magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-AVE Ásványvíz 0 : 0 11:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.02.15, 18:24
  Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
  Nagy a hiányérzetem.
  Sajnos ismét kiderült, hogy Tobe improvizációs játéka nélkül a Supka-Herczeg edzőpáros nem tud váratlant húzni, játékban taktikailag nem tud felülkerekedni az ellenfélen.
  Szinte biztosra vettem, hogy Bojan-Ferenczi cserénél elkezdjük a két magas éknek a fantáziátlan beívelgetéseket, ami – véleményem szerint – a szakmai korlátok megjelenése.
  Sajnos nem vállaltunk annyi kockázatot, mely a meccs megnyeréséhez kellett volna.
  Bár azt is hozzá kell tenni, hogy amit a jv és melír taccs barátja művelt, tiszta kinyilvánítása, hogy legbelül kinek is szurkol vagy szimpatizál. Kassai kimutatta foga fehérjét, innentől kezdve nálam hiteltelen a pártatlanságban.
  Kár, hogy hagytuk feltámadni kocsonyareszketéséből az ellenfelet, mert így bátran hangoztathatja, hogy „nyerhettünk volna”! Ismét megkíméltünk egy morálisan padlón lévő ellenfelünket. Mi vagyunk az nb1 lelkisegélyszolgálata?
  Így nagyon nehéz lesz a címvédés!


  Cseppet sem megnyugodva: a meccs jó részében nem látszott a különbség a két csapat között. Nem pörögtünk fel. A cserék sem jöttek be, Attila nem húzott váratlant. Ez az Ő gyengesége volt. Amikor felpörögtünk, akkor nem tudtak tartani bennünket. Volt 2 szabályos gólunk, 1 tizink. Az ugye 3 gól és pont. Ennyi kellett volna az első helyhez. Talán miért nem sikerült? A IX kerületi lakos bírónak, aki ellenünk vezet Fradi-meccset? Ez is több, mint érdekes. Pártatlan. A pesti csapatok ellen, ha idejönnek kizárólag debreceni bíró fújhat. Innentől ez a minimum!
  Ilyen teljesítmény után egy osztállyal lejjebb és fél év eltiltás. Neki és a partjelzőknek.
  Kíváncsi leszek, hogy a klub tesz-e valamilyen lépést Kassai büntetésének irányában vagy lenyelik ezt is? Mert ha igen, akkor velünk bármit meg lehet tenni, mert kis pöcsök vagyunk. Ennyi a vélemémyem.


  Szóval mi történt ma:

  Volt egy szar 0:0-ra végződő meccs.
  Volt két szar csapat, az egyik amelyik alapból szar, a másik amelyik, ha Budapestre jön szar produkciót mutat be.
  Volt egy szar bíró (a partjelzőivel egyetemben), aki igencsak vitatható ítéleteket hozott.

  Ebből mind nektek, mind a fradistáknak (náluk is olvastam az imént) az jön le, hogy minden azért történt így, mert az Újpestből bajnokot akarnak csinálni.

  Na látod, ez az ami igazán szánalmas....

  Bár végül is megértem, hogy egy platformon vagytok, mindkét csapatnak kurva nagy vidékiekből áll a szurkolótábora....

  Na további jó elméletgyártást....


  En igazan nem vagyok elvakult Loki-hivo, de azert 2 elvett szabalyos gol es egy meg nem adott tizenegyes utan picit furan ereztem magam. Plane ha hozzaveszem, hogy 5-szor fujtak lest a Loki ellen es egy _sem_ volt les. Ez azert tobb, mint elgondolkodtato.


  Szvsz kb.700-an voltunk,jó volt a szurkolás.Ha hazai pályán nem kapjuk meg a jogos 11-est akkor,hogy kapnánk meg idegenben.
  Az első félidőben nagyon gyengén játszottunk,a másodikban feljebb kapcsoltunk ennyire volt elég.
  A bíróval nem szoktam foglalkozni nem ér ennyit ez a szemét.


  A bírókkal valóban nem kellene foglakozni, hiszen gyak. annyira lenne szabad észrevenni őket a pályán mint mondjuk a szögletzászlót.

  A baj ott kezdődik amikor felmegy egy spori a pályára és az egy fajta felfogásban vezeti meccset.....amíg a mélységből induló játékos aki gólt szerez lesen véli látni akkor azt mondom jó szigorú felfogásban nyomja....de akkor könyörgöm a botis féle védést a kukás is megtapsolhatta volna olyan nagyszerű volt.....csak egy ilyen "szigorú" sporinál ez bizony tizi+kiállítás ...na problémák itt kezdődnek amikor egy fajta vele szemben támasztott követelményeknek megfelelni akarván a játékképének , a játékhelyzetnek megfelelően változtatja a "felfogást" természetes úgy hogy azért jól érzehető legyen kinek kedvez.

  Ezen elgondolkodik az emberfia hogy is van ez? Ezzel sem lenne semmi baj ha egy szezonban egyszer előfordulna...bosszús lenne a lelátónépe aztán elfelejtené. De ha hozzátesszük a Tatabányai meccset amikor is egy kamutizivel csentek el tölünk 2 pontot vagy éppen bedeteállat újpest elleni hazain mutatott produkcióját. Ami mi is volt?Szigorú felfogásban vezetett addig amíg freud műesését befújhatta utána 5 perccel kovácsfújtatózoli csupán a 16-on belül csinált egy olyan faultot- amit Brnovic csupán 4 hétig pihengetett- ami büntető területen kívűl is piros+ mivel ez a 16-on belül történt tizi .......de ekkor már vátozott a bedeteállat felfogása és sunyimosollyal a bajsza alatt továbbot intett ...de sebaj csak 14 percet játszottunk 1x emberhátrányban -ahelyett, hogy a lilák tették volna ezt ufózotya által- majd miután a 90. perceben Halmosi Peti feléje mert futni őt is kiállította -később kiderült végül is nem is tudja megmondani miért mutatta fel a pirosat ..ő nem hallott semmit a lelátói zajok miatt--

  Tehát fejbe basznak egy féltéglával egyszer meglepődsz...biztos véltelen volt ..fejbe dobnak másodjára elgondolkodol, hogy valami nincs rendjén de amikor bekapod a 3. attac-ot is elkezd az ember kombinálni.


  Nézzük csak gyakorlatilag ma a JT és bérenckassai kétlegyet ütöttek egycsapásra elvettek újabb 2 pontot tölünk illetve segítették a fradi és az újpesten is egy kicsit illetve ha jobban belegondolok a Fehérváron is.

  Az nyilvánvaló, hogy a mai meccs elvezetése mint ahogy a többi eset is nem a fradi javára szólt most ebből a legnagyobb hasznot az újpest húzta. Meggyőződésem hogy ebben az évben kisteleki vs szieben gárda ossza' a lapokat a zöldasztalnál a kérdés az, hogy melyik az erősebb kutya......ezt kellene észre vennie a Lokista srácoknak és beleköpni a levesükbe és egy picit jobban összpontosítva simán megnyerni a bajnokságot.

  Én eddig azért szerettem a focit mert nem szürődött be az a sok mocsok, atyafiságon,komcsidogmákból táplálkozó kapitalizmus-gulyáskommunizmus furcsa CSAK Mo.-on tapasztalható egyvelege ....eddig. Most már látható, hogy gazdasági érdekek mentén rendeződnek az erőviszonyok a sportban is ahol egy ligaelnők úgy ül le egy meccset megnézni, hogy őt tudja ..ő mindent megtett a csapata sikeréért és teszi ezt olyan mosollyal az arcán, hogy 1 36-ban a máglyáraküldték volna érte.


  körülbelül 700an voltunk, bár inkább lettünk volna 300-400an...mert a többi nem szurkolt...csak tudnám akkor minek jött ki...ja hogy később verje a nyálát a kollegái meg istentudja ki előtt, hogy hú de fasza voltam, ott voltam...nézte volna meg a tvben...ha eljön idegenbe akkor legalább szurkoljon...
  1 pont, hát ez van, tovább kell lépni és a köv 2 meccsen 6 pontot kell szerezni, utána egy jó téli felkészülés után, egy jó tavasz végén az élreállni, és megnyerni ezt a bajnokságot.


  Nekem akkor is teljes csalódás volt ma a csapat.

  Nem láttam a játék iránti alázatot a fiúknál. Tisztelet a kivételnek (Sidibe, Bruno, Dombi)!

  Tobe alig mutatott valamit. Többször is hagyott veszni elérhető labdákat.
  És volt hogy negyedórákra eltűnt.
  Olyan jóllakott kis ovodásra emlékeztetett.

  Az igazi csalódás:
  Szabó O. képtelen volt 2 m-re tovább passzolni.
  Egyszer Rósa a szélen elvitte mellette a labdát, ő meg úgy viselkedett mint akinek tele van a töke a meccsel és szarik az egészre.....nem tudom nektek feltűnt-e.....még jó hogy nem legyintett utána egyet...

  Bernáth mintha önbizalomhiánnyal küszködne?
  Nála nincs gond a lelkesedéssel csak iszonyú hullámzó a teljesítménye.

  Halmosi nagyon sokat cipeli a labdát. A nagy akarása sokszor vagdalódzásba csap át. Kicsit lehiggadhatna. De ő nagyon kell a csapatba.

  Kiss Z. is megy, csak a kaput is eltalálhatná néha hamár állandóan 30-ról akar gólt lőni.

  Madar gyengus volt.

  A többiek hozták az átlagot. A védelmünk is néha összevissza kavarodott.


  Szóval hiányzott ma valami egyes játékosokból.
  És az volt az érzésem valami nem stimmel a csapattal.

  Ez a Fradi nagyon gyenge volt. Mi viszont nagyon csapkodóak.

  Bosszantó hibákat vétettünk. Nem voltunk felpörögve.
  Mintha púp lett volna ez a meccs a hátunkon.

  A kispadon is kicsit visszafoghatjuk magunkat.
  Be kell verni még hármat és akkor nincs gond.

  Na, azért remélem egyenesbe jövünk. De kemény tavaszunk lesz!

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=128620&na_step=30&t=9018140&na_order=
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2016.12.12, 17:51
  valóban a lilákról szólt ez a meccs. a lokistáknak nem ránk kell haragudni, hanem a magyar futballmaffiára. Az első negyedóra után többen kijelentettük, hogy döntetlen lesz és csak az a kérdés, hány 11-est kell befújni a meccsen ehhez az eredményhez.

  Lényegtlen hogy most ki szívott nagyobbat. Végül mindannyiunkat átvertek.
  Mocskos csalók!


  A 11-es jogos lett volna. Kez volt, nincs vita, legfeljebb lap nem jar erte.
  De azzal egyutt hoznunk kellett volna a meccset, csak a 100%-os ziccereket kellett volna berugni.
  Mivel a fociban nincs felteteles mod, igy lett egy 0:0, amivel kitorolhetjuk a ...


  szvsz Gyepi a legjobban helyezkedő védők egyike. A megelőző szerelései meg egyenesen élményszámba mennek. Legalábbis így volt jó három éve, a sérülése előtt. Azóta viszont...


  A meccs felejthető volt, igazságos a döntetlen. Ha Bartha kicsit jobban koncentrál... Fitos néha ügyes dolgokat csinált, tetszettek a cselei, belőle még lehet valaki. Kár, hogy a csapat csak a rangadókon teszi oda magát, és egy Reac ellen alibiznek.

  Égés milyen kevesen voltunk....... szerencsére a kapu mögött még jó volt a hangulat.


  azt ne felejtsük el, h minden csapat annyit játszik amit engednek neki...nos ma a Fradi nem engedte játszani a debrecent, miközben néha sikerült korszerű látványos támadásokat vezetni - na jó, kb 3x...


  Jeruzsálemből betelepült, a mai napon egy 80 éves kisnyugdíjasra emlékeztető Sándor T., aki helyett a gyors és mozgékony Madar jött be, válaszként meg a lassú, madárcsontú, kicsit sánta Gyenge. Na ezért futottak át rajtunk, meg amiatt, hogy a rutinos védőink elkezdék a luft és bénázás fesztivált!


  Halmosit tartottam az egyetlen valamire focistának a parasztoknál. Úgy éreztem, hogy kellőképpen vagány gyerek. Most megmutatta, hogy egy fasz! Igazi debreceni parasztgyerek lett belőle...


  Egy dolgot felhozhatnak, a 11-es szitut, mert az tényleg az volt, de ettől eltekintve jobban játszottunk náluk.

  A bíró meg külön tanulmány volt, pl. a kapufájuk előtt Balogh sárgát kapott, ők meg a 16-osról szabadot egy olyan becsúszásért, ami csak a labdát találta el (picipesti Kálmán: "A hátulról becsúszás akkor sem szabályos, ha a labdát találja el" smiley)) Ezenkivül befújt nekik 2-3 lest ami nem volt az, lapot sem adott az ámokfutó Kissnek, sem a vetődőbajnok Dombinak (itt segítséget kérek a topiclakóktól, mindmostanáig nem értem, nem tudom miért kellett lecserélni), sem a Loki mentalitást megtestesítő Halmosinak azért a csatakiáltással kísért homorításért, amikor fél méterre nem volt ember.


  Nem volt alapozás.
  Mert nem volt csapat. Nem emlékszel?
  Nem volt kikkel alapozni.

  Jó volt ma a lelátón. Telt sorok. Még a betegek is kivánszorogtak.
  Lelkes szurkolók űzték, hajtották a fiúkat.

  Ők meghálálták a bizalmat. Jelentősen nőtt a Ferencváros... korátlaga...
  Budót senki nem bántja. Még az edző fejét sem követeli senki miatta.
  Helye van az öregfiúk között. Nna...

  Pécsett gólt, itt meg tizenegyest nem adtak meg az ellenfélnek.
  Így van 2 meccsből két pontunk. Igaz a cél 9, négyből. Volt. Mert most már csak 8 lesz.
  De az aztán tuti...
  Mintha bármit számítana, hogy mi van a pályán...

  Tetszik az Index uszítása: a rendőrségnek sikerült megakadályozni a meccs után a két tábor...
  Barmok. Szépen csendben ment mindenki haza.


  Arról valahogy senki nem beszél hogy Szabónak nem sárga, hanem piros járt volna a 62.percben.
  Ha már arról a meg nem adott "büntetőről" regényeket írnak...

  A Hajdúsági Maradona meg miért is nem kapott sárgát az első félidőben?
  Kétkezes lökésért talán járt volna.

  A cseréjénél meg megkaphatta volna a másikat.
  35 métert tett meg kb.70 mp alatt.

  Kassai meg csak nézte.


  Azért azt a metrókocsit nem az index verte szét.smiley))

  Szvsz egyébként kb 80 percig jól nyomtuk, főleg Fitos,Csepi tetszett, de nagyon hiányzik egy(két?) csatár.Mert hátul már összeszedtük magunkat, de elől?

  Hajár Fradi - Drukkerkocsma
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=424070&na_step=30&t=9018131&na_order=