magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-MegaForce 3 : 1 21:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-MegaForce 2004
  2. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-MegaForce 2004
  3. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-MegaForce 2004
  4. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-MegaForce 2004
  5. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-MegaForce 2004
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.67 (3 szavazat)

játékvezető: 3 (3 szavazat)

hangulat: 4.67 (3 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.12, 18:29
    Gratulálok a csapatnak, vmint az MTK -nak a sportszerű játékért. Kellemes meglepetés ért, hogy így tudnak harcolni - de mi ma csodát tettünk.
    HAJRÁ FERENCVÁROS!!!!!!!!!!! 28........


    "Gera Zoli, nagy buli lesz?
    -Hát, én inkább mennék Istentiszteletre, majd ott"
    Furcsa szavak egy labdarúgótólsmiley


    Riporter: "Itt áll mellettem Lipcsei Péter, aki olyan lazán könyököl, mintha nem is futott volna végig 90 percet"
    Vazzeg ez beszarás smiley)


    Láttátok Sziebent, ahogy ment hozzá Pintér?
    Ott állt lehajtott fejjel, magába roskadva......


    azt is tegyük hozzá, hogy az rtl klub nagyon profin megcsinálta ezt az estét. az mtv-n nem láthattuk volna az érem + kupaátadást...
    közben mutatják a síküres puskás stadiont! :-DDD


    Ma a Fradi bárkit levert volna. Az UTE magának köszönheti ezt, elpöcsölték az első félidőt. Ha úgy bekezdtek volna, mint a Fradi, most ünnepelhetnének. Ezzel együtt az UTE előtt szép jövő áll, fiatalok nagyon.
    Most pedig ismétlést kérünk! Novák-féle Fradi, Knézy, Hohóóó,hohóóó,hohóóóóóó. Emlékeztek?


    Megérdemelten nyert a Ferencváros.Hittek abban amiben kellett.Nekik volt a legnehezebb helyzetük ,ha egy pici szerencsével is de megcsinálták Gratulálok!
    A csapatunk remekül küzdött végig a szezonban,nem csak idehaza,de nemzetközi kupában is,ezért büszke vagyok a csapatomra.Remélem egy picivel több védelmet kapunk majd a bíróktól a következő szezonban,s a végén több egészséges védőnk marad az utolsó fordulókra.Éger elterülésénél megijedtem nagyon ,remélem jobban van!Jobbulást.Egyetlen negatívumot tudnék megemlíteni a mérkőzés folyamán,az pedig amikor Bajzát elkezdett vitatkozni Sándor T.vel,amikor a ziccert mellérúgta nem volt akkora szája,remélem leszokik erről a szokásáról,mert a saját teljesítményén rontja le idegeskedésével.
    Most az Ftcn és az Uten a sor ,hogy nemzetközileg jobb helyzetbe hozzák a bajnokságunkat,úgyhogy hajrá mindkét gárdának,remélem sikereket érnek el és sok-sok nemzetjözi pontot szereznek,hogy végre már a Magyar bajnoki cím és ezüst érem mellett,a bronz is újra érjen vmit!!!
    hajrá Ute!
    hajrá Ftc!
    HAJRÁ LOKI!!!


    Gratulálok Tököli Attilának a ma esti játékáért. Betartotta amit igért. Ma este Fradista lett a szememben a szó legszorosabb értelmében is. Szép volt Töki!


    Gratulálok a bajnoki címhez.
    Azért a tárgyilagosság kedvéért néhány gondolat.
    1. Olvassatok vissza, az ificsapattal kiállás, az összeesküvés elméletek és a sok ökörség amit írtaok ott van mementóként. Tanuljatok a saját hülyeségetekből.
    2. A Fradi jelenleg nem a legjobb csapat, és aki minket Újpesti szurkolókat basztat, az nézze meg videóról a két legutóbbi meccset a két csapat között a pillanatnyi erőviszonyok tisztázása végett.
    3. A legjobb játékosállománya a Fradinak van jelenleg.
    4. A hat pontot ha nem kapjátok vissza, most sehol sem vagytok.
    5. Ha Garami marad, már rég bajnokok lennétek.
    6. A mai meccsen kiválóan játszott a Fradi, ha mindig így játszik, jaj a többi csapatnak.
    7. Alapvetően azért nyert a nevető harmadikként a Fradi, mert az utolsó fordulóban nem volt tét számukra. Persze ugyanez volt az oka az Újpest sikersorozatának is részben, hogy nem volt sokáig tét, hisz annyira le volt maradva. A versenysport jórészt pszochológia manapság.
    8. Pintér lehet, hogy a nyakatokon marad, viszont elmegy Dragóner, Gera és Tököli, jövére mi lesz?


    Ennyire még soha nem szurkoltam a Fradinak a Honvéd az Uefa kupában ígysmiley Király!smiley megérdemelten lett bajnok a zöld fehér!
    hja és Szuper Kupában a Kispest visszavágsmiley
    a közvetítés jó volt, Léderer a meccs előtt bekapott kurva anyja a papírnak vagy vmi hasonló szövege, az oda visza kapcsolás az üres Pstadioban jó volt.
    Na meg az is, hogy nem rohantak be a szurkolok és normális módon lehetett levezényelni az "ünnepséget"
    gratula a Fradinak!


    Bajnokcsapat!!!
    A hazaút nem volt teljesen nyugodt...
    Az 1É beállított a legkisebb Ikarus busszal... De még ez volt a legkisebb baj... A Népstadiontól az Erzsébet Királyné útjáig a lilák teljesen befoglalták a buszt...
    Fostam rendesen, de hálistennek békések voltak Ők is és a Fradisták is...


    Szűcs Lajos: - Megérdemelten nyertünk, nagyon örülök, alig hiszem el. Ez a negyedik bajnoki címem, a Fradival pedig a második. A fiam ma úgy búcsúzott el tőlem: apa, ma bajnokok leszünk! Igaza lett, megható ez a pillanat.
    Gyepes Gábor: - Erre készültem egész idő alatt, míg a sérüléseimmel bajlódtam, ezért küzdött az egész csapat. Játékkal voltam kénytelen alapozni, hiszen a sok hiányzó miatt a visszatérésem után szinte egyből pályára léptem.
    Leandro: - Tudtuk, hogy nyerni fogunk, a szezon legjobb játékát produkáltuk ma. Megérdemeltük a bajnoki címet!
    Dragóner Attila: - Nagyon, nagyon megérdemelten jutott hozzánk a bajnoki cím! Az egész csapat érdeme a siker.
    Lipcsei Péter: - Nem figyeltük a másik meccset, csak a sajátunkkal foglalkoztunk. Nehéz szavakba önteni ezeket a pillanatokat…
    Gera Zoltán: - Nagyon örülök a győzelemnek, megérdemeltük a bajnoki címet. Külön öröm, hogy az MTK sportszerűen állt az utolsó fordulóhoz. Most megyünk ünnepelni…


    Nagyon tartottam tőle, hogy a Loki lerohan minket, szerintem remegtek náluk a lábak. (Fenntartom, hogy jobb csapat mint a mienk, sajnos.)
    Senki nem beszél róla, de fergeteges szurkolás volt. Nem is tudom, mikor volt utoljára ilyen hangulat. A stadion minden pontján ugráló, üvöltöző szurkoló emberek, egyszerre legalább 4-5 féle szurkolás. smiley Teljes káosz. smileyGörögtüzek, füst, minden ami kell.
    Amikor néha a "ki nem ugrál" volt, az egész stadion bekapcsolódott, elég jól beremegett e levegő.


    Menj vissza is!smiley)
    A találkozó után hihetetlen ünneplés kezdődött az öltözőben, melynek során határtalan volt a boldogság. Folyt a pezsgő, zengett az ének, és egymás nyakában táncolt mindenki. Az ünneplők közül csak nehezen lehetett kiszakítani egy-egy mondatra valakit.
    A mai este során így a három főszereplő, a három gólszerző nyilatkozatát közöljük, de a következő órákban természetesen a csapat többi tagja is következik.
    Gera Zoltán: Amikor a meccs előtt hallottam, hogy átvitték a kupát a Puskás Ferenc stadionba kifejezetten örültem. Tudtam, hogy ez nagyon nyomasztó lesz az újpestiek számára. A meccs alatt nem is foglalkoztunk a másik találkozóval, csak amikor felrobbant a lelátó , akkor tudatosult bennünk, hogy vezet az MTK. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult a sikerhez, így a társaimon és a jelenlegi stábon kívül Garami Józsi bácsiéknak is, akiknek a munkája szintén benne van ebben a sikerben. Köszönöm az MTK csapatának a korrekt és becsületes játékát. Amióta lefújták a meccset, egyfolytában csak beszélek, beszélek. Minden csapattársam televíziós interjújába belekiabáltam, vagy énekeltem. A térdszalagom sajnos fáj, ezért sokáig gondolkoztam, hogy megcsináljam–e a szaltót az ünneplésnél, de végül úgy gondoltam, hogy ez örömet okoz mindenkinek, így ugrottam…
    Lipcsei Péter: - Ez a negyedik bajnoki címem a Ferencvárossal, de talán egyiknek sem örültem ennyire. Hihetetlen érzés, hogy a sírból vissza tudtuk hozni az aranyérmet, és óriási boldogság, hogy mindezt úgy tettük, hogy a legnagyobb riválisainkat utasítottuk magunk mögé. Azt hiszem ma csak az lehet igazán boldog, aki zöld-fehérben látja a világot. A többieknek végtelen szomorúság jutott, míg nekünk hatalmas boldogság. Köszönöm csodálatos szurkolóinknak és az egész csapatnak ezt a hihetetlen estét!
    Tököli Attila: - Amikor visszajöttem a csapathoz először Nyíregyházán léptem pályára. Felnéztem a lelátóra és egy transzparens fogadott. Az volt ráírva, hogy „Milliók vártak vissza!” és dollár jelek szerepeltek a mondat végén. Nem tagadom, hogy könnybe lábadt a szemem a dühtől. Szomorú és megalázott voltam. Hihetetlen, de az a transzparens majdnem jobban fájt, mint a tavalyi május 30-i pofonok. Akkor a nyíregyházi meccs után azt mondtam, hogy azért jöttem vissza, mert nekem itt elintéznivalóm van még, és, ha hagyják el is intézem, amit akarok. Ma már azt tudom mondani, hogy nincs elintéznivalóm. Amiért visszajöttem az ma bekövetkezett. Csodálatos volt érezni a csapat és a szurkolók szeretetét. Hihetetlenül egységesek voltunk, nagyon akartunk és mindenki rendkívül sokat tett a győzelemért. Köszönöm a szurkolóknak a szeretetet és azt a vastapsot, amit kaptam, amikor beszólítottak a pálya közepére. Az a taps a szívemig hatolt. Köszönöm! Éger Lacinak jobbulást kívánok! Garami Józsi bácsinak viszont nem fogom könnyen megbocsátani, hogy kikapcsolta a telefonját éjfél után. Gerzson még elérte én már nem, így innen üzenem neki, hogy hamarosan hívom, hogy gratuláljak neki is!


    SZÉP VOLT, FIÚK!
    "Mi akkor is bajnokok leszünk,
    egész világ hogyha ellenünk..."
    A meccsről röviden: szerintem kétség nem férhet hozzá, hogy megérdemelten nyertünk. Ha Töki nem fejel fölé 2 m-ről, akkor 20 perc után a Lokisok csomagolhattak volna és mehettek volna haza.
    A meccs kellemes meglepetése számomra Leo és Sasu volt. A brazil: szerintem rengeteget futott, rengeteget szerelt, és az a technika, ami a kp-n kevés volt, a balhátvédnek még sok is. Baz, volt egy tök jó balhátvédünk 2 éve, mi meg eggyel kevesebben voltunk a kp-n, mert ott játszatta Yoda (akinek amúgy szintén jár a gratuláció). Sasu: az első félidőben küzdött, hajtott, utoljára a Koppenhága ellen láttam ilyennek. Szinte minden fejpárbajt megnyert (ld. Töki gólja).
    Lippi szép gólt rúgott, és fantasztikus volt a szurkolás! Amikor hallottam a hátam mögött 3-1-nél, hogy vezet az MTK... Beleborsózott a hátam abba a szurkolásba. Csodás volt a hangulat, de lesz ez még jobb is!
    Röviden a vendégekről. A Loki-szurkolók csalódást keltőek voltak, 3-1 után feladták ők is a csapatukkal együtt. Ezért kár volt ennyit utazni. Nagyon nagy volt a pofájuk, erre UEFA sem lesz - így jártak. Nem is foglalkozom velük, hiszen a mi csapatunk BAJNOK lett!
    HAJRÁ FRADI!
    HAJRÁ MAGYARORSZÁG!


    Egyébként ha belegondoltok most idén sokkal családisabban lett megünnepelve a bajnoki cím, mint tavaly. Olyan Futtbalünneppe volt!
    Csodálatos volt látni, hogy éjfélkor is tele volt a stadion. Ami nagyon megható volt, hogy Simi drapiját is odatették.
    Csak szólok, akkor Pinyőnek a következő idényben is ezt a védelmet kellene játszania a Vukmir-Dragóner-Gyepes, Leo.
    Őszinte lehetek? Az első félidő végén, akár 2:2 is lehetett volna, de mégsem. Igy volt szép, izgalmas, remek hangulatú meccs volt!
    Egyszerűen a Labdarúgás Ünnepe volt a tegnap esti meccs!
    Ezért mindenkinek köszönet jár a Csapatnak, a szervezőknek, a Szurkolóknak és a MTK-nak a sportszerű teljesítményükhőz!


    Fantasztikus! A haverokkal éjjel 3-ig ünnepeltünk Budaörstől kezdve mindenfele, még a rendőröket is ránkhívták, mert túl hangosak voltunk a Tesco-ban smiley)))
    0:30 körül a ferencvárosi máv állomásnál a villamossínek közt részegen kóválygó, ugatós lokistának innen üzenem, hogy csak azért nem kapott a pofájára a "mocskosfradizásért" mert részeg embereket nem verünk meg. Hülye idióta! 4 kocsival mentünk, erre kiállt 5 méterre tőlünk ugatni a sínek közül. /a rendőrök meg röhögve nézték.../
    Mindegy. Az eszem azt mondta, hogy már nem lehetünk bajnokok, de a szívem azt súgta hogy mégis! De jól tettem, hogy kimentem erre a meccsre!!!


    Óriási ellenszélben, csodálatos happy end!
    (-6 pont, szieben ármánykodások, balodali média fröcskölése, játékvezetők ténykedése, stb., de a Fradi Szívet nem lehet legyőzni!)

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=507050&na_step=30&t=9018131&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.03.24, 09:41 (szerk.: 2016.11.29, 13:38)
    Annyira biztos voltam, hogy megverjük a Debrecent, hogy vittem egy kis rádiót, hiszen csak az Újpest meccsen múlhatott a bajnoki címünk.
    A környéken csak nekem volt rádión, a többiek folyton kérdezősködtek, a távolabb ülők az arcomról próbálták leolvasni, hogy mi lehet a másik meccsen az eredmény.
    A mi győzelmünk mellett csak az volt megfelelő eredmény, ha nyer az MTK is.
    3-1 után annyira izgultam már, hogy nem bírtam hallgatni a rádiót, egy srác vette át a "megfigyelést", végül tőle tudtuk meg az örömhírt.
    Józsi bácsinak nagyon sokat köszönhetünk, azon az estén a szép győzelmet a mi csapatunk szerezte, de a bajnoki címet duplán Józsi bácsi nyerte meg nekünk.


    Vasárnap emlegettük, hogy azon a Debrecen elleni meccsen nem volt telt ház, mert sokan nem hitték el, hogy sikerülni fog.
    Mi ott voltunk, mert éreztük, hogy "ezt meg kell nyerni!" és sohasem fogjuk elfelejteni, ahogy hármat rúgtunk, vagy amikor Szabó Ottó MTK-s góljánál végig futott a moraj és tetőzött a szurkolás.
    A lefújás utáni pillanatokban csöndben vártunk. Majd a Dózsa meccsének lefújásával újra végig söpört a szektorokon a hangorkán.
    Emlékszem, ahogy Dragóner Oscar díjas alakítással élte át, hogy ezt "nem hiszem el". Majd az érmek átadásánál végig ugrált a kezdőkörig. Míg Gera Zoli odaszaltózott.


    Nagyon élénken él az emlékezetemben az a pillanat (és nem csak azért mert a mostanra készült beharangozóba is bevágták), ahogy a fiatal - akkor még nem túl diplomatikus -, eufórikus állapotban lévő Gerzson üvölti hogy köszönjük Józsi bácsinak... majd rápillant Tökölire, aki talán nem merte volna ezt így felvállalni... Ekkor Zolika elkezd hebegni-habogni és próbálja magát kimagyarázni, holott minden normális módon gondolkodó ember értette miért is mondta smiley

    http://ulloi129.hu/2015/03/24/jozsi-bacsi-a-legnagyobb/