgokhoz nőni!

  Elfogadom, hogy szokni kell az első osztályt,
  de ha így játszunk, a szurkolok, le fognak szokni a meccsre járásról.
  Nem hiszem, hogy elfelejtettek focizni. Tavasszal már a középpályán letámadtunk, nem csak 1 ember.
  A csatárokra jobban ráálltak a védők. Támadásban segítették egymás, csatársor, középpálya.
  Többet futottunk. Ezeket a dolgokat nem az „NB. 1-es” Nyíregyháza és Paks akadályozta meg

  Én örök optimista hírében állok (Fradival kapcsolatban főleg), de itt az első 5 helyet elfelejthetjük….Középmezőny lesz ebből, ha itt sürgősen nem csinálunk valamit. Tetszik-nem tetszik, de szvsz – nem csak a mai meccs alapján- Pölöskeyt, HOLCZERT!!!, Palit (mint kezdő) el kellene felejteni sürgősen. Nb2-ben ezek a srácok lehet, hogy királyok voltak, de pl mind a 2 csatárunkat a fél lábbal a nyugdíjasotthonban lévő Éger megette könnyű desszertnek. Pista is sajnos eddig harmatgyenge….de ennek ellenére is bízok a csapatban, mert küzdeni kell CSAK FERENCVÁROS!!!!!!!

  Ajánlom figyelmetekbe Davisson eddigi edzői állomásait. Nem lesz hosszú,mert sehol nem volt edző .
  “Az hosszú távon nem megy,hogy a fradi legveszélyesebb támadó figurája,hogy BZ nagyot dob”Nyilasi Tibor
  És akor most nem Lipcseizek.
  Hajrá Fradi!

  Holczerrel ma semmi baj nem volt!
  Csak volt egy két aláfutása, volt egy majdnem luftja, és amitől egyszerűen rosszul vagyok egy-két olyan öklözése, amit simán megfogna egy normális kapus! És folyamatosan bizonytalan!

  a kapussal MA semmi probléma nem volt, ha megnyugtat sztem azt Buffon is nyelte volna, szokott ő is ilyeneket kepni, abban viszont teljesen egyetértek veled, h Ash ma IS nagyon gyenge volt, helytte megnéztem volna Adnaant, vagy Bencét, de ezen már nem tudunk változtatni:S:S:(

  Én úgy érzem, hogy a mai meccs is ASHMORE-on ment el. A védelemmel vannak bajok.Pl. (Balog lassú.) A csatárokkal is vannak gondok, (nem lőnek gólt.) De valójában a középpályával van az igazi baj. NINCSENEK SZÉLSŐINK, és MA NEM VOLT IRÁNYITÓNK SEM!!!!!

  Néha azt néztem, hogy Morisson labdát szerzett,aztán előre indult, mert nem volt kinek passzolni. Ashmore rendszeresen hátrébb kolbászolt. Miért? Nem volt szerzevő játékosunk. Igy nem is fognak eljutni a csatárokhoz a labdák!

  Szóval S.O.S. KELL EGY KAPUS AZ ÓVODÁS HELYETT!!!! És kell egy szervező középpályás, és két szélső!

  pont a két jamaikai játékos volt talán a két legjobb, ők hibáztak a legkevesebbet. És igen, a többiekre nézve szégyen, hogy ők játszottak, de egyáltalán nem voltak rosszak. Ez a volt egy-két jó meccsük duma is szörnyű. Tudod, az ember nem felejt el egyik napról a másikra focizni, ha volt egy-két jó meccse, akkor az azt jelenti, hogy több is volt.

  Vass pedig egy ígéretes fiatal, akinek a Fradi nagycsapatának a KÖZELÉBE SEM szabad kerülnie, annyira gyenge felépítésű és nem is labdabiztos. Értékelendő a küzdenitudása és talán pár év múlva használható játékos lesz, de azért ne keverjük az nb1-et a ligakupával.

  Leírom én is akkor a véleményem:
  Holczer – bizonytalan,fél,nincs önbizalma, mentségére legyen hogy a pálya egy túró!Ilyen göröngyös pálya kevés van az nb1-ben.
  Kulcsár – jó BALSZÉLSŐ! nem hátvéd
  Dragó – vele nincs gond
  BZ – lassú és sok a 11-es gyanús szerelése
  Ash – nincs formában abszolúte
  Morrison – jó labdaszerző, de lassítja nagyon a játékunkat
  Rósa – fizikálisan még nincs a topon
  Wedge – vele sincs gond
  Pista – minha nem is ő lenne.Ziccereket hibázik, ma is volt egy olyan fejese amit tavaly még befejelt volna itt meg a kapus kezébe
  Shaw – sajna ő már lassú

  Nem értem Adnan miért nem játszott?Benne van talán egyedül kreativitás.Igor jó formában van miért nem játszik?Mamics miért nem lett becserélve?
  Szóval van hibája Bobbynak bőven, de akkor se érdemelte meg azt a beszólást.

  Hol van a qrva jó erőnlét? A 2. félidő közepére elfáradt a csapat. Azt tudtuk, hogy nem tudnak focizni, de arról volt szó, hogy átrohanunk mindenkin!

  Holczer nálam nem védene ez 100.Mostmár a sokadik meccse, ahol egyzserűen ami kapura megy veszélyes(mondjuk a gól nem az övé volt.)A védelmet annyiból tudom dícsérni, hogy nem kaptnk ki, de szerintem Kulcsár NEM HÁTVÉD!!Ez egy nagyon nagy hiba…Középpálya Morisson Ashmore OK, Wedge csak futkározik, de egy jobb futónak legalább illene 1x 2x beadni egy meccsen.Rósa szerintem nincs megfelelő állapotban tehát nem értem mit keresett a kezdőben…Ahmed legalább próbálkozott eddigi meccsein, most szinte kapuralövésünk nem volt.Pista megjátszhatatlan és ha meg is játszák akkor leszerelik, Shawra(a legjobban ez zavart Kulcsáron kívül)ne ívelgessünk már fel labdákat…Akkor kezdjen Mamic aki legalább magas.Komolyan mondom ez az utolsó 2 meccs taktikalag egy nagy 0.
  Augusztus 31 ig bizony kéne egy csatár…Mert nem ártana goltlőni…

  Na, hazaértem.
  Valaki elárulhatná nekem, hogy mi a taktikánk?!
  Mert ez az ívelgetős szar, ráadásul az is pontatlanul…
  Ashmore is a gólon kívül eszméletlen, hogy mennyire pontatlan. :-(
  Miért nem lehet őt soha lecserélni?
  Holczer pedig…
  Ki tudja hányadik alkalommal játszotta el ismét a visszapasszolt labdánál ezt a bohózatot…
  Ráadásul a gól is…
  Ki állította fel a sorfalat?
  Nagyanyám, vagy ő?
  Még jó, hogy minőségi kapusaink vannak.
  A páncélmellényről is szépen kipattant méterekre róla egy gyenge lövés szerűség…
  Istenem, nem volt nagy élmény ezt a szenvedést látni.
  A nagy gondom pedig leginkább az, hogy ez a tavalyi első osztályú bajnokság 11. helyezettje volt. :-(

  Bobby, az ívelgetésen kívül illene legalább egy-egy újabb taktikai elemet látni időnként, mert ez a ló…r bizony még ebben a “profi” nb1-ben is karcsú!

  Azért jó sokan nagyon lehúzzák a csapatot, pedig nem biztos, hogy igazuk van.
  A baj az megvan, csak szerintem kicsit másképp.
  Ugyanis, szerintem nem olyan rosszak a játékosaink mint azt a tegnap is láttuk, focizni is tudnak, csak kellene egy normális taktika nekik. Ugyanis támadó középpálya nélkül marha nehéz játszani!!!
  Ki volt támadó középpályás a tagnap nálunk??? Mert Ashmore csak a mi félpályánkon irányított! amint átléptük a felezővonalat, már 0 volt középpálya. Sőt át sem léptük, hanem felíveltünk.
  Beadások: ha valaki beadott szélről (nem gyakran fordult elő), akkor mit láttunk, a két csatárunk (csak Pista tud fejelni) max bent volt a 16-oson belül, a többiek a közelében sem??? Így nem lehet gólt rúgni!!! Ashmore miért mindig szélről indul, ha neki a támadás szervezése a feladata???
  És amiért baj van:
  játszuk ezt a felívelgetős focit, ami sehová nem visz, viszont ez az angol stílus. És a makacs angolok erről nagyon nehezen fognak lemondani!!!
  Végül egy kezdőcsapat:
  Holczer
  Alcantara, BZ, Dragó, Joaquin
  Kulcsár, Morrison, Wedge
  Adnan
  Rósa
  Ferenczi
  Azaz hátul négy hátvéd vonalban, de a támadásoknál a két szélső fellép kp-ra.
  Középen Morrisonnak CSAK védekező feladata van! Védekezésnél a fent leírt módon, támadásoknál futás előre!
  Adnan TÁMADÓ SZEREPKÖRBEN! Rósa kicsit visszvonva a hátvédsor előtt játszik.
  Felívelgetés NINCS!!! A labdát visszük és játszunk vele. Cselezünk!!!!

  Én már nyáron leírtam,hogy ez így karcsú lesz,erre néhányan próbáltak nyugtatni,hogy jó lesz ez,mondom biztos én vagyok pesszimista,de kezdek rájönni,hogy igazam volt.Nekem már az furcsa volt,hogy aki idejött próbajátékra,azok közül mindenki szerződést kapott,mondom ezeknek van már jó szemük,hát egy szemüveg azért kellene.
  A csapatról:
  Holczer:gyenge,nem is értem tegnap mit hitt hova rúgja Lisztes a labdát.
  BZ:vannak hatalmas mentései,sokszor szerencséje is van,de hiba lehetősége is benne van a játékban.A bedobásai egy forintot nem érnek.
  Dragi:ugyanaz mint BZ,viszont legalább kapura veszélyes.
  Kulcsár:nagyon jó,a legkellemesebb meglepi.
  Wedge:Mint egy vonat,csak focizni kellene megtanulni
  Raszták:mind a kettő alapember nálam,szerintem ha Jim nem játszik kapunk megint egy hármast.
  Fitos:a leggyengébb láncszem nálam iszonyat gyenge,csodálkoztam is ZTE meccsen mutatott játéka miatt.
  Ash:mintha erős lenne neki az nb0.Eddig semmi.Ha nem pattan meg tegnap,Éger kirúgja.
  Dini:ez a játék elég volt Brittaniában???
  Shaw:rutin vs. lassúság.
  Ferenczi:egyedül van,nem is megy a játék,meg az önbizalma is egyre kevesebb.

  Nem is tudom,mit hittek az angol üzletemberek,hogy 0 forint befektetéssel,majd itt egy világverő csapat fog kialakulni???A csampioncsipbe miért igazoltok fontmilliókért,oda nem jók az ingyen játékosok?
  Meg szétfutunk mindenkit oszt jó lesz??
  Angol stílus:hát láttam már egy-két angol meccset,a mi játékunk az valami egészen
  másról szól…
  Hol hol vannak a szépen felépített támadások,hol vannak a nagy bombák(az angol bajnokságban vannak a legnagyobb löketek),védekezésben a három meg négyszögek,hol vannak a jó beadások,szögletek.Sehol.Vagy csak én nem látom.

  Két Futballhoz köthető közmondás:Kis pénz,kis foci…
  Olcsó húsnak,híg a leve.

  Kedves angol úrak,van még két hét,még lehet sőt nem lehet,KELL igazolni,mert tényleg rajtuk fog röhögni mindenki.Hiába vagyunk 35-en,inkább lenne fele ennyi,de azok LABDARÚGÓK legyenek.Ne tucatfocisták.

  Engem az idegesített a legjobban tegnap,hogy nem volt ,aki szervezze a játékot. Ha már Lipcseit nem teszi be a mester ,akkor legalább Ahmedet kellett volna becserélni Rósa helyére. Totális baklövés volt Fiti beállítása, szegénynek talán volt 1-2 normális beadása. Nincs irányító játékosunk a középpályán, és úgy látszik Ashmore ehhez kevés,hiába lőtt gólt, nem képes arra ,amire Peti.

  Az itt a nagy baj, hogy én kíváncsi lennék arra a listára amit Davison benyújtott az angoloknak!?Ugyanis lehet ,hogy ő tényleg meg akarta erősíteni a csapatot, csak a vezetőség beintett neki, hogy nincs pénz, vagy csak egyszerűen a Fradi nem olyan fontos.Viszont, ha üzletemberként gondolkodok.Most szukjuk majd az Nb1-t, de így egy fillér bevételünk se lesz, mert nehéz lesz nyerni bármit is(lehet meg kell majd becsülni a ligakupát, mert ott a 2. sorok szoktak játszani általában és abban mi is jók vagyunk),tehát jó lenne ha valaki elmagyarázná, hogy ennek a szokjukos témának mi értelme van időpocsékoláson kívül?(Azt tudom elképzelni, hogy + egyenleget akarnak kihozni év végén, de ígyis szerintem a mi játékosaink az egyik legjobban fizetettek)Szóval, ha úgy gondolkodnának, hogy McGabe adna egy kis az Ő számára aprópénzt, de magyar viszonylatban nagyobb pénzt akkor talán élből lehetett volna egy ütőképes csapat.Ami talán ,mint a Loki bejut a Bl-be és mégha a csoportkörbe nem is jutnak be, már kaszíroztak egy bajnokságért járó összeget és kb 2 milliárdot az eddigi meccseikből!!ÉS ha már ennyire az ÜZLETEN van a hangsúly, akkor nekem ez logikusabb mint a mostani szenvedés.

  https://ulloi129.wordpress.com/2009/08/15/elo-kozvetites-a-paks-elleni-meccsrol/comment-page-7/#comments