magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Millwall FC 3 : 1 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 5 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5
UEFA Kupa, 1. forduló
játékvezető : Braamhaar Eric (Hollandia)
nézőszámok:
 1. Magyar csapatok kupamérkőzései: 15.000
 2. Nemzeti Sport: 15.529
 3. ftc.hu: 16.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: Longinus
  2023.01.22, 10:52
  képBotis fejelte a Ferencváros második gólját.képRobert Vágner szerezte a harmadik hazai gólt. Képek: ftcbk.hu
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2014.02.16, 11:26
  Nekem van rengeteg emlékem, pl amikor megérkeztem a Népligethez metróval, a lépcsőn feljutva rögtön könnygáz ömlött az arcomba, a későbbi pletykák szerint néhány angol drukker bóklászott az aluljáróban és a Zöld Villámból megkínálták őket pár korsóval meg székkel, amire lejöttek a sündőrök és befújtak. Vissza kellett mennem az alagút kijáratához hogy kapjak levegőt smileyDD
  A harmadik gól előtt ahogy végigvittük a támadást, egyébként parádés volt. Kinn voltam a Feyenoord meg a Basel ellen is és azóta is azt várom minden évben, hogy újra komoly csapatokkal játsszunk valamelyik európai kupában...de jó is lenne


  "NO GOOD TIKETT, nem érted baszd meg!"
  :-D


  Érdekes és utólag visszagondolva igencsak szerencsés találkozás részese voltam azon a napon.A kezdő sípszó előtt 2 órával volt találkám a Nagyvárad téren ,régi haverommal.A meccsre kocsival érkeztem és az Üllői úton parkoltam,kicsit följebb az omv kútnál.Egy kis séta soha nem árt,főleg egy ilyen élesnek igérkező mérkőzés előtt..A ligetnél áttértem a pénzverde oldalára és ott folytattam tovább utamat.Miközben a kórház előtt található szálloda közelébe értem ,halk,ám semmivel össze nem keverhető morajra lettem figyelmes.A hang irányát nem sikerült betájolnom de valahonnan zárt térből szűrődött ki,ez nyilvánvaló volt.Gyakorlatilag a szálloda be és kijáratának magasságában járhattam amikor hirtelen felerősödött a hang majd azonnal láthatóvá is váltak annak kiváltói.Oldalról ,a szálloda ajtajából mintegy 10-12 ,nem kifejezetten huligán külsejű de láthatóan részeg angol zúdult ki,tulajdonképpen a nyakamba.Amit mellesleg jól láthatóan egy Fradi sál ölelt át.Egy pillanat alatt körülfogtak és teli torokból üvöltötték az arcomba elhíresült dalukat,a No one like us-t.Hangosak és ijesztőek voltak,de legbelül mégsem éreztem félelmet,mert arcuk furcsamód sokkal inkább sugallt barátságot semmint vérszomjat.A következő másodpercben már egy whiskey-s üveget nyújtottak felém amit jól felfogott érdekből el is fogadtam.Meg hát nem is ártott egy kis szíverősítő a hirtelen jött izgalmakra..Túlzottan azért nem bonyolódtunk bele a barátkozásba ,legfőképpen a nyelvi akadályok okán.Német nyelvtudásom vélhetően nem fokozta volna az irányomba megjelenő szimpátiájukat.A kör szétnyílt ,én pedig magabiztosnak tűnően de belülről remegve továbbsétáltam a Nagyvárad tér irányába.Mire odaértem a pulzusom is visszaállt a megszokott ütemre.Ez volt hát az én találkozásom a rettegett Millwall-al.


  A visszvágoról is van élményem. Balhéba nem keveredtem, mert meloztam. A meccsnapon a meccset megelözöen találkoztama pályával szemben lévö hotelben azokkal akikkel a Millwall Cafeban ismerkedtem meg. Kaptam tölük egy zöld/fehér mezt. Abban az évben ez volt az idegen beli szerelésük. Késöbb rengeteg Fradi meccsre mentem ebben a mezben... A fiammal és a lányommal voltam. Normálisan piáltunk és a nap eseményeit tárgyaltuk ki. Késöbb odajött hozzánk egy idösebbekböl és gyerekekböl álló 8-10 fös baráti társaság. azt kérték vezessük át öket a bejáratig. Elindultunk, de addigra már csak a székházon keresztül lehetett bemenniük. Oda vittem öket egészen. Egy retkes ávos és egy angol Bobby (rendör) vette át öket. Ez magabán csak egy pici történet. Ami naggyá teszi az ami a végén történt. Az idös faszi aki megkért a kézfogást követöen megcsokolta a kezem mint annó Növényi a biróét a moszkvai olimpián. Akkor értettem meg, hogy valós halál félelemben volt ez a kis csapat kiindulva a történtekböl és a saját angliai viszonyukból is.
  Ja, elözö este bementem kiváncsiságból a Becketts Pub-ba az Alkotmány utca sarkán. Nem sokkal késöbb kitörtt a verekedés. Na nem azért. mert bementem... A TV-ken éppen a Chelsea BL meccse ment. Gondolom ebböl indulhatott a dolog, mert sok nálunk dolgozó angol nézte ezt a meccset és ez szóváltást eredményezett majd verekedést. Elöször nem sikerült kimenekülni igy megfigyeléseim szerint ezek a barmok egymással is bunyoztak. Volt akit a literes korsóval b@sztak fejen... Késöbb jüttek a zsaruk. Az akkori 9.ker. kap. is megérkezett.
  A 3:1-ról nincs mit irni azon kivül, hogy teltház, oriási szurkolás, jó játék, öröm a köbön és mind ez a "B" középben...


  Nehany szoban osszefoglalva, ami eszembe jut. Gimnazista voltam az Eotvosben (Szep utca, Ferenciek Tere) es onnan indultam el a meccsre. A metrohoz setalva gondoltam beugrok a Vaci utcaban dolgozo haverhoz es akkor meg nem tudtam, hogy a kovetkezoket fogom atelni: Fradi-Millwall "randi" a Vorosmarty Teren, viragboltbol repulo cserepek, szekek, Ferenciek mozgolepcsojen lefele supermankent repulo angol. smiley Meccs: hatalmas goloromok, fantasztikus jatek es iszonyat hangulat. Nagyon hianyzik mar az europai porond. Mindent bele sracok, ott a helyunk!

  http://ulloi129.hu/2014/02/16/erdekesseg-denbol/
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2010.12.20, 09:17
  Gratulálok, nagyon jó volt az eleje.

  A második félidő viszont érthetetlen, a két kapufával meg a többi helyzettel egyenlíthettek volna, ha annyi szerencséjük van, mint a Fradinak az elsőben.

  Gyepes rengeteget hibázott, és most Szűcs is nagyon bizonytalan volt néha, Tőzsér pedig összesen háromszor passzolt emberhez.

  Jó csoportba kerültetek, a 3. helyen tovább lehet jutni.


  az első félidő király volt, de a másodikat mér nem lehetett így folytatni?

  gratula. volt kis pezsgés az aluljáróban meccs előttsmiley

  ez a Muscat vmi irtó nagy tahó futballista


  Érdekes meccs volt.Az első félidőben 25 perc alatt hülyére fociztuk őket.Erre a másodikban az a LCS aki mindig hisztizik hogy miért nem focizunk maximalistaként, kiküldi őket kontrára, és 45 perc alatt nem veszi észre hogy bakot lőtt.Szegény Tőzsért hagyta szenvedi a végn mér balhátvédet játszott.Amugy se volt ma penge, de ez....  Lajos meg tiszta idegbaj, jo lenne mar ha lenyugodna.  A belhekat hallottuk, nyilvan senki sem artatlan de hat mi a fasznak jonnek ide.A rendorok mondjuk Magyarorszagon egy nyulak.  Jo lenne a csoportmeccseken meg mar vasarnap is ugy jatszani mint az elso felidoben.mert ugy is tudunk.


  A rendőrök egyrész parancsra törvényeket sértenek, másrészt valóban gyávák és rettenetesen szakszerűtlenek.
  Mi az, hogy vándorol egy hirhedt angol szurkolósereg Budapest utcáin és nem kísérik őket.
  A Fradistákat végig kísérték a rendőrök Londonban. Hogy nem bántsák őket és ne bántsanak senkit. Megoldották.
  A mi rendőreink gyakorlatozni szoktak a Fradistákon, nem rendet óvni.
  Lamperték bűne a két késelés.

  Azt viszont állítom, hogy nem Fradisták voltak.
  Milyen alapon gyalázod a Fradi szurkolóit 29 hozzászólással?

  Jött a hír a lelátóra, hogy az aluljáró tele ven üvegcserepekkel és az angolok lefújták a rendőröket.
  Nem tudom, mi az igazság, de kb annyyi, mint a te állításaidban.
  Az életveszélyben lévő angol életéért meg imádkozzunk, mert ha nem éli túl, háború lesz...

  Az első félidő jó volt. Jól játszottunk, szerencsénk is volt és nagyon jó volt a hangulat.
  A második félidőben elmerengtem gyakran: vajon a zümmögő kórus altatja a mieinket, vagy ők kaptak alfa parancsot: csak saját térfélen lehet játszani.
  Mindenesetre nagyon jó este volt.
  Arra kiváncsi lennék, hogy az első félidőben az egész lelátót megmozgató közép, miért roskadt magába?
  Időnként fentről, felháborodva kezdtük biztatni a csapatot, de nem volt vevő a vezényelt társaság.


  Játszottunk egy jó kis első és egy hulladék második félidőt.  Azért a Milwall "erejét" jelzi hogy kint 20, itthon 40 perc játék elég volt ellenük.  Tekintve hogy a taktikájuk nagyrészt annyiból áll hogy "b..sszuk előre, aztán majd csak lesz valahogy" ez nem is csoda.  Az viszont elfogadhatatlan (főleg ha "csak" 3-1 ide) hogy néhányan úgy jönnek ki a szünet után hogy onnantól fél szemmel már az órát.  Egy Ferencváros nem húzza már az időt - itthon pláne - az 50.percben!


  Ilyet még Magyarországon nem láttam.

  Voltam pár meleg helyen, de ez kőkemény volt.

  Ezek tényleg a legkeményebbek voltak, talán a lengyelekkel lehet összehasonlítani a britteket.


  Lajos meg menjen a büdös p.ba! Most nem is foglakozom a rossz kifutásaival és silány öklözéseivel. Ami felháborított az a felveszem-nem veszem fel a labdát heringeskedés, amivel húzta az időt és szándékosan hergelte az ellenfelet. Nemcsak kisstílű köcsögség, de sportszerűtlen is. Egy sárga lapot minimum meg is érdemelt, amivel persze megint a csapatot sújtja.

  Néhány hét kispad talán segítene rendet tenni az agyában :(


  valóban elképesztő hangerővel bírnak ezek az angolok. Már mondtam a meccs előtt is, hogy kíváncsi vagyok rájuk, mert a Newcastle-drukkerek nagyon lenyűgöztek anno (DINO nem tudom miért beszélt róluk lefitymálóan, én ezt most is tartom). Hát nem csalódtam. Igaz, hogy alég sokat kussoltak, de amikor megszólaltak...  Tőzsér megint NAGYON-NAGYON szar volt. Jó lesz, ha összekapja magát.


  Bebizonyítottuk, hogy jól tudunk játszani és nagyon tudunk hajtani, ha ekkora tét van és ha ekkora a közönség. Erre megint érthetetlen mód visszaálltunk védekezni és eredményt tartani a 2. félidőben. Nemtom... Ezt végre a László is elismerte ("eltaktikáztam"smiley. Ezt azért meg kellene tőlük tudakolni, hogy miért van ez így.

  Sztem a szerencse mentett meg minket a Millwall egyenlítésétől. És Lipcsei mit hagyott ki a végén.... Melleselg megint mélyen tudása alatt játszott.

  A közönség..

  Ekkora tömeg és ennyire gyengén, összevissza szurkolni....

  Angolok és magyarok küzdelme...

  hazafelé menet majdnem beleszaladtam a korsókba. egész este és éjszaka lehetett hallani a mentőket és a rohamrendőrök szirénáit.

  hallom, a legtöbb helyen jól álltunk helyt  Fatboy


  azok az angolok, akik idejöttek, ill. a tegnap esti balhét keresték, ugyanúgy könnyű szerrel leszúrhattak volna közüllünk bárkit? sőt, nem egynél volt penge vagy borotva... és javarészt ők keresték az összecsapások lehetőségét.


  A korrekt angol szurkolók a levert embernek kirúgdosták a fogait, majd lecibálták a nadrágját és a ruháját és azon röhögtek, hogy ott fekszik egy magatehetetlen ájult ember meztelenül.


  Csúnyán belenyúltunk a ferenciek terén.

  De mi legalább megpróbáltuk.


  angol hoolok: 20 óra körül odamerészkedtek vagy 30-an a Nagyvárd tér felőli bejárathoz, ahol akkor épp kb 500-an álldogáltunk. Elkezdtek pofázni, aztán pedig kavarodás, adok-kapok. Mondanom sem kell, hogy a készenlétisek mentették meg az életüket, de azért elég bátrak voltak.


  tegnap belefutottam a metrós bunyó kellős közepébe a felszabon
  az ellenkező irányból (Kálvin) érkeztem, annyi időm volt, hogy az oldalbordámnak feltelefonáltam, hogy nehogy lejöjjön, sőt menjen még távolabb, amíg átküzdöm magam a csatatéren

  sztem az első ütközés utáni rendeződéskor érhettem oda, állt mind a 3 mozgólépcső
  angolok a metróból kiszállva, a mozgólépcsőn nem tudom kik... álltak velük szembe, törött üvegek mindenhol, amikor kb az 1/3ánál jártam a felfele vezető útnak, akkor kezdődött az újabb attack
  szerencsére felértem, mire a kékek megérkeztek


  A metrót buktuk, azt tanúsíthatom.

  Voltunk 30-40-en ötszáz angolra.

  Ha így nézem helytálltunk.


  Az elején úgy fordultunk rájuk a sarkon csendben, mint az ördög. Akkorra vették észre magukat, mire az első soruk már feküdt. Éppen a második sorukkkal foglalkoztunk, amikor beindult az iszonyatos dobálás, ilyet még nem láttam. 8-10 méternél egyszerűen nem lehetett közelebb menni hozzájuk, csak a surrogást lehetett hallani, meg a csillogást az égen, úgy repültek az üvegek percekig. Több angol nagyon kemény verést kapott és a milwalliak nem jöttek oda az embereikért...otthagyták az első két sorukat. Hátrálni kellett, több hullámban jöttek előre, vissza-vissza támadtunk, aztán elkezdtek jönni a váciból is a hátunkba, ott még komolyabb boksz volt, aztán felbomlottak a sorok és hátrálni kellett. Ha az elején csak boksz van, jobbak vagyunk. Dobálás után viszont tiplizni kellett, most döntsd el megvolt-e...Én azt mondom nem. Kb. 3-400 an voltak. Nálunk aki tényleg odaált, az nem volt több 40-nél... Így bokszoltunk velük vagy 10 percet, több helyszínen, folyamatos utóvédharcokkal. Folyamatosan érkező rendőrökkel... A metróban viszont már alig voltak a mieink 50-en, mikor egy másik angol különítmény megjött, esélyük sem volt. Ott egy emberünk kapott keményebben, de a meccsen már kint volt, szóval nálunk mindenki oké. A rendőrség összességében képtelen volt kezelni a helyzetet. Szummában: az angolok k.. jók voltak, ahol többen voltunk kaptak, ahol ők voltak többen, mi kaptunk. Szerintem ettől a brigádtól nem szégyen kapni, összességében több emberük feküdt a két nap alatt, mint nekünk, de mi itthon voltunk...


  Én az A-ban voltam, a lépcsőn nyomtuk, az amit "huhogásnak" mondanak minden volt csak az nem. Inkább huhhantáskácskának lehetne mondani, de naná, hogy magára vette az a fekadémon. Gyarmatot kizsákmányolni buli, az onnan importált félrabszolga, félmajom "focistákra" huhogni nem buli, ez van.

  Meg a szar stadion... nekünk a stadionunk szar, nekik a csapatuk.

  Azok a jegynélkül ideérkező hoolok meg csak városnézésre érkeztek, igaz?

  Nekik mindent szabad, legalább is azt hiszik.

  Kíváncsi vagyok a büntire. Mint a BL-ben, mikor a Fradi-Ajax után vágtak haza minket, aztán a következő fordulóban meg Madrid-Ajax volt, és a TeleSportban kikockázták, hogy a madridi kapufa felett(a legfeltűnőbb helyen) egy horogkeresztes zászló lobog... Nem valamilyen tiltott birodalmi jelecske, hanem kajak egy horogkeresztes zászló. Persze a Madridod basztak megbüntetni.

  Ellenséges hangulat uralkodott a stadionban? Én pont azon gondolkoztam, meccs közben, hogy milyen baráti a légkör... Ez a "viszlát Millwall, viszlát.." elég rá-rá hajrás, mi volt az ellenséges, a végén a taps a vendég játékosoknak, vagy mikor Gyepiék megtapsolták a vendégszektort? Nem értem én ezeket...


  szevasztok,

  offtopik szimpatizánsként, de kint voltam tegnap az üllőin. kurva jó volt látni ezt a 15.000-es teltházat, hangulat is volt rendesen (kapu mödött irgalmatlan látványt nyújtottatok). rekedtre ordítottam magam, nagyon megérte ez a derby.  meccsről még nem esett szó nagyon, ideböffentem röviden: a védelem rendben volt, szinte teljesen. rósa megérdemelte ezt a big little man titulust, annyit hajtott. vágner is szedte rendesen, na meg neki xép cselei is voltak. lipcsei meglepően sokat futott (amíg bírta). penskat nem értettem, miért kell neki ívelgetni, még a wise (akiről a tábortól megtudtam, hogy homokos smiley) is magasabb. lajos a hisztijével siralmas volt )viszont csak 1 gólt kapott).

  a millwall fekák nagyon jól nyomták, de hát itt is van egy jó adottású thomas, miért nem játszatják?

  a pont az i-re a meccs végi lipcsei lövés lett volna, ha bemegy...de így is fasza este kerekedett.  szép volt, fradi, továbbra is hajrá!

  forrás:
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=302291&na_step=30&t=9018131&na_order=
   
 5. avatar: magyarfutball.hu
  2010.05.02, 17:11 (szerk.: 2010.05.02, 22:01)
  This was their first ever UEFA cup game. I'd like to know which of our 'big games' can compare. We had 11,758 for an Inter-toto cup game against Samsunspor in July for christ's sake.


  60 people in the fight at Beckett irish pub in Budapest . Millwall against Millwall. 6 light injured and taken to hospital. 2 arrested by the hungarian police.
  the stewards are going to test the fans Hungarian language knowledge skills for home end, so a dum Hungarian football fan will not be allowed in.


  1 hour ago 30 millwall fans threw some empty bottles at 100 ftc fans...
  ...then the fradistas started to chase them....
  ... and then the police arrived.
  Reply With Quote


  I'm so happy!!!!

  Millwall's tour of europe ends!!

  Whats the saying, home before the postcards!!!!!

  Millwall, the Scotland of European club football!!!


  To be honest im suprised Millwall were allowed to travel.


  SSN reporting 1 Millwall fan is fighting for his life and 3 others recieved non-life threatening stab wounds.


  I cannot believe 3,000 Millwall turned up.


  Ashamed to support the same team as the morons on here who think someone getting stabbed is a laugh, no matter what the circumstances. As Bald Eagle says, it merely illustrates how this country's moral fibre has declined in recent times. Incidentally, there were over 14,000 stabbings in London between June of last year and March of this - an increase of 13% from the previous year, so please don't anyone come on here and tell me I am just getting older, this country is going down the pan big time. People just don;t care about their fellow huiman beings anymore. That person is someone's son no matter what.


  According to the latest news the guy with the life threatening injury is over the critical point. Hopefully together with the other injured English and Hungarian fans he'll recover in a short while.
  I thought the police should have prevented these actions, they were quite impotent and slow.


  Fair enough, but I don't honestly believe that these guys were stabbed by ruthless Hungarian fans indescriminantly attacking them just because they were English. They went out looking for trouble and they got it. Wishing him dead may be a bit strong, but I'm not going to lose any sleep.


  You lot talk a lot of bollox from a thousand mile distant vantage point.

  I also know a few "normal" people who support Millwall.

  Real Millwall supporters went on the organised trip with tickets for the away supporters section. They experienced segregation (of sorts) and didn't arrive 36 hours before KO and head for the city centre.

  The people that got stabbed were not on the organised trip, they were in the city centre.

  Clearly they were identified by their assailant, either because they were wearing colours (stupid and unlikely) or because of their behaviour.

  I can assure you that Fradi's fighting element didn't adopt the "what time is it mate?" tactics of our friends from up north.

  I have no sympathy for these low lifes, if they end up brown bread its because they deliberately chose to put themselves in a place where they could get hurt.

  Sympathy where sympathy is due - in this case sympathy is not an appropriate reaction.

  (Jees I remember Brian Clough being chastised for having the audacity to suggest that the blame for the death of so many innocent people at Hillsborough lay with those scousers who had tipped up drunk without tickets 10 minutes before KO and then attempted to force their way into the ground.

  You lot can't seriously be trying to suggest that the reason a few people got stabbed last night is because they were unlucky enough to be in the wrong place at the wrong time - behave yourselves!)


  I know very little about the incidents, but from what little I have gleaned:

  > Many hundreds of Millwall fans appear to have travelled to Budapest without tickets, against the advice of the club
  > Most of the violence appears to have taken place prior to the game, which suggests organisation from both sides
  > The Millwall chairman has made a complaint about a lack of police protection within the ground when coins/bottles were thrown

  On this fairly flimsy information, I suspect that some of the old style Millwall decided to take their lads on their first (and in all probability, only) European escapade. Unable to obtain tickets from Millwall, they decided to take their chances on the black market, which meant they needed to go over early. I suspect that the Ferencvaros fans were probably aware of the Millwall reputation, and they they would need little provocation to start trouble. Alcohol is pretty cheap in Budapest, which no doubt didn't help. When Millwall were outnumbered, I suspect the local police felt little real desire to get in a help them.

  It's very difficult to feel sorry for Millwall or Theo, especially when it was only a few years ago that Millwall fans decided to rain coins and other missiles on women and children in the Holmesdale Lower tier whilst we were held back from leaving our own ground. Of course, nobody wishes a knife attack on anybody, but as with the Leeds fans in Istanbul a few years ago, you need to be sympathetic to local considerations. Is it pure co-incidence that the two teams with the worst reputation for football violence in Britain are also the two teams to have suffered such attacks in Europe since re-admission? Millwall's first away visit? Sadly it appears that those who feared that Millwall in Europe would end in violence have benn proved right.

  The fact that they lost is worth celebrating though, as it means that fate won't be tempted again in the near future.
  Reply With Quote


  The way Theo was going on Sky Sports News you would have thought Millwall were a bunch of angels.

  Yes someone has been stabbed, and that is truely horrible thing. But Millwall fans are hardly angels them selves.

  Even the "Normal" fans love the reputation they have, with all this "No One Likes Us" business.


  Can't see any mention of the racist chanting directed at McCammon throughout the game. Must have been a starnge experience for Millwall to be on the receiving end of racist abuse.

  Look forward to reading about Ferencvaros getting fined, maybe forced to play a few games behind closed doors, for this.


  According to the hungarian press the millwall fan put out the knife 1st
  He didn't expext the hungarian to have one as well....

  FTC won't get fined as the stabbing happened far from the stadium
  + there was no serious violence in the stadium at all.


  It's also been reported in the UK that the Millwall chairman was attacked in the Director's Box though I haven't seen that confirmed.


  don't feel so sorry for the millwall supporters, they knocked out a hungarian guy, and as he layed on the ground they kicked the teeth out from his mouth, pulled his trousers down and than just laughed at him...


  Some Millwall fans traveling between there hotel to the ground by taxi as to avoid trouble missed the match because they couldn't get out of there taxis at the ground due to them being surrounded by Ferencvaros fans with knives.


  AS I heared it on the Hungarian news Millwall fans were drinking in the centre of the city when mobs of Hooligans attacked them.
  But they knew that the Hungarian Hooligans were looking for a fight. They wanted to bet the famous Wall Hools. Same thing will occur now when Feyenoord is comming


  The official statement of FTC
  http://www.ftc.hu/index.php?action=m...=news&nid=8876
  Following the UEFA Cup football match the management of Ferencváros was informed about the official statements of the leaders of Millwall, in which Millwall condemned the organizers of the return match. Millwalls officials criticise the conditions in the stadium as well as the atmosphere which, in their opinion, was threatening and provoking.
  They claim that the security service was not able to ensure the appropriate protection of the British players and fans. In addition, Millwall officials have criticised police activity which, as they claim, was unjustifiably severe.

  Concerning the above, FTC management wishes to inform the public about the followings.
  On the day and before the days of the match there have been several street and pub fights in Budapest. During these fights several people have been injured. We wish a quick recovery for the injured and we deeply condemn the scandalous scenes on the public areas, the prevention of which cannot be expected from a football club. It is not for us to judge how severe the police were against British fans and whether these measures were justified, but we have to remind Millwall officials of the fact that there had been several meetings and discussions between Hungarian and British security forces, in which Millwall officials had warned that the visiting British fans might cause serious problems.
  Mr Ken Chapman, the security manager of the British club, and some of his colleagues had come to Budapest before the first match to inform us that several British fans could be expected on the return match without valid tickets and these fans might cause seroius problems.
  There was a negotiation before the return match, on which British police officials supposed that about 1,500 British fans might come to Budapest without valid tickets, and they also warned that these fans would try to get into the stadium even if they had to attack the civilian security force and the police. In spite of these frightening forecasts there were not any disturbances in the stadium during the match.
  After the match Dennis Wise and every player of the guest team applauded the Hungarian fans, and the Hungarian team also applauded the British fans.
  On the press conference after the match Ray Wilkins, the coach of Millwall, said that neither the atmosphere of the match, nor the behaviour of the Hungarian fans were threatening.
  We have to emphasize that Ferencváros took it upon itself to ensure the safety of the British players and fans inside the stadium, and also it is a fact that no Hungarian fans travelled to England to the first match witout valid tickets.
  It is very unfortunate that in spite of all the previous warnings several British fans arrived in Budapest without tickets. It is also very unfortunate that these fans attacked security at the gates of the stadium and tried to get in. This was prevented by the security and the police.
  We have to accept what Millwall officials said about the pyrotechnics used in the stadium but there were only seven torches lit after the first goal and not many, as they claimed. These torches, however, did not endanger anybody.
  It is true and very unfortunate that in both matches, there were some fans in both camps, whose behaviour and support cannot be called fair.
  All in all we find it very unfortunate that the forecasts of Millwall officials proved true and several fans arrived in Budapest without tickets, who got involved in disturbances.
  Once again we wish a quick recovery to the injured fans, we thank the team of Millwall for having been a noble rival on the field and wish them good luck in the football league of England.


  Did not see any trouble before the game. True did not go to town center went to a not a tourist bar instead for a beer.
  The only fighting I saw at the ground were in the VIP sector. People were trowing beer at each other.
  Every time the 2 black player got the ball. Fradi fans made monkey sounds especially when the Kanu look alike got the ball.
  But it were the same when Ujpest played Stuttgart the Stuttgart black player recieved same treatment.
  There were 2 Englisg guys sitting behind me luckely they kept a low profile so they did not get into trouble.


  Christ, if the Millwall fans had shut their eyes for a second they would have imagined they were at the Den!

  I am surprised that Millwall's supporters and staff heard these as racist taunts rather than 'booing'. There must have been a hell of a lot of ear syringeing going on in South Bermondsey in the last couple of years as they never heard the equally disgusting taunts aimed at Julian Gray at Selhurst a couple of seasons back. Fradi and Millwank sound like a marriage made in hell.

  In fact, if Fradi really want to be like Millwall they should do the following:

  1. Claim that monkey sounds are a form of booing.

  2. Claim that the Fradi fans were just being 'passionate' and that normal people 'don't understand what being Fradi is about'

  3. Claim that any violence was entirely due to the opposition and or Police.

  4. Claim that Millwall are just exhibiting 'sour grapes' at a 3-1 loss. (sound familiar neanderthals?)

  5. Claim that no club does more than you do to stamp out racism and hooliganism.

  6. Claim that Criticism of your club is unfair and exaggerated and just the media being naughty and having it in for you.

  7. Fail to see your fans ripping up seats and throwing coins, flares and anything else they can get their hands on at opposing fans and police.


  forrás:
  http://www.cpfc.org/forums/showthread.php?t=90389
   
 6. avatar: magyarfutball.hu
  2010.05.02, 16:14
  Millwall meccsen meg Tóni bá' alakított, egy-két helyre több jegyet is eladott :lol: Ha mesélnék, nem hinném el, de ott mutatta egymásnak a két srác.

  forrás:
  http://www.erkolcseroegyetertes.hu/forum/viewtopic.php?f=4&t=19
   
 7. avatar: fgymat
  2009.10.01, 20:38
  Továbbjutott a Ferencváros, 4-2-es összesítéssel.
   
 8. avatar: magyarfutball.hu
  2009.02.09, 14:23
  László Csaba: Az első félidőben azt játszottuk, amit a mérkőzés előtt megbeszéltünk. Ezúttal jól használtuk ki a lehetőségeinket, kár, hogy - a Sparta elleni meccshez hasonlóan - most is gólt kaptunk az első félidő utolsó percében. Bevallom, egész héten sokat gyakoroltuk a fejjátékot az edzésen, és örülök, hogy két találatunkat is így értük el. A második játékrészben sajnos túlságosan visszaálltunk, magunkra engedtük az ellenfelünket, és nem tudtunk kontrázni - kivéve a 93. percet. Ezt magamra vállalom, kicsit túltaktikáztam a második 45 percet, de ebben közrejátszott az angolok gólja is, akik ennek köszönhetően pszichésen megerősödve térhettek vissza a folytatásra. Csapat viszont túlságosan visszaállt, igazából csak az utolsó percben láttam azt, amit kértem a szünetben, azaz a jól felépített kontrajátékot. Gratulálok a csapatomnak, mert azt gondolom nagy teljesítmény kiverni egy olyan angol csapatot, amelyik fel akar kerülni a Premier League-be. Örülök, hogy a Ferencváros volt az első magyar csapat, amely bejutott a BL csoportkörébe, és a Fradi az első magyar csapat, amely bekerült az UEFA Kupa csoportjaiba.
  Németországban rendszeres látogatója voltam a Bundesliga-mérkőzéseknek, és bátran kijelenthetem, hogy a 16 ezres Fradi tábor fantasztikusabb hangulatot tud teremteni, mint a 30-40 ezer német. Most érezhettem először, hogy milyen óriási érzés telt ház előtt az Üllői úton a Fradi kispadján ülni.

  Ray Wilkins (pályaedző): Az első félidőben sem futballoztunk rosszul, de három hiba után három gólt kaptunk. Sajnálom, hogy az első 45 percben egy óriási lehetőségünk kihasználatlanul maradt, és rengeteget segített volna a folytatásban. A fordulás után már pontosan azt láttam a csapattól, amit kértem. Mi irányítottuk a játékot, de sajnos nem tudtunk fordítani.
  Ennek ellenére elégedett vagyok azzal a teljesítménnyel, amit együttesem ma nyújtott, ha ezt a játékot át tudnánk menteni a bajnokságra is, akkor jóval eredményesebben szerepelnénk. Bár néhány fiatal játékosom nagyon csalódott a vereség és a kiesés miatt, de ebből a meccsből ők és a többiek is sokat tanulhatnak, hiszen miből építkeznénk, ha nem egy ilyen összecsapásból?!


  forrás:
  http://www.ftc.hu/index.php?action=main&nid=8857&sact=news
  http://www.ftc.hu/index.php?action=main&nid=8859&sact=news