magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK-BFC - Ferencvárosi TC 2 : 3 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
 1. Diósgyőri VTK-BFC - Ferencvárosi TC 2005
 2. Diósgyőri VTK-BFC - Ferencvárosi TC 2005
 3. Diósgyőri VTK-BFC - Ferencvárosi TC 2005
 4. Diósgyőri VTK-BFC - Ferencvárosi TC 2005
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.10.04, 20:12
  Hú, de nehéz volt.... de MEGVAN! És továbbra is csak a hátunkat nézi a mezöny smiley)
  Kövezzetek meg, de a mis Sasunk most jó csere volt.
  Bognár botrány volt, ezt Titi is focizta volna...
  A lényeg a gyözelem!!

  HAJRÁ FRADIKA ! ! !

  Nagy az öröm, pedig ilyen gyönge játékot kétszer egymás után régen láttam a csapattól. Jó lesz, ha összekapjuk magunkat, mert így nem lesz meg a bajnoki cím. A védelmünk bizonytalan volt, a középpályásaink lassúak, a csatárainktól láttam egy-egy értékelhető megmozdulást. Az összjáték mindenesetre nem tetszett.

  Azért gratulálok a fiúknak, az utolsó 20 percben odatették magukat. Talán a Fradi-szív segített, ........már akiben ott van.

  Szombaton egy sima meccset lenne jó játszani, az talán lendíthetne a csapaton.

  Hajrá Fradi!

  László Csaba:
  Dicséretet érdemel a csapat morális tartása, hiszen idegenben, ilyen légkörben nagyon nagy dolog 1-2-rõl fordítani. Kiváló volt a hangulat, ilyen légkörben kötelezõ mindenkinek a maximumot nyújtani. A hozzáállással elégedett is voltam, de több dolog nem tetszett. A gyors vezetés után nem lett volna szabad engedni, hogy felálljon a padlóról az ellenfél. Egyértelmûen jobbak voltunk ebben az idõszakban, innen nem állhatott volna fel a Diósgyõr. Azt elfogadom, hogy a játékosok idõnként improvizálnak, megpróbálkoznak néha egy-egy váratlan megoldással, de az nem mûködik, hogy minden játékhelyzetnél újítani akarunk, amikor ugyanannak a szituációnak a megoldására vannak begyakorolt variációink is. Huszti Szabolcsra emiatt külön mérges voltam, de majd személyesen mindenkivel meg fogom beszélni ezeket a dolgokat. Nagy pozitívum volt és rengeteget tett hozzá a csapat játékához Marius Sasu, aki igazolta az edzéseken hetek óta mutatott jó formáját. Bajevski kihagyása sokakat meglepett, de Aleksandar annyira fel volt pörögve, olyan motivált volt, hogy egy kicsit túlpörgött és ez már nem biztos, hogy hasznára lett volna a csapatnak, ezért kezdett a kispadon. Becserélése elõtt sokat beszéltem vele és nagyon örülök neki, hogy azt csinálta, amit kértem tõle. Jelenleg négy jó formában lévõ támadóm van, remélem, még sokáig leszek ilyen kellemes helyzetben.

  "Mint ahogy az az eset sem,amikor a kisgyerek feldobta magát,mintha a Lipcsei elkaszálta volna,a bíró jóízűen beszopta,és sárgát adott a Lipcseinek.A játékvezető védelmében azonban el kell mondani,hogy csak a lassításban látszott,hogy nem volt szabálytalanság,ezt 10-ből 8 bíró beszopja."

  Szerintem Lipcsei elkaszálta és jogos volt érte a lap is. De holnap majd le ellenőrzöm.

  Nem rúgott bele nagyot, hanem kihúzta a lábát. Önmagában nem ért volna sárgát, de már volt a Peti számláján elég smiley

  Peti végre a posztján játszott, bár nem volt túl acélos.

  Szólaljon már meg egy reális vélemény is Miskolcról...

  Jobb volt a FTC a vak is láthatta..
  A második félidőben majd felborult pálya
  Én sajnálom hogy a Diósgyőr miatt nem volt igazán jó meccs.. túl sokat nem tudtunk ehhez a meccshez hozzátenni..
  Egy csatárral megilletődve félénken játszottunk
  Az kevés egy jó csapathoz, hogy van néző, meg lelkesedés...smiley))

  Hát most ennyi sikerült.... Hátha egyszer lesz egy debrecen szintű csapatunk, és akkor nem csak a hangulat lesz jó, hanem egy kiélezettebb meccset is sikerül játszani.

  a FTC-nek garatula!!

  hajrá Diósgyőr

  Nekem szerencsére van sport2-m, így megnéztem a meccset. Szerintem kb úgy játszottunk, mint a Győr ellen. Zömében mi irányítottuk a meccset, a korai vezetés után lett is volna rá esély, hogy megnyugtatóbb előnyre tegyünk szert, de a helyzetek kimaradtak, sőt a Diósgyőr egy szabadrúgás és egy kontra után fordított. Innentől a szokásos forgatókönyv, azaz támadgattunk, az ellenfél védekezett, és kontrázott, majd egy szerencsés Rósa góllal egyenlítettünk. Azért a szerencsés jelző, mert elég éles szögből rugta be, szerintem a Győr elleni 11-es, meg a másik, főlébikázásos helyzete könnyebben értékesíthető lett volna. Innentől kicsit jobban játszottunk, és egy szépen kijátszott helyzetből meg is született a győztes gól, bár elég sokat pepecselt Bajevszki, mielőtt belőtte.
  A védekezésünk elég gyatra volt, ezt bizonyítja is a 2 gól, szintén gond volt olykor a labdakihozatal, ami egyérintős passzokkal könnyen megoldható lett volna. Egy olyan csapatnak, amely a nemzetközi porondon akar szerepelni, fontos lenne, hogy tudja a gyors, egyérintős játékot. A helyzetkialakítással talán kevésbé volt gond, a kihasználás lehetne jobb. A győzelem megérdemelt volt, bár a végén kicsit sajnáltam a sok hazai szurkolót, hogy nyerő állásból mégis kikapott a csapatuk...

  Köszi. Erről jut eszembe, a hazai pálya, meg a teltház miatt harcosabb Diósgyőrt vártam, sokszor nyugodtan dédelgethettük a labdát a térfelünkön, nemnagyon volt letámadás...

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=479066&na_step=30&t=9018131&na_order=
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2017.03.12, 12:45 (szerk.: 2017.10.04, 20:06)
  Csapatunk drámai fordulatokban bővelkedő, remek hangulatú mérkőzésen 3-2-re nyert Diósgyőrben. Győzelmünk értékét növeli, hogy közvetlen üldözőink közül a Debrecen és az Újpest is vereséget szenvedett.

  Diósgyőri BFC – Ferencváros: 2-3 (2-1)
  Diósgyőr, 17.000 néző, vezette: Megyebíró János (Szpisják Zsolt, Szabó Zoltán)
  Diósgyőr: Urai – Mogyorósi (Müller 64.), Gáspár, Máté, Dianu – Belényesi, Mogyoródi (Virágh 56.), Hompoth, Vitelki – Sipeki, Siminic (Egressy 42.)
  Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir (Bajevski 82.), Botis, Gyepes – Bognár, Rósa, Lipcsei, Huszti – Penksa (Tőzsér 88.) – Sowunmi (Sasu 65.), Vágner

  Gól: Siminic (19.), Mogyoródi (41.) illetve Sowunmi (2.), Rósa (70.), Bajevski (84.)
  Sárga lap: Gáspár (7.), Mogyorósi (54.) illetve Vágner (12.), Gyepes (45.+1)

  Diósgyőrben telt ház és fantasztikus futballhangulat fogadta a csapatokat. A mérkőzés jobban nem is kezdődhetett volna, hiszen már a 2. percben megszereztük a vezetést. Huszti ívelt be szabarúgást, Botis továbbcsúsztatta a labdát és Sowunmi közelről a hálóba bólintott (0-1). Vezetésünk láthatóan megzavarta a hazaiakat, mi pedig az első 10 percben eldönthettük volna a három pont sorsát, de előbb Huszti, majd Sowunmi hibázott ziccerben. A 19. percben szabadrúgásból egyenlített a Diósgyőr. Vitelki előreívelt szabadrúgását Sipeki lefejelte és Siminic közelről Szűcs mellett a hálóba helyezett (1-1). Az egyenlítés után is mi játszottunk fölényben, a hazaiak azonban nagyon önfeláldozóan küzdöttek és szervezett védekezéssel őrizték a kapujukat. Négy perccel a vége előtt egy beadás után Mogyoródi maradt üresen a kapunk előtt és 5 méterről a hálóba fejelt (2-1).
  A második félidőben a hazaiak teljesen átengedték nekünk az irányítást. A betömörülő védőkkel azonban sokáig nem tudtunk mit kezdeni. Hiába játszottunk nyomasztó mezőnyfölényben, veszélyes helyzetet csak ritkán tudtunk kialakítani. Sasu beállása után az utolsó 25 percben megélénkült a támadójátékunk.
  Többet mozogtunk elől, Marius többször elvitte középről az embereket és így több hely nyílt a második hullámból érkezők előtt. A 70. percben egyenlítettünk. Huszti ívelt be szabadrúgást a kapu elé, Sasu továbbcsúsztatta a labdát és a hosszú oldalon érkező Rósa kapásból a rövid sarokba bombázott (2-2).
  A diósgyőrieknek nem volt erejük ritmust váltani, mi pedig töretlen lendülettel mentünk előre. Vágner a 80. percben a kapufát találta el, a 84.-ben pedig megszereztük a vezetést és a győzelmet! Huszti futott el a bal oldalon, remekül adott középre és a percekkel korábban csereként beállt Bajevski a hálóba továbbított (2-3).
  Csapatunk győzelmével megszilárdíotta vezető helyét a tabellán, miután a Debrecen Győrben, az Újpest pedig az MTK vendégeként szenvedett vereséget.

  90 Vége a mérkőzésnek.
  89 Tőzsér állt be Penksa helyére.
  84 Ismét vezetünk!!!!!!!!!!! A csereként beállt Bajevskitalált a kapuba Huszti baloldali beadása után. (2-3)
  82 Vukmir helyén Bajevski játszik tovább.
  81 Vágner találta el távolról a felső lécet.
  80 Vágner balról középre gurított, az érkező Sasu elől Máté tisztázott.
  78 Lipcsei rúgta fel Sipekit, csapatkapitányunk is besárgult.
  75 Óriási helyzetet hibáztunk el. Bognár pontosan adott középre jobbról, Huszti pedig 5 méterről nagy helyzetben fölé lőtt.
  73 Sasu 26 méterről keményen lőtt, a labda alig szállt a bal kapufa mellé.
  70 Egyenlítettünk!!!!Huszti baloldali szabadrágását Sasu fejelte át a rövid oldalra, Rósa pedig 4 méterről kapásból a kapuba bombázott. (2-2)
  68 Bognár szabálytalankodott Belényesivel szemben, sárga.
  65 Sowunmi helyett Sasu folytatja.
  64 Mogyorósi helyett Müller a pályán.
  58 Mezőnyfölényben játszunk, de az utolsó átadásokba általában hiba csúszik.
  56 Mogyoródi Virágh csere a hazaiaknál.
  54 Mogyorósi hátulról csúnyán beleszállt Vágner bokájába, a diósgyőri játékos sárgát kapott.
  51 Egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után Mogyoródi 14 méterről lőtt mellé.
  49 Huszti ívelt be balról szabadrúgást Vágner szorongatott helyzetből fejelhetett, Gáspár szögletre mentett.
  46 Elkezdődött a második félidő.
  46 Félidei eredmények:

  Bp. Honvéd-Pécs 2-0
  MTK-Újpest 0-0
  Kaposvár-Sopron 2-1
  Győr-Debrecen 1-0
  ZTE-Békéscsaba 0-0
  Fehérvár-Pápa 0-0

  46 A levonuláskor egy helyi fotós leköpte Szűcs Lajost. A fotós az első félidőben a kapu mögött végig szidta kapusunkat.
  45 Egressy tört volna kapura, Gyepes szabálytalanul akadályozta a diósgyőri támadót, ezért sárgát kapott. A játékvezető lefújta az első félidőt.
  45 Gyepes zárkózott fel a támadáshoz, távolról lőtt, alig mellé.
  43 Dianu rúgta fel Lipcseit, amiért sárgát kapott.
  42 A gólszerző Siminic sérülés miatt lejött, helyette Egressy játszik.
  41 Vezet a Diósgyőr. Mogyorósi adott jobbról középre, Mogyoródi pedig 5 méterről a kapuba fejelt. (2-1)
  40 Lipcsei beadása után Penksa lőtt, Uray pedig védett.
  39 Rósa két hazai védőt is kicselezett, majd 10 méterre a kaputól Gáspár az utóolsó pillanatban szögletre mentett.
  37 Mogyorósi ment el a jobb oldalon, középre adott, Siminic erőtlen lövését Szűcs magabiztosan fogta.
  34 Bognár adott be jobbról, Sowunmi visszafejelte a labdát Penksának, aki 13 méterről az oldalhálóba lőtt.
  32 Penksa két jó csel után 10 méterről lőtt, a védők azonban blokkoltál a lövést.
  30 Dianu maradt a földön egy ütközés után, rövid ápolás után azonban visszatért.
  27 15 méterre a kapunktól Sipeki játszott össze Mogyoródival, Vukmir azonban jókor rúgta el a labdát a diósgyőri játékos elől.
  24 Vágner nagyon aktív, két védőt is kicselezett, majd 16 méterről lőtt, Uray azonban védett.
  19 Sajnos egyenlített a Diósgyőr. Vitelki ívelt előre egy szabadrúgást, amit Sipeki lefejelt, Siminic pedig két lépésről a kapuba lőtt. (1-1)
  16 Penksa kényszerítőzött Vágnerrel, a cseh támadónkat 17 méterre a kaputól felrúgták, de Huszti a sorfalba rúgta a szabadrúgást.
  15 Penksa jó ütemben ugratta ki Sowunmit, aki 8 méterről lőtt, a kapus azonban védett.
  12 Vágner is besárgult.
  11 Vágnert rúgták fel 20 méterre a diósgyőri kaputól. Lipcsei a sorfalba rúgta a szabadrúgást.
  9 Huszti Gáspárt forgatta meg a tizenhatoson belül, majd éles szögből, 5 méterről alig lőtt fölé.
  7 Gáspár buktatta Penksát, sárga.
  5 Mogyorósi majdnem egyenlített. A hazaiak játékosa egyedül vezette a labdát a kapunkra, majd 14 méterről lőtt, Szűcs Lajos pedig bravúrral hárított.
  2 Vezetüüüünk!!!!!!Belényesi buktatta Vágnert. Huszti adta be balróla szabadrúgást, Botis lefejelte a labdát, Sowunmipedig közelről a kapuba bólintott. (0-1)
  1 A miienk kezdték a mérkőzést. A Fradi zöld-fehér csíkos mezben, míg a hazaiak piros-fehérben játszanak.

  A hazaiak egy 8 évvel ezelőtti Diósgyőr- Ferencváros MK mérkőzés köré építik a mostani találkozó felvezetőjét, amikoris a Diósgyőr legyőzte a mieinket. A találkozóra kiadott műsorfüzet címlapján is egy jelenet szerepel az 1997-es meccsről.

  Egy mérkőzés már befejeződött a 17. fordulóből:
  Nyíregyháza-Vasas 1-2
  A többi mérkőzésre 18 órakor kerül sor:
  Bp. Honvéd-Pécs
  MTK-Újpest
  Diósgyőr-Ferencváros
  Kaposvár-Sopron
  Győr-Debrecen
  ZTE-Békéscsaba
  Fehérvár-Pápa
  .
  A találkozóra minden bizonnyal telt ház előtt kerül sor, 30 perccel a kezdés előtt már csaknem tele van a stadion.
  A mieink a Szűcs -- Vukmir, Botis, Gyepes -- Bognár, Rósa, Lipcsei, Huszti -- Penksa -- Sowunmi, Vágner összeállításban lépnek pályára. Adem Kapicnak becsípődött egy nyaki idege, ezért nem tudja vállalni a játékot.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Megkezdjük élő közvetítésünket a Diósgyőr- Ferencváros bajnoki mérkőzésről.

  ftc.hu