magyarfutball.hu

Debreceni VSC-AVE Ásványvíz - Ferencvárosi TC 3 : 1 11:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 5 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.02.15, 18:14
  Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
  Gratula az egész csapatnak (játékosok ÉS edzők).
  Mindenki nagyon jó volt. Külön grat: Dzsudzsák, Máté, Dombi.
  Dzsudzsi bejátszotta magát a kezdőbe. Jövőre mindenképp megvan Halmosi pótlása, aki mostmár bizonyíthat nyugaton is.
  Végre összeállt a védekező játékunk a hátvédsor nagyon stabil és végre a középpályás védekezés is. Eddig főleg ezen mentek el a pontok. Mostmár nem fog. Ebből is látszik milyen nehéz védekező kp nélkül, ami a sérülések, nem az edzői team hozzáértése számlájára írható.
  Hajrá LOKI!
  2/2
  Gyerünk Vidi/Győr.


  A mai meccsről: az utolsó 10 perc nem nagyon tetszett. Hagyjuk már ezt a betoji eredménytartó játékot. Madar semmit nem tett a játékhoz, egy normális passza nem volt. Ha már zsebben volt a zsuga, akkor inkább egy fiatal szokja és edződjön a felnőtt légkörben.


  Dzsudzsák nagyon ügyes,de leállt a futással,mint ahogy a csapat is leállt(Halmosi pedig végigszántotta meccset hátulról is,óriási veszteség az ő távozása).
  Felhívom a figyelmedet arra,hogy az ellenfél(egy igen gyenge ráadásul) 10 emberrel játszott.
  A középpályás védekezésünk pedig irtózatos volt Sándor és Vukmir iszonyat lassú,ráadásul Vukmir még gyenge is.Kontráinkat egyzserűen nem tudjuk jól játszani.Jön egy szlovák vagy cseh csapat és futással felzabál minket,mint tavaly a Donyeck.Egyszerűen nem hívjuk le a teljesítményt sorozatban,aztán mikor le kell majd hívni nem fog jönni.

  Még van két meccs és most már nagyon ott vagyunk.
  Menni kell tovább!

  Hajrá Loki!


  A taktika meg megint az utolsó negyed órára beszart. Mi van ha Tobe sem tudja folytatni a játékot? Akkor 10 emberrel játszunk mi is? Minik kellett Sidit lehozni? Ez csak nálunk divat, hogy a csatárokat mindig lehozzuk...


  Kicsi jó volt!
  Csinálta zakatolt.Balogot szopatta smiley
  Ezt tudja és csinálja.

  Sándorral nem vagyok elfogult lehet,de minenki őt sztárolja.Van 20 inítása 1 meccsen,mert minden rá épül.Ad 2 jó labdát és istenként van kezelve.Másnak Van 3 labdája 1 meccsen 1 et elbasz és elküldik a k....a. ....ba.Ez idegesítő.Észre kell venni ,hogy a modern foci már nem az irányítóról szól,hanem a csapatjátékról.


  Pld azon csodálkoztam,hogy Kiss Z. nem lett anyázva ma(1-2 Kiss Z felhördülés volt azért).Ő rúgta a szögletet is az első gól előtt és a tizit is ő hozta össze és rengeteget futott.


  Az első félidei játék nagyon tetszett,főleg a kiállításig.Tibike csellózott,Tobe nagyszerűen osztogatott,Máté pedig nálam a mezőny legjobbja.A két éknek ma gyengébben ment,azért Eto'o így is beverte magabiztosan a tizit.
  Miután a ződek felemelték a "szép volt lányok" transzparenst a stadion fele ütemes tapsolásba kezdett.Szép jelenet volt.


  Ez már nem az első alkalom, hogy lecserélés után ilyet csinált, vagy egy hónapja is ugyan ez volt, csak akkor a plexibe boxolt bele izomból, hogy viszhangzott a stadionban.

  Szvsz magára mérges ilyenkor, nem Supkára.

  Szerintem a hátsó védőinket figyelték.

  Dzsudzsáknál folyamatosan az az érzésem volt, hogy nem érzi a meccs ritmusát, a kapufájától meg a góljától eltekintve, ami szép volt.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=119970&na_step=30&t=9018140&na_order=
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2016.12.12, 17:37
  Jobb volt a Loki.Mi szarok, inkább közepesek voltunk. Dzsuzsák Balázsban a régi Lisztest idézte bennem. Vajon nálunk mikor lesz ilyen tehetség?

  Egy biztos, szurkoljunk, hogy végre befektető kerüljön hozzánk, és rendbe szedi gazdaságilag a klubot. Aztán jöhetnek szóba az erősítések.


  Sajnos ma jobb csapat a debrecen, 10X több a pénzük is. Ahhoz képest ez a Fradi 10 emberrel nem volt rossz, sőt elég masszív volt.
  Eltekintve a középpályánktól, ahol szinte nem volt védekezés, ja meg Takácstól, Jovánczaitól, akik gyászosak voltak. Megint kiderült, hogy a Leo-Laczkó bal oldal a megoldás és az is, hogy Bognár jobb középen mint jobb hátvédben.
  Ezzel együtt 11 emberrel szerintem megszorítottuk volna őket még így is - főleg, ha a folyamatos faltjaikat befújják. Azért nem tudtuk kihozni a labdát mert rögtön lerúgtak - büntetlenül


  Az elején féltem, hogy megszórnak minket.
  Én is úgy gondolom, hogy sokkal szorosabb lett volna, ha a majom nem állítja ki a Balogot.
  Ez van, sokkal jobb csapattal is kaptunk már ki dábrácánben.


  1/ Verebes nagyon jól megmondta a végén.
  A Fradi a körülményekhez képest nagyon jól teljesít ezzel az 5. hellyel, de a Ferencvároshoz mégis méltatlan ez a szituáció, és erről nem az edző, vagy a játékosok tehetnek. Ez van.

  2/ Mikor kieső hely környékén voltunk, nagyon sokan elfogadták volna ezt a helyezést.

  Évek óta elhagy minket a pénztelenség miatt minden játékosunk.
  Lehetetlenség még a magyar mezőnyben is úgy csapatot építeni, hogy kis túlzással az marad, ki máshol nem kell.

  Szégyenletes helyzetért valóban nem a játékososok tehetnek, nagy többségük normál helyzetben nem lehetne a Fradi kezdőcsapatában, vagy még MOST nem.
  Ebben a helyzetben ők maradtak, és hozták azt amit maximum el lehetett várni tőlük.

  3/ Reálisan nézve a mai meccsen nem voltak esélyeink. A két csapat között nagy a különbség tudásban, ez ki is jött. Nálunk már a pénzen kívül, igazán motiváció sem maradt mostanában, mióta odaértünk az 5. helyre.

  4/ Ha anyagilag rendbe is jövünk(befektető) és indulhatunk jövőre is, ebben a keretben vannak játékosok kikre lehet építeni, de minden poszton erősítésre van szükség ahhoz, hogy az 5. helyről előre lépjünk, mert ez ezzel a bandával nem megy, egy Töki még nem lenne elég.


  Gyerekek. Amit ma megint művelt Tőzsér, arra egyszerűen nem találok szavakat. Eltekintve attól, hogy természetesen én nem is tettem volna be a csapatba, a 10. perc tájékán már kaptam is volna be. Ilyen szar, lélektelen, beszari módon, önbizalom nélkül, csupa-csupa rossz passzal (némelyik nem is kicsit jelentett veszélyes helyzetet) hogy lehet a pályán hagyni ezt a kis faszt? Nem értem, miért nem Laczkó kezdett, ennél a pöcsnél egy beképzelt, "elszállt" Laczkó is fényévekkel jobb.

  A másik "csúcs" meg Jovánczai volt. Simán elvesztette a labdákat, aztán rögötn leállt, nekiállt vitatkozni, vagy még azt sem, csak széttárta a karját és kész. Bajéban mostanában sokkal több lehetőséget érzek, én Jovánczait vittem volna le (Takács helyett, aki persze szintén gyenge volt), és Bajét toltam volna előre ékbe.

  Összességében szvsz 10 emberrel az erősebb játékosállományú Debrecennel szemben egész jól helytálltunk. Pl. nem kaptunk ötöt...


  Hali! Na, csak hazaértem smiley)))

  Meccs: Felejtős a mi oldalunkról... Amíg nem hajlandóak megszakadni a pályán, és tele leszünk alibi teljesítményekkel(leginkább Tőzsér és Jovánczai), addig itt nem lesz eredmény... Balog 2. sárgája előtt nem volt les? A szembe lévő partjelző valami bűn rosszul ítélte meg a leseket, mindig lemaradt az akcióval is. Mondjuk nem ezen múlt.


  Szurkolók: Régen nevettem ennyit és ekkorákat smiley)))))) Komolyan, a vendégszektor mellettiek miatt érdemes volt leutazni. Csak emiatt értékelem kiválóra ezt a túrát. smiley Istenem mekkora beszólások mentek... Az a felfújt tehén, vagy mi, egyenesen szenzációs volt smiley)))))))))

  lokisták hogy bekapcsolódtak, mikor a lilákat szídtuk, erre rögtön őket is elkezdtük szídni, rögtön ment a zúgolódás odaát smileyDDDDDDDD Mégis mit gondoltak? Nekünk ne nyaljanak... smiley))

  Ezekután a legkevésbé rossz a Fehérvár bajnoki címe lenne, de őket meg úgy elpicsázzák nemzetközi szinten, hogy rossz lesz nézni.


  Na mindegy, ez már nem az én gondom... HAJRÁ FRADI!!!!


  Az egy disznó volt valaki még rá is írta, hogy hájrá láki....
  Ilyen arcokat tényleg nem látni máshol, nekem a papucsos bohocsapkás Éger mezes ürge tetszett, meg a napszemcsis lonsdale trikós kopasz manus volt elég nevetséges...
  Hazafele a mekinél szintén pofáztak meg ugattak...
  kaptak érte rendesen, verbálisan meg másképpen is....


  Dombi azelőtt esni kezdett, mielőtt Leo eltalálta a labdát és a lábát is. Hihetetlen, hogy 10 év után van még olyan bíró aki ezt megeszi.
  A kezezés szándékosságán lehet vitatkozni, de kapura menő lövés volt, a kéz se test mellett nem volt, se leszorítva.
  Lehet, hogy les volt: méteres lesen álldogált Sidibe fejesénél.


  Ezt már megszokhattunk, a láki otthonában mindig ez történik. Nagyon egyszerű recept, letámadnak az első 20-30 percben, ez eddig rendben. De ami ezután jön:

  Ha lehet, van olyan játékosunk, aki nem teljesen higgadt, kiprovokálják hisztivel, fetrengéssel, szimulálással a kétsárgás kiállítást. Ez meg szokott történni az első félidőben. Letámadás címén összevissza rúgdossák a játékosainkat, ami miatt egyrészt támadást vezetni nem fognak tudni, másrészt minimum három-négy esetben elengedik a szabálytalanságot, és vezethetik kapura a labdát létszámfölényben. Ha meg átjutsz a letámadáson (ld. tegnap Lipcsei többször) azonnal felrúgnak, amiért max. szabadrúgást kapsz, illetve egész mecsen egy sárgalapot.
  Jelenleg amúgy is jobbak nálunk, de ezzel a szituval nem nagyon tudsz mit kezdeni (kivéve persze tisztességes bírói felfogás, de ilyet ottani meccsünkön több mint 10 éve nem kaptunk), ha felveszed a kesztyűt, te is aggresszíven játszol, akkor kiszórnak. Ha próbálsz kulturált maradni, mint mi most, akkor pedig szltrúgnak, és szétkontráznak a faltos indulásokból.

  Legalább mi kimaradtunk a dábrácániak bevásárló körútjából, a következő állomás Kispest, ott lesz helye a pénznek.
  Érdekes lesz a vége, a lila liga a félkarú rabló forintok ellen. Ennyire nyíltszíni befolyásolást, csalást még fennállásom alatt nem láttam.

  Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=402810&na_step=30&t=9018131&na_order=
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2016.04.05, 16:49 (szerk.: 2016.04.05, 16:49)
  Ez sem túl gyakori. A meccs játékvezetője Solymosi két nappal korábban ugyanebben a fordulóban a Diósgyőr-Kaposvár (5-2) meccset is vezette.