magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 0 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.10.04, 13:24
  A gól előtt L.CS. mindenkit előre küldött.
  Lehet, hogy ez a szerencsénk?

  Semmi extra.
  Visszagurították a labdát Thomas elé.
  Meglőtte és a kapufáról bement.
  Ennyi.

  Thomas ezüstöt lőtt
  [2005-05-26 20:20]
  Csapatunk drámai küzdelemben az utolsó előtti percben nyert 1-0-ra a Bp.Honvéd otthonában és ezzel az UEFA Kupa-szereplést jelentő második helyen végzett az Arany Ászok Ligában.
  - 100% Fradi - A sikerben óriási érdemeket szerzett Sowunmi Thomas, aki mezőnyjátékosaink közül a legjobb teljesítményt nyújtotta, amit gyönyörű góllal koronázott meg. Thomas mellett Szűcs Lajos emelkedett a mezőny fölé. Kapusunk számtalan bravúros védést mutatott be, Vadócz tizenegyesének hárításával pedig nemcsak életben tartotta a reményeinket, hanem meg is alapozta a győzelmünket.
  Az első 20 percben a mi akaratunk érvényesült, beszorítottuk a házigazdákat, akik képtelenek voltak megtartani a labdát. A nagy mezőnyfölényünk ellenére helyzetet csak elvétve tudtunk kialakítani, mert a Honvéd zártan, szervezetten védekezett, ha pedig sikerült áttörni a védőfalat, akkor a remek formában védő Takács állította meg az akcióinkat.
  A félidő második felében a hazaiak is többször előremerészkedtek, mi hátul többször is bosszantó hibákat követtünk el, így „hozva helyzetbe” a házigazdákat. Az utolsó öt perc megint a miénk volt, elsősorban a remek teljesítményt nyújtó Sowunmi révén alakítottunk ki veszélyes helyzeteket.
  A második félidő elején jogos tizenegyeshez jutottak a házigazdák, Szűcs azonban fantasztikus bravúrral hárította Vadócz lövését. A kihagyott büntető után élénkebb lett a játék, ráadásul folyamatosan érkeztek a rossz hírek a többi pályáról, hiszen valamennyi riválisunk nyerésre állt, ami azt jelentette, hogy mi is csak győzelemmel tudjuk megőrizni a második helyünket.
  A 74. percben Szili megkapta második sárga lapját, ami egyben a pirosat is jelentette számára. Az utolsó negyed órában mindent egy lapra feltéve kitámadtunk, hiszen nem volt más lehetőségünk. Szűcs bombaformában védve hatásalanította a kispesti támadásokat, Sowunmi pedig a 89. percben megszerezte az UEFA Kupa-szereplésünket jelentő gólt. Nem játszottunk jól, de egyetlen percig sem adtuk fel és a tavlyi évhez hasonlaón, ismét miénk lett a bajnoki hajrá, hiszen az utolsó fordulóból a lehetőségekhez képest megint mi jöttünk ki a legjobban.

  Csak a vak nem látta,milyen bunda volt,de ez se fog soha kiderülni.Megállt a Honvéd védelem,csak hogy gól legyen.Nevetséges,szánalmas ez a magyar foci.

  László Csaba: Ma végre nekünk volt szerencsénk
  [2005-05-26 20:43]
  A lefújás után Gergely Károly, a Bp. Honvéd szakvezetője úgy vélte, hogy csapata nem érdemelt vereséget, mert több veszélyes helyzetet dolgozott ki nálunk.
  László Csaba szerint ezen a meccsen végre mellénk szegődött a szerencse, amire tavasszal nem igazán volt példa.
  Gergely Károly:
  - Nem érdemeltünk vereséget, mert több és veszélyesebb helyzetet dolgoztunk ki a Ferencvárosnál, de Herczeg és Borgulya a legnagyobb ziccereket is kihagyták, ráadásul még tizenegyesből sem tudtunk a kapuba találni. A kiállítás után is voltak ígéretes támadásaink, a Ferencváros szerencsés góllal nyert.

  László Csaba:
  - Hihetetlenül fontos volt, hogy megszerezzük a győzelmet. Nem játszottunk jól, de egy percig sem adtuk fel és ma végre nekünk volt szerencsénk. Tavasszal eddig elkerült minket a szerencse, amikor a legnagyobb szükség volt rá, akkor mellénk szegődött. Szeretném megköszönni szurkolóinknak, hogy kitartottak mellettünk és biztatásukkal hozzásegítettek minket az UEFA Kupa-szereplés kiharcolásához.

  Sowunmi Thomas:
  - Szerencsés gólt szereztem, ez nem vitás. Abba az irányba ment a labda, amerre szántam, de természetesen nem a térdemmel akartam a hálóba továbbítani. Ennek azonban már nincs jelentősége, a lényeg, hogy végre egyszer szerencsénk volt és a minimális célt elértük, bejutottunk az UEFA Kupába.

  kurvára nem volt szép! ilyen kibaszott szarul játszani!!!!
  a kis Takács és a Thomas volt, aki kiemelhető
  a Lajos a 11-es megfogásáért és azért, amikor kijött közénk középen, akkor nem faszszopó lilázni kezdett, hanem egy Fradi dalt kezdett énekelni

  nem csodálom, amikor az ötösön belül képtelen bekotorni egy lasztit a hálóba...
  László is elmehet a faszomba!!!
  Botis a kispadon kezd, pedig jó kis védő, igaz egy zsoldos
  aztán behozza ezt a szar Mareket a sérült Bajevszkij helyett, cseberből vederbe
  a végén meg a Sasu cigány!!!!! ááááááááááá
  már 0-1 volt, maikor ki hagyta a meccs helyzetét, vagy mondjuk azt, hogy a kispesti Takács kurva nagyot védett???

  A 2. helynek örülhetünk, az UEFA kupának kevésbé. Megint van mivel takaróznia a vezetőinknek...
  Jelen állapotban oda-vissza alázna minket még egy Tirana szintű keleti rettenet csapat is, rendes erősítésre meg nem igazán lesz pénz, örülhetünk ha mindenkit kifizetünk. A nemzetközi kupa miatt ráadásul a radikális fiatalítást sem fogjuk bevállalni, megint igazolunk majd valamilyen alibi légiósokat.

  Na hazaértem. A meccs kurva szar volt, de szerintem megérdemelten nyertünk. Az első félidőben a Honvéd a pályán sem volt.

  Többet szót nem vesztegetnék a mai meccsre.

  A szezon első fele (ősz) nagyon jó volt. A prágai hangulat felejthetetlen.
  A tavasz katasztrófa. Jöttment, senki csapatok vertek minket, aztán simán lefeküdtek mindenkinek... De ez a mi hibánk. Okai javarészt köztudottak, de számomra elfogadhatatlanok.

  Tepsi azt mondta, hogy még a héten közlik, hogy ki távozik a Klubtól. Hát kíváncsi vagyok...

  Az UEFA indulásnak viszont örülök. Mégiscsak a mi UEFA pontszámunk a legmagasabb...

  Már csak egyet: Szebb jövőt Ferencváros!

  HAJRÁ FRADI!

  Megint megnyertük a különmeccset
  Kispesten nagyon sokáig úgy tűnt, hogy csapatunk nem tud nyerni, és így a következő évadban nem indulhat az UEFA-Kupában sem.
  A záróforduló eredményei alapján arra is nagy esély volt, hogy a Debrecen és az MTK mellett az Újpest is megelőz bennünket, holott a két együttes szurkolói általában presztízskérdést csinálnak abból, kinek a csapata végez előrébb a bajnoki tabellán.

  Hát ez az UEFA tényleg csak a szponzornak kell. Vagy csodát kell csinálni 2 hónap alatt.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=468136&na_step=30&t=9018131&na_order=