magyarfutball.hu

Magyarország - Horvátország 0 : 0 19:30

   
   
  • Magyarország - Horvátország 2005.10.12.
  • Magyarország - Horvátország 2005.10.12.
  • Magyarország - Horvátország 2005.10.12.
  • Magyarország - Horvátország 2005.10.12.
  • Magyarország - Horvátország 2005.10.12.
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
Világbajnokság 2006, selejtező
803. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Larsen Claus (Dánia)
nézőszámok:
  1. mlsz.hu: -
  2. MTI: 6.000
  3. cantab.net: 6.979
  4. Nemzeti Sport: 7.000
  5. nso.hu: 7.000
  6. nb1.hu: 8.000
  7. sveosportu.com: 10.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.03.18, 13:16 (szerk.: 2019.03.20, 12:30)
    Ritka unalmas meccs volt. Támadójátékunk nulla, a három előttünk végzett csapattal szembeni összesített gólarányunk 1-10, kettő pont. Van még hová fejlődni...

    Nekem valahogy uncsi ez a bíztató jeleket láthattunk szöveg...

    Amit én láttam:

    nulla erőnlét
    a második félidőben szinte minden éles labdát a horvtátok szereztek meg, egyszerűen azért mert nem a fülükön vették a levegőt

    nincs összjáték, persze ha nincs erőnlét akkor nehéz ugye elszakadni a védőktől...

    egyérintős játék sincs - megint csak erőnlét és persze techniakai hiányosságok

    esetleges játék - mert a magyar játékos nem tudja hová kell helyezkedni

    de legalább akartak...

    sajnos ezek a problémák a magyar utánpótlás "szakembereket" minősítik...

    Láthatóan győzelemre játszottunk, 1 csatárral...

    A négy védő ok lenne, ha a két szélső képes lenne felfutni...és visszaérni

    Ennyi középpályás pedig abszolút bekkelésre való, bár szerelni tudó nem nagyon volt közöttük...KOrsósnak kellett volna szűrni?

    Lehet, hogy most sokan le fogtok szidni, és nem fogtok egyetérteni, de sztem nem játszottunk rosszul. Ahogy itt végigolvastam a sorokat, végig szinte csak pesszimista emberek hsz-eit láttam, lehet benne vmi, de pont ezt a gondolkodásmódot kéne megváltoztatni, ezért jó, hogy itt van Mattheus. Mellesleg a döntetlen sem katasztrófa egy Horvát csapat ellen, és látszott, hogy ők sem vették félválról a meccset - én így láttam. Egyedül csak a támadásokat hiányoltam, igazán jó csatármegvillanás nem volt nálunk, megérződött Torghelle hiánya. De ez már jóval meggyőzőbb volt, mint a bolgárok ellen. Sztem Mattheus maradjon, hadd fejezze be, amit elkezdett, aggyuk meg neki a lehetőséget, és kiderül, él-e vele. Szal sztem ma jók voltunk, és látszik a fejlődés. Tudom, hogy belém fogtok kötni, de el akartam mondani őszintén, mi a véleményem erről. És várom bizalommal a jövő évi EB-selejtezőket. Gratulálok a magyar válogatottnak!

    Nem volt ez egy nagy meccs...
    A horvátoknak jó volt a döntetlen, mi meg hajtottunk, és erre futotta. Védekezés ment (bár a horvátok nem is nagyon akartak gólt rúgni...), de támadásban eléggé esetlegesek voltunk.
    Nem baj, egy ponttal több.

    A horvát szurkolók pedig bebizonyították, hogy nincs helyük Európában...

    HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

    Ment a téma 2 napig az ultra topicban, hogy mi lesz, ha a horvátok randalíroznak, ki fogja őket megállítani... Hát az biztos, hogy nem az egyesült magyar ultrák csoportja... Ez valahol szomorú.
    Bár optimális esetben ne legyen semmi balhé, de ha van, legalább a magyarok tartsanak össze egy válogatott meccs erejéig.


    1. mentális előrelépés: az utolsó tétmeccseken tisztességes hozzáállást láttunk (nem mindenkitől, Gyepes továbbra is Királyt futtatja és a vállát vonogatja). Az első tétmeccseken nem láttunk tisztességes hozzáállást. Gelleivel is fordítottunk meg tétmeccset, persze rá is a fanatikus német mentalitás a jellemző.

    2. Nem foci, hanem kapitányellenes hangulat szokott lenni. Kérdés, most egy ingyenmeccsen hétezer néző futballázat jelent-e.
    Te is tudod, hogy amennyire ezt lehet tudni, nem Matthäus és Egervári, hanem Matthäus és Olsen között kellett legutóbb választani. És hogy Egervárival garantált lenne a negyedik hely? Most talán más a helyzet? Két meccsünk is volt, hogy legalább egy magunknak kitalált, minimális látszatcélt, a 3. helyet elérjük. A bolgár meccsre van mentség. A maira, amelyen a székébe kétségbeesetten kapaszkodó kapitány - aki mint tudjuk, hősiesen ellenáll a PAOK-szintű galaktikusok csábításának - még a másik meccs döntetlenje után sem mert kockáztatni, nincs.


    Jó volt az iram, de sajnos a mieink játéka ötlettelen volt. Hajnal Tomi sajnos nem tudja pótolni Gerát. Rengeteg rosz labdája volt, a pontrugásai se sikerültek. Viszont volt egy szép lövése. Kovács Z. örlődött a védők között, a küzdeni akarásáért dicséretet érdemel. Korsós Gyurinak is meg kell szoknia a többieket. A védelem most masszívnak tűnt, de a második félidőben volt megint egy kellemetlen szitu a 16-oson belül, mikor összevissza pattogot a labda. Viszont Gyepest had dicsérjem meg, szvsz jól játszot. Bodnár L. sajnos még mindig adós a bentex tv-én látható villanásaival. Huszti Szabolcs sokat hibázot, szvsz ő volt ma a leggyengébb. Bárányosnak az első félidőben voltak jó megmozdulásai, a kapufája gyönyörű volt, a második félidőben eltűnt, le is cserélték. Úgy gondolom azonban, h. a válogatott keretben ott a helye. Király Gabi magabiztos volt.
    A horvátokon látszott, h. nem erőltetik a meccset, elég tompák voltak ők is.
    A szurkolásról, hangulatról. Kezdem a horvátokkal. Hozták a szokásos formájukat. Először egymást püfölték, majd repültek a görögtüzek, rohamrendőrök, csetepaté, székek feltépve. Azaz semmi komoly. smiley
    A mieink: Az akarás megvolt, de sajnos nem alakult ki szervezett, egész stadionra kiterjedő szurkolás. A horvátok sajnos szervezettebben, jobban szurkoltak. Ezért hadd hibáztassam azokat a szörnyű LG pálcikákat. El kéne őket felejteni. A nyolcéves lurkók püföljék csak nyugodtan, meg a nagyi is a ha kinnt van a meccsen, de felnőt férfiak-nők használják a puszta kezüket. Azzal is lehet tapsolni... Olyan, mintha egy dél-koreai kézimeccsen lennénk.
    Ami fájt, h. hallottam, a bulgárok leikszeltek. meglehetett volna a 3. hely. :-(
    De azért hadd gratuláljak a csapatnak! Én a következő sorozatban is kinnt leszek!

    A csoportelső és a csoportból valóban kiemelkedő horvátok mindössze 4(!!!) gólt kaptak összesen az egész VB-selejtezősorozatban és veretlenek maradtak végig.
    Ezzel szemben mi 14 gólt kaptunk és ebből 10 -et a nagycsapatoktól és nekik mindössze 1(!!) gólt sikerült lőnünk és 2 nyomorult pontot szereztünk csak ellenünk.
    Hát, én nem tudom, de elég elkeserítő....

    A tegnapi gyenge színvonalú, unott és kedvetlen találkozó volt. Egy kicsit rámenősebb játékkal és nagyobb kockázatvállalással megnyerhettük volna, ami elegendő lett volna a harmadik helyhez. Nem jött össze. Azt azért ne feledjük, hogy Gera, Torghelle és Juhász személyében a Matthaus-csapat három legjobb játékosa hiányzott.

    Vajon hogyan minősíthető a mostani szereplés? (Vastagbetűvel szedve az idegenbeli meccsek).

    1. A két kiscsapat ellen megszereztük az összes pontot. Mivel a bolgárok és a horvátok sem tudtak nyerni Máltán, ezért ez nem is kis fegyvertény. A magyar válogatott a mexikói VB óta - Gelleivel bezárólag - Ciprus, Málta, Luxemburg, Izland, Liechtenstein, Azerbajdzsán, Litvánia, Grúzia és San Marino ellen 24 tétmeccset vívott, 16 győzelemmel, 4 döntetlennel és 4 vereséggel. Közel sem annyira egyértelmű tehát, hogy más kapitánnyal is megszereztük volna a 12 pontot. A nyolc kudarcból Bicskei egymaga négyet hozott össze (Málta, Liechtenstein, Litvánia ellen X, Grúziától vereség), mellette Mezey (Málta X), Jenei, Puskás és Mészöly (mindhárman vereség Izland ellen) a "foghíjasak".

    2. A három "nagy" ellen a 18 pontból kettőt gyűjtöttünk be. Mit értünk el a korábbi selejtezőkben az olyan élgárdák, vagy erős középcsapatok ellen, amelyek korábban nem nyertek világ- vagy Európa-bajnokságot? A mexikói VB óta - Gelleivel bezárólag - Görögország, Lengyelország, Írország, Észak-Írország, Norvégia, Oroszország, Svájc, Törökország, Svédország, Finnország, Szlovákia, Portugália, Románia és Lettország ellen vívtunk tétmeccseket (a holland, a szovjet, az olasz és a spanyol csapatot most nem számítom bele*). A mérleg: 7 győzelem, 13 döntetlen, 20 vereség. Ennek tükrében bizony kudarc az, hogy egyetlen lőtt góllal szereztünk összesen 2 pontot.
    A hét győzelem megoszlása: Verebes 1 (lengyel), Garami 1 (görög), Mezey 1 (észak-ír), Bicskei 1 (észak-ír), Mészöly 1 (svéd), Csank 1 (finn), Gellei 1 (lett).
    A döntetlenek: Bicskei 3 (ír, román, szlovák), Csank 3 (svájci, norvég, finn), Mészöly 3 (norvég, svájci, török), Gellei 2 (lengyel, svéd), Jenei 1 (görög), Glázer 1 (norvég).**

    *A nagycsapatok ellen 4 döntetlen és 6 vereség a mérlegünk.
    **Bicskei és Mészöly több selejtezősorozatban is irányította a válogatottat.

    Végigtekintve a Matthaus-korszakot, az első kategóriában egyértelmű az előrelépés, a második viszont kifejezetten gyenge eredménnyel zárult. Hasonló eredményt - 2 pont a megszerezhető 18-ből - Bicskei Bertalan hozott az Euro 2000 selejtezőin a portugál, román, szlovák válogatottak ellen. Ennél gyengébb az 1994-es VB-selejtező, amikor az oroszok és a görögök ellen 4 meccsen jött össze egy döntetlen. A többi esetben vagy több pontunk lett a végére, vagy erősebb, a legszűkebb nemzetközi elitbe tartozó ellenfelek is voltak a csoportban.

    Magyarázza már el valaki, a horvátok számára miért nem volt tétje a meccsnek?

    Ha tőlünk kikapnak, a svédek egy ponttal megelőzik őket, és Svédország a csoportelső. A 8 csoport KÉT legjobb második helyezett csapata jut ki a VB-re automatikusan. Ezek a következők: Csehország (27 pont) és holtversenyben Lengyelország vagy Svédország (24-24 pont). Ha a horvátok tőlünk kikaptak volna, 23 pontjuk lenne, és pótselejtezőt kellett volna játszaniuk.

    Nem ez volt a tét?

    Kovács az szánalmas volt egy zömök középső védő megekrülve lefutja, szégyen amit művelt...

    A 65. perctől kezdve Korsóson kívül senki nem bírt futni... talán Király bírt volna smiley

    Rossz volt ránézni arra a sok áldogáló nyelvüket maga mögött ezer méterrel húzó szerencsétlenekre... a horvátok meg szartak magasról a meccsre...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=313240&na_step=30&t=9018358&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.03.18, 13:01 (szerk.: 2019.03.20, 12:22)
    Idézet a NS-ból:

    "Nesze neked horvát–magyar közös rendezésű Eb, nesze neked viharoktól, kudarcoktól, hatalmi harcoktól szenvedő hazai futball. A sportág honi vezérkara képtelen volt elérni, hogy az RTL Klub közvetítse a szerdai utolsó világbajnoki selejtezőt. A találkozót nem Grönlandon játsszák hajnali háromkor petróleumlámpák fénye mellett – hanem itt, Budapesten szerdán 19.30 órakor. Az ellenfél Horvátország lesz, ám az RTL Klub nem tartja elég izgalmas programnak az összecsapást, arra hivatkozva, hogy a 19.30 órai kezdés sehogy sem passzol a műsorstruktúrába, így került a vb-selejtező a rendkívül népszerű, a sportra különleges hangsúlyt fektető Hálózat Tv-hez.
    Az RTL Klub egyébként szerda este népszerű sorozatai után a Sebhelyek című tucatfilmet vetíti.
    Találó a cím: mintha a magyar futballról szólna…"


    "Akár hatmillió néző is láthatja a Hálózat Tv-t
    2005-10-11

    Budapest - Mint arról a Blikk korábban már beszámolt, az RTL Klub helyett szerda este fél nyolctól a Hálózat Tv (HTV) sugározza majd a Magyarország-Horvátország labdarúgó világbajnoki selejtezőt az újpesti Szusza Ferenc stadionból. A televízió felkészült, tájékoztatásuk szerint az ország háromnegyede láthatja az általuk közvetített találkozót.

    - A stadionban nem rendezünk be stúdiót, az RTL Klub sportstábja közvetíti majd a kilencven percet, a riporter Léderer Ákos lesz. Azt még nem tudjuk, ki lesz a szakkomentátor, de erről is tárgyalunk természetesen, és legkésőbb szerda délig eldől a kérdés - mondta Horváth Bálint (26), a Hálózat tévé felelős szerkesztője.

    A HTV-nek több mint hetvenszázalékos az országos lefedettsége, ami azt jelenti, hogy csaknem 1,8 millió háztartásba jut el az adás, azaz a legoptimálisabb esetben mintegy hatmillió ember láthatja élőben a meccset. A műholdas sugárzás, a nagy kábeltársaságok és vidéken a helyi műsorszolgáltatók teszik mindezt lehetővé.

    - Nem vagyunk zöldfülűek” a sportközvetítések terén, hiszen a Szeged férfi kézilabdacsapatának is mi közvetítettük a nemzetközi mérkőzéseit - mondta határozottan a felelős szerkesztő."


    Mindenkitől elnézést kérek, hogy a Blikkből idézek!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=313720&na_step=30&t=9018358&na_order=
     
  3. avatar: fgymat
    2013.06.02, 14:16 (szerk.: 2019.03.20, 12:29)
    Tápiószentmárton, 2005. október 12., szerda (MTI) - Bozóky Imre, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke kijelentette: fel van háborodva, hogy a korábbi találkozókat sugárzó RTL Klub nem közvetíti a szerdán 19:30-kor kezdődő Magyarország-Horvátország világbajnoki selejtezőt. "Sajnos ezen nem lehet változtatni, de a jövő évtől ez nem fordulhat elő" - nyilatkozta Bozóky a Magyar Sportújságírók Szövetségének tápiószentmártoni országos találkozóján.

    Az MLSZ első számú vezetője elmondta, hogy a közvetítési jog értékesítését a Sport Five intézi, amely minden meccs után egy meghatározott összeget utal át az MLSZ-nek attól függetlenül, hogy képernyőre kerül-e az adott találkozó. Így Bozóky szerint a "szövetség kiszolgáltatott helyzetéből fakadóan" nem tud tenni az ellen, hogy a vb-selejtezők közvetítési jogát megszerző RTL Klub levette műsoráról a mérkőzést.

    "Az év végén lejáró kontraktust nem hosszabbítjuk meg, így az értékesítés visszakerül az MLSZ-hez. A jövőben pedig csak úgy adjuk el a közvetítési jogokat, hogy az adott csatornának kötelező lesz élőben műsorra tűznie a meccseket" - vázolta erre vonatkozó elképzelését Bozóky.

    A magyar-horvát összecsapást a Hálózat Televízión tekinthetik meg a szurkolók.

    Lothar Mattha:us szövetségi kapitány két U21-es játékost - Máté Pétert és Magasföldi Józsefet - is a felnőtt kerethez rendelt a szerdán 19:30-kor kezdődő, Horvátország elleni labdarúgó világbajnoki selejtezőre. A kapitány azt követően döntött a fiatal futballisták behívásáról, hogy a debreceniek támadójáról, Kerekes Zsomborról is kiderült, nem tudja vállalni a játékot.

    Máté és Magasföldi várhatóan a kispadon foglal majd helyet. Kedden mindketten végig pályán voltak a horvátok ellen 2-2-es döntetlent elérő és az Európa-bajnoki selejtezőcsoportból második helyen továbbjutó magyar utánpótlás együttesben.

    A magyar labdarúgó-válogatott kis túlzással nem élvezheti a hazai pálya előnyét az utolsó, horvátok elleni világbajnoki-selejtezőjén, mivel 15 perccel a mérkőzés előtt legalább annyi vendégszurkoló foglalt helyet a lelátókon, mint piros-fehér-zöld. A horvát drukkerek a bemelegítés során végig hangosabban buzdították és éltették sajátjaikat, mint a magyar fanatikusok, akik inkább csendben, beszélgetve várták a találkozó kezdetét. Pedig Lothar Mattha:us tanítványaira ráférne a biztatás, hiszen a nemzeti együttes a Szusza Ferenc Stadionban még nem szenvedett vereséget, s szeretné ezt a jó sorozatot folytatni.

    Gólnélküli döntetlen született a magyar labdarúgó-válogatott utolsó, horvátok elleni világbajnoki-selejtezőjén a Szusza Ferenc Stadionban, ahol így továbbra is veretlen a nemzeti együttes.
    Vb-selejtező, 8. csoport:

    Magyarország-Horvátország 0-0
    Szusza Ferenc Stadion, 6000 néző, v.: Claus Bo Larsen (dán)
    sárga lap: Stark (4.), illetve Tomas (60.)

    Magyarország:
    Király - Bodnár, Vanczák, Gyepes, Stark - Böőr, Korsós, Huszti - Bárányos (Buzsáky, 75.), Hajnal - Kovács Z.

    Horvátország:
    Butina - Tomas, R. Kovac, Tokic - Srna, Tudor, Vranjes, Babic - I. Leko (J. Leko 68.) - Klasnic (Bosnjak 68., Simic 88.), Balaban

    I. félidő:

    18. perc: Srna jobb oldali beadását Király öklözte ki középre, s a jó ütemben érkező I. Leko egyből kapura lőtt 15 méterről, de Bodnár még a gólvonal előtt mentett.
    25. perc: A horvát fanatikusok előbb egy, majd két pirotechnikai eszközt lőttek a pályára, amelyek azonban szerencsére senkit sem találtak el. A magyar szurkolók "Európa, Európa" rigmussal, míg a rendőrök könnygáz bevetésével válaszoltak a sportszerűtlen cselekedetre. A játék három percig állt.
    31. perc: egy kivágódó labdát Hajnal 20 méterről kapura lőtt, de Butina magabiztosan védett.
    43. perc: Balaban 18 méteres szabadrúgása a keresztlécen csattant.
    45+3. perc: Bárányos a 16-os bal oldaláról, 15 méterről okosan a hosszú felső sarokba akarta nyesni a labdát, amely Butina felett át is szállt, azonban a felső kapufán landolt.

    II. félidő:

    70. perc: Bosnjak ugrott ki a bal oldalon a hazai védők közül, a
    16-os vonalához érve önző módon kapura lőtt, amelyet Király védett, pedig a másik oldalon üresen érkezett Balaban.
    84. perc: Balaban jobb oldalról, éles szögből, 12 méterről leadott lövését Király öklözve hárította.

    Mindkét csapaton érezhető volt, hogy a presztízsen kívül nincs különösebb tétje a mérkőzésnek, ugyanis a játékosok nem diktáltak túl nagy tempót, s a színvonal is elmaradt a várttól. Sok pontatlan átadás jellemezte a játékot, ennek megfelelően igazi gólhelyzet nem is adódott egyik fél előtt sem, a kapuk legfeljebb egy-egy lövés révén kerültek veszélybe, de a kapusok rendre könnyedén hárítottak. Az első 45 perc enyhe horvát mezőnyfölényt hozott, de ez csak egy kapufában nyilvánult meg, gólok és lehetőségek számában nem. A félidő hosszabbításában ráadásul a magyarok a kapufa tekintetében egyenlítettek.

    A folytatásban ha lehet, akkor még unalmasabb játékot láthattak a szurkolók. Továbbra is a horvátok akarata érvényesült, de nem erőltették a támadásokat, érezhető volt, hogy Tudor és társai fejben már Németországban járnak. A magyar válogatott azonban ezzel sem tudott élni, a második félidőben egyszer sem találta el Butina kapuját, márpedig így nem lehet nyerni... Maradt az igazságos gólnélküli döntetlen.

    A magyar szurkolók egyetlen öröme az lehet, hogy a Szusza Ferenc Stadionban továbbra is veretlen maradt a nemzeti együttes, amely azonban ebben az arénában nem tudta megszerezni 100. találatát, pedig ehhez elég lett volna egyetlen gól.

    Eredmények:
    Málta-Bulgária 1-1 (0-0)
    Svédország-Izland 3-1 (2-1)

    A csoport végeredménye:
    1. Horvátország (vb-résztvevő) 24 pont,
    2. Svédország 24 (vb-résztvevő),
    3. Bulgária 15,
    4. MAGYARORSZÁG 14,
    5. Izland 4,
    6. Málta 3

    Lothar Matthaus, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya:
    Ez jó lezárása volt a sorozatnak, mivel nem rossz eredmény a 0-0 egy olyan csapat ellen, amely kétszer is legyőzte a svédeket. Azt sem szabad elfeledni, hogy több kulcsjátékosunk hiányzott, márpedig így nem lehet álomfutballt elvárni. A második félidőben nyújtott teljesítménnyel elégedett vagyok, azonban az első 30 perccel nem. Gratulálok a horvátoknak, megérdemelten végeztek a csoport élén, mivel ők nyújtották a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt.

    Zlatko Kranjcar, a horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya:
    Jó mérkőzés volt, amelyen a magyar csapat nagyon aktívan futballozott. Erre számítottunk és felhívtam rá játékosaim figyelmét is. A svédek elleni szombati meccs sokat kivett játékosaimból, ezért elsődleges célunk az volt, hogy ne kapjunk gólt, mert akkor elérjük a csoportelsőséget jelentő döntetlent. Ez sikerült, noha mindkét fél előtt adódtak lehetőségek a győztes gól megszerzésére. Azonban azt látni kell, sok munkánk van még a világbajnokságig, amelyen titkon az 1998-as teljesítmény megismétlésében bízom.

    forrás:
    MTI
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2009.07.28, 13:22 (szerk.: 2019.03.20, 12:17)
    Az oldaltribünökre az IBUSZ Irodákban kaphatóka jegyek

    Ingyenesen tekinthetik meg a Magyarország-Horvátország világbajnoki selejtező-mérkőzést - a Szusza Ferenc-stadion 4-es (Mildenberger utcai) kapuján át megközelíthető B4-es szektorból - az igazolványukat felmutató diákok és nyugdíjasok. Az oldaltribünökre még országszerte kaphatók a belépők kedden és szerdán 9 órától az IBUSZ irodáiban, illetve szerdán 15 órától a Szusza Ferenc-stadionban.

    A magyar válogatott kedden este 18 órától, a horvát csapat 19 óra 30 perctől tart edzést a mérkőzés helyszínén.

    Magyarország-Horvátország, világbajnoki selejtező-mérkőzés. 2005. október 12., szerda 19 óra 30 perc, Budapest, Szusza Ferenc Stadion
    Játékvezetők: Claus Bo Larsen; Bill René Hansen és Anders Norrestrand illetve Nicolai Vollquartz (dánok)
    Jegyárak: 2000, 3000, 4000, 5000 Ft (IBUSZ irodák)

    forrás:
    http://web.archive.org/web/20051215041635/www.mlsz.hu/start.mlsz?hir_id=1272&menu=valogatotthirek&mlsz=5c72b4e7ccda8f9c2d2cdfff433b060c