magyarfutball.hu

Magyarország - Horvátország 1 : 1 20:30

   
   
 • Magyarország - Horvátország 2008.05.31.
 • Magyarország - Horvátország 2008.05.31.
 • Magyarország - Horvátország 2008.05.31.
 • Magyarország - Horvátország 2008.05.31.
 • Magyarország - Horvátország 2008.05.31.
 • Magyarország - Horvátország 2008.05.31.
 • Magyarország - Horvátország 2008.05.31.
 • Magyarország - Horvátország 2008.05.31.
 • Magyarország - Horvátország 2008.05.31.
 • Magyarország - Horvátország 2008.05.31.
 • Magyarország - Horvátország 2008.05.31.
 • Magyarország - Horvátország 2008.05.31.
 • Magyarország - Horvátország 2008.05.31.
 • Magyarország - Horvátország 2008.05.31.
 • Magyarország - Horvátország 2008.05.31.
 • Magyarország - Horvátország 2008.05.31.
 • Magyarország - Horvátország 2008.05.31.
 • Magyarország - Horvátország 2008.05.31.
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 3.5 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
831. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Ledentu Damien (Franciaország)
nézőszámok:
 1. MTI: 9.000
 2. hns-cff.hr: 10.000
 3. mlsz.hu: 10.000
 4. nb1.hu: 10.000
 5. Nemzeti Sport: 10.000
 6. nso.hu: 10.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2016.03.18, 13:25 (szerk.: 2019.03.20, 13:16)
  Néhány gondolat a mai meccsről:

  1. Az elért eredmény: jó.
  2. A mutatott játék: elfogadható.
  3. Az ellenfél motiváltsága: közepes. Sokkal jobban odatették magukat, mint a lusta görögök.

  Szerintem kár volt megbolygatni a védelmet, nyugodtan ki lehetett volna állni a görögök elleni hátsó sorral is. Kapusposzton bajok vannak és egyre borúsabb gondolataim támadnak csatárügyben is. Németh Krisztiánt be kellett volna cserélni legalább 20 percre.

  A gólunknál arra gondoltam, talán ragadt valami Vaskóra kint angliában, ahol szeretik faragni a kapusokat. Szabálytalan volt, de ha 10-ből egyszer bejön, már megérte.

  Németh: szerintem nem baj, ha az Eb előtt minél kevesebb esélyt adnak arra, hogy valaki jól lerúgja

  Mai megfigyelések:

  Ez a védelem kutyagumi. Mondjuk Juhásznak volt az elején egy akkora bakija (miután Vaskó becsúszva tisztázott), hogy ha azt Vanczák csinálta volna, itt mindenki meg akarná lincselni.

  Fülöpről egyelőre nem tudom, hogy default béna, vagy csak azért rossz, mert nincs játékban.

  Hajnalnak volt pár nagyon szép indítása.

  Az első félidőben volt egy olyan érzésem, hogy ha ez tétre menne, már kaptunk volna egy ötöst.


  hat ez eleg gyenge volt. elkepeszto volt h a hatvedeink mennyire melyen hatul passzolgattak, meg ez a kurva sok hatra es hazaadas otven szazalekban teljesen feleslegesen, mintha teljesen be lettunk volna fosva h labdat vesztunk.

  a masik meg h uj kapitany, ket meccs, es akkor osszesen 4-et cserel, mikozben baratsagoson cserelhetne 10-et is. teljesen erthetetlen miert nem lehetett volna Nemethnek egy 20-25 percet adni, nagyon erdekes lett volna mire jut a horvat vedok kozt. osszessegeben nekem ez egy jo nagy csalodas, semmi probalkozas, valtoztatas, nagy nudli volt ez az egesz, lement ket meccs es semmivel sem lettunk okosabbak, tokugyanazt a felallast ugyanazokkal a jatekosakkal szinte ugyanugy jatszuk. nem értem.

  Teljesen felesleges 10-et cserélni egy meccsen. A többség azt nehezményezi, h Németh nem lett becserélve. Nem hiszem, h többet csinált volna a horvát védők között, mint az agressziv, harcos Huszti, akit a legtöbbször gond nélkül takaritottak el. Nem 20 perc alatt fogja bejátszani a válogatottba senki. (Meg valaki már emlitette, h az u19es eb elött nem is baj, h nem lett kitéve lesérülés veszélyének.) A cserepad meg igy nézett ki: Gulácsi Péter
  Szélesi Zoltán
  Vanczák Vilmos
  Lőw Zsolt
  Filkor Attila
  Németh Krisztián
  Orosz Péter

  Vanczák meg Lőw túl sok újjat nem mutattot volna...

  + motivált ellenfél ellen jó eredmény
  + meglepően agresszív letámadás sokszor, és nem "echte ungarische" módon, azaz a csatár letámad, és mindenki drukkol neki
  + a középpálya jó passzjátéka, még itt lesz a legkevesebb gondunk
  + Juhász egyre érettebb teljesítménye, bár találnánk még egy ilyen védőt...

  - most nem tudom, hogy Fülöpön a meccshiány ütközött-e ki, de mást is ki lehetne próbálni (persze most azzal főzött EK, ami van)
  - kevés akciót vittünk végig helyzetig (igaz, a horvátok is)
  - jobb százalákkal kéne veszélyeztetni kapu közeli szabadrúgásokból és szögletekből
  - és SOKKAL jobban kéne védekezni pontrúgásoknál

  Ez a két hét azért hasznos volt; Koeman is felmérhette a keretet. A játékstílus, amit játszatni akar, tetszk. A védelmi gyengeségeink megoldásán nagyon sokat kell dolgozni, de ez az összes szöv. kap. állandó problémája.

  szerintem nem voltunk félősek. igen, a hazaadást választják néha talán többször mint kéne, de ez még mindig jobb, mintha eladnák a lasztit. ugye nem éppen a támadóink játszottak visszafele, inkább a bizonyos technikai fogyatékosságokkal rendelkező játékosok, bodor, vaskó. nekem dícséretes ez az önkritika. ez itt nem a barcelona, vagy az arsenal, hiába akarunk sokpasszos támadófocit játszani, ha nehezebb helyzetekben nem tudjuk előrefelé labdabiztosan vezetni az akciót, akkor tényleg jobb, ha inkább biztosra megyünk. a horvát kapu felé egyáltalán nem éreztem a gyávaságot, szerintem nagyon tökösek voltunk (élvezetes, kőkemény párharcok mentek), az más kérdés, hogy nem tudtuk átjátszani őket, de ez nem hozzáállásbéli, hanem játéktechnikai probléma. a horvátok kurva jók, mi meg nem annyira. ez van. úgyhogy szerintem ez egy túlzó, és nem fair kijelentés a csapattal szemben.

  2: koemannak ez volt a második meccse, nyilván fontos neki, hogy jó benyomást tegyen a közönségre jó meccsekkel, jó eredményekkel. a mezőnyt még nem nagyon ismeri, nem hiszem, hogy szarba akar nyúlni. ha ismerné, akkor is tudná, hogy túl sok kísérleteznivaló nincs, tényleg max annyi, hogy fülöp marci helyett NB1es kapus, vagy másik külföldön padozó legyen-e, vagy játszon-e németh krisztián. az alapfelállás jónak tűnik, nem hiszem, hogy birizgálni kéne, mert az is fontos, hogy gyakoroljunk, összeszokjunk, kihozzuk a maximumot a jelenlegi lineupból. ez az egyik. a másik pedig az, hogy amikor várhidi elkezdett variálni, akkor meg mindenki elkezdett fanyalogni, hogy jaj de szar meccs volt, miért álltunk ki csatár nélkül, jaj, miért csak 1-1 lett a szlovákok ellen, stb, stb. a magyar közönségnek baromi nehéz megfelelni.

  nem védeni akarom koemant a kritikáktól, mert tényleg cserélhetett volna többet, bedobhatta volna némethet, de ne essünk már túlzásokba azért, hogy ez gyenge volt, meg picsafüst, meg lófasz, stb...

  valamivel veszélyesebben játszottak a horvátok, lőttek egy kapufát, meg elvettek tőlük egy 11est, de nekünk is volt helyzetünk, a meccs kb felében mi voltunk a jobbak, úgyhogy szerintem megérdemelt döntetlen. persze szerencse is kellett, dehát akkor is, kb 50 hely van a két válogatott között a fifa-ranglistán, kikapni sem lett volna szégyen. főleg ezzel a játékkal, ami ugyan nem volt káprázatos, dehát ezt a horvát védelmet piszok nehéz feltörni (pl a braziloknak is csak átlövésből sikerült a vb-n). ziccerük nekik sem igazán volt.
  a lényeg, hogy végre végig bírunk játszani 90 percet, meg tudjuk hajtani, ha kell, és mindenki küzd, mint az oroszlán.

  Én sokkal többre tartom a tegnapi döntetlent. Többre, mint a görögök elleni győzelmet. Mégpedig két okból: én titkon a horvátokat tartom az EB esélyeseinek, már maga az is hogy az oroszokat és angolokat megelőzték a csoportban, óriási fegyvertény, az angolokat a Wembley-ben gyepálták el 3-2-re (!!) úgy, hogy a horvátok már biztos résztvevők voltak a meccs előtt.. Ha a horvátok jó napot fognak ki, bárkit megverhetnek, nagyon jó ez a csapat. Másik pedig, itt a horvátok nem sörmeccsre jöttek, hanem keményen, a sérülés kockázatával nem foglalkozva odatették magukat, és szerintem sokat kiadtak magukból ők is. Egy jól játszó horvát csapat ellen sikerült egy döntetlent kihozni. És igazán kijárt már egy sporis segítség is, gondoljatok a törökök ellen, meg a görögök ellen Halmosi nemles-helyzetét amiből 99 % gól lett volna. Az a baj, hogy nekünk tétmeccsen nem fújnak be pár dolgot, barátságoson meg mellénk állnak, pedig fordítva kéne smiley A védelemben úgy lett, amire számítottam. Vanczák helyett Vaskó jó megoldás lesz. De Bodnár és Bodor nem igazán győzött meg, Szélesi és Lőw játéka sokkal jobban tetszett múlt héten, bár nem tudni ők egy ilyen agresszív csapat ellen hogy teljesítettek volna.
  A támadósor is jó volt, és ha Huszti fejese bemegy a második félidőben, sztem megint előjött volna a felszabadult, látványos játék. Gera megint nem a legjobbját nyújtotta, mégis elértünk egy döntetlent. Hajnalnak csak a szabadrúgásai katasztrofálisak, azokat mindig túlrúgja, amúgy jó volt.
  Nagyon hiányoltam még Németh mellőzését is, nem értem miért nem merte barátságos meccsen kipróbálni őt. Ezek szerint az elkövetkezenfő 2 évben még nem lehet fontos tagja a csapatnak, mivel ezek után max. csere lesz, Koeman reakciójából elnézve. Azt mondta, hogy ha jó teljesítményt nyújt, akkor számít rá. Most rúgott 9 gólt a tartalékban, 3 gólt az EB elitkörben, mit bizonyítson még? Annyi jó benne, hogy Németh maga is látja, hogy meg kell majd dolgozni, bizonyítani a válogatottságért. Remélem ez csak még jobban motíválja őt.

  Röviden a tegnapi meccsről:
  1. Mint eredmény, ez az X értékesebb, mint a görögök elleni győzelem. A horvát csapat sokkal sokkal jobb, mint a görög, emellett sokkal motiváltabb is volt.
  2. Szerencsénk volt, mert egy szabályos gólt nem adtak meg nekik, viszont a kézrepattanós 11-es határeset volt, és Hajnal buktatása is véleményes, úgyhogy a 11-eseknél egál.
  3. Ez a "Huszti, mint csatár" koncepció halott, rossz, őrült, hibás. Erre a legjobb bizonyíték a második félidőben a nagy helyzete, ahol ha egy csatárméretű (rugójú, fejjátékú) játékos van elöl, akkor pont fejmagasságban éri a labda, és kettő egy ide. Hosszú távon nem lehet megoldás egy középpályás csatárkénti szerepeltetése, ez egyszerűen egy baromi nagy zsákutca.
  4. A Huszti, Dzsudzsák, Gera, Hajnal négyesből egyértelmű, hogy Hajnalnak kell kimaradnia, ez a "mind a négyet játszatni kell, ezért egyikük a csatár" egy marhaság, lásd előző pont. Hajnal messze túl van sztárolva, én minden meccsen szinte őt látom lefelé kilógni a csapatból.
  5. Fülöp nem megoldás, nemhogy nem a legjobb, de dobogón sincs a magyar kapsok között. Nemcsak a potyagól, de a felesleges öklözései a megfogható labdák megfogása helyett, illetve a beadásoknál való bizonytalankodás bizonyíték erre. Fülöpöt el kell felejteni, illetve én azt se értem, kinek jutott ő először eszébe, és miért. Balajcza sokkal jobb nála, de Babos is. Kapus poszton Fülöp bebetonozása edzői hiba lenne.
  6. Juhász mellé továbbra is keresni kell a jó megoldást.
  7. Bodor gyenge, nála Lőw sokkal jobb volt, a jobbhátvéd poszton szoros a csata.
  8. Nekem tetszik, hogy Koeman nem cserél sokat, nem forgatja fel meccs közben a csapatot. Engem mindig halálra ideesített az értelmetlen hat-nyolc cserés móka barátságos meccseken.
  9. Németh nem megváltó, így az, hogy nem cserélték be, nem akkora tragédia. Inkább az a baj, hogy nem csatár játszott elöl.

  A két barátságos meccs alapján látok egy nagyon-nagyon halovány reménysugarat, de csak és kizárólag tétmeccsen elért normális eredmények fogják megalapozni a hitemet.

  Azt hiszem a két meccs alapján úgy gondolkodhatott Koeman, hogy mind a védekezés, mind a támadójáték szempontjából a középpálya lesz az elkövetekző időszakban a válogatott legfontosabb csapatrésze, ráadásul itt rendelkezik a csapat jelenleg a legjobb játékosokkal, ezért ezen a két barátságos meccsen minél több időt akart adni nekik, hogy összeszokjanak és kiderüljön, mennyire lehet életképes a csatár nélküli játék a válogatottnál.

  Ha ez nem válna/vált volna be akkor a majdnem 180 perc alapján már elég információ állhat Koeman rendelkezésére, hogy eldöntse kit vegyen ki a középpályáról és küldjön a helyére igazi csatárt a pályára, vagy kiket vegyen ki, hogy a csapat "klasszikus" 442-t játszon két csatárral (például Orosz, Németh).

  Orosz előnyben részesítése talán annak tudható be, hogy biztosan (sérüléssel persze nem számolva) végig rendelkezésre fog állni az ősz folyamán, amíg Némethet lehet hogy a Várhidi-Kisteleki tandem az u21 és az olimpiára való kijutás reményében az olimpiai csapatnál tartja. Ez utóbbi okoskodás persze csak akkor áll, ha az u21 és nagyválogatott programja általában egymást követő meccsnapokra esik, ezt nem tudom hogy így van-e. Hanem akkor az Orosz vs. Németh elmélet visszavonva.

  1. A két mérkőzés eredménye szép, de nem kell túl komolyan venni egyiket se. Amint az látható is volt, a horvátok picit komolyabban vették, mint a görögök, az eredményen rögtön látszott is. A dánok a horvátoknál is komolyabban fogják valszeg venni. És a cél az ugye, hogy ez az eredményen egyáltalán ne látszódjon.

  3. Két meccsen lőttünk négy gólt, jegyzett ellenfelek ellen. Ezt megelőzőleg meg csatárokkal négy meccsen lőttünk két (vagy három?) gólt, úgy, hogy a négyből három ellenfél jóval alacsonyabb szintet képvisel. Egyelőre szvsz. nincs ezzel semmi gond. Ha majd lesz kihagyhatatlan csatárunk, akkor persze más lesz a helyzet. De amíg a középpályán túltengés van nemzetközi szintű játékosokból a csatár posztján meg különféle másodosztályokban is sokszor csak alig játszók közül kellene válogatni, addig ezt kár erőltetni. Aki meg Husztit az alkata miatt támadja, Némethet meg beköveteli, az jó lenne, ha megnézné Németh alkatát is. Egy Carew, Koller vagy Ibrahimovichoz képest 15-25 centis elmaradása megvan neki is.

  4. Hajnal mindkét meccsen jól játszott. Megkockáztatom, hogy a két meccset tekintve talán Geránál is jobban. De még ha Hajnal ki is maradna, ott lehet Buzsáky, Halmosi is.

  5. Fülöp elé szvsz. is kellene egy játékban lévő kapus. Én Babost vagy Sáfárt mondanám. Viszont Fülöp még mindig a legjobb pozicíóban van a jövője szempontjából, úgyhogy szerintem nem kellene mellőzni, legfeljebb majd ha Bogdán, Gulácsi, Gróf vagy valaki már mutat is valamit kint.

  9. Erre a válaszom már leírtam a 3. pontban.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=250640&na_step=30&t=9018358&na_order=
   
 2. avatar: fgymat
  2013.06.08, 13:41 (szerk.: 2019.03.20, 12:38)
  Budapest, 2008. május 31., szombat (MTI) - Az előzetes hírek szerint telt ház várható a szombat este 20:30 órakor a Szusza Ferenc Stadionban kezdődő magyar-horvát barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzésen.

  Elővételben a jegyek nyolcvan százaléka fogyott el, így szinte biztosan megtelik az újpesti aréna.

  A szombati meccsen ül másodszor a magyarok kispadján Erwin Koeman szövetségi kapitány. A holland szakember bemutatkozása remekül sikerült, hiszen együttese egy héttel ezelőtt a Puskás Stadionban 0-1-ről fordítva 3-2-re nyert a június 7-én kezdődő kontinenstornára címvédőként készülő Görögország ellen.

  Horvátország szintén Eb-résztvevő. A vendégeket várhatóan több száz szurkoló kíséri el Budapestre. A rendőrség útlezárásokkal és rendkívül szigorú biztonsági intézkedésekkel várja a meccset.

  Budapest, 2008. május 31., szombat (MTI) - A magyar labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszott az Európa-bajnoki résztvevő Horvátországgal a Szusza Ferenc Stadionban.

  A találkozó előtt köszöntötték az Eb-részvételt kiharcoló U19-es válogatottat.

  Eredmény:

  Magyarország-Horvátország 1-1 (1-1)
  Szusza Ferenc Stadion, 9000 néző, v: Ledentu (francia)
  gólszerző: N. Kovac (45., öngól), illetve N. Kovac (24.)
  sárga lap: Gera (31.), Hajnal (78.), illetve R. Kovac (45.), Pranjic (73.)

  Magyarország:
  Fülöp Márton - Bodnár László, Vaskó Tamás, Juhász Roland, Bodor Boldizsár - Vadócz Krisztián, Dárdai Pál (Szélesi Zoltán, 89.) - Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs (Orosz Péter, 64.) - Huszti Szabolcs

  Horvátország:
  Stipe Pletikosa - Vedran Corluka, Robert Kovac (Dario Knezevic, 64.), Josip Simunic, Danijel Pranjic - Niko Kovac - Dario Srna, Luka Modric, Niko Kranjcar (Ognjen Vukojevic, 78.) - Mladen Petric (Ivan Klasnic, 64.), Ivica Olic (Ivan Rakitic, a szünetben)

  I. félidő:

  2. perc: Srna futott le az alapvonalig, visszagurítása után Modric 18 méterről laposan lőtt, Fülöp kiütötte a labdát, melyet Petric a hálóba továbbított, de az asszisztens lest jelzett.
  4. perc: Kranjcar lépett ki a magyar védők közül, egyedül tört kapura, lövése azonban elakadt az önfeláldozóan közbevetődő Vaskóban.
  24. perc: Srna ívelt be szögletet a bal oldalról, Fülöp nem érte el a labdát, melyet Nico Kovac a bal felső sarokba fejelt (0-1).
  44-45. perc: Huszti akarta beadni a labdát, de az megpattant Robert Kovac sarkán és Pletikosa a jobb felső sarok elől mentett szögletre. A kapu elé lőtt labda felpattant, Pletikosa pedig Nico Kovac lábára ütötte, ahonnan a gólvonal mögé pattant (1-1).

  II. félidő:

  48. perc: Hajnal ívelt előre Gerához, aki két védő között mellel levette a labdát, majd estében 15 méterről kevéssel lőtt a bal sarok mellé.
  55. perc: jobboldali horvát szöglet után Nico Kovac a felső lécre fejelte a labdát, amely onnan az oldalsó kapufára, majd Fülöp kezébe pattant.
  66. perc: Gera passzolt a bal szélen felfutó Bodorhoz, akinek beadása után a labda átszállt Pletikosa felett, de Husztinak is magas volt és a csatárként szereplő játékos a kapu mellé csúsztatott.
  74. perc: Huszti laposan belőtt labdáját Hajnal sarokkal továbbította kapura, de Pletikosa védett.

  Nagy lendülettel kezdtek a vendégek és már a mérkőzés elején elhúzhattak volna. A magyarok tíz perc után vették fel a mérkőzés ritmusát, de a nagyon határozottan és keményen védekező horvát védők mellett csak elvétve jutottak el a vendégek tizenhatosáig. A félidő közepén egy kapushibát követően vezetést szereztek a horvátok és úgy tűnt, magabiztosan megőrzik előnyüket, de a játékrész végén a magyarok egy szerencsés találattal egyenlítettek.

  A második 45 percet a magyarok kezdték jobban, hosszú percekrebeszorították a horvátokat. Ennek ellenére a legnagyobb helyzetet a vendégek hagyták ki az 55. percben, Nico Kovac "kétkapufás" fejesénél Fülöp már verve volt. A folytatásban nagy küzdelem folyt a pályán, kevés helyzettel, 85. percben szerencséjük is volt a magyaroknak, amikor a vendégek egy kezezés után nem kaptak 11-est.

  Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya:
  Elégedett lehetek a bemutatkozásommal és az elért eredményekkel, de ennél is fontosabb volt a csapattal együtt töltött két hét, ami igen hasznosnak bizonyult. A horvátok ellen elsősorban a védelem stabilizálására kerestem a választ. A bekapott gólnál Fülöp valóban hibázott, de ezenkívül jól védett. A mérkőzésen az első öt percet leszámítva, amikor komoly gondjaink voltak, nagyon jól játszottunk, úgy érzem, ez a döntetlen volt a maximum amit most elérhettünk. Ugyanakkor ezt az eredményt is helyén kell kezelni, még akkor is ha egy nagyszerű ellenféllel szemben értük el.

  Slaven Bilic, a horvát válogatott szövetségi kapitánya:
  Jó mérkőzés volt, agresszív ellenféllel találkoztunk, ilyen meccset szerettünk volna játszani az Európa-bajnokság előtt. Kevés helyzetünk volt, a lepattanó labdákat a magyarok szerezték meg. Sajnálom, hogy nem nyertünk, de úgy gondolom, a második félidőben nem volt szerencsénk és egy büntető is járt volna nekünk.

  forrás:
  MTI
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2010.03.01, 13:12 (szerk.: 2016.03.18, 12:36)
  Erwin Koeman, válogatottunk április 24-én kinevezett szövetségi kapitánya kijelölte bő keretét a magyar-görög (május 24., 19 óra, Puskás-stadion) és a magyar-horvát (május 31., 20.30 óra, Szusza-stadion) barátságos mérkőzésekre.

  - Arra való tekintettel, hogy a találkozók másnapján bajnoki fordulók lesznek, a Soproni Ligában élen álló négy együttesből ezúttal nem vettem figyelembe senkit, nem kívántam megzavarni a felkészülésüket - kommentálta honlapunknak döntését a kapitány. - A kiszemeltjeim közül négyen - Buzsáky, Halmosi, Timár és Rajczi - sajnos sérültek, így rájuk sem számíthatok. Vass Ádám és Feczesin Róbert azért hiányzik a névsorból, mert klubjuk, a Brescia az első osztályba kerülésért játszik fontos mérkőzést, s az olaszok kérésének engedtem, amikor nem hívtam meg őket.

  A szövetségi kapitány hozzátette, hogy a görögök elleni meccsre a május 19-i találkozót követően 22 játékos készül majd, míg Kádár Tamás és Németh Krisztián a korosztályos Eb-döntőn való részvétel kiharcolására készülő U19-es válogatott elitkörének küzdelmei után, május 27-én csatlakozik Geráékhoz.

  forrás:
  http://www.mlsz.hu/hirek2009.php?itemid=3294
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2008.06.01, 16:17 (szerk.: 2019.03.20, 12:34)
  kép
   
 5. avatar: Ailton
  2008.05.31, 23:02
  nézőszámok:
  nb1.hu: 10000
  nso:hu: 10000
  pepsifoci.hu: 10000
  mlsz.hu: 10000

  ilyen egységesek sem voltak még
   
 6. avatar: magyarfutball.hu
  2008.05.07, 13:39 (szerk.: 2019.03.20, 12:34)
  Csütörtökön kezdik árulni a megszokott helyeken, az ország összes IBUSZ-kirendeltségében a belépőket az A-válogatott három soron következő mérkőzésére.

  A görögök (Puskás-stadion, május 24., 19 óra) és a horvátok (Szusza Ferenc Stadion, május 31., 20.30 óra) elleni találkozóra a legolcsóbb jegy 2000, a legdrágább 5000 forintba kerül.

  Jó hír a szurkolóknak, hogy az MLSZ újított és erre a két mérkőzésre, valamint a vb-selejtezők főpróbáját jelentő Magyarország-Montenegró összecsapásra (Puskás-stadion, augusztus 20., 18 óra) rendkívül vonzó árú, 4000 forintos bérletet bocsát ki, s ezek is természetesen már csütörtöktől megvásárolhatóak országszerte az IBUSZ irodáiban.

  forrás:
  mlsz.hu
   
 7. avatar: magyarfutball.hu
  2008.05.05, 22:06 (szerk.: 2016.03.18, 12:35)
  A horvát tartalékok:
  Manuel Pamić: 22 éves, 0 válogatottság (FC Salzburg - Ausztria)
  Anas Sharbini: 21 éves, 0 válogatottság (HNK Rijeka)