magyarfutball.hu

Millwall FC - Ferencvárosi TC 1 : 1 20:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Kupa, 1. forduló
helyszín : London, The Den
játékvezető : Delevic Dejan (Szerbia)
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 11.667
  2. ftc.hu: 12.000
  3. Magyar csapatok kupamérkőzései: 15.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Longinus
    2023.01.22, 11:00
    képVágner és egy angol védő küzdelme.képA továbbjutott Ferencváros csapata. Képek: ftcbk.hu
     
  2. avatar: ingersheim
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2014.02.16, 11:28 (szerk.: 2014.02.16, 17:17)
    Green Power London: Akkor jártam életemben elöször angliában. Tök egyedül mentem ki a meccsre életem legdrágább repjegyével, mivel a meccs elött két nappal gondoltam, hogy kiugrom Londonba. Volt már fapados, de nem akartam más városba érkezni miután a Heathrow reptérröl metroval elérhetö volt a pályájuk. Igy az osztrák légitársasággal utaztam Bp-Bécs-London majd egy nap mulva ugyan igy átszállással vissza.
    A metróból kilépve nem a nyugati csillogást láttam. Kispest Ady Endre út filinget éreztem. A térképem segitségével elindultam a stadionhoz. Elöre eltökéltem, hogy minden utba esö kocsmába bemegyek egy sörre. Mindenütt meccshangulat fogadott, de diszkréten viselkedtem. A stadion környékére érve már oriási nyüsgést tapasztaltam. A filing a környéket illetöen teljesen "bozsikos" volt. Elöször a shopba mentem vásásrolni, majd a vele szemben lévö Millwall Caféba engedtem a brit kulináris élvezetnek és életemben elöször ettem egy Fish and chips-et. Mivel itt alkoholt nem árultak visszasétáltam a sarokig. Ott rengeten ittak a Lions nevezetü hirhedt pub elött ami közvetlenül a gyalogátkelönél volt. A zebra mindkét oldalán állt egy rendör. Még az innesö oldalon megszolitott az egyik. Gondolom látta, hogy nem helybéli vagyok. Bár a ruházatom nem utalt erre, de a hátizsákom árulkodott... Kérdi hova megyek. Mondom oda inni mikozben mutattam a célirányba. Erre ö mondja, hogy nem kéne. Kérdem miért? ...mert veszélyes, jött a válasz. Hát ez a kellö alkohol hatására baromira nem érdekelt. Bementem, qrwa nagy tömeg, hangzavar és igen fura figurák. Igazi proli légkör és igazi huligánok. Sorban álltam, megkaptam a söröm majd ahol sikerült megállnom beszélgetésbe kezdtem két három normálisabb kinézetü fickoval. Nem volt semmi külonos. Kölcsönösen fizettünk egy-egy piát. Csináltam egy videot a teloval ami a mai napig meg van. Majd elindultam vissza a stadionhoz. Közben Hypos hivott, hogy rendben vagyok meg van e zsugám... Minden oké volt igy nem is találkoztunk. Ök már bent voltak a csapattal...
    Az eddig leirtak is élmények, de a legföbb az amikor Lipcsei oda állt a szabadrugáshoz és még csak futott a labda felé amikor már üvöltöttem, hogy Góóóóóóóóóóól... és be is ment. Utána meg a felejthetetlen öröm a kapu mögött a vendégben. ...és mind ez videon!!! Áááááááááááááááá... de qrwa jó volt!!! Meccs után a zsaruk kivezették a szurkolokat a buszaikhoz, jármüveikhez minket gyalogosokat meg valami vonathoz vagy metrohoz. Majd kerestem a belvárosba egy szállodát és másnap tüz haza.
    Sajnos a Lions Pub már bezárt. De az emlék örök. Azota sokszor jártam a környéken ujabb fotokat készitettem és sok ismeröst elvittem a stadionhoz. Meccsre is kiszoktam menni. De akár mikor megyek oda mindig van némi gyomorgörcs a Pesten történtek tudatában. Ezek soha nem felejtenek!!! ...és itt jegyzem meg, ha kapunk majd egy londoni csapatot nem lesz leányálom a szurkolok itt tartozkodása!
    Annyit tennék hozzá, hogy a golunk utan kuss volt és az a 150 Fradista a pics@ba leünnepelte az angolokat. Ez a fenti videoból is kihallatszik.

    GM busszal mentem Londonba jó kis túra volt smiley
    Maradandó emlék a Liege-i "városnézés" tv nagyságú gyrosok...
    Reggeli londoni érkezés majd a rövid városnézés,körülszaglászás a THE DEN környékén elhíresült alagútban a korai órákban.Aztán a bobbyk beregisztráltatása majd mikor közölték,hogy mehetünk rájuk hivatkozva az összes londoni metrón bármerre nyakunkba is vettük a várost Buckingham-palotától a Big Benig. Este meccs 75 percig hupogatták a stadion oldalát az angolok aztán 1:1 után kuss 250-en leszurkoltuk mind a 12000 hazait! Hazafelé busznak számító űridővel 22 óra alatt Győrben voltunk! Az Üllőis visszavágó meg 16000-es pokollal nálam a két évtizedes meccseim közt is TOP3-ban van. hazai 95-ös Anderlecht és 2004-es bajnoki záróforduló témák közt!

    http://ulloi129.hu/2014/02/16/erdekesseg-denbol/
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2010.12.20, 09:30
    Nem lesz telt ház!
    [2004-09-16 09:55]
    (Millwall-FTC, 24. rész) A Millwall eloljáróit valósággal sokkolta, hogy a várakozások ellenére nem lesz telt ház a The Den stadionban.
    - FTC.hu -
    Szerdán estig azaz a pénztárak zárásáig összesen 12 ezer jegyet adtak el, ami alig több mint fél házat jelent. A klub összes elöljárója csalódásának adott hangot,de magyarázatot egyelore senki sem talál.
    Egyesek szerint a beígért óriási biztonsági intézkedések voltak taszítóak, mások szerint a Millwall szurkolói biztosak csapatuk továbbjutásában. Ray Wilkins, UEFA Kupa-ellenfeleünk másodedzoje a klub szerdai sajtótájékoztatóján bírálta a hazai szurkolókat, hogy az egyesület történetének legfontosabb meccsét ilyen huvös közönnyel kezelik. A szakember úgy vélte: talán soha nem tér vissza ez a lehetoség, hogy a Millwall szerepeljen az európai porondon, ezért nagyon szomorúnak tartja, hogy a klub történetének legjelentosebb meccse ennyire hidegen hagyja a szurkolókat.
    A Millwall elleni UEFA Kupa-meccsünk 20.45-kor kezdodik, honlapunkon 20.15-tol éloben számolunk be a találkozót megelozo valamennyi érdekes eseményrol. Honlapunkon a mérkozésig hátralévo idoben 30-40 percenként jelentkezünk friss hírekkel.


    Örülök a döntetlennek!



    Tatikailag a védekezés remek volt, a gólról sajnos úgy néz ki, hogy Wise nagyon eltalálta a szabadrúgást. Akit dicsérni lehet az: Szűcs, Lipcsei a gólja miatt, és Bajevszky!!!! Miért ő? Jól játszott, hanszosan és ne feledkezzetek meg róla, ő harcolta ki a szabadrúgást és ebből lett az egyenlítést!



    Egy szó, mint száz Szép volt, Fiúk!



    Ja igen, Pepe mikor rúgott szabadrúgásból gólt nemzetközi szinten? Idén ez már a második szabadrúgás gólja.. smiley.



    Halkan mondom, hogy szigórúan a bíró kiállíthatta volna Botist, az első félidőben elér csúnya szerelésével, nem?



    A csapat most játszott először ebben az összeállitásban, nem rossz! smiley.


    gratula az ikszhez!
    és a bíró a 2.félidőre normális lett... (de azért Wagner lefejeléséért járt volna egy piros, meg az elején Wise-nak egy sárga a nyújtott lábért félpályán)


    Az angoloknak kb. két focistájuk van (mármint Wise-on kívül).

    A többi szimpla futóbolond.



    Kétségtelen hogy mindkét gólban benne voltak a kapusok, de azt is el kell ismerni hogy szép lövés volt Petié is és Wise-é is.



    (Lipcseié szebb volt, mert ő távolabbról lőtte, meg egyébként is! smiley))) )



    Ami érdekes: úgy értünk el döntetlent - ráadásul idegenben - hogy még csak nem is játszottunk jól.



    Idehaza okos játékkal kettővel verjük őket és kész.


    Döntetlen lett, de verhető a Millwall, csak nem kellett volna úgy betojni tőlük. Főleg úgy, hogy nekik még jóformán semmi nemzetközi rutinjuk nincs. Elég idegesítő volt látni, hogy egy olyan ellenféllel szemben nem merünk játszani amelyek semmivel sem jobbak nálunk. Így elég unalmas is volt a meccs nagyjából az első gólig. Az ellenfél gólja után azért elkezdtünk focizni, onnantól már nézhetőbb volt a meccs, főleg, hogy Lipcsei révén egyenlíteni is sikerült.
    Hiányoltam a gyors, egyérintős játékot is, amivel esetleg jobban fel lehetett volna hozni a labdát, de úgy néz ki, még nem sajátították el a játékosok.
    Tőzsér nagyon gyengén muzsikált, állandóan eladta vagy elvesztette a labdát. Rósa sem volt nagyon formában. Gyepesnek eleinte volt néhány szerencsétlen megmozdulása, késöbb volt pár fontos szerelése. Lipcsei most szabadrugásgóljával is bizonyította, hogy főleg nemzetközi meccseken szükség van rá. Tomas azt a kisidőt végighajtotta. Penksa is csípkedte magát.
    Ja és pozitívum, hogy jópárszor már a saját térfelén letámadtuk az ellenfelet. Nem is kell, kéne megvárni míg a 16-osunkig ér.
    Ha elég bátrak leszünk és nem nézzük többnek az ellenfelet, mint amennyi, sima továbbjutás.


    Tőzsér, Huszti Szabolcs feladatát próbálta megvalósítani. Más kérdés, hogy kevés sikerrel jött össze neki. Tőzsér posztja a két ék mögötti poszt. Zavát, alig ismertem meg, azt hittem, hogy a kis Taki jön be... smiley. Szerintem megvan a csapat, most már egy-két láncszemet kell helyre rakni, és akkor megvan a csapat! Erre kell építeni szerintem!



    Istenem de régóta beszélünk itt, hogy Vuki-Gyepi-Botis, és majd a Petit aközéppályára kellene rakni, vagy még előrébb lenne, bár nem tudom....



    Szűcs

    Vuki, Gyepi, Botis

    Balog/Rósa, Lipcsei, Kapic, Huszt

    Tőzsér

    Bajevszky, Vágner



    Ez egy jó csapat!



    Dinivel nem voltam megelégedve, mert tegnapi is kissé vehemesen játszott, sokat reklamált. Dini, Nuygodj meg! Csendben robotoljál végig a pályán!


    most megint meg fogtok kövezni: bosszús vagyok. No nem az eredmény miatt, mert az nekünk szinte tökéletes, bár ez a Fradi képes minden teljesítményre. A mutatott játékra gondolok. Hogy gondolja LCS, hogy 0-0-lal ki lehet bekkelni egy meccset egy angol csapat otthonában????? ki ez a fatökű, hogy ilyen taktikákat dolgoz ki? komolyan mondom, kezd nagyon tele lenni a ceruzám. Addig, amig nem kaptuk be a gólt, nem mentünk át a félpályán. miért? nem volt szabad? mint a Sparta meccsen kint... a kontra volt az elgondolás? a Vágner kezdősebességével, aki még saját bevallása szerint is kondi problémákkal küzd? nem értem. ezek a szabadrúgáson kívül soha nem lőttek volna gólt. mondjuk mi sem. de legalább a gól után támadtunk és odajuthattunk... szóval én ezt a büdös életben nem fogom megérteni.

    +

    -Lajos továbbra sem tud kijönni beadásokra és a gólban benne volt.....

    -Gyepes és Lippi jók voltak,

    -Rósát valóban le kellene állítani. rendszeresen bahét kezdeményez a 140 centijével.

    -nagyon durván játszottunk és benne volt egy piros lap a meccsben



    Fatboy


    Még két ilyen szar csapatot .... !

    Örülhetnek azok, akiknek a csoportjába belekerül ez itteni továbbjutó. A pénz miatt remélem, hogy mi leszünk azok.

    Katasztrófa !!!

    Lajos : Lassan már a Milánnak kellene védenie.

    Vuki : Arra jó volt, hogy a földijével jól elcseverésszen. Nem vele voltak a legnagyobb problémák.

    Gyepes : Éppen elfogadhaató.

    Botis : Az a karate rúgás !!!! DE még a jobbak között

    Rósa : Idegbeteg állat ! Vállogatott futóbolond. Néha azért egy jó passz bele kellene már férnie a játékába.

    Kapa : ???????????? Nem értem. Hogy lehet ez szlovén vállogatott?

    Balog : Az a baj vele, hogy kibaszottul nem tud focizni. Ráadásul ezt nagyon lelkesen adja elő.

    Tőzsér : ajaj !!!! Nulla. De kell nekünk is egy szépfiú a csapatba mint a margitban a bekkem !! Lassan jöhet majd az első tarkótetkó !!!

    Lippa : Mi a faXomért nem lő minden meccsen szabiból egyet, hiszen meg tudja csinálni !!!! A legjobb volt a szarok közül. Kondija -1 !!! És többet ne nyilatkozzon.

    Vagner : Igaza van Atesznak (gyk Fatboy Slim) ! Sűllyed lefelé szépen.

    Balje : Lelkes, de most már azt gondolom nem való a FRADIBA. de a sasu féléknél nagyságrendekkel jobb. Az 1. percben innen bárki 5/5 gólt rúgott volna.

    Thomas : mostanra szerintem megért már a kezdőbe tétele a Vagner helyén.

    Penxa : Mostanra megért már az elküldése a pi-be.

    Zava : Remélem a hajában a balfaszsága volt és nem ez ereje mint sámsonnak. Összeszedhetné már magát.

    LCS : Ha jó edző, akkor gyáva. A kókler, akkor meg bátor, hogy ilyet el meg vállalni. Hogy lehet ilyen pipogya taktikával kiküldeni a csapatot. Idehaza mi lesz ? Játszunk a 0:0-ra ?


    Két szar csapat kőszar meccsén jó eredményt értünk el.



    Lajos: Egyre bizonytalanabb, a gólban nyakig benne volt, a kijövetelei tragikusak, igaz volt két nagy védése.



    Vukmir: Megbízható, kemény jó játék.



    Gyepes: Kezdi visszanyerni a formáját, kritikus szituációkban jól döntött. Hiányoltam a felfutásait.



    Rósa: Jó lenne, ha visszatérne a focihoz, mert a keménykedés tőle vicces. Vártam a fineszes megoldásokat, a szép cseleket, hiába.



    Tőzsér: Ez egy kalap szar volt. A szabija üdítő kivétel volt.



    Balog: Könnyen zavarba hozható, ha letámadják hajlamos pánikba esni. Ziccerben tudta úgy fölékúrni a labdát, hogy az Titinek is a becsületére vált volna.



    Vágner: a pályán volt?



    Bajevszki: ő legalább kapart.



    Lipcsei: Az utóbbi időben visszatérő jó formáját hozta, a gólja mestermunka volt.



    Kapic: kiemelkedett a mezőnyből, kemény mégis technikás megoldásokat mutatott be.



    Botis: jól játszott.


    Háááááááááááááááát, nem is tudom.

    Nem nagyon értem a Csapatot.

    Adva volt egy baromi nehéz meccs a Sparta Praha ellen.


    Egy - a Millwall Athletic-nél - nagyságrendekkel nagyobb játékerőt képviselő csapat ellen. Ott megpróbáltuk, csak épp nem ment, mert egy nálunk jobb csapat ellen kellett volna megmutatni.



    Tegnap meg?





    Adva volt egy lelkes - de mesterségesen alaposan "lefojtott" - csapat és mi meg, mint a beteg egerek, azt futbaloztuk.



    Vagdalkózás, durváskodás, ahelyett, hogy játszottunk volna. Penksa-nak volt a 70.(!) percben egy visszahúzós csele, ami után a 2 angol bekk még most is csúszik a Traffalgar Square irányába; a keresztlabda után jött a Balogh-lövés - Fradi első focira emlékeztető momentumaként - hát nem ezt kellett volna végig erőltetni?!



    Nekünk nem a BL-ben kell az Ajaxot, meg a Real Madrid-ot elkapni, hanem okos, fegyelmezett módon egyértelműen a tudtára adni egy Millwall szintű gárdának, hogy bocsi gyerekek, de, mi vagyunk a jobbik csapat.

    egy Sparta 10 meccsből 6-szor megver minket, 2 döntetlenre és talán 2 győzelemre jók vagyunk ellene, ha mázlink van, egy selejtezőben épp egy x-es, meg egy Fradi-győzelmet hozó meccset tudunk játszani, de még mindig nem a csehek szintje a mi "célcsoportunk".

    De egy ilyen kick&run focit játszó csapatot el kell tudni verni, idegenben is.

    Ha tegnap bátran odatesszük magunkat, végig irányíthattunk volna.

    Az angolok nagyon nem akartak gólt kapni és a tutit játszották, mégpedig úgy, hogy lassabban játszották a saját kis focikájukat, a pontatlanságból eredő veszélyeket elkerülendő.

    Ezt észre kellett volna venni, ezt ki lehetett volna használni.

    Kesergünk, ha egy nálunk jobb csapat rúg nekünk 2-3 elkerülhető gólt, de azon legalább ennyire el kéne gondolkodni, hogy miért nem merünk élni egy eséllyel...





    Az eredménnyel elégedett vagyok, illene továbbjutni, viszont ehhez - meggyőződésem - hogy "kénytelenek leszünk" futballozni az Üllői úton.



    Mert a tegnapi eredmény fogcsikorgató küzdelemre kényszeríti Budapesten az angolokat és abban sokkal jobbak nálunk.



    Ha játszunk 30-án, ha süt rólunk, hogy akarunk valamit a labdával, akkor nyerhetünk.



    Ja, és lehet, hogy hangulat ügyben is lehetne egy-két érdekes újdonságot mutatni az angoloknak.

    ne feledjétek, hogy azt hiszik ők szarták a spanyolviaszt, holott ez lesz az első nemzetközi meccsük. Csak angol stadionokhoz szoktak eddig, mutassuk meg, hogy az Üllői úton alkalmasint az oroszlán is kiscicaként kell, hogy visleje magát!

    Gyertek ki minél többen, segítsünk a Csapatnak, tényleg komoly esélyünk van. Sokkal komolyabb, mint azt a tegnapi meccs előtt hittük.

    Hajrá Fradi!


    sokakkal egyetemben én is úgí érzem, ez egy mesterségesen lefojtott meccs volt, a bekapott gól után derült ki igazán m,ég ategnapi csapat tegnapi formájában is sokkal többre voltunk képesek.EZ a Millwall egy primitiv igazi északi focit játszó csapat, amelyiknek sokkal nagyobb a szája mint a tudása.meggyőződésem hogy nem férne fel a dobogóra a magyar mezőnyben, és a Fradi is 2-3 góllal jobb.



    Sajnos nem lértettem a sok fegyelmezetlenséget, semmi nem indokolta és hát nehéz lenne Pintérre fognismiley)



    A beígért félelmetes hangulatról meg annyit, annak is a füstje volt nagyobb.Eleve volt vagy 11e néző a 2x ezres stadionban, a mi táborunk felőli oldalon az egész szektor üres volt.



    És hát az a kb 200 Fradista nem egyszer jól hallhatóan túlkiabálta a helyi "szuper" bandát.



    Annak örülök hogy a hírek szerint nem volt balhé, és szerintem nem is lesz mert ott nem képesek az első !!! nemzetközi kupameccsükön még 2/3 házat sem produkálni, akkor ide milyen alapon jönne 1500 angol.Meg a ki tudja hány beígért balkáni banda is csak egy jól fejlett költői túlzás úgy gondolom.



    Majd a következő körben a Lazio ellensmiley


    Idézet a NS-ból:



    "A Millwall biztonsági főnöke semmit sem bízott a véletlenre. A ferencvárosi szurkolókat órákkal a kezdés előtt bekísérték az egyenruhások a lelátóra, ahol a 120 magyarnak nem egy szektor, hanem a lelátó teljes északi szegletét lezárták. "





    Talán ezért nem volt teltház.


    Azért ne essünk tulzásokba. Nem hinném hogy LCS megtiltotta volna nekik a támadást. Nyilván arra felhívta a figyelmet, hogy zártan védekezzünk, de ismerve mi szokott történni magyar csapatokkal ha idegenben az elején gólt kapnak, ezt meg is értem.



    Másrészt nagyon jól, és magyar csapattól szokatlanul meghúzta, hogy a saját térfelük közepétől odaléptünk, hogy ne tudjanak zavartalanul felívelni. Mivel megúsztuk, nem tudjuk mitől menekültünk meg, de jobb is így.



    Harmadrészt LCS nincs könnyű helyzetben, azzal kell főznie (játékosok), ami van. Mondjuk nem tudom, mi van Sowunmival, de ha 3 edző sem használta, akkor nyilván van valami gáz, sérülés, vagy ilyesmi.



    Gyepi sérülése óta most nyújtotta a legjobbat, de Lipcsei és Kapic is jó volt. Kapic esetében érdemes videoról megnézni, hány veszélyes helyzetet akadályozott meg egy lépéssel előbb, ill. hány labdát szerzett.

    Rósának valóban le kéne higgadnia, de ha választanom kell, inkább 1000 hebehurgya, de sokat futó, akaró Rósa, mint egy aludttej Zava.



    Persze igaz, hogy nem minden fenékig tejfel, sőt, sok probléma akad. Amondó vagyok adjuk meg a lehetőséget LCSnek, nem játszotta el.

    Megvédte Sasut, de mégsem játszik annyit, most sem vitte el. Remélem így is marad, és akkor igaza volt LCSnek, mert ezt nem a sajtó fele, hanem házon belül kell lerendezni.



    Na, üdv:



    GE


    Amikor (sajnos ritkán) a földön tartottuk a labdát és passzolgattunk, az angolok csak nézték.



    Komolyan mondom, néha úgy tűnt mintha nem is hallottak volna arról hogy a füvön is lehet használni a játékszert.



    Ha odafigyelünk és ésszel játszunk, gólokkal verhetjük őket.



    Nagyon kéne a továbbjutás, márcsak az újabb túrák miatt is.

    smiley))



    Basel és Gelsenkirchen pont jó lesz.

    A Feyenoord és az ukránok pedig jöjjenek vendégségbe.

    forrás:
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=304791&na_step=30&t=9018131&na_order=
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2009.02.09, 14:29 (szerk.: 2010.12.20, 09:29)
    László Csaba: Természetesen jó lett volna nyerni, de így sem kell elégedetlenkednünk, hiszen a továbbjutás szempontjából az 1-1 nem rossz eredmény. A Millwallhoz hasonló csapatok legyőzéséhez, elsősorban mentálisan kell rengeteget fejlődnünk. Összességében gratulálok a csapatnak, hiszen Angliában életben tartották a reményt a továbbjutáshoz, és otthon saját közönségünk előtt dől el, hogy sikerül-e az, amit elterveztünk. A csapat nevében is szeretném megköszönni a szurkolók segítségét, akik ide is elkísértek, és remélem, szerencsésen hazaérnek.
    Mostantól a vasárnapi meccsre kell koncentrálnunk, de már jó pár hete hozzászokhattunk, hogy a nemzetközi kupában és a bajnokságban is teljesítenünk kell.

    Ray Wilkins (pályaedző): Szerettük volna kapott gól nélkül lejátszani a mérkőzést, de sajnos ez nem sikerült. Mostantól már nem mi vagyunk a párharc esélyesei, mivel sajnos nem tudtuk kihasználni a helyzeteket, pedig ezt a találkozót gólokkal kellett volna nyernünk. A Ferencváros nagyobb rutinnal rendelkezik a nemzetközi porondon, és az ellenfél játékosai azt is jobban tudták, hogy miként kell kezelni a játékvezetőt. Azt gondolom, hogy a bíró több esetben sajnos a mi kárunkra tévedett. Nem szabad azonban búslakodnunk, a visszavágón mindent megteszünk azért, hogy kiharcoljuk a továbbjutást.


    forrás:
    http://www.ftc.hu/index.php?action=main&nid=8684&sact=news#