magyarfutball.hu

Budapesti Vasas SC - Ferencvárosi TC 0 : 1 11:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.27, 12:23
    Egy kifejezetten vacak meccsen vagyunk túl.
    Kihagytunk megint vagy 4 ziccert, ráadásul egy ócska 11-essel nyertünk.
    A piros sajnos jogosnak tűnt.

    A 3 pont megvan, a többit felejtsük el.

    Hazafelé végigkergettem Huszti Szabit a Vezér úton.
    Egész szép kis Peugeot-ot kapott.

    De hogy hova sietett annyira, az nem tudom...

    az egész meccsen mi támadtunk. Tudod a védekező csapat nem tud 11-est kapni. De beszélhetnénk Gyepes fejesénél Molnár kezéről a gólvonalon, ha neked Penksa felrúgása esetleg nem lett volna elég egyértelmű 11-es...

    Ja és mégvalami. Köztudott, hogy Egervári az első aki elkezd hisztizni, ha a bíró nem úgy fúj ahogy azt ő szeretné. Namost olvasd el a nyilatkozatait, egy szót sem szól a bíróról, hanem a megérdemelt győzelmünkről beszél. Ha őt nem zavarta az eset, akkor szerintem téged sem kell, hogy zavarjon...

    A Vasas szakvezetõje, Egervári Sándor elismerte, hogy jobbak voltunk, de úgy vélte, kis szerencsével csapata egyenlíthetett volna. László Csaba:
    - Egyértelmûen jobbak voltunk, megérdemeltük a gyõzelmet, mégsem tudok maradéktalanul örülni, sõt, bizonyos dolgok miatt nagyon dühös vagyok. Ezt a meccset gólokkal kellett volna nyernünk, ha a helyzeteinket jobban kihasználjuk és 90 percen át maximálisan koncentrálunk. Azok a szurkolóink, akik eljöttek a Fáy utcába, megérdemelték volna, hogy sokkal jobban kiszolgáljuk õket. Nem hoztuk ki a maximumot a meccsbõl. Biztos vagyok benne, hogy játékosaim még kétszer 90 percet tudnának játszani és ez így nem jó. A lefújás után mindenkinek teljesen el kellene fáradnia a sok hajtástól. Nálunk ez ma nem valósult meg. Mostantól természetesen csak a Millwall elleni UEFA Kupa-visszavágóra koncentrálunk, ahol egy ilyen 1-0-ás gyõzelemnek is nagyon tudnék örülni, de a ma látottakra még vissza fogunk térni. Gratulálok kollégám, Egervári Sándor bemutatkozásához a Vasas kispadján és sok sikert kívánok neki a munkájához!

    Egervári Sándor:
    - A Ferencváros jobb csapat a miénknél és a látottak alapján megérdemelten nyert, bár kis szerencsével talán nem kaptunk volna ki. Ha a ferencvárosiak 1-0-ás vezetésénél Ferenczi fejese bemegy, akkor talán elérhettünk volna egy döntetlent. Gratulálok ellenfelünknek és sok sikert kívánok a Millwall elleni UEFA Kupa-visszavágón!

    A meccsről annyit, hogy gólokkal kellett volna nyernünk. Azt hittem, hogy Robi belővi a helyzetét, már kezdtem hangosan mondani, hogy Góóóóóóóóó.... és mellé ment. Mondtam is magamban, hogy vazzzzzzzzz Robi, hogy tudtad ezt kihagyni?

    Gyepi jól játszott, kezd formában lendülni, a Rósa Dini, megint csak robottólt és végre jól játszott és nem dumált a meccsen! Kapic, piroskája megérdemelt volt.

    Bajevszky nagyon hasznosan játszik a Fradiban, mint Sasu! Ennek nagyon tudok örülni! Remélem a Robi a Millwall ellen betalál végre, mert benne van nagyon most. Zava, megint csak "jól" játszott. Szakmai kérdésem van, hogy miért ilyen a hullámszó a teljesítménye?

    Zava meg talany.
    Most mar az is,minek hoztak ide.
    Ket golja ellenere.

    Kapic-t valszeg Zovath fogja helyettesiteni.
    Husztirol jobb lenne tobbet tudni.
    Azt meg nem lehet nem eszrevenni,hogy Leo nem jatszott.......

    1. Bajevszki valóban hasznos, de Sasu nem az. Gondolom Te is úgy értetted smiley Sanyi (ő is Alexandar, mint Jovics) nálam cserecsatár lenne, aki a 60-70. p. körül érkezne. A fáradtabb védők ellen ugyanis jobban érvényesülne gyorsasága. Ideális kontracsatár. Ez csupán azért nem reális a jelenlegi helyzetben, mert a 2 befejező csatár posztra Vagneren kívül csak a kutyaütő Sasu és a rutintalan, 20 kilós Nógrádi van, így Bajevszki is a kezdőbe "kényszerül". Sowunmit mindenesetre érdemes lenne kipróbálni kezdőként, Vagner ékpárjaként.

    2. Vagner most hullámvölgyben van, de érzésem szerint csütörtökön, vagy legkésőbb hétvégén véget vet ennek.

    3. Zavánál már teljesen másról van szó, ugyanis esetében nem beszélhetünk tendenciáról... Egyenletesen szar produkcióját szakította meg a harmatos Nyíregy ellen, de úgy tűnik, visszatért a régi kerékvágásba. Pedig ma számára ideális poszton jutott szóhoz. Mivel türelmes ember vagyok (néha talán túlságosan is), adok még neki időt a bizonyításra.

    Bajevszkivel az a nagy baj, h nem tudja a helyzeteit kihasználni
    s mostanában Vágner sem
    jó lenne tudni, hogy melyik Robi igazi arca, azt amelyiket az első néhány meccsén mutatott vagy az amit mostanában mutat.
    sasut haza kell zavarni oláhföldre, Nógrádinak pedig lehetőséget kell adni a bizonyitásra. Ha most nem fér bele LCS elképzeléseibe, akkor adjuk kölcsön, úgy mint Husztit tavaly. A többi fiatalt is (ha nem férnek be) sztem kölcsön kéne adni rutin szerzés céljából.

    Mennyire szar volt már a partjelző! Az első félidőben folyton a mi kiugratásainkat akasztotta meg, a másodikban következetes maradt és az ellenfél idegeit borzolta. El kéne tiltani a picsába. Szerencse, hogy nem sok minden múlt rajta végül.

    Jó reggelt Fradisták! Gratula a csapatnak a tegnapi győzelemhez.Ha nagy közhelyeket akarnék most mondani,mondhatnám,izzadságszagú győzelem volt ez. De jogos,jobbak voltunk. Néhány észrevétel: Továbbra sem értem LCS-t,miért ott játszatja Tőzsért,ahol...feltétlen híve vagyok LCS-nak,de erre jó lenne ha egyszer választ kapnék... Lippi:nem rossz a védelemben...de szvsz a középpályán jobban hasznunkra lenne..ha Botis jó a nemzetközi meccseken,akkor miért nem jó a Vasas ellen? Nem értem...és Lippivel kicsit "másabb" is lehetne a csapat játéka. Gyepit nem szabad többet kihagyni...bizonyította,túl lépett a holtpontján,menni fog újra... Penksa:sokat szidtuk,de az utóbbi két meccsen...és a Millwall ellenin is..amikor lehetőséget kapott,nem vallott szégyent.Többek között neki is köszönhetjük a három pontot most.Talán kedvező folyamatok indulnak el nála... Szvsz erős volt a piros Kapicnak...látni hasonlókat magyar pályán...általában sárga.. na de mindegy... mostantól új feladat...és az eddigi legnagyobb:NYERNI CSÜTÖRTÖKÖN!!! Győzelemre fel!HAJRÁ FRADI!

    Nekem volt csak zavaró tegnap vagy csak én észleltem több készenlétist. Bár ez hazafelé volt érdekesebb miközben hazafelé villamoson mentünk 3 kocsival kisértek és videoztak végig, sőt még végálomáson (itt volt egy jó jelenet, lent lépcsőnél vagy 6 lány egy kicsit meglepődve megállt ellmenve melletük elkezdtünk meg tapsolnismiley))) őket szeritem nem felejtik el soha) is sőt még metroig jöttek de minek nem értem inkább mással lenének elfoglalva:(((

    Valóban megfigyelhető bizonyos túlbiztosítás minden mérkőzésen mostanában.

    Ez valószínűleg annak a rendőri taktikának a része, amivel egyfajta "prevenciót" akarnak kifejteni.

    A véleményem szerint viszont nem a kellő hatást érik el vele. Amíg nem kezdtek el "körözni" a villamosok körül gyakorlatilag nam is hallottam rendőrt gyalázó rigmust. Amikor hirtelen megsokasodtak akkor indult mindjárt a Lopott az ingem c. sláger.

    Van egy olyan határozott véleményem , hogy a látható rendőrség elvét nem a mérkőzések biztosításakor kell kidomborítani, hisz az átlagmagyart jobb esetben feszélyezi kevésbé jobb esetben zavarja a rendőr jelenléte.

    Én már sok alkalommal kifejtettem, hogy nálunk is a horvát példát kellene alkalmazni, amely szerint a kellő rendőri erő mindig rendelkezésre áll, de nincs ennyire előtérbe tolva (értsd nem láthatóak ennyire).

    Az állandó és nagyfokú jelenlét egy olyan ördögi kört alakít ki, amely az átlag szurkoló kriminalizálásához vezet. Ez pedig nem helyes.

    Ha pozitívan akarom felfogni: profi csapat annyit ad ki magából, amennyi feltétlenül szükséges a győzelemhez. Ha negatívan: szánalmas. Az igazság vhol a kettő között keresendő. Kapics pirosat érdemelt, mert teljesen szándékosan rúgta le a gyereket, a labda már nem volt ott, végig a srácot, illetve lábát nézte.

    A szurkolásról jópárszor kifejtettem már a véleményem, nem ismételgetem. Kár, hogy az ultrák nem fogadnak el semmilyen kritkikát. Pedig ezek építő jellegűek...

    A VIP alatt ültem, talán ott Vasas drukkerek voltak többen, de ők is, mi is nyugodtan szurkoltunk. Miért is lett volna balhé?

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=503386&na_step=30&t=9018131&na_order=